Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Batles »

mahatma píše:Batles, nemaj ma za rýpala, ale pyridoxin je vitamín B6, nie vitamín A - retinol...
Velmi se všem omlouvám, díky Mahatmo za upozornění. Pyridoxin je B6.
Stevo, ke všemu, co obsahuje CLO2 (chlordioxid) sodu neber. Snížení účinků je velmi razantní.
Pečlivě a zodpovědně jsem to měřil a od přidávání sody do MMS1 jsem rychle ustoupil.
Batles :D

Miloš83
Nový člen

Příspěvek od Miloš83 »

Zdravím všechny MMSkáře. Chtěl jsem se zeptat, které doplňky stravy je nejvhodnější užívat při dlouhodobější kůře pomocí MMS1, a MMS2. Zejména by mě zajímalo, které vitamíny a minerální prvky je nejdůležitější doplňovat a které se zároveň nebijí s MMS.
PS : V součastné době léčíme maminku z rakoviny tlustého střeva (4.fáze, odmítnutí chemoterapie). Teď jsme na dávkách CDS (100 ppm, 10 x denně) a MMS2 (plná tobolka 5x denně), koupele (2x denně) a inhalace.

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Nádherný 20ti minutový dokument o MMS/CDS :D

juraj83
Nový člen

prostata

Příspěvek od juraj83 »

ahojte
chcel by som sa opytat ci tu je niekto kto mal problemy s prostatou a MMS kvapky mu pomohli...mam uz dlhorocne problemy a doktori mi nejako nevedia pomoct:(..tak som si zabezpecil MMS kvapky a dufam,ze mi pomozu...momentalne beriem 1xdenne 6 kvapiek a kazdodena kupel tak isto...zacal som pred troma dnami...mate niekto skusenosti s liecbou prostaty..za odpovede vopred dakujem

MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Zdarec Juraj83.Doporučil jsem na prostatu /pořád zvýšené onkomarkery/ MMS1 známému /60/,ten jej bral klasicky cca 4x denně 4-5 kapek.Podle všeho je už v pohodě...i mudri ho přeobjednali na kontrolu místo za 3. tak za 6.měsíců.MMS bral asi tak 3.měsíce.I na pohled se mi zdá v pohodě,MMS jsem mu doporučil jelikož jsem mu viděl nějaký problém v očích... :)

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Vypadá to, že MMS na prostatu zabírá perfektně.

Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Joy »

Pekné ránko
ak niekto bude mat minútku odcekovat mi riedenie. Od Jozefa mám 3,5 Hcl a mms1. Takto som to este nemiesala. Tak ze pomer je 1:1? Len neviem ci cakat 3 minúty alebo len pockat kym sa to zafarbí do zlta, doplnit stamperlík vodou a vypit.
Dakujem velmi a peknú nedelu

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Joy, když mícháš poměrem 1:1, čekáš jenom 20 vteřin.

Joy
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Joy »

Velmi pekne dakujem.

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

!!! Přednáška o MMS a CDS bude v Praze v úterý 25.9.2012 od 16 h !!!
Přednášející: Andreas Kalcker (vytvořil CDS a nyní nově CDI, spolupracuje na výzkumu MMS/CDS s několika španělskými univerzitami)
Místo konání: Kongresový sál hotelu Olšanka
Táboritská 23/1000
Praha 3
Začátek přednášky od 16 hod.
Vstupné : 100,- Kč Každý účastník přednášky obdrží zdarma tříhodinový nový film o MMS/CDS natočený v ČR a SR. Ve filmu hovoří lidé, kteří se s MMS nebo s CDS zbavili svých nemocí a hovoří zde také Jim Humble, Andreas Kalcker a Leo Koehof.

Chtěl bych dodat, že na přednášce bude prezentovát příběh paní Kerri Rivera z Mexika (paní Rivera vyléčila pomocí CDS přes 40 dětí pomocí speciálních protokolů z autismu ). Léčba probíhala za odborné konzultace s Andreasem Kalckerem. Vznikl o tom i zajímavý dokumentární film.
:D :D :D :D

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Proč MMS je účinné proti rakovině?Tady asi bude odpověď - protože likviduje plísně a houby.

"Různorodé plísně a houby, především však typu candida, žijí v těle hostitele. Tento organismus, stejně jako jiní paraziti, pro své přežití potřebuje hostitele. Odpadní produkty kvasinek oslabují imunitní systém a vedou k tomu, že se člověk cítí špatně, a to jak psychicky, tak i fyzicky." Tullio Simoncini říká, že rakovinu způsobuje,rozvoj houby "candida" s tím, že tradiční vysvětlení tohoto onemocnění je zcela mylné. On sám jako odborník v oboru onkologie a metabolických poruch šel proti intelektuální konformitě tradiční medicíny a proti tradičním metodám "léčení". Prostě se rozhodl říci svým pacientům pravdu, a nikoliv jen opakovat zažité fráze naučené během studií medicíny. V podstatě od chvíle, kdy se začal věnovat lékařské praxi, si dnes a denně uvědomoval, jak lidé postižení tímto onemocněním trpí. "V dětském onkologickém oddělení, kde jsem pracoval, postupně všechny děti zemřely. Svým způsobem jsem tušil, že jim k tomu dopomohlo velkým dílem i ozařování a chemoterapie". Touha pomáhat pacientům ho vedla k hledání nových způsobů jak tuto nemoc léčit. Proto se Simoncini rozhodl vzdát všeho, co doposud věděl o rakovině, a začal svůj nezávislý výzkum. Postupně zjistil, že všechny nádory se projevují stejně bez ohledu na to, v jakém orgánu nebo tkáni se nádor tvoří. Všechny zhoubné novotvary měly bílou barvu. Simoncini začal přemýšlet, co by to mohlo znamenat. A pak přišel na houbu candida. Dále si položil otázku: "To, co tradiční medicína považuje za nekontrolovatelné dělení buněk, může být nějakým procesem, kterým se organismus vlastně chrání proti rozvoji kandidózy?

Všeobecně se také má zato, že proces šíření metastáz v těle je způsoben roznesením maligních buněk do orgánů a tkání. Ovšem Simoncini uvádí, že metastázy jsou způsobeny houbou Candida. Houba může zničit buňky normálně fungujícího imunitního systému. Imunitní systém je klíčem buněčné regenerace. Bohužel každým rokem se počet pacientů s rakovinou zvyšuje. Ve skutečnosti jde o velmi dobře naplánovanou válku proti imunitnímu systému. Imunitní systém se oslabuje nevhodným stravováním, různorodými přidanými potravinářskými látkami, pesticidy a herbicidy, očkováním, elektromagnetickou a mikrovlnou technologií, léky nebo stresem moderního života. Nelze zapomínat také na to, že děti do dvou let věku svého života mnohdy přijmou až 25 různých druhů očkování, ale v této době se právě buduje jejich imunitní sytém. Plán globálního vládnoucího systému je prostý – snížit lidskou populaci prostřednictvím oslabeného imunitního systému člověka. Pokud někde nestačí rozvrácený imunitní systém, tak dílo dokoná chemoterapie nebo radioterapie. Nejúčinnější metody jak zničit buňky v těle. Většina moderních "léků" na rakovinu je postavena na postulátu, že se u pacienta podaří rakovinové buňky zabít dříve než ty zdravé. Ve skutečnosti se má ovšem situace podstatně jinak. Toxické látky během chemoterapie zabíjejí buňky imunitního systému, ale plíseň candida se šíří dále. Fragmenty imunitního systému nejsou schopny ovládat buňky candidy. Houba se šíří do dalších a dalších orgánů a tkání. Rakovina se šíří tělem. Ti, kteří se zdají být po operaci nebo chemoterapii zachráněni, jsou ve skutečnosti časovanou bombou. Imunitní systém je zničen. Takže recidiva je jen otázkou času. Chemoterapie může být úspěšná v případě ryze infekčních chorob nebo sexuálně přenosných onemocnění. Aby člověk mohl být vyléčen z rakoviny, musí být u něho extrémně posílen imunitní systém, a nikoliv ještě oslabován. Když Simoncini zjistil, že rakovina je v podstatě plísňové onemocnění, začal hledat účinné fungicidní léky. Jenomže se zároveň ukázalo, že antifungální léky nefungují, jak by měly. Candida rychle mutuje a umí se účinným způsobem přizpůsobit danému léčivu. Lékař nakonec zjistil, že se plíseň nedokáže adaptovat na přítomnost hydrogenuhličitanu sodného, který je hlavní složkou jedlé sody. Z nějakého důvodu se houba nedokáže přizpůsobit prostředí, které aktivuje jmenovaná látka. Simoncini tak začal svým pacientům vpravovat do těla roztok hydrogenuhličitanu sodného, který byl vstřikován přímo do nádoru prostřednictvím nástroje, který se podobal endoskopu. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat.
Více: http://j.chrobak.sweb.cz/rakovina1.html
http://www.curenaturalicancro.com/

:jump: :jump: :jump:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Cina píše:Proč MMS je účinné proti rakovině?Tady asi bude odpověď - protože likviduje plísně a houby.
Tak nějak bych to viděl taky. On okysličuje nějakým způsobem aj ten chlór z ClO2 zhruba alias MMS, nemluvě o kyslíku. Alespoň HCl píchnutá do krve momentálně značně navýší okysličení krve. Někde ve vlákně o VitC právě proběhla pro mne novinka a to ta, že VitC, ačkoliv anioxidant, způsobí navýšení peroxidázy v těle, tedy produkci H2O2 a H2O2 je svým způsobem ekvivalentní ClO2 v tom, že uvolňuje podstatně agresivnější monoatomický kyslík do krevního řečiště i do tkání než co je normální dvouatomový kyslík. Totéž se dá říct o H2O2 terapii infúzema do krve a totéž se dá říct o terapii přímou ozonací krve. No a totéž se dá říct o tak zvané alkalizaci krve a tkání. Všechno to směřuje k agresivní monatomické oxidaci. Dokonce snad i deoxianty, alespon jak se to jeví z působení VitC, dokáží pravý opak své proslulosti jako deoxidanty a to zase vyvolání agresivní oxidace. Ne sice asi přímo, ale tělo tak na VitC nějak reaguje.

Něco fachá líp, něco hůř, ale je to vždy monoatomická oxidace. Co se pak týče plísní, ty mrchy jsou tutově pleomorfní, což znamená jen to, že jedna mrcha je známa pod mnoha jmény podle forem, které vědodové považují za různé druhy plísní, stejně jako kdyby považovali ponravu chrousta a chrousta lítacího za jiná zvířata. Co jsem se načetl jak někomu něco na Petriho misce zplesnivělo jinak, než jak to zplesnivět mělo, no a že to jiným jinak nezplesnivělo, prohlásili to za projev nedostatečné karantény vzorku, tedy za vnější nákazu. Přitom každý věd, co se tou mikrobiologií zabývá už hodně dlouho ví, jak je sterilita děsně důležitá a ví, že pokud ji nezachová do puntíku, že se zdiskredituje. Jenže většina je mocná čarodějka.

Přitom ta která plíseň se jenom přizpůsobuje a "mutuje" do různých forem aby se přizpůsobila momentálním životním podmínkám a že je generačně velice rychle obnovovatelná, tak ta genetická "mutace" je velmi rychlá a "plísně" maj nejspíš naučené, za jakých podmínek na jakou "jinou" plíseň mutovat, aby momentálně přežila a prosperovala.

Podívám-li se na lesní plísně, jejichž rozmnožovacímí se projevy jsou hřiby klouzci muchomůrky, je jasné, že dovedou v různých formách přežívat a hlavně, že se jim daří i na vzduchu. Co ale na rozdíl od nás kyslíkových tvorů nepřežívají je monoatomický kyslík štěpený z různých sloučenin, jako je ClO2, H2O2 atp. a na tom je založen náš imunní systém, který ničí patogeny všeho druhu, včetně kovů, právě monoatomickým okysličováním, zatímco imunní systém plísní je založen na genetické přeměně, tedy pleomorphismu a zatímco imunní systém rostlin je založen především na tukových rozpouštědlech jako je solanin, tedy na produkci saponinů, jinak i glykosidů, jinak i glykoalkaloidů.

Kdybych chtěl být vyloženě odvážná školačka, mohl bych se dokonce zajímat o to, jak a proč je jedovatej glykoalkohol, tedy anifreeze, cvo se leje do chladiče a v jaké míře, protože ta mrcha rozpustí benzín ve vodě a o to jde u saponinů. To znamená, že glycol fachá v tomto ohledu stejně jako saponiny, které jsou stejně jako glykoalkohol jedovaté v jakémsi nadměrném množství právě tím, že rozpouštějí tělesné tuky buněčných a mitochondrických a vlastně kde kterých tělesných blán a taký starý a tuhý cholesterol v cévách a tepnách, ale v množství léčebném to tělo vydrží a saponiny dokážou tělo zbavit kde čeho, od virů přes plísně až asi po velké parasity o nánosech cholesterolu v tepnách, játrech a bar kde ani nemluvě. Je tedy jakási dobrá šance, že i ten glykol by tohle dokázal v terapeutickém režimu.

No, kdyby si někdo chtěl myslet, že jsem zatraceně ujel mimo téma, tak bacha na to. Jsme zase u MMS a neutrhl jsem se ze řetězu. Nejde tu totiž o ClO2, ale jde o citrát sodný. Ten zatracený citrát nějak dělá zase to samý co saponiny a to, že jakýmsi způsobem otevírá buněčné obaly a nejspíš i mitochondrické obaly a způsobuje zvýšenou až nebezpečnou látkovou výměnu minerálů v buňkách a mezi buňkami a krevním řečištěm a když je ho moc, je to zabiják, a když je ho tak akorát, zase nějak působí stejně jako saponiny a navíc jde ruku v ruce s oxidací rozpadem ClO2. Jaký div, že pokud MMS někdo dokáže vystát, a to může být danné i nemocí, nebo dannou parasitickou zátěží, že se MMS dokáže s rakovinou vypořádat stejně jako s jinými neduhy. Dost lidí už v alternativě nemá problém si uvědomit, že patogeny si dokážou říct o to, na co by měly chuť. Candida jde po cukru, parasiti nejspíše povětšinou po bílkovinách, ale po MMS asi nic z těch našich hostí zrovna vášnivě netouží a tak nám asi dokážou poručit "Tak tohle nám sem necpi".

Asi tak, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Slavek Krepelka píše:.. mohl bych se dokonce zajímat o to, jak a proč je jedovatej glykoalkohol, tedy anifreeze, co se leje do chladiče a v jaké míře, protože ta mrcha rozpustí benzín ve vodě a o to jde u saponinů. To znamená, že glycol fachá v tomto ohledu stejně jako saponiny, které jsou stejně jako glykoalkohol jedovaté v jakémsi nadměrném množství právě tím, že rozpouštějí tělesné tuky buněčných a mitochondrických a vlastně kde kterých tělesných blán a taký starý a tuhý cholesterol v cévách a tepnách, ale v množství léčebném to tělo vydrží ..
Tak na podobné zmínky o léčebných účincích "nemrznoucí směsi" je teď právě v Česku ta "nejvhodnější" doba :lol:
Mezi lidmi má být k dispozici ještě asi 150 000 litrů vhodně dopovaného "alkoholu", takže při správném dávkování bychom mohli být v dohledné době jedním z nejzdravějších národů :lol:
Navíc by se tím vyřešil i problém ekologické likvidace těch 150ti kubíků :idea:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Mimo téma (offtopic)
poota píše: Tak na podobné zmínky o léčebných účincích "nemrznoucí směsi" je teď právě v Česku ta "nejvhodnější" doba :lol:
Oceňuji vtipnost Tvé připomínky :D Nicméně:

;) Že odvážná školačka jsem, tož jsem se na ten ethylglycol na pár minut juknul. Z toho mála, na co jsem juknul vyplývá, že hlavní jedovatost pochází z rozkladu ethylglykolu alias ethylene glycolu na kyselinu glykolovou a na kyselinu šťavelovou, z čehož glykolová se dále rozpadá opět na šťavelovou. Kdybych se dříve nesetkal s tím, že právě kyselina šťavelová je jedením z hlavních produktů rozpadu vitamínu C a že dokáže velice schopně léčit raka tak jak je a že se kyselina glykolová používá v kosmetice na rozbití lipidů, tedy tukových řetězců držících pohromadě staré odumřelé povrchové buňky kůže, mohl bych se právem domnívat, že jsem s tím glykoalkoholem, přesněji etylene glycolem naprosto mimo mísu :ethink:
Jinak vražedná dávka glykoletylénu je prý 11ml požitím ústně. To je, a prosím opravte mně někdo, jesli ty numera mám jako obvykle mimo, cca 11 gramů glykoalkoholu. Terapeutická dávka, pokud nějaká, bude definitivně podstatně nižšší.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
protector
Nový člen

Příspěvek od protector »

Zdravim

Chcel som sa spytat neviete mi niekto povedat ked si zacnem robit s MMS kupel a budem sa v tom macat cca 20m nestane sa nic ked mam na tele tetovania?neposkodia sa?ak mate niekto skusenost bol by som velmi rad ak by ste mi poradili

velmi pekne dakujem

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“