Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky
- hapalainen
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
významní lidé v Česku...
...Fotku, která představuje smrt jednoho z nejvýznamnějších lidí v Česku...
....jsem si nevšim, že byl významnej....čím prosím tě...Cimrman, Kája Mařík, Švejk, Ferda Mravenec a Kájínek jsou daleko významnější...
...kdo to vlastně je...???...čím byl...a čím bude...??...
...já ti teda nevím....řekla ta moje....Karkulka červená
....jsem si nevšim, že byl významnej....čím prosím tě...Cimrman, Kája Mařík, Švejk, Ferda Mravenec a Kájínek jsou daleko významnější...
...kdo to vlastně je...???...čím byl...a čím bude...??...
...já ti teda nevím....řekla ta moje....Karkulka červená
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Taková docela příznačná písnička týhle době
a místu uprostřed Evropy, kterýmu se říká Česko. Je z novýho alba od folk-rockových kluků Wohnoutů, kde je i několik nových hostů (např. Vašek Bláha z Divokýho Billa, herečka Petra Špalková, zpěvačka Jana Lota, ale i otec obou hlavních protagonistů kapely)
Najdete ho na adrese: http://www.t-music.cz/akce/wohnout-novy ... ovy-turne/. Je sice k volnému stažení (pouze v měsíci březen!!!), ale můžete je i ohodnotit pomocí SMSky (k dnešku už bylo vybráno víc jak 160 tis. korun - přihodil jsem jim kilčo, takhle nějak bych si distribuci nejen hudby představoval). No, snad se vám budou líbit stejně jako mně, neb jsou takové docela chytlavé. Některé textem, jiné zase muzikou a některé pak obojím (i když části z nich přijde člověk na chuť nejspíš asi až opakovaným poslechem) Non
Pozn.: Časem tu písničku smáznu, aby tu nezabírala místo všem tvůrčím příspěvkům
Najdete ho na adrese: http://www.t-music.cz/akce/wohnout-novy ... ovy-turne/. Je sice k volnému stažení (pouze v měsíci březen!!!), ale můžete je i ohodnotit pomocí SMSky (k dnešku už bylo vybráno víc jak 160 tis. korun - přihodil jsem jim kilčo, takhle nějak bych si distribuci nejen hudby představoval). No, snad se vám budou líbit stejně jako mně, neb jsou takové docela chytlavé. Některé textem, jiné zase muzikou a některé pak obojím (i když části z nich přijde člověk na chuť nejspíš asi až opakovaným poslechem) Non
Pozn.: Časem tu písničku smáznu, aby tu nezabírala místo všem tvůrčím příspěvkům
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Nésu rasista ale ............
Jestli je to skutečně takto tak mne asi šlehne,vyplatí se vůbec být zaměstnaný?
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Madona mia, porca mizeria, madona putana,mein gott,
Bohužel, není cesty zpět. Jsme rukojmími pseudohumanistické chátry, která si nikdy nečichla k práci jako ty cigáni. Pokud by někdo chtěl změnu, bude bez milosti označen za rasistu a smýkán kanály a uvržen do morálního bahna.Proto neexistuje žádná síla ve známém vesmíru, která by s tím cokoli udělala. Tento problém bude čekat na pád systému, případně dobu, kdy lidé budou o svých daních rozhodovat svobodně. Demokracie je vláda lidu. U nás si o demokracii můžeme pouze nechat zdát. A o tom to bude.
Bohužel, není cesty zpět. Jsme rukojmími pseudohumanistické chátry, která si nikdy nečichla k práci jako ty cigáni. Pokud by někdo chtěl změnu, bude bez milosti označen za rasistu a smýkán kanály a uvržen do morálního bahna.Proto neexistuje žádná síla ve známém vesmíru, která by s tím cokoli udělala. Tento problém bude čekat na pád systému, případně dobu, kdy lidé budou o svých daních rozhodovat svobodně. Demokracie je vláda lidu. U nás si o demokracii můžeme pouze nechat zdát. A o tom to bude.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
To mi připomělo jeden starší vtip:Přijde cikán k lékaři a naříká...Pán dochtor strašně ma bolí záda a ruky.Doktor se ptá,člověče a kde pracujete? cikán:no zo zbíječkou.Doktor na to tak to s tím něco budeme muset udělat,a jak dlouho už s ní pracujete?Cikán: Od zítra pán dochtor od zítra....
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Pneu
Za chvíli budu přezouvat na letní,tak kdyby to někoho zajímalo,tak takhle to dělám já
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
trysky
Pěkný skákadlo s trysek by měla vycházet vodní pára a kyslík.Anonymous píše:Můžete hádat co vychází z trysek.
P.