Ahojky,
tak jsem zase zamestnana dalsim zpusobem lecby ci terapie. Uz jsem si myslela, ze me nemuze nic dalsiho zajimat a ejhle zase se neco naslo.
Take priblizne 3 tydny se s tim zabyvam a muzu rici, ze to neco dela. Ono zalezi na tom kam nase myslenka jde ci co za potize zkousime zlikvidovat ci jsou zrovna pritomne.
Vsimla jsem si, ze kdyz tu modlitbu rikam, tak jsou potize, u kterych me modlitba jde krasne od pusy, ale pak jsou zase dalsi problemy, kdy se me zadrhne hlas nebo zapomenu co jsem chtela rict. Pokud me to jde dobre tuto modlitbu rict pak se jedna o vec, ktera je dulezita, ale to je jenom muj nazor.
Jinak by bylo dobre zacit se slovy nervova soustava ci system (ale pozor, zde muze prijit prave k velke reakci, ktera nas muze zaskocit, vztek sice nebyl uz tak velky, ale preci neco zustalo, tak jsem ho vymlatila na polstari) a na druhem miste metabolismus. Snad je ale nejlepsi zacit prave slovy harmonizace a jit dale pomaloucku. Ruzne organy, jatra, slezina, plice, streva, zazivani aj., staci co nam telo rika ci se najednou objevi potize, ktere byly jiz zapomenuty.
Take mam diagnostiku z Oberonu, kde mam presne popsano, ktere viry, bakterie atd. u me jsou ci byly nalezeny. Nektere uz jsem mozna zcela eliminovala, ale prave pri slovech jako borelioza, chlamydie, herpes, u me nastal velky posun dopredu. Takze ted jdu pomalu a jiste skrz cely seznam co me diagnoza nasla. Presne jsem citila urcite pochody prave v mistech, kde by se mely nektere viry, patogeny a td. nachazet, ale na nekterych uz ne. Tyto jsou prirozene po celem tele a v ruznych organech. Jevi se me to tak trochu jako zapper ci zappovani, ale vlastnima frekvencema.
Nektere budu zkouset s odstupem casu tak jako tak vicekrat. Uvidim jestli telo bude zase reagovat ci neco ukazovat.
Take jsem zkusila prave se zbavit tezkosti z minulych zivotu, nebot se to tyka i nekterych jedincu z nas. Lidi na me druhy den divne koukali. No asi na me neco bylo vidno, nevim.
Musim si v nejblizsi dobe udelat dalsi diagnostiku, ale asi tak koncem leta ci podzim.
Trebas to bude pro nekoho z vas zajimave.