django1 píše:Průměrem nejde zvětšit výkon, délkou ano. Do tří let budeme mít komerční verzi. " Že to uteklo

... mít komerční verzi přece ještě neznamená, že bude automaticky uvolněna do širokého tržního prostředí ... nebo snad ano ??? ...

...

...
django1 píše:Kdyby někomu haprovala memory .....
... hele, vrtulníče, pokud hledáš někoho, komu tu hapruje paměť, tak potom směle sáhni do vlastních řad ...

... neb s tou citací výkonu jsi se nepatrně lehce sekl ...... jenom zhruba o tři řády nahoru ...

...... (ty voe, mít k dispozici 15kW z každýho segmentu, tak už dávno konkurujeme ČEZu ...

)
... jinak to, že mě Martin11 zná od mala, to potvrzuji také ... já byl tehdá "jůnij těéchnik" prepubertálního věku ... no a Marťas byl v tej době ještě mladej hezkej chlap ...

..... kuwa, to už je ale let ...

...
...

... Anri ...
PeS: ... to že umím "zacházet volnou energií", jsem již několikrát v rámci fóra veřejně předvedl (viz např.
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=53445#p53445 ), takže ipso apso nepotřebuji nikomu nic dokazovat, ani se "chlubit" vyššími verzemi ...... dyť vono už takhle je to ve skutečnosti dost o hu*u ...

...
... mmch, co bys očekával od několika měsíčního štěněte

mezi takovou hromadou lidí ??? ...

...