Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
mms kystýry
chci zkusit klystýry s mms ,beru ho už třetí týden a žáná změna,doufám,že mě to nezabije ,ale ty bolesti zad a unava se nezlepšili ,jdu do toho,chtěl jsem see zeptat,mužu dávat klystýry s mms a do toho pít kotvičník ,nebo jiné bylinky?????
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hm.
Můj soused (již je ve věčných lovištích) Taky neslyšel. Po zároku na ušním musel nosit vatu v uších, než si zase na ten kravál zvykl.Slyšel jsem jeden příběh, kdy jedinec trpět špatným sluchem několik let a nakonec stačilo uši pročistit
Já chodím občas k doktorům a tedy i na ušní, aby páni doktoři neumřeli hladem. Porucha u mne není od zašpuntování ušním mazem, ale od BATERIE. Normální autobaterie. Nabíjel jsem do Warbeca baterku a před sundáváním kabelů jsem nevypnul nabíječku. Prskla jiskra a několik dní byl sluch fuč. To nebyl výbuch (na vojně jsem byl ženista a výbuchy přímo miloval) ale ostrý TŘESK. Baterie se rozletěla na kousky a zůstalo jen poučení. VYPÍNAT NABÍJEČKU.
DOSTAL JSEM SLUCHADLA, ale jsou pro kočku. Protože slyším zvuk zleva, ale auto přijíždí zprava. Nebo obráceně. Tak je raději nenosím.
Sluch se zlepšil, ale ne zase natolik abych mohl slyšet zvuk rachotu kamenů ze zatvrdlých jater po betonových žlučovodech..
MMS taky všechno nezvládne podle našeho přání.
Kluci, do toho.
Re: lena
no teda lajosi diky za ohodnocenilajos píše:Za ten termofon (tepelný reproduktor) ti musím dát karmu, možná kvůlivá němu slyšíš ty kameny-totiž každý reproduktor funguje i obráceně jako mikrofon.
jo to neni spatny napad s reproduktorem,
jeste by pro me poslali zachranku, to nepotrebuji
nevim uz jsem to tu psala asi maji ty kameny ted vice mista, (udelala jsem 4.ocistu) a proto se tak hlukotne kutali
uvidime co jeste prijde,
mms jsem dnes zvladla 9 kapek, ale v kapsli, a take klystyrky, ty zabiraji a nemusim to pit ci chutnat, beeeeee
Re: mms
paspulko,
mms klystyr (vzala jsem si 4 aktivovane kapky + teplou vodu, ne varici) ti procisti streva rychleji, nebot pokud mame blokady a ty mame skoro vsichni, bylinky nekdy nemaji tu silu, proto je nutne tomu pomoci.
bylinkam pomuzes, aby pote rychleji zapusobily
doposud jsem udelala tri za sebou a to priblizne behem 2 hodin,
co je dobre pokud klystyr udelas tak se ma zacinat na leve strane (myslim kdyz lezis) nechat tuto pozici 5 minut pote si lehnout na zada zase 5 minut, na pravo, zase 5 minut a nakonec na bricho a zase 5 minut pockat. dohromady tedy 20-minutova kura. je nutne aby se tekutina dostala do vsech nutnych zahybu strev. Cetla jsem to jednou v nejakych specielnich kurach.
blokady to znamena, ruzne cizopasniky ci bakterie, nevim jak bych toto lepe nazvala, ty se dovedou dobre chranit pred znicenim.
najdou si jinou cestu jak se uchovat. dle informaci, mms se nedostane primo do strev, cizopasnici si krasne lebedi dale, proto je nutne udelat opatreni a likvidovat primo. ne nadarmo se rika, ze ve strevach sidli zivot ci smrt. Zni to drasticky ale je tomu tak. pecujeme o nas z vnejsku, jak to ale vypada v nas, tu zavirame oci.
take je dobre paralelne vzit kapky oralne, aby jsi likvidovat ze dvou stran, zde staci jednu davku, dle tvych potreb ci zvyku
hodne zdaru
mms klystyr (vzala jsem si 4 aktivovane kapky + teplou vodu, ne varici) ti procisti streva rychleji, nebot pokud mame blokady a ty mame skoro vsichni, bylinky nekdy nemaji tu silu, proto je nutne tomu pomoci.
bylinkam pomuzes, aby pote rychleji zapusobily
doposud jsem udelala tri za sebou a to priblizne behem 2 hodin,
co je dobre pokud klystyr udelas tak se ma zacinat na leve strane (myslim kdyz lezis) nechat tuto pozici 5 minut pote si lehnout na zada zase 5 minut, na pravo, zase 5 minut a nakonec na bricho a zase 5 minut pockat. dohromady tedy 20-minutova kura. je nutne aby se tekutina dostala do vsech nutnych zahybu strev. Cetla jsem to jednou v nejakych specielnich kurach.
blokady to znamena, ruzne cizopasniky ci bakterie, nevim jak bych toto lepe nazvala, ty se dovedou dobre chranit pred znicenim.
najdou si jinou cestu jak se uchovat. dle informaci, mms se nedostane primo do strev, cizopasnici si krasne lebedi dale, proto je nutne udelat opatreni a likvidovat primo. ne nadarmo se rika, ze ve strevach sidli zivot ci smrt. Zni to drasticky ale je tomu tak. pecujeme o nas z vnejsku, jak to ale vypada v nas, tu zavirame oci.
take je dobre paralelne vzit kapky oralne, aby jsi likvidovat ze dvou stran, zde staci jednu davku, dle tvych potreb ci zvyku
hodne zdaru
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Rakovina a velikost kapek.
Čeho se držet? Koupil jsem již od loňského roku třetí komplet MMS a tato třetí sada se výrazně liší velikostí kapek z originálního uzávěru. Původní dvě balení měla poloprůhledný materiál a 25 kapek předtavovalo 1,6 ml. Tato sada má bílý uzávěr a 25 kapek představuje 1,0 ml. Můj syn je 13 dní po operaci rakovinového nádoru a já mu nasadil léčbu proti rakovině podle předpisu z nejnovější knihy Jima Humbleho. Proto syn odmítl chemoterapii a ozařování (hodně silný nátlak, aby nabízené metody přijal - byl opravdu vystrašený, ale doktoři a sestry prý byli fantastiční před i po operaci, byl tam s rakovinou varlat - na Žlutém kopci v Brně).
Začal brát v tobolkách desetkrát denně 2kapky, pomalu jsme zvyšovali až na pět kapek desetkrát denně(už to snášel hůře), k tomu 2x denně MMS2 (MMS2 snáší tíž-rychle se mu dělá špatně, takže mu dávám jen půl tobolky).
Právě včera jsem otevřel tu novou sadu a zjistil jsem ten obrovský rozdíl ve velikosti kapek. Takže opravdu nevím jakého počtu se máme držet, protože Jim v knize na straně 138 píše: " Obvykle podávaná léčebná dávka se pohybuje od 6 do 15 kapek, při použití kapátka s velkým kalibrem (25 kapek na ccm)". A to je právě toto nové s bílým uzávěrem.
Původních 5 kapek teď tedy představuje 8 kapek (vždy mám na mysli aktivované kapky), což by bylo úplně skvělé, protože při druhé dávce za hodinu má v těle vlastně 16 kapek!
Jsem z toho proto hodně ve zmatku.
Strašné je, že je živnostníkem ve stavebnictví a již čtvrtý den s deseticentimetrovou jizvou dole na břiše a s bolestmi musel do práce - má tři malé děti a velké dluhy na ještě nedokončeném přestavovaném domě. Proto je nemožné, aby používal na cestách roztok ve sklenici každou hodinu - tobolky takto zvládá.
Nemůžu se pořád zbavit velkého strachu, že ho MMS nedokáže uzdravit a zaviním tragedii. Fuj, ty pocity jsou hrozné.
Omlouvám se Vám všem, že jsem se tak rozepsal.
Batles.
Začal brát v tobolkách desetkrát denně 2kapky, pomalu jsme zvyšovali až na pět kapek desetkrát denně(už to snášel hůře), k tomu 2x denně MMS2 (MMS2 snáší tíž-rychle se mu dělá špatně, takže mu dávám jen půl tobolky).
Právě včera jsem otevřel tu novou sadu a zjistil jsem ten obrovský rozdíl ve velikosti kapek. Takže opravdu nevím jakého počtu se máme držet, protože Jim v knize na straně 138 píše: " Obvykle podávaná léčebná dávka se pohybuje od 6 do 15 kapek, při použití kapátka s velkým kalibrem (25 kapek na ccm)". A to je právě toto nové s bílým uzávěrem.
Původních 5 kapek teď tedy představuje 8 kapek (vždy mám na mysli aktivované kapky), což by bylo úplně skvělé, protože při druhé dávce za hodinu má v těle vlastně 16 kapek!
Jsem z toho proto hodně ve zmatku.
Strašné je, že je živnostníkem ve stavebnictví a již čtvrtý den s deseticentimetrovou jizvou dole na břiše a s bolestmi musel do práce - má tři malé děti a velké dluhy na ještě nedokončeném přestavovaném domě. Proto je nemožné, aby používal na cestách roztok ve sklenici každou hodinu - tobolky takto zvládá.
Nemůžu se pořád zbavit velkého strachu, že ho MMS nedokáže uzdravit a zaviním tragedii. Fuj, ty pocity jsou hrozné.
Omlouvám se Vám všem, že jsem se tak rozepsal.
Batles.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Rakovina a velikost kapek.
Drž se zdravého rozumu a hlavně nezmatkuj.Batles píše:Čeho se držet?...Jsem z toho proto hodně ve zmatku.
Je přece úplně jedno, kolik a jakých kapek to bude, důležité je, aby to byla dávka, kterou syn spolehlivě snáší. Spočítal jsi, že bývalých 5 kapek je 8 nových. Tím máš výchozí dávku, a dál můžeš přidávat nebo ubírat podle toho, jak si tělo řekne. Je úplně jedno, jestli budeš postupovat po velkých nebo malých kapkách, záleží na účinku a ne na počtu kapek. Nespěchej a nesnaž se plnit nějaké normy.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Re: Rakovina a velikost kapek.
Jestli potřebuješ k pocitu jistoty předchozí velikost kapek, tak si jednoduše přehoď uzávery k lahvičkám, nebo přelej obsah z druhé lahvičky do té první a můžeš pokračovat podle původního dávkování .
Jinak si myslím totéž, co poota.
Myslím, že jsi ze synovy nemoci ve velkém stresu, chápu Tě, ale měl by jsi myslet více i na sebe a zbavit se toho strachu a přehnaného pocitu zodpovědnosti. Svému synovi pomáháš, neboj se, že můžeš "zavinit tragédii". Buď zdráv , HankaBatles píše:.....Nemůžu se pořád zbavit velkého strachu, že ho MMS nedokáže uzdravit a zaviním tragedii. Fuj, ty pocity jsou hrozné.
Omlouvám se Vám všem, že jsem se tak rozepsal. Batles.
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
pomáhat
Již jsem to tady někde psal, děsně těžko se pomáhá lidem kteří nechtějí číst-chtěli by jen výsledek(i kdyby to byl vlastní syn), musejí najít čas aby to sami pochopili-my jim zas toho tolik nevysvětlíme, nebo to bývá marná snaha. Musí si zvážit co má přednost, život a pochopení základů(v podstatě čehokoliv), nebo jim nepomůžete stejně. Pak je lepší nedělat nic, než by nám vyčetli, že to bylo zadarmo ale stejně to nepomohlo.
Lidi se musejí navést, to ano ale dál musejí sami, jinak je celá snaha nanic.
Lidi se musejí navést, to ano ale dál musejí sami, jinak je celá snaha nanic.
mms
ahoj všichni ,tak jsem mmsku už vůbec nevěřil,myslel jsem ,že je to všehcno kec ,bral jsem ho už 3 týdny a nic,tak jsem zkusil klystýr aza 2 krát jsem zlikvidoval ,takovou bulku na mandli,kterou jsem tam měl tak 2 roky ,byl to takový bílý váček ,nějaká mrcha,tam měla hnízdo a nikdy už to pak nezmilo ,dnes ráno koukám a bulka nikde ,to je mazec,ty klistýry budu dělat,je to fajn věc,ale asi s menšíma dávkama ,včera jsem měl 2 krát po čtyřech kapkách av noci se trošku ozvalo břicho,ale ted už mmsku věřím,že něco dělá,orální dávky na mě nějak nepůsobily
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: mms
,tak jsem mmsku už vůbec nevěřil,myslel jsem ,že je to všehcno kec ,bral jsem ho už 3 týdny a nic,tak jsem zkusil klystýr aza 2 krát jsem zlikvidoval ,takovou bulku na mandli,kterou jsem tam měl tak 2 roky ,
Zdá se, že to je dobrá zkušenost. Jenže klystýr je dost pracná záležitost. Fakt je ten, že než se dostane MMS z žaludku do střev, tak jeho účinek je fuč. Je tedy lepší jej dostat rovnou do střev, Proto vyzkouším nabídku blešáku MMS-2 v tobolkách. Tobolka se tak rychle v žaludku nerozpustí a dostane se MMS snadněji do střeva.
Kluci, do toho.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Další změny v postupu užívání tobolek.
Poote a Hanko, děkuji moc za názory a podporu.
Ty změny v užívání neberou konce. Dnes jsem dostal další zásilku MMS a v přiloženém letáku jsou jiné postupy v užívání tobolek oproti poslední knížce od Jima Humbleho. Původně stačí aktivovat 30 vteřin, doplnit pár kapek vody a pak naplnit tobolku a spolknout. Teď je psáno že se má aktivovat 3 minuty a pak naplnit už bez vody a spolknout.
Udělal jsem ze zvědavosti 4 pokusy - 4 kapky aktiv.MMS + 3 kapky vody(tobolka je plná), než se rozpustila, trvalo to 3 minuty 30 vteřin.
Pak jsem dal to stejné bez vody a trvalo to 2 minuty 10 vteřin. 2x jsem pro jistotu pokus opakoval se stejnými výsledky.
Nechápu ten velký rozdíl, ledaže by byl účinek v první variantě podstatně slabší?
Všechno to co píši, je jen ze zodpovědnosti a strachu o syna.
Já osobně si dělám kůry MMS od loňského léta - jsem v invalidním důchodu na následky neléčené boreliozy a nebýt MMS asi bych chcípnul na únavu. Markantní zlepšení se dostavilo po 14ti dnech - únava zlepšena tak o 60%, křeče po celém těle, nečekané závratě a kruté bolesti v různých kloubech, koordinace pohybů a nespolehlivá paměť i návaly rozmazaného vidění jsou řekl bych tak o 85% lepší.
Prostě úžasný výsledek. Moc doporučuji při takovýchto potížích brát MMS! Přestal jsem už loni brát všechny předepisované léky - 7 druhů (bylo mi po nich hrozně), neberu ani jeden.
Mějte se moc hezky a veselé dny všem.
Ty změny v užívání neberou konce. Dnes jsem dostal další zásilku MMS a v přiloženém letáku jsou jiné postupy v užívání tobolek oproti poslední knížce od Jima Humbleho. Původně stačí aktivovat 30 vteřin, doplnit pár kapek vody a pak naplnit tobolku a spolknout. Teď je psáno že se má aktivovat 3 minuty a pak naplnit už bez vody a spolknout.
Udělal jsem ze zvědavosti 4 pokusy - 4 kapky aktiv.MMS + 3 kapky vody(tobolka je plná), než se rozpustila, trvalo to 3 minuty 30 vteřin.
Pak jsem dal to stejné bez vody a trvalo to 2 minuty 10 vteřin. 2x jsem pro jistotu pokus opakoval se stejnými výsledky.
Nechápu ten velký rozdíl, ledaže by byl účinek v první variantě podstatně slabší?
Všechno to co píši, je jen ze zodpovědnosti a strachu o syna.
Já osobně si dělám kůry MMS od loňského léta - jsem v invalidním důchodu na následky neléčené boreliozy a nebýt MMS asi bych chcípnul na únavu. Markantní zlepšení se dostavilo po 14ti dnech - únava zlepšena tak o 60%, křeče po celém těle, nečekané závratě a kruté bolesti v různých kloubech, koordinace pohybů a nespolehlivá paměť i návaly rozmazaného vidění jsou řekl bych tak o 85% lepší.
Prostě úžasný výsledek. Moc doporučuji při takovýchto potížích brát MMS! Přestal jsem už loni brát všechny předepisované léky - 7 druhů (bylo mi po nich hrozně), neberu ani jeden.
Mějte se moc hezky a veselé dny všem.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Další změny v postupu užívání tobolek.
No a já jsem si objednal dnes na BLEŠÁKU (soupravu) MMS2. Kdesi jsem četl, že do tobolek se dává prášek bez aktivace. Tady zase je informace, že se musí aktivovat.Ty změny v užívání neberou konce. Dnes jsem dostal další zásilku MMS a v přiloženém letáku jsou jiné postupy v užívání tobolek oproti poslední knížce od Jima Humbleho.
Doufám, že u té zásilky MMS-2 bude i krátký pokec, co s tím.
"paspulka" píše o výborné zkušenosti s MMS v podobě klystýru a já bych chtěl vyzkoušet něco podobného. Brát tobolky na způsob ČÍPKŮ.
Hledal jsem něco na internetu o rozdílu účinku léčebných látek v žaludku, nebo v podobě čípků, ale našel jsem jen články o děložním čípku, jakoby jiné čípky ani neexistovaly.
Zatím vím jen jedno (možná je to i jinak). V žaludku se léčebná látka zeslabí a může narušovat žaludeční sliznici. V konečníku působí plnou silou a tedy může mít i slabší koncentraci. Proto uvažuji o tobolkách jako náhradě čípků, nebo náročného klystýru..
Jaký je na to další názor??
Kluci, do toho.