Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Efektivní elektrolýza

Souhrn všeobecných informací nejen pro "Vodíkáře".
Odpovědět
klucka
Starší člen

200cm3 motor 4,2L hho

Příspěvek od klucka »

Tak na videu je počut ako začne žblnkat ked dostane patričné množstvo hho, a zvíši obrátky ale prečo žblnká a nespaluje ako pri inom palive? A nakoniec mi to šlahlo do bublera..ale už som si na to zvikol :)
Naposledy upravil(a) klucka dne sob 26 bře 2011 19:53, celkem upraveno 1 x.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

klucka nebo kdokoliv

Příspěvek od lajos »

Mně to také nefunguje i když mám udělaný Mimův vyvýječ. Zas čeho je kolik? Stochyometrická směs benzín:vzduch. 14,7 dílů vzduchu jeden díl benzínu. Kdo to ještě nezná(neserte mně), vodík funguje při chudé směsi místo 1:14,7 -1: 130 až 150.
To je nám ale stejně hovno platné, Mimův nebo-li Dingelův vyvíječ funguje na jiných principech i když jsem to třeba já neodhalil ale zrovna se z toho nepose.ru.Jak říkají správný odborníci, musíte na to přijít samy a když jste na to jste ještě zrovna nepřišli-nemůžetě za to obvyňovat původce nebo tento svět, ale jenom samy sebe.Bavte se dobře, já to dělám taky a hlavně, můj život na tom nezávysí, co váš?-ale přeberte si to. Čím snadnější přístup, tím menší křeč. Že by to o tom bylo??

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Vodík a váha

Příspěvek od jvj56 »

Chlapci vodík se blbě váží.
Onehdá jsem koupil 10 dkg vodíku, hodil jsem to na kuchyňskou váhu a ukazovalo to do mínusu.
To jsem si vymyslel, byl to necelej kilogram.

Jak se váží vodík ????
Ví to někdo ? :D
Pěkný den

klucka
Starší člen

Re: klucka nebo kdokoliv

Příspěvek od klucka »

lajos píše:Mně to také nefunguje i když mám udělaný Mimův vyvýječ. Zas čeho je kolik? Stochyometrická směs benzín:vzduch. 14,7 dílů vzduchu jeden díl benzínu. Kdo to ještě nezná(neserte mně), vodík funguje při chudé směsi místo 1:14,7 -1: 130 až 150.
To je nám ale stejně hovno platné, Mimův nebo-li Dingelův vyvíječ funguje na jiných principech i když jsem to třeba já neodhalil ale zrovna se z toho nepose.ru.Jak říkají správný odborníci, musíte na to přijít samy a když jste na to jste ještě zrovna nepřišli-nemůžetě za to obvyňovat původce nebo tento svět, ale jenom samy sebe.Bavte se dobře, já to dělám taky a hlavně, můj život na tom nezávysí, co váš?-ale přeberte si to. Čím snadnější přístup, tím menší křeč. Že by to o tom bylo??
Ahoj, a čo je vlastne z mimom? Prečo sem už nechodí? ty si to skúšal na akom motore? A akú máš učinnost toho vyvíjača? myslím toto ja mám 0,255 L/1W

klucka
Starší člen

takto to je...

Příspěvek od klucka »

Tým že vodík vybuchne rýchlo...tak v motore nastane implozia ... to je to žblnkanie... :) zistil som to pri dalšom teste...ešte ju využit :)

PeTr1
Zasloužilý člen

Re: 200cm3 motor 4,2L hho

Příspěvek od PeTr1 »

klucka píše:Tak na videu je počut ako začne žblnkat ked dostane patričné množstvo hho, a zvíši obrátky ale prečo žblnká a nespaluje ako pri inom palive? A nakoniec mi to šlahlo do bublera..ale už som si na to zvikol :)
chlape dej si tam protišlehovku.nebo ti to ten bubler jedenou pustí a to se pak budeš klepat.
http://www.google.cz/search?q=hho+flash ... &oq=hho+fl

klucka
Starší člen

Příspěvek od klucka »

PeTr1 píše:
klucka píše:Tak na videu je počut ako začne žblnkat ked dostane patričné množstvo hho, a zvíši obrátky ale prečo žblnká a nespaluje ako pri inom palive? A nakoniec mi to šlahlo do bublera..ale už som si na to zvikol :)
chlape dej si tam protišlehovku.nebo ti to ten bubler jedenou pustí a to se pak budeš klepat.
:) hej hej to máš pravdu mám objednané len kým to príde...už mi buchol vyvíjač ale to bolo ešte na začiatku...pred 5 rokmi...bola iná káva.. :o) bezpečnost je na 1 mieste... !!!!

PeTr1
Zasloužilý člen

Příspěvek od PeTr1 »

klucka píše:
PeTr1 píše:
:) hej hej to máš pravdu mám objednané len kým to príde...už mi buchol vyvíjač ale to bolo ešte na začiatku...pred 5 rokmi...bola iná káva.. :o) bezpečnost je na 1 mieste... !!!!
co obědnat?si udělěj doma né?trubka se závitama na koncích.nadupej tu trubku pořádně mosaznou vatou a našroubuj koncovky.udělěj test tím že nafoukneš balonek a nasadíš na tu trubku a zapáliš druhej konec.A uvidíš jestli je to v pořádku.

klucka
Starší člen

Příspěvek od klucka »

PeTr1 píše:
klucka píše:
PeTr1 píše: chlape dej si tam protišlehovku.nebo ti to ten bubler jedenou pustí a to se pak budeš klepat.
co obědnat?si udělěj doma né?trubka se závitama na koncích.nadupej tu trubku pořádně mosaznou vatou a našroubuj koncovky.udělěj test tím že nafoukneš balonek a nasadíš na tu trubku a zapáliš druhej konec.A uvidíš jestli je to v pořádku.
ano velmi rád ale nemám možnost mosdznu vatu...zohnat.. :o(

PeTr1
Zasloužilý člen

Příspěvek od PeTr1 »

klucka píše:
PeTr1 píše:
klucka píše:
ano velmi rád ale nemám možnost mosdznu vatu...zohnat.. :o(
sakra v dejakym OBI nebo BAUMAX i železářstvi tam by to taky mohlo byt.

PeTr1
Zasloužilý člen

:)

Příspěvek od PeTr1 »

klucka
Starší člen

Re: :)

Příspěvek od klucka »

PeTr1 píše:jestě vata do vyfuku by mohla http://www.zbozi.cz/items?q=vata%20do%2 ... new&page=2
Dík :)

klucka
Starší člen

otázka

Příspěvek od klucka »

Vedel by mi niekto poradit ako zoštelovat motor? :( nechce íst ani na 5L...hnusák jeden...Kapánek som zvačšil vyvíjač...

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: otázka

Příspěvek od huhu »

klucka píše:Vedel by mi niekto poradit ako zoštelovat motor? :( nechce íst ani na 5L...hnusák jeden...Kapánek som zvačšil vyvíjač...
už to tu psalo víc lidí : jak tam ten plyn posíláš ?
mícháš se vzduchem? v jakém poměru ?
bu´d uprav bohatost směsi, nebo předstih (velmi)

z kama jsi ?

klucka
Starší člen

Re: otázka

Příspěvek od klucka »

huhu píše:
klucka píše:Vedel by mi niekto poradit ako zoštelovat motor? :( nechce íst ani na 5L...hnusák jeden...Kapánek som zvačšil vyvíjač...
už to tu psalo víc lidí : jak tam ten plyn posíláš ?
mícháš se vzduchem? v jakém poměru ?
bu´d uprav bohatost směsi, nebo předstih (velmi)

z kama jsi ?
Ahoj, ano písalo sato tak že s toho ani somár nevie nič...ako zmenit predzápal..kolko stupnov? alebo pozápal? Z Blavy né...

Odpovědět

Zpět na „Rozklad vody a vodík - všeobecně“