Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Léčebný Kód

Léčebné postupy.
Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Léčebný Kód

Příspěvek od poota »

Craft píše:Řekl bych, že tohle vypínání sebe sama, bude větší problém pro introverty, než extroverty, protože introverti jsou více uzavření sami do sebe a neustále tak nad vším přemýšlí.
Jen se moc nevymlouvej :laugh:

Konečně - děláš to pro sebe ;)

A taky "přemýšlením se vyrobí nejvíc chyb" jak říkají Dronti.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

poota píše: Jen se moc nevymlouvej :laugh:
To není výmluva, ale fakt. Představa, že bych měl mít prázdnou hlavu v bdělém stavu, je pro mě nepředstavitelná :D
Když to od někoho slyším, vždycky se mi při tom vybaví scéna z filmu krotitelé duchů, jak hrdinové mají mít prázdnou hlavu, prostě na nic nemyslet, aby Velký Gozér nemohl vstoupit na zem, no a přijde jako obrovský nafukovací panák, takže u mě by to bylo zrovna tak :laugh:

lena

Příspěvek od lena »

Ahojky,

tak jsem zase zamestnana dalsim zpusobem lecby ci terapie. Uz jsem si myslela, ze me nemuze nic dalsiho zajimat a ejhle zase se neco naslo. :eclap:

Take priblizne 3 tydny se s tim zabyvam a muzu rici, ze to neco dela. Ono zalezi na tom kam nase myslenka jde ci co za potize zkousime zlikvidovat ci jsou zrovna pritomne.

Vsimla jsem si, ze kdyz tu modlitbu rikam, tak jsou potize, u kterych me modlitba jde krasne od pusy, ale pak jsou zase dalsi problemy, kdy se me zadrhne hlas nebo zapomenu co jsem chtela rict. Pokud me to jde dobre tuto modlitbu rict pak se jedna o vec, ktera je dulezita, ale to je jenom muj nazor.

Jinak by bylo dobre zacit se slovy nervova soustava ci system (ale pozor, zde muze prijit prave k velke reakci, ktera nas muze zaskocit, vztek sice nebyl uz tak velky, ale preci neco zustalo, tak jsem ho vymlatila na polstari) a na druhem miste metabolismus. Snad je ale nejlepsi zacit prave slovy harmonizace a jit dale pomaloucku. Ruzne organy, jatra, slezina, plice, streva, zazivani aj., staci co nam telo rika ci se najednou objevi potize, ktere byly jiz zapomenuty.

Take mam diagnostiku z Oberonu, kde mam presne popsano, ktere viry, bakterie atd. u me jsou ci byly nalezeny. Nektere uz jsem mozna zcela eliminovala, ale prave pri slovech jako borelioza, chlamydie, herpes, u me nastal velky posun dopredu. Takze ted jdu pomalu a jiste skrz cely seznam co me diagnoza nasla. Presne jsem citila urcite pochody prave v mistech, kde by se mely nektere viry, patogeny a td. nachazet, ale na nekterych uz ne. Tyto jsou prirozene po celem tele a v ruznych organech. Jevi se me to tak trochu jako zapper ci zappovani, ale vlastnima frekvencema. :!: Nektere budu zkouset s odstupem casu tak jako tak vicekrat. Uvidim jestli telo bude zase reagovat ci neco ukazovat.

Take jsem zkusila prave se zbavit tezkosti z minulych zivotu, nebot se to tyka i nekterych jedincu z nas. Lidi na me druhy den divne koukali. No asi na me neco bylo vidno, nevim.

Musim si v nejblizsi dobe udelat dalsi diagnostiku, ale asi tak koncem leta ci podzim.

Trebas to bude pro nekoho z vas zajimave.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

lena píše:Ahojky,
tak jsem zase zamestnana dalsim zpusobem lecby ci terapie. Uz jsem si myslela, ze me nemuze nic dalsiho zajimat a ejhle zase se neco naslo. :eclap:

Take priblizne 3 tydny se s tim zabyvam a muzu rici, ze to neco dela. Ono zalezi na tom kam nase myslenka jde ci co za potize zkousime zlikvidovat ci jsou zrovna pritomne.

Vsimla jsem si, ze kdyz tu modlitbu rikam, tak jsou potize, u kterych me modlitba jde krasne od pusy, ale pak jsou zase dalsi problemy, kdy se me zadrhne hlas nebo zapomenu co jsem chtela rict. Pokud me to jde dobre tuto modlitbu rict pak se jedna o vec, ktera je dulezita, ale to je jenom muj nazor.
Ahoj v hned v první větě mi mluvíš z duše , i já si tohle vždy říkám.Tato léčebná metoda je skvělá, snad už nemůže být lepší.....a ona se objeví další :-))
LK dělám téměř 2 měsíce,začínala jsem 1 problémem a přidávala další.Včera mi známá, co LK také praktikuje řekla ,že dělat víc problémů najednou je nesmysl.Tak nevím.
Jak jsem přidávala další problémy ,třeba jako je neklidný spánek,stávalo se mi že při vyjmenování problémů jsem si na některé nemohla vzpomenout.Přijde mi že zvláště takové jsou problém a je nutné se jim víc věnovat.
Také mi dlouho trvalo se modlitbu či větu naučit nazpamět.Většinu co si nemůžeme snadno vybavit ....nějaké slovo....znamená,že to je právě ten problém.Až to máme zvládnuto,slovo se vybaví snadno.
Během práce s LK jsem dostala takové nachlazení,které začínalo rýmou,pak stékání do krku, laringitida -asi den bez hlasu, pak kašel a přišlo mi,že NIC na to nezabíralo.Snad jen kloktání soli.Trvalo to 14 dní ,po MMS jsem se cítila ještě hůř.Pak mi ale došlo, že to může souviset s LK a čištěním .Manžel, který dělá také LK asi o 14 dní po mě prošel něčim podobným.Čištění a reakce těla se vždy jeví jako běžné nachlazení,chvíli mi trvalo než mi došla souvislost s LK. :baby:

Změň sebe sama a změníš svět :-)
julietta
Starší člen
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Příspěvek od julietta »

LenkaX píše:....chvíli mi trvalo než mi došla souvislost s LK. :baby:
Lenka, tak to bude u mna ten isty pripad. LK robim uz asi 5dní, do toho trochu miešam EFT to nove, a dnes ráno som myslela, že je koniec so mnou. Take neskutočné krče som mala, 15minut som stravila na WC, a išlo zo mna teda toho dost, aj ked nie som nejaký jedák :ethink:
Cela som sa spotila, lialo sa zo mna po celom tele. Riešim tie moje skakave nohy, ktoré maju suvis prave s črevami, niečo tam je, čo mi to spôsobuje.
Inak nič neberiem ,len entizol male davky 3den. Tak neviem, či z neho, ale ten som uz bravala a reakcie nan som nemala.
Tak je to možné, žeby to spustil LK? Brucho mam spľasnuté, hladná som ako vlk, jedla som trochu ryže a harmančekový čaj pijem , carbofit som si dala a teraz neviem, či pokračovať s LK :ethink: Asi budem. Vsak horšie uz nemôže byť :D

stale vsak mám problem udržať pozitivny pocit alebo obraz pri LK :roll: nabiehaju mi všelijake uvahy a tak. Dnes som skusila vôňu pomarančoveho kvetu na vyvolanie pokoja. Ale tiez nie na cely LK. :ethink:
naša mysel je hladná, vzdy sa musi niečim krmiť, je to náročné :roll:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Pro nás, do kterých léta škola hustila a média hustí dodnes ten nejnižší materializmus, je neuvěřitelné, jak s tou naší materiální schránkou dokážou zamávat pouhopouhé informace a nebo prosté představy.
Tak nějak na to nejsme připraveni a jenom se divíme a kroutíme nevěřícně hlavami, než na to přistoupíme.
Ale je krásné, že máme v rukou takovéhle jednoduché a účinné prostředky a navíc nejsme v "léčení" odkázáni na žádné odborníky, laboratoře a drahé léky nebo náročné procedury, které navíc ani nejsou směrovány k našemu skutečnému uzdravení.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
julietta
Starší člen

Příspěvek od julietta »

poota, kolektívne vedomie funguje :good:
duchovno sa kdesi stratilo a teraz ho vsetci hladáme . Je tu vyzva a bud na ňu zareagujeme, a dame sa do poriadku alebo...
teraz naozaj neviem, prečo som tu napísala, ale tak to citim :ethink:

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Přesně tak poota , od doktorů si akorát přineseme domů strach a nejistotu jak to s námi je. A čím vážnější nemoc (dle slov klasických doktorů),tím větší strach a panika.Přitom by se s člověkěm ,který nutně k uzdraveví potřebuje pochopení, mělo jednatklidně a optimisticky s tím že to zvládne i sám, když si uvědomí kdy asi nastalo to trauma ,co vážnou nemoc vyvlalo.
Julietta určitě LK nevynechávej,to píše i autor A.Loyd .Entizol je na parizity že ?Napadli mě i paraziti ,ale s neklidnými nohami nemám tu čest. Nohy jako symbol představují myšlenky.Nemáš moc neklidnou mysl ?Dle to jak popisuješ průběh LK mi přijde jestli to nějak nesouvisí.Mrknu na duch příčiny ,jestli na něco nenarazím.L.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

julietta píše::
ele. Riešim tie moje skakave nohy, ktoré maju suvis prave s črevami, niečo tam je, čo mi to spôsobuje.
našla jsem k syndromu neklidných nohou toto:
http://www.sumaya.cz/clanky/germanska-n ... ibehy.html
O nohách je až ke konci.
Dle GNM berou jako mentální příčinu neklid.nohou jako selhání ve vypjaté situaci, kdy šklo o čas......
Nohy byly postiženy proto, že jsem nebyla „dost rychlá“ resp. že jsem „tam nebyla dostatečně včas“. Tedy motorická báze........konec ukázky
vzpomen si, zda sis před vznikem konfliktu ,který měl za následek syndrom neklidných nohou, něco nevyčítala , že jsi nestihla.Třeba i v životě.....

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:? Julietta s tím entizolem opatrně to je pěknej dryák na ten pozor :enaughty: já jsem ho kdysi bral při Weldonovi :epray: to je protokol na chlamydie a vždycky se mnou zacvičil :bhead: dnes už vím že je hlavně na jednobuněčné parazity atd. a pakliže je máš v sobě a že je máme všichni tak reakce na entizol dělá dusno :bye:

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Mimo téma (offtopic)
Ahoj,k neklidným nohám mohu jen napsat svoji zkušenost.Často tento symptom popisují boreliotici.I já jsem ho zažívala v této souvislosti několik let.Nohy se mně zklidnily až se zklidnila borelióza informatoriky.Ale neklid se vrátí po:toxické zátěži (plasma,poklesu imunity,léky) a také když ujedu přes den se sladkým.

Je to off topic,ale nedovedu to označit,sorry,snad se Vám to povede mne naučit když už se to povedlo s citováním. :)

M.

:idea: Osmá ikonka ve spodním řádku editoru nad textem je taková oranžová bublinka, která označený text změní na offtopic :lol: - poo.

julietta
Starší člen

Příspěvek od julietta »

LenkaX píše:Nohy byly postiženy proto, že jsem nebyla „dost rychlá“ resp. že jsem „tam nebyla dostatečně včas“. Tedy motorická báze........konec ukázky
vzpomen si, zda sis před vznikem konfliktu ,který měl za následek syndrom neklidných nohou, něco nevyčítala , že jsi nestihla.Třeba i v životě.....
Lenka,tuto diagnozu mi lekari nepotvrdili. U mna su ine prejavy ako pri syndrome nepokojných noh. Oni proste začnú same mykať, skakať, ako ked sa pichneš ihlou a citiš reflex, alebo ked skúšajú reflexy u neurologa. Budem rada, ked niečo zistíš, aku to má duchovnu príčinu.
Teraz to zvaľujem na paraziti, ktore riešim uz par rokov.
Používanie LK ma zase smeruje, že za tym bude aj niečo ine, a vcerajsia očista mala svoj zmysel. Inokedy, ked meditujem , začne ma skrabať v hrdle, mykaju nohy a vcera som pol hodinku ani necitila telo, hrdlo bolo kludne pri spievaní OM.
Preto si myslim, že duchovna príčina u mna je, odmietanie duchovnosti a strach z nej, strach z toho, že nedokážem udržať rovnovahu medzi tymto bežným materialistickym svetom a duchovnom.Lebo predsa, šeky platiť treba :D
V noci, ked bol naznak skakania, robila som LK aj ked to skakanie rušilo, ale asi zabralo, lebo potom som uz zaspala. :zzz:
Zistili mi lamblie a preto sa mi zda, že Entizol mi pomaha.To mi poradil este davnejšie Palo :epray: preto ho obcas beriem.
Naposledy upravil(a) julietta dne ned 02 čer 2013 9:33, celkem upraveno 1 x.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

julietta píše:Preto si myslim, že duchovna príčina u mna je, odmietanie duchovnosti a strach z nej, strach z toho, že nedokážem udržať rovnovahu medzi tymto bežným materialistickym svetom a duchovnom.Lebo predsa, šeky platiť treba :D
V noci, ked bol naznak skakania, robila som LK aj ked to skakanie rušilo, ale asi zabralo, lebo potom som uz zaspala. :zzz:
No vidíš jak sis krásně sama odpověděla .Ta duše to většinou cítí a VÍ .
Třeba jak se bojíš duchovna , utíkáš sama před sebou a proto ty neklidné nohy .Ono v psychosomatice vše logicky se dá odvodit. Když nechceš něco slyšet,máš problém s ušima ,třeba Ti zalehnou, nebo bolí a jsou citlivé.Když nemůžeš v sobě něco strávit ejhle problém se žaludkem atd.
No a nohy to bude určo souviset s traumatem, že jsi něco nestihla a nebo že chceš před něčím utéct, aby jsi to nemusela řešit. Dumej a přemýšlej co je to to pravé.Pa Lenka

Edit: oprava citace a smazán dvoják - poo.

julietta
Starší člen

Příspěvek od julietta »

LenkaX píše:[ Dumej a přemýšlej co je to to pravé.Pa Lenka
Neviem, či niečo vydumam :ethink: :D Najskor to bude ten unik pred duchovnom, venujem sa mu len po určitu hranicu. Lebo tento svet je taka hra, ako hovori aj Velechovsky, ktorý tiež hrá, /pardon, ak ho niekto z vás ma rad/ a mnohí duchovno hraju. Takže umriem so skakajucimi nohami :D
Skusim ten odpor k duchovnu roešiť cez LK.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Julliet Ty jsi skvělá .-)Vidíš hledáš pomoc a sama jsi sobě léčitelem a sama to víš .Všichni jsme plní bloků, které jsme si v nevědomosti vyrobili.Protože si ani nepamatuje kdy a kde vznikly , mnohdy ani ne v tomto životě.Myslím, že použití LK na neklidné nohy je pro Tebe je řešením.
Dala bych do placu zatím čerstvou zkušenost s LK .Budu to dál sledovat.Nejprve jsem děla LK na 2 problémy a postupně jsem to rozšířila na 5 najednou. Pak mi kamarádka řekla at to nedělám ,že je toho moc a pěkně jedno po druhém.Takže asi 4 dny dělám jen LK na klidný a hluboký spánek a opravdu se mi to daří a spím lépe. Zda to není jen náhoda a lepší se to poznám po delší době .Ale už ted mám radost.Až se trvale zlepší kvalita spánku, s tím zřejmě i játra které s tím souvisí, půjdu na další blok či problém.Lenka

Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“