Všech našich neduhů nás spolehlivě a rychle zbaví - kulka do hlavy.Palo píše:"Co mám dělat, aby se mi nezavirovával počítač?"
"Nepoužívejte počítač!":lol:
Zdravím - poota
Všech našich neduhů nás spolehlivě a rychle zbaví - kulka do hlavy.Palo píše:"Co mám dělat, aby se mi nezavirovával počítač?"
"Nepoužívejte počítač!":lol:
Reagovala jsem na Tvoje kategorické tvrzení, že "Jednorázové utrpení či šok to zcela evidentně nezmůžou". Mám jinou zkušenost, i když nezavrhuji ani Tvoji hypotézu, dokonce jsem ochotna připustit, že právě některým Tebou uvedeným důvodům mohu vděčit za to, že se cukrovky nemohu zbavit. Nechci zcela kategoricky tvrdit, že příčinou onemocnění -jakéhokoliv- je to nebo ono. Právě proto se mi zdá zajímavé prozkoumat, co je na tomhle "Germánském " léčení pravdy. Nezavrhuji to a abych řekla pravdu, skutečně by se mi líbilo, kdyby to bylo tak, jak oni říkají. Psychika je mrška.jarda ovčák svitavy píše:.... nechápu, co je na tom osobního.
Leda to, že si nejsme lecos ochotni připustit. Já si jsem ochoten připustit téměř všechno, takže s tím potíž nemám.......
To mi povídej , máš štěstí, že pro Tebe je to "úděl nelehký" - mně se to ještě nepodařilo, ač se o to kolikrát snažím .Váš Set. píše:Samotná podstata samoléčení vychází z myšlenky, že člověk léčí sám sebe, tedy opustí své Ego, zbaví se svých Bloků a nechá proudit "vlastní" vědomí. Podvědomě to cítíme, avšak dostat své Já na úroveň Všehomíru, toť úděl nelehký.
Ještě nenastala ta správná doba dobra. Ale časy se mění. Osobně, čekal bych zlepšení.hanka píše: Jak Tě oslovovat, anonyme, Váš Sete, nebo Můj Sete? Co kdyby jsi přestal být anonymem, zdá se, že máš co říct, tak se neschovávej.
Já i můj otec jsme na tom psychicky velmi dobře. To ale nemění nic na tom, že nám byly nalezeny desítky brebereklena píše:ma to neco do sebe, hlavne psychyku, kdyz dame do poradku pote se nam vede automaticky lepe
Zkusím to, ale jindy, momentálně mi není moc do psaní ani do přemýšlení. MMSko si vzalo do práce moji slinivku a nesu to dost blbě. Začalo to při 9 kapkách před 3 dny, MMS snáším dobře, ale když přestane pracovat (t.j. za 1,5 hod), začnou bolesti slinivky a nevolnost. Po užití MMS je za chvíli zase dobře, ale ty bolesti se stupňují a kromě toho bych v noci dala přece jenom přednost spaní před užíváním MMSka.... Navíc před užitím musím napřed něco sníst, což je při té nevolnosti problém + píchnout inzulin.......no prostě otrava . Tak teď fakt nevím, jestli je to dobře a musím to jenom vydržet, nebo mám s MMS přestat, než si slinivku úplně odrovnám .jarda ovčák svitavy píše:.... zkus se rozepsat o tom co ti na cukrovku nefungovalo. O mne tady nepůjde, ale je zde dalších pár lidiček, o nichž vím, že by nějakou zkušenost pobrali s vděčností....