Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Parní Bouchání - Volná Diskuze

Vše o alternativních zdrojích energie.

Moderátor: rival

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Reakce kovaného parostrojníka

Příspěvek od NAVAR »

Akord píše:
NAVAR píše:Zkopírováno z blogu Pana Petra Šedého, který o páře neteoretizuje ale především praktikuje.....

hehehe | 18. února 2012 12:50
Další velký odpůrce zde: nick Akord http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 891#p97891 a hlavně strašič BuBu ala spolek Aldebara, chytrej jak královský vědecký institut.
Stavím se, že aktuálne mám doma udelaných parních strojku podstatne víc, než Ty. Dokonce i Šedého strojek pokud nejde o kopii jeho blízkých kolegu mám doma, co se prodávala za 5000Kč, a mám na ni svuj názor. Doufám Ti barva sedla, teoretiku.
Odkaz máš nejspíš špatne, odkazuje na toto vlákno.

prikládám dukaz, stejná skríň jako minule, kytara a plech z alternátoru...by snad s tema vašima posmešky a veštbama mohlo stačit
Zrovna jse se vrátil od kotle 8) a jak tak koukám,
nevidím výše zmiňovaný kotel ale dřevo na zátop už ano, akorát dynamoplech považuji pro rošt za nevhodný materiál. :D

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Reakce kovaného parostrojníka

Příspěvek od NAVAR »

Akord píše:
NAVAR píše:Zkopírováno z blogu Pana Petra Šedého, který o páře neteoretizuje ale především praktikuje.....
hehehe | 18. února 2012 12:50
Další velký odpůrce zde: nick Akord http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 891#p97891 a hlavně strašič BuBu ala spolek Aldebara, chytrej jak královský vědecký institut.
Prohlašuju, že jsem se nijak nepričinil, aby citovaný text z nejakého blogu zmizel, pokud vubec existoval. Já jsem ho na tom blogu nenašel, ani nic podobné nekde jinde na netu. http://petrsedyabcd.blog.cz/1202
také tam aktuálne neexistuje nick "hehehe". Fantomové praktiky.
Z toho si nic nedělěj, taky se mi to stává.... Po ejakulaci ega vidím fantomové praktiky všude, vono to totiž odkrvuje mozek.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: proč je parní kotel bomba

Příspěvek od Akord »

Navar:
1. Pochopil jsi název a smysl vlákna po svém, a podsouváš ostatním interpretaci, že tím straším.
2. Narkl jsi me, že jsem teoretik a stále v tom pokračuješ, protože nevidíš kotel, a vadí ti, že starý nábytek co není z drevotrísky ješte není v kotli. K fotce parního strojku jsem narychlo umístil takové symboly, aby nešlo až tak jednoduše ríct, že jsem použil cizí fotku.
3. S nejakým kotlem včetne výmenníku nemám problém, jen jsem ho nevyložil k tomu strojku na stul. Taky neobsahuje nádrž na hromadu prehráté kapaliny. Nejsem ani povinen obehy testovat na kotli.
4. Zverejnil jsi na mne nedoložitelnou pomluvu prostrednictvím vzkazu z blogu Šedého, který(vzkaz) tam už neexistuje, a nejde na to primerene reagovat.
5. Nemám ti jak omezovat tvé vlastní pokusy a nejsem povinen cvičit tady nekoho spartakiádu.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Parní Bouchání - Volná Diskuze

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Cokoliv o páře a jejím využití SDK

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Jak na to...“