Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Steak a rakovina

Příspěvek od Cina »

Jedním z důvodů by mohlo být to, že již několik dní po zabití zvířete nabývá maso nezdravé, šedozelené resp. olivové zabarvení. Aby se tomu zabránilo, používá se v příslušném odvětví potravinářského průmyslu umělých (a ne zrovna zdravých) konzervačních látek, navenek uchovávajících červenou barvu tkáně. Výzkumy provedené v posledních letech rovněž opakovaně prokázaly, že tyto látky jsou silně kancerogenní. Zvířata jsou také často přecpávána, aby rostla co nejrychleji a přinesla co největší zisk. Podávají se jim ve velkém množství hormony přispívající k rychlému, chaotickému růstu, ale také přípravky nadměrně zvyšující chuť k jídlu, antibiotika, uklidňující prostředky a chemické potravinové směsi.

Statky současné doby se proměnily v bizarní továrny na urychlování růstu zvířat. A tak mnohá zvířata za celý svůj život nikdy nespatří denní světlo. Jejich život se zcela nepřirozeně odehrává v prostředí všestranně omezeném a nepříznivém a zpravidla končí surovou smrtí.



-----------------------------------------------------------------------------------------
Nemoc je stav, kdy nám nechutná ani to, co nám lékař přímo zakázal.


huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Steak a rakovina

Příspěvek od huhu »

Cina píše:Jedním z důvodů by mohlo být to, že již několik dní po zabití zvířete nabývá maso nezdravé, šedozelené resp. olivové zabarvení. ........................
Pravda je , že když koupíš maso v Bille , tak druhý den již smrdí.
Takže mám vytipovaných pár řezníků , kde maso kupuju , sem tam se podaří sehnat přímo poražené zvíře , ale je to problém , protože všechno podléhá registraci .....
No a maso se musí konzumovat , nebo zpracovat přesně ve chvíli , kdy povolí posmrtná ztuhlost , ale ještě nezačly řádit bakterie a srát do masa. To je tak 3 dny po porážce.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Steak a rakovina

Příspěvek od poota »

huhu píše:....
No a maso se musí konzumovat , nebo zpracovat přesně ve chvíli , kdy povolí posmrtná ztuhlost , ale ještě nezačly řádit bakterie a srát do masa. To je tak 3 dny po porážce.
Zkus o tom podebatovat s myslivci - ti mají rádi maso pořádně "zamřelé".

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Steak a rakovina

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar Huhu,
Půta mi to vyrazil z pusy. Podíval bych se trochu po termínu mumio a popřemýšlel, kde se bere a jak vzniká a co dokáže. Taky asi popřemýšlet o jogurtech, sýrech atd, včetně čínských měsíc zakopaných vajec, která se nedakí klasifikovat už ani jako pukavce. Nemocný Eskymák století předešlých poobědval shnilou "syrovou" rybu atd.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Slávek + poota

Příspěvek od huhu »

Pánové , nic proti fajnšmekrům . mumio zachránilo kamaráda , kterému VN spálilo půlku těla a měl jeskyně v kostech ...... O tom žádná.
Já reagoval na běžnou spotřebu a klasické hnilobné procesy.

BTW - cinovo text je tu :
http://www.jogin.cz/Blahodarne-ucinky-l ... ke-stravy/

a píše se tam taky, že eskymáci žijí průměrně 27 let. Takže mě na shnilou rybu nenalákáte :-)


martin11
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4090
Registrován: čtv 17 led 2008 16:08
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Slávek + poota

Příspěvek od martin11 »

zdravím, nevím , ale myslím, že jsem to tady už psal....někde doma / musím se podívat...v zimě teď nemám čas/ mám knihu stravování podle krevních skupin...indové jsou indové, a eskymáci jsou eskymáci....rozhodně nemají stejné krevní skupiny. v té knize se popisuje, odkud kdo pochází a jaká byla historická strava té které krevní skupiny. takže indové asi mléko, eskymáci asi rybičku, a lovci mamutů si masíčko.....knihu jsem podrobněji nestudoval...osobně jsem A Rh- a i podle knihy mě více vyhovuje palčinka nežli řízek...takže A neg. se obilná skupina....jestli o tom někdo něco ví , tak napište. jinak osobně se masu nebráním / nejsem vegetarian/ ale raději rybu a nějakýho ptáka, zeleninu všeho typu nejraději syrovou...pokud to jde...olej nejraději olivový ... nežli maso ze savců. Když si to tak uvědomuju, tak to mám max 2x měsíčně a to ještě vařené....pečené vůbec.../ vyjma uzeného kolena pečeného/ tak toliko k mému příspěvku, co kdo jí a nejí.


... věřím, že se " TO " povede ......
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Slávek + poota

Příspěvek od poota »

huhu píše:Pánové , nic proti fajnšmekrům ..
Nepsal jsem to jako oponenturu, to ani v nejmenším.
Jenom jsou lidé a i zvířata, co preferují maso již někým jiným "načaté" či "natrávené".
Zajímavým příkladem je třeba kuna - jednu mám možnost již delší dobu sledovat. Primárně je to šelma, která se živí masem čerstvě ulovené kořisti. Přitom miluje jakékoli ovoce, dokonce nejlepší návnadou na ni jsou sušené švestky - těm prý nedokáže odolat. Třešně žere i s peckama, čehož důkazy bývají občas k vidění. Přesvědčil jsem se, že je to dokonalý všežravec a zatím ještě nepohrdla ničím, co jsme jí nabídli - a že to bylo hodně rozmanité a často i v dost krkolomných kombinacích. Nicméně zajímavé je, že pokud je v nabídce čerstvě mrtvá myš, ať už z pastičky nebo od kočky, tak si jí v noci ani nevšimne a spořádá ji až teprve druhý den.
Přitom zažívání má na strávení masa přímo projektované.
Předpokládám, že čerstvě ulovené maso po pozření rovnou tráví svými vlastními šťávami a rozkládá ho tedy nějakým "předepsaným" způsobem. Maso, které je nějakou dobu ponechané vlastnímu osudu, začne být rozkládáno svými vlastními mikroorganizmy, které při změně teploty a kyselosti "poznají", že je na čase místo budování rozkládat. Pokud se tento rozkladný proces nastartuje, mohou zřejmě při trávení vznikat některé "nevhodné" produkty, což kuna (a myslivci?) ví, a proto počká, až proběhne první fáze rozkladu. Po ní je zřejmě maso ještě zpracovatelné normálním trávicím procesem. Pro maso v silném rozkladu je již potřebné mít trávení specializované, jako mají mrchožrouti, jinak dojde k otravě.
Je třeba si také uvědomit, že jinak probíhá rozklad za přístupu vzduchu a jinak bez něj - také "produkty" těchto dvou procesů se budou značně lišit.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1252
Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
Bydliště: Svitavy
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

,MNO...

Příspěvek od jarda ovčák »

Huhu, přeci nechceš hrome žít věčně......
Poota vyslovil zajímavou hipotézu, od slova hipík.
Totiž, v historii se maso určitou dobu úpo porážce nesmělo jíst. 3 až 7 dní muselo viset. Jednak v tom byla namočená církev, která tvrdila, že duše opouští tělo až x okamžiků od smrti. pak muselo přijít jakési smíření a teprve pak se smělo lidského neboštíka pohřbít a zvíře sežrat. Faktem zůstává,. že zralé maso neseženete ani omylem.
Samozřejmě že církem zdanila vše stejně jako vrchnost, takže získala čas na to z pašíka utrhnout nohu, než to holota sežere. A další důvod byl ten, že odleželé maso nemuseli tak dlouho vařit či péct.
Co když ta jedovatost masa spočívá v tom enzymaticky podpořeném procesu zrání......resp v jeho absenci.
Co si budem vyprávět.... vezmou se olomoucké syrečky, nasekají na kousky, vrazí se do sklenice se šroubovým uzávěrem a zalije pívem.... 5 dní v teple, každodenně se musí víčkem odfouknout přetlak a za 5 dní syrečky již téměř chodí, Změní se v amorfní hmotu, doplní se pálivou papričkou, jemně nasekanou cibulkou a natírá na chleba. kdo nezažil, nepochopí.....pije se k tomu pívo a hlasitě se říhá. Minule to připomínalo závody ve vábení laní...
Navonění hošánci a zženštilí týpkové si namažou na chleba niveu.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Slávek + poota

Příspěvek od Slavek Krepelka »

huhu píše:Pánové , nic proti fajnšmekrům . mumio zachránilo kamaráda , kterému VN spálilo půlku těla a měl jeskyně v kostech ...... O tom žádná.
Já reagoval na běžnou spotřebu a klasické hnilobné procesy.

a píše se tam taky, že eskymáci žijí průměrně 27 let. Takže mě na shnilou rybu nenalákáte :-)
Nojo, ono je toho bar kde napsáno. Kdo angličtí tak se může dozvědět, http://wholehealthsource.blogspot.com/2 ... inuit.html
že úmrtnost bývala vysoká hlavně díky úrazům a bojování, ale že ti, kteří to přežívali, se dožívali pohnutého věku 80 a více let. Bez chronických nemocí. Kosa přišla až s evropanama a jejich infekcema, jako na všechny indiánské populace. Průměrný věk moc neznamená bez přihlédnutí ke všem podmínkám. Ona životnost evropanů v takových podmínkách by nebyla asi ani týden. To pro jakousi přesnost a objektivitu. Ono jako lovit velryby z kajaků asi nebude zrovna bezpečným povoláním, nemluvě o tuleních a konec konců i těch polárních medvědů, když se s nimi dostali do křížku. Nicméně plně sdílím tvůj náhled na pojídání shnilých ryb.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
mahatma

Re: ,MNO...

Příspěvek od mahatma »

jarda ovčák píše: Co si budem vyprávět.... vezmou se olomoucké syrečky, nasekají na kousky, vrazí se do sklenice se šroubovým uzávěrem a zalije pívem.... 5 dní v teple, každodenně se musí víčkem odfouknout přetlak a za 5 dní syrečky již téměř chodí, Změní se v amorfní hmotu, doplní se pálivou papričkou, jemně nasekanou cibulkou a natírá na chleba. kdo nezažil, nepochopí.....pije se k tomu pívo a hlasitě se říhá. Minule to připomínalo závody ve vábení laní...
Navonění hošánci a zženštilí týpkové si namažou na chleba niveu.
Jardo, tento recept som si dovolil vylepšiť mletou bhut jolokia, ktorá sa za týždeň s hmotou dokonale spojila... právom Ti zaň patrí hlboká poklona... jolokia zabezpečila že mi to ženy a iné fajnovky nežerú.... veď sám mám málo :-) tejto božskej zmesi totiž neni nikdy dosť.....


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Gersnova terapie - léčba rakoviny a chronických nemocí

Příspěvek od jani »

http://media.bloguje.cz/870393-alternat ... koviny.php
Zajímavý dokument s českými titulky


jarda ovčák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1252
Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
Bydliště: Svitavy
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno....

Příspěvek od jarda ovčák »

Moc pěkné, poučné, enem neřekli, kdeže berou tu organickou zeleninu. Teda organicky pěstovanou.
Faktem zůstává, že mrkev, jablka , dýni a červenou řepu valím úspěšně organicky sám, takže to asi půjde. U nich zřejmě i ve velkém, když to kupujou v marketech.....
Heršoft, možná bych si na statku mohl udělat sanatorium......Asi teda bez jehněčího..... :cry:


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: mno....

Příspěvek od poota »

jarda ovčák píše:...
Heršoft, možná bych si na statku mohl udělat sanatorium......Asi teda bez jehněčího..... :cry:
A co takhle udělat něco jako penzion pro ozdravné pobyty, ale klidně s ubytováním "zdravých" partnerů nebo rodin. To by potom mohlo jít na odbyt i to jehněčí, když by se oddělilo stolování. :D

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
mira65
Nový člen
Příspěvky: 19
Registrován: čtv 31 pro 2009 14:43
Dostal: 1 poděkování

pokročilá rakovina

Příspěvek od mira65 »

je tu nějaký léčitel, který by se pokusil o zastavení pokročilé rakoviny. Matka nemůže přijímat MMS v jakékoliv formě, nedokáže pozřít. Velký otok sanice zřejmě s otevřenou ránou v dásni, vytéká nádorová tekutina. Nebo prosím alespoň o radu. Případně poskytnu bližší info.
Děkuji.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: pokročilá rakovina

Příspěvek od poota »

mira65 píše:.. Matka nemůže přijímat MMS v jakékoliv formě, nedokáže pozřít. ..
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... v%E1#29994

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“