Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koloidní stříbro
Slávku to zní všechno sice hezky, ale upřímně řečeno, mě některé věci přijdou spíše jako sci-fi. Nezdá se mi, že by se toho již nějaká farma společnost dávno nechytla a nezačala to používat. Zvlášť neuvěřitelné mi přijde ten příklad rekonstrukce té nohy...zregenerování ze 2/3 vyhnilého stehna, kost, svaly, šlachy a kůže. Udělal z něj chlapíkovi velkej novej kus nohy, k nepoznání od ruhé až na to že byla levá a naprosto funkční. Navíc co jsem četl, tak Becker měl údajně nějaký titul ve fyzice, ale nikde jsem nenarazil na informaci o tom, že byl i lékař, protože mi nedává jinak smysl, jak dokázal tomu člověku odstranit onu uhnilou tkáň.
Vím sice o jedné soukromé chirurgické klinice v ČR, kde používají pro urychlení hojení ran a popálenin různé dláhy a obvazy se stříbrem a dle sdělení toho lékaře, se kterým jsem si před časem vyměnil několil emailů to funguje, proto se začal i podrobněji zajímat o KS. Nicméně to co uvádíš mi přijde jako úplně jiná liga, ale bohužel zatím je to jenom v jeho knize. Od Beckera znám pouze jeho zapper nebo spíše "krevní čistič" a pak jeho upravenou verzi nějakým nadšencem o jednoduchý generátor KS, pokud by se to tak dalo vůbec nazvat, kde je pouze LED dioda a rezistor, viz. http://store.fastcommerce.com/silversmo ... /home.html
Vím sice o jedné soukromé chirurgické klinice v ČR, kde používají pro urychlení hojení ran a popálenin různé dláhy a obvazy se stříbrem a dle sdělení toho lékaře, se kterým jsem si před časem vyměnil několil emailů to funguje, proto se začal i podrobněji zajímat o KS. Nicméně to co uvádíš mi přijde jako úplně jiná liga, ale bohužel zatím je to jenom v jeho knize. Od Beckera znám pouze jeho zapper nebo spíše "krevní čistič" a pak jeho upravenou verzi nějakým nadšencem o jednoduchý generátor KS, pokud by se to tak dalo vůbec nazvat, kde je pouze LED dioda a rezistor, viz. http://store.fastcommerce.com/silversmo ... /home.html
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Crafte. Od Beckera neznáš nic. Ten s tím zaperem je Robert Beck, nikoliv Becker. R.O. Becker je skutečně velice jiná liga než Robert Beck. Jedinné patenty na cokoliv takhle náročného, na které jsem kdy narazil, podle kterých dokáže udělátko a metodu spáchat i laik, jsou právě Beckerovy. Je to děsný čtení a patentový právník by si býval zasloužil zastřelit za to, co z toho rétoricky vytvořil, ale dá se. Jenže jak říkáš, je to příliš neuvěřitelné. Akorát že R.O. Becker na to měl jak studia, tak mančaft včetně fyzika a velice dobře vybavenou nemocniční (nebo jakou) laboratoř, fondy a skoro třicet let. Své dílo popisuje natolik dobře a přesně, že tam není alespoň podle mne o čem hovořit. Mimochodem, co se týče jeho elektrických zdrojů, používal i mincové baterieCraft píše:Slávku to zní všechno sice hezky, ... Od Beckera znám pouze jeho zapper
Avšak, dobře Crafte, že jsi mi připoměl i Becka. On se totiž Robert Beck v jednom ze svých videí o svém zaperu zmiňuje o svém zdravotně velice strastiplném životě a část té zmínky je o tom, že si někdy v 60ti letech narostl na letitém koleni R.O. Beckerovou metodou novou kštici, a že je ta kštice ve videu nejenom impozantní a nelze si jí okamžitě nevšimnout (okamžitě jsem ho podezíral, že má paruku a přehnal to, než se o té kštici vymáčkl), ale taky není ani náhodou šedivá a Beck tvrdil, že nemá přeliv. Jak to, že se toho ještě nechytil žádný ranhojič pleší? No, možná se aj chytil, ale přeci o tom nebude někde kór moc kecat, že jo? To by se jich vylíhlo. Jinak také k těm klinikám. W. F. Kocha místo Nobelovky oddělali a přitom to byl nejen talent, ale i mozek, na který těžko bude pár set let někdo mít už i pro to, že k tomu je potřeba také ještě podmínky, příležitost a nátura.
S laskavým pozdravem, Slávek.
P.S. Je zaslepenost odsuzovat to, co neznáš
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Slávku já to ale neodsoudil, pouze jsem řekl, že mi to zní hodně neuvěřitelné, čili jako sci-fi Jóóó, kdybych napsal je to nesmysl a ty lhář, pak ano. Ale krásně jsi mi to teď vysvětlil a hlavně, že se jedná o úplně jiného člověka než jsem si myslel. Takže máš pravdu, že o něm opravdu zatím nic nevím. Tušil jsem ale, že mi tu větičku v podpisu omlátíš tím příspěvkem o hlavu, ale přesto mě to neodradilo napsat Stále mi ale přijde divné, že se tím nikdo nějak nezabývá a nemá následovníky, pokud toto navíc podrobněji zdokumetoval v knize, pokud tam ovšem uvedl i technické podrobnosti a nepsal ji pouze obecně.
Doplnění 5.9.2012
Koukám, že v těch jménech je trochu zmatek.
Bob Beck (nikoliv Robert Beck), co jsem zjistil je autorem tohoto udělátka http://store.fastcommerce.com/silversmo ... /home.html a vycházel ze zkušeností (zřejmě knihy) od Robert O. Becker (záměrně to jméno neskloňuji). A je také autorem komerčních udělátek pod značkou Sota http://www.sota.com/silver-pulser.html
Robert O. Becker je jak uvádíš autorem knihy "The Body Electric: Electromagnetism And The Foundation Of Life", viz. její popis http://www.amazon.com/The-Body-Electric ... 0688069711
Nicméně je údajně také autorem přístroje, který se zapperu velmi podobá, jehož účelem bylo čištění krve od patogenů a také je autorem magnetického pulsního generátoru, jehož účelem bylo rovněž ničení patogenů, čili má k zapperu dosti blízko. Jak jsem ale pochopil, ten šel s elektrikou mnohem dál než pouze k ničení patogenů, ale pomocí elektriky regeneroval tkáně a orgány. Bohužel nikde na informaci, že by primárně experimentoval se stříbrem jsem nenarazil. Snad tu knihu máš a četl jsi ji. Mám rád ve věcech jasno, proto jsem to tady hodil, aby se to nepletlo a byl v tom trochu přehled.
Mimo téma (offtopic)
Jinak co se těch patentů týče máš pravdu, že ti patentový zástupci dokážou spoustu důležitých věcí dokomolit. Nicméně tohle není jejich chyba, ale je to tak dáno, kvůli případnému právnímu sporu a právničina je právě o slovíčkaření. Sám jsem si tímto procesem ne jednou prošel a vím co to obnáší a bohužel tady nemůžeš používat technické termíny a pak je to mnohdy opravdu oříšek to popsat a vyjádřit. Ve výsledku z toho může být hezký paskvil po technické stránce, ale po právní je to ok. Nicméně jak znám dnes již patentovou politiku, je to neskutečná byrokracie a navíc aby se ti podařilo splnit veškeré náležitosti a ten patent ti vůbec uznali, musíš to řešit přes právního zástupce, který samozřejmě není zadarmo. Kdo si myslí, že stačí něco hodit na papír a zaplatit správní poplatek, tak je hodně naivní, ale taky jsem si to kdysi myslel Navíc se začíná už i v ČR rozmáhat nešvar, že patenty se nelicencují, ale kradou, to je bohužel další fakt. To ale jen tak pod čarou k patentům, patentování a srozumitelnosti jejich popisu...
Koukám, že v těch jménech je trochu zmatek.
Bob Beck (nikoliv Robert Beck), co jsem zjistil je autorem tohoto udělátka http://store.fastcommerce.com/silversmo ... /home.html a vycházel ze zkušeností (zřejmě knihy) od Robert O. Becker (záměrně to jméno neskloňuji). A je také autorem komerčních udělátek pod značkou Sota http://www.sota.com/silver-pulser.html
Robert O. Becker je jak uvádíš autorem knihy "The Body Electric: Electromagnetism And The Foundation Of Life", viz. její popis http://www.amazon.com/The-Body-Electric ... 0688069711
Nicméně je údajně také autorem přístroje, který se zapperu velmi podobá, jehož účelem bylo čištění krve od patogenů a také je autorem magnetického pulsního generátoru, jehož účelem bylo rovněž ničení patogenů, čili má k zapperu dosti blízko. Jak jsem ale pochopil, ten šel s elektrikou mnohem dál než pouze k ničení patogenů, ale pomocí elektriky regeneroval tkáně a orgány. Bohužel nikde na informaci, že by primárně experimentoval se stříbrem jsem nenarazil. Snad tu knihu máš a četl jsi ji. Mám rád ve věcech jasno, proto jsem to tady hodil, aby se to nepletlo a byl v tom trochu přehled.
Naposledy upravil(a) Craft dne stř 05 zář 2012 22:10, celkem upraveno 2 x.
-
- Starší člen
- Dostal: 2 poděkování
Keď že ti ako vždy z neznalosti problematiky nedochádzajú súvislosti, vedz že i v tejto veci trepeš nezmysli tak ako každý "klikač" čo si neoveruje aj cez ine "kanále" informácie ktore získava z netu. Nie je náhoda že sa po stáročia nie len šlachte ktorá jedávala svoje pokrmi zo strieborneho nádobičke so strieborným náčinim vravievako "modrá krv" a tiež nie je náhoda že povečinou ludia s "modrou krvou" umieraju o dosť mladší ako je bežný priemer. Ver mi, nič na tomto svete v tomto priestore nie je zadarmo... . NSlavek Krepelka píše:Podle jejich keců po koloidním stříbře nic není a jejich nejlepším a prakticky jedinným argumentem proti koloidnímu stříbru, který mají v ruce, je Papa Smurf a pár neověřených historek o modrání několika málo lidí z dob minulých cca do 1950 z používání léků s obsahem nitrátu stříbrného. Přímý a skutečně doložitelný je jenom Papa Smurf. To je jeden člověk z minimálně stovek tisíc, kteří se koloidním stříbrem kdy cpali a cpou nemuvě o tom, že nitrát stříbrný a koloidní stříbro jsou dvě velice rozdílné věci a stejně tak je rozdílný chlorid stříbrný, který se používal na detoxikaci těla od rtutě a co se dělo po užívání nitrátu stříbrného není vůbec relevantní.
Nauč se prezentovat svoje názory bez osobního napadání! poo.
-
- Nový člen
- Dostal: 7 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Obsah toho, co tu psal Slávek v předchozím příspěvku, bych viděl jako poměrně slušnou syntézu poznatků. Asi podobně jsem k tomu dospěl já, nicméně nikoli cestou racionální, nýbrž empirickou.
Mimochodem, líbí se mi ta část Slávkova příspěvku, v níž Slávek popisuje horlivou činnost Silver-inkvizitorů a subsidiární efekt, který v hlavách okolních tím zanechávají. V mém případě je to pokaždé právě onen spouštěcí mechanismus, který mne popichuje zkoumat skutečnou podstatu věci.
Mimochodem, líbí se mi ta část Slávkova příspěvku, v níž Slávek popisuje horlivou činnost Silver-inkvizitorů a subsidiární efekt, který v hlavách okolních tím zanechávají. V mém případě je to pokaždé právě onen spouštěcí mechanismus, který mne popichuje zkoumat skutečnou podstatu věci.
Omnia mea Argentum, porto intra Anime.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Čehož je zářným příkladem nejmodřejší krev ze všech krví britská královna matka a pověstná ožrala, Elizabeth Angela Marguerite Bowes-Lyon (4 Srpen 1900 – 30 Březen 2002) která před nedávnem zemřela v ranném věku 102 let. Za další důkaz Tve prozřetelnosti lze považovat stále ještě žijící královnu Elizabeth II (Elizabeth Alexandra Mary; born 21 Duben 1926 - ) stále ještě poskakující po světě ve svých 86ti letech. Dále třeba i Elizabeth I (7 Září 1533 – 24 March 1603) nebo Prince Philip, Duke of Edinburgh (narozen Prince Philip of Greece and Denmark 10 June 1921 - ) Na straně druhé, pokud se podíváme so historie travičství, lehce zjistíme, že prominentní pozice vždy přitahovaly nenadálou smrt a to nejen touto metodou. Pokud se podíváme také do historie lékařské, najdeme i nějaký ten příklad, kdy ti, kteří měli tu "nejlepší" lékařskou péči hynuli na přílišné pouštění krve, otravami rtutí a kde čím pod rukama svých pečovatelů kteří pak končili v hladomornách nebo pod mečem kata. Pokud se dále podíváme na historii válečnou, zjistíme, že vysoká úmrtnost šlechty a to i v ranném věku přicházela i z této strany. Skutečně není náhodou, že šlechta s tak zvanou modrou krví padala jak mouchy v jakémkoliv věku. To byly časy.neoanthropus píše: Nie je náhoda že sa po stáročia nie len šlachte ktorá jedávala svoje pokrmi zo strieborneho nádobičke so strieborným náčinim vravievako "modrá krv" a tiež nie je náhoda že povečinou ludia s "modrou krvou" umieraju o dosť mladší ako je bežný priemer.
Navíc to byly časy kdy průměrný věk běžné populace byl díky vysoké dětské úmrtnosti a díky epidemiím z nedostatku sanitárních zařízení také podstatně nižší než dnes a pokud se srovnají průměry sociálním společenským průřezem, byla na tom modrokrvá šlechta přes všechny své specielní neduhy o hodně líp než průměr.
Takže žij blaze Neoši Slávek.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ještě pořád v tom máš trochu zmatek. Bob Beck, krom toho, že udělal generátor koloidního stříbra, vycházel z prací Dr. Royal Raymonda Rife (zapping světelnou výbojkou) a následně Drs. Williama Lymana a Stevena Kaaliho, kteří nerezovými elektrodami vpíchnutými do tepny působili na mikroorganizmy metodou zappingu. Beck to vylepšil tak, že nebylo potřeba vpichovat elektrody ale pouze se přikládaly na zápěstí, do míst kudy probíhají tepny. To sebou přineslo nutnost zvýšení napětí k dosažení stejného proudu, ale neskonale větší komfort. Následnice - Hudy Clarková to zjednodušila ještě víc, tak, že používala elektrody v rukách a pod nohama. V podstatě tak, jak se zapping udržel dodnes. Zajímavostí je, že Hudy Clarková, která vždy tvrdila, že umí vyléčit rakovinu zemřela právě na tuto nemoc.Craft píše: Koukám, že v těch jménech je trochu zmatek.
Oproti tomu Robert O. Becker používal stříbrné elektrody a stejnosměrný proud. Ve svém patentu velice přesně popisuje, jaké napětí a jaké proudy jsou potřeba, aby se začaly tvořit zárodečné buňky. Proč se to ve velkém nepoužívá je otázka. Osobně si myslím, že ze stejného důvodu, jako je zakázané koloidní stříbro. A jsme u koloidního stříbra. Becker zjistil, že obnova tkáně probíhá nejlépe při použití stříbrných elektrod. Myslím, že si ani neuvědomil, že ve tkáni vyrábí "koloidní stříbro", které se vedle proudu nemalou měrou podílí na léčebných procesech.
To jen tak ve zkratce, co jsem pochytil a ani nevím, jestli si to pamatuju úplně přesně. Dlouho jsem v těch jménech měl taky zmatek.
Od Beckera je to zajímavé čtení, například o tom, jak průchod proudu narušuje přirozené napětí na buněčných membránách, čímž likviduje jejich funkci a mnoho dalšího. Když tady Slávek udělá nějakou rešrži, budu moc rád, protože moje englisch je na úrovni věčně začínajícího prváka.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ilem:
Díky Ileme za krátké shrnutí a upřesnění kolem toho Boba Becka a Roberta O. Beckera.
Můžeš poskytnout i nějaký odkaz, odkud jsi čerpal informaci právě o příčině úmrtí H. Clarkové?
Díky Ileme za krátké shrnutí a upřesnění kolem toho Boba Becka a Roberta O. Beckera.
Můžeš poskytnout i nějaký odkaz, odkud jsi čerpal informaci právě o příčině úmrtí H. Clarkové?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Ileme. Rešerži udělám, ale upřímně řečeno jsem tu knihu shltnul jenom jednou si řed dvěma rokama a dal jsem se v pátek znova do čtení Zjišťuji, že mi na první čtení jako obvykle uteklo dost detailů a souvislostí. Tím se vůbec nemění, co jsem tu napsal, ale bude dost doplnění, a už teď vím, že specielně k té elektrice a kolik jí R. Becker vůbec nakonec používal jak ji uvádí ve svých patentech. Jinak pro upřesnění, žádný kov kromě stříbra u savců R Beckerovi nefachal. Fachaly i jiné elektrody u salamandrů a žab a tam se mu dařily věci asi jenom díky el. proudům ale u savců (ještě tam teď nejsem) pokud vím nic, jenom to stříbro. Tím se stříbro stává v jeho procesu unikátní a elektrika ustupuje do pozadí, co se týká lidí. Navíc z toho, co jsem už přelouskal, hustota proudu měla jenom okno, tedy rozmezí funkčnosti u všeho živého co testoval. To je děsně důležité, protože příliš málo neudělalo nic a příliš mnoho (stejně strašně málo) zase nic a to i se stříbrem. Vážně to musím přečíst celé ještě jednou, abych si udělal detailní obrázek, než z toho začnu vůbec něco cucat, jinak určitě vynechám dost podstatného. Zatím jsem teď znova ve třetině knihy a mám taky dost jiných věcí, ale zajímá mě to a neodstavím.Ilem píše: .... Když tady Slávek udělá nějakou rešrži, budu moc rád, ...
Ahoj, Slávek.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Odkaz nemám. Mám kamaráda, jehož koníčkem se stala biorezonance a ten mě zahlcuje všemi informacemi z tohoto oboru. Ostatně myslím, že se brzy poznáte osobně. Bydlí asi 400m od tebe.Craft píše: Můžeš poskytnout i nějaký odkaz, odkud jsi čerpal informaci právě o příčině úmrtí H. Clarkové?
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Stejné info jsem před časem, když zemřela zachytil na netu, kde to bylo už nevím.Craft píše:... o příčině úmrtí H. Clarkové?...
-
- Nový člen
- Dostal: 7 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Slávku dík za tvůj zájem o věc a podporu, kterou ji poskytuješ. Něco mi říká, že diskuse, která se na toto téma nejspíše rozproudí, bude mít dost příspěvků a bude vyžadovat hodně "dobrovolníků"Slavek Krepelka píše:.....Zatím jsem teď znova ve třetině knihy a mám taky dost jiných věcí, ale zajímá mě to a neodstavím.
r.
Omnia mea Argentum, porto intra Anime.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš máš pravdu a myslím, že by si to zasloužilo vlastní vlákno, stejně jako biorezonance. Jsou tam myšlenky, které úplně převrací dosavadní představy o fungování organizmů. A hlavně... zapadá to do sebe.pan Rod píše: Něco mi říká, že diskuse, která se na toto téma nejspíše rozproudí, bude mít dost příspěvků a bude vyžadovat hodně "dobrovolníků"
r.
Poslední informace, která se mi dostala je ta, že to co vymyslela Clarková bylo v podstatě k ničemu. Beck měl celkem striktně dané napětí na zapping, myslím, 27 - 32 V. Ale když jsou elektrody drženy v dlaních , klesá napětí v žíle na cca 2,7 V. To podle Becka již nemá žádný účinek. Nedá se použít na celkové léčení, pouze na lokální problémy, jako bradavice, atd.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hulda_Regehr_Clarkcimirek píše:Stejné info jsem před časem, když zemřela zachytil na netu, kde to bylo už nevím.Craft píše:... o příčině úmrtí H. Clarkové?...
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
No, možná jo a možná ne. Ono je třeba se kouknout na to, kdo tvoří a píše historii. Co se týče srovnání Beckova zaperu a Clarkové, Beck je stejnosměrný, kde se střídá sice polarita, ale jde to v intervalech natolik dlouhých, že se to za střídavý proud považovat nedá. Clarková je definitivně střídavý. Jde o dva různé principy.Ilem píše:http://en.wikipedia.org/wiki/Hulda_Regehr_Clarkcimirek píše:Stejné info jsem před časem, když zemřela zachytil na netu, kde to bylo už nevím.Craft píše:... o příčině úmrtí H. Clarkové?...
Ahoj, Slávek