Zdravím - poota
P.S. To už je skoro stejný kalibr jako MFAAA blahé paměti

... dík ...poota píše:To A(&F): přidal jsem Ti karmu, ale zasloužil by sis spíš svatozář!
Zdravím - poota
P.S. To už je skoro stejný kalibr jako MFAAA blahé paměti
Vidíš...a ty proste tiež musíš rýpat ! ........A(&F) píše:... dík ...poota píše:To A(&F): přidal jsem Ti karmu, ale zasloužil by sis spíš svatozář!
Zdravím - poota
P.S. To už je skoro stejný kalibr jako MFAAA blahé paměti... potěší, že alespoň někdo si toho všiml ...
:D:D ... A. ...
PS: ... a k tomu ještě to "animální vyjadřování" ...... že by to snad bylo způsobeno přechodem na Euro ??? ...
... hm, hm, hm ... je to divné ... přitom třeba takovej Šaňo, Pišta, Hara a někteří mnozí další z tohoto geografického umístění se chovají úplně normálně ...
:lol:.lol: ...
...
... víš ... on totiž jeden z mých strýců (co si vzal sestru mé matky) pochází také ze slovenska ... "výhodňár" ako poleno ...klucka píše:Vidíš...a ty proste tiež musíš rýpat ! ........A(&F) píše:... dík ...poota píše:To A(&F): přidal jsem Ti karmu, ale zasloužil by sis spíš svatozář!
Zdravím - poota
P.S. To už je skoro stejný kalibr jako MFAAA blahé paměti... potěší, že alespoň někdo si toho všiml ...
:D:D ... A. ...
PS: ... a k tomu ještě to "animální vyjadřování" ...... že by to snad bylo způsobeno přechodem na Euro ??? ...
... hm, hm, hm ... je to divné ... přitom třeba takovej Šaňo, Pišta, Hara a někteří mnozí další z tohoto geografického umístění se chovají úplně normálně ...
:lol::lol: ...
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čo zase aj ty máš somnou? zase si niekto potrebuje svoje psychické problémi riešit na mne???? čo keby si sa staral o seba !!!!!!adam.benda píše:Já jsem si původně myslel, že ta ikonka Klucky je jen nějaká legrace, ale teď koukám, že je v tom možná víc pravdy, než se na první pohled zdá.
Klucka, lebo kdo vlastně, nezdržujem, nezdržujem, čo nás, ale hlavně své ego nezdržuj, má zcela jistě dost své práce.
P.S.: Abys tu s těma sviněma-fízlama nenarazil.. Mohl by ti někdo přijít zarovnat ciferník, abys měl důvod.
Musia si do niekoho kopnut...snád nebudú kopat do svojej partie...musia ukázat že oni su sekta2222 píše:Myslim že už tu vládne paranoja, už si adambenda namýšla že 2222 je klucka! Sa všetci spametajte a nerobte hneď záveri keď hovno viete. Tak ako s Petrom, dali ste mu ban za to, že si niekto spravil kopu nikov a hneď ste to hodili na Petra! Ja bi som to tipoval na Karbana. Tipujem že sa teraz schuti pustite do mňa.
Asi sa mu nepáči pravda...som mu písal sz že či si stále musí niekto do mna kopnut...ale asi ano ! Poslal ma do boxovárny a nepáči sa ani to že sem niečo napíšem !!!! A mna bude poučat o slušnom správaní? Si myslíš že si do seba nechám len tak rýpat? Sa spametaj !2222 píše:To čo ma znamenať, už som upovedomil Rivala, ako to tu vedieš! A čo je ten Avatar film?A(&F) píše:... tímto s okamžitou platností dočasně pozastavuji členství uživatelům klucka a 2222 ... a to až do vyřešení celé situace s prohazováním nicků a avatarů ... A(&F) ...
Milý Anri - konečněA(&F) píše:... tímto s okamžitou platností dočasně pozastavuji členství uživatelům klucka a 2222 ... a to až do vyřešení celé situace s prohazováním nicků a avatarů ... A(&F) ...
Počuvajte ma vy dvaja chytráci adam.benda a Slavek Krepelka, čo keby ste namiesto starania sa do druhých veci nejen mluvili...a kecali a žvanili,.... čo keby ste konečne niečo spravili chlapci zlatý, nikto to za vás robit nebude ked sa tu budete ukazovat ako spisovatelia za druhej svetovej vojny....sa jeden pred druhým ukazujete že aj ja viem napísat....a druhý tiež...adam.benda píše:
Třeba to nejsou dvě stejný klucky, ale co, Slávek to říká dobře. Klidně rád pozapomenu na to, že tyto entity zdržují nás, ale říkám si, jestli pro ně je tohle fórum jakkoli přínosné? Protože na hojení dotčených eg tu nejsme. Jestli alespoň jedna věcná sekce je pro ně přínosná, pak má cenu se s nimi občas lehce pohandrkovat, ale vysávat energii nebudou, už tu bylo dost takových.
Nazdar Anri,A(&F) píše:... tímto s okamžitou platností dočasně pozastavuji členství uživatelům klucka a 2222 ... a to až do vyřešení celé situace s prohazováním nicků a avatarů ... A(&F) ...