Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Obecné choroby

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: krečpelka krepelka.ach jaj

Příspěvek od Slavek Krepelka »

roughboy píše:..........máš niečo nového???? to fakt telo potrebuje kyslík???....to som ani netušil....... :lol: :lol:
Nazdar drsný chlapče, to mne nepřekvapuje.
roughboy píše: Toto čo tu píšeš aj ked sa postavíš na hlavu...nikdy nedá bránicu do normálu....
Já taky nic takového netrvrdil. Nauč se číst. Poukázal jsem na to, že jednoduché dodávání laciného peroxidu ústně vyčistí plíce. To je nejen literatura, ale i má osobní zkušenost. Maximum je 25 kapek 35% peroxydu ve sklenici vody 3-4x denně. Je dobré se tam dostávat postupně od velmi malých koncentrací, řekněme dvou kapek na sklenici a zvyšovat po kapce. Může se stát, že při tom trochu pobolí ze začátku žaludek při jedné sklenici, mně se to stalo na 6 kapkách, ale po tomto jednom pobolení to alespoň mně už dál neotravovalo a na 25 jsem pak vyjel velmi rychle. Astma to asi nevyřeší, nevím, ale pomůže to zatraceně při dýchání a to vyčištění je dost dlouhodobé a není nutno v tom pokračovat po zbytek života, jak ty bys to tady rád zase překroutil.

http://vademecum-zdravi.cz/rozedma-plic/

Tady je něco na přečtení. Snad to někomu pomůže si uvědomit, že vyčištění plicních cest je přesně tím, co značně uleví situaci. Další je třeba si uvědomit, že k němu dochází zevnitř, a tudíž od plicních sklípků. Jde tedy o daleko rozumější metodu než nějaké mechanické drenáže. MMS1 to do značné míry také způsobuje a totéž platí pro MMS2 a ozonové terapie, stejně tak jako ústní HCl, ale ten peroxyd mi zatím připadal jako zdaleka nejůčinější pro tento účel.
roughboy píše: načo mám užívaj čokolvek ked sa tým problém astmatika nevyrieši......jedine ty dokážeš poradit tak aby človek užíval celý život nejaké chemické nezmysly.
Ty si užívej co chceš, a druhé nech užívat co chtějí oni. Astma je naprosto řešitelné. Proto jsem poukázal na vlákno HCl Terapie - Základní fakta. Málo kdo však se do něčeho takového pustí sám a ani to nedoporučuji, proto jsem také poukázal na peroxyd. Další přístup, který musí nutně také pomoct, je Palovo PMS1.

Tohle je z toho HCl terapie - Základní fakta.
I.V. intravenous = znamená vnitrožilní injekce. I.M. namená intramuscular = injekce do svalu

010 - Dr. Ferguson - Astma
Malý chlapec, opakované záchvaty astma kontrolované I.V. HCl 3x během minulých dvou let, poprvé 15 injekcí na zastavení dýchacích potíží, další serie menší, poslední záchvat minulý týden relativně slabý.
- I.V. HCl druhý den značně lepší stav, dýchá jen s malou námahou
- další injekce a přidán nosní sprej 1/500 HCl pro domácí potřebu a ošetření
Další injekce zatím nebyla nutná.
---------------
013 - Dr. Ferguson - Astma
22 Září 1934, věk 25, 104 lb, atsma už 5 roků, pisklavý hlas, neschopen ujít blok bez odpočinku, chudokrevný, typický astmatický dech, Dočasná úleva při změnách podnebí, Oklahoma, El Paso, Phoenix, nyní obě plíce zaplavené hleny s nepatrným vykašláváním, počet BK 7800/µl, červené krvinky 3,200,000/µl
- I.V. HCl 10 c.c. 1/250 , mikroskopicé pozorování pro rozklad červených krvinek negativní přes A.M.A.varování nebezpečí rozkladu červených krvinek při koncentraci 1/1500
23 Září 1934 – oznámil štědré vykašlávání hlenů, hleny vykazují nějaké streptococci a množství staphylococci
- I.V. 6x týdně 1/250
24 Září 1934 – počet BK 10,400/µl
1 týden - hlenění a vykašlávání značně sníženo, záchvaty podstatně řidší, trochu přibral a zesílil, schopen ujít blok bez potíží
60 injekcí později - bez příznaků kromě občasného nočního pískání v plicích , I.V. pokračuje, váha se zvedla na 120 lb
8 Listopad 1934 - hlas spadl do basu
25 Listopad 1934 – náhle ztratil chut‘ k jídlu, ztrácí váhu, pokračování injekcí
30 Listopad 1934 – vážný astmatický záchvat, anomální, ztratil 8 lb
1 Prosinec 1934 – 2 c.c. I.M. do zadku 2% HCl + 2% novokain, nejdříve 1/10 c.c. a počkat aby zabral novokain potom zbytek a velice pomalu hluboko do svalu, mírná palčivost, opakované 3x týdně
18 Prosinec 1934 – po osmi I.M. 2 c.c. injekcích 2%+2% veliký klinický zvrat k lepšímu, důkaz že jedinná medicína lepší než HCl je více HCl
Ke dnešku - váží 118 lb, bez záchvatu poslední měsíc, chodí 5 km denně na visity. Nikdy se nedostavily žádné reakce na injekce.
Mimochodem, někdy jsem šel u pacientů až na 2.c.c. 10% HCl s novokainem
--------------
017 - Dr. Guy - Astma
Andrew D. věk 26, učitel, noční záchvaty astma velmi zhoršené vlhkem, deštivým počasím a plaváním v oceánu
- ústní chlorid vápenatý 3 stupeň, zředěný, 3x denně
- okamžité zlepšení všech symptomů, může plavat a deštivé počasí nedělá potíže
- stále na chloridu vápenatém 1x denně [MMS2]
--------------
roughboy píše:keby si čítal niečo iné ako chemické odkazy tak by si pochopil že endogenným dýchaním si telo vytvára vlastný kyslík
:D "Tělo si vyrábí vlastní kyslík" Jsi vážně humorista. A zlato si nedělá? Jaká to škoda. No, šprýmy stranou, nějaké to endogenní dýchání určitě neuškodí, ale problém to také neřeší, že? To aby pak člověk dýchal celý život endogenně. Tahle rada je tak akorát dobrá k tomu, aby to člověk vydržel ještě o něco déle a tím to zanedbal, aby pak upadl do spárů nemilosrdných MuDrců v zoufalém stavu a tím byl "donucen" jim dát volnou ruku. S tím se jdi, drsný chlapče, vycpat.
roughboy píše:stále odbáčas od tématu....čo tu zase motáš tuberkulozu, rakovinu a neviem čo všetko možné.
Co je to proboha odbáčat'? Pokud však náhodou chceš říct odbočovat, pak se mýlíš. Ony jsou to všechno choroby plic, které mají za následek jejich poškození. Pokud tedy mluvíme o nápravě poškození plic, příčina není až tak důležitá, pokud došlo k jejímu odstranění. Tohle je ta spojitost tuberkulózy, rakoviny a zápalu plic a astma. Pokud je nějaká metoda, která má schopnost zjednat alespoň částečnou nápravu patologických změn tkání v jednom případě a z jedné příčiny, je nasnadě, že je velmi pravděpodobné, že dosáhne podobných výsledků u stejného efektu, tedy poškození plic, i kdy původní patologie byla rozdílná.
roughboy píše:prečo napríklad delfíny a velryby netrpia onkologickými ochoreniami a roznymi inými neduhni....podla teba asi preto že sypú do seba peroxid vodíku. R.
Na velryby a jejich zdraví a nemoci si snad založ jiné vlákno.

:D Slávek.
Naposledy upravil(a) Slavek Krepelka dne úte 27 črc 2010 0:17, celkem upraveno 1 x.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

zdravím tě, příteli.

Příspěvek od jarda ovčák »

Rybí tuk je zajímavost sama o sobě.
Zajímavě se vymyká konvenční medicíně, rozhodně při kompenzaci epilepsie. Zajímal by mne mechanismus působení,páč játra a epilepsie.......Rozhodně to podporuje moji teorii, že všechno souvisí se vším....
Rozhodně :good:

roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

CHEMIK.....už si pripadám ako v nemocnici....chcelo by to niečo čo zapadá do alternatívy.
chémiu si nechaj pre seba.

aj ked ju budeš úžívat po kýbloch tak astmu tým nevyliečiš......

Znova sa budem opakovat...nie kvoli tebe ty za to nestojíš ale kvoli ostatným.
Kaccke.....skontroluj si kde máš bránicu sama....aby si pochopila o čom tu hovorím.

Normálna poloha bránice u mužov je v bode kde sa nachádza sorár plexus a u žien kde končí pohrudnica (hrudní páteř)
ked si pomaly budeš tlačit bod po bode od spodnej časti smerom ku krku...tak nájdeš jedno miesto kde ta to bude boliet viac ako ostatné body..... tam máš polohu bránice. možem ti povedat ked máš astmu už viac ako 5 rokov tak tvoja poloha bránice bude vo vrchnej časti pohrudnice. vieš si predstavit v akej polohe a ako sú stiesnené tvoje plúca a srdce. v prvom rade je nutné dostat bránicu do normálnej polohy.....
takže endogenné dýchanie je jedno z mála, ktoré to dokáže.
riešil by som to asi tak že 3krát do týždna endogenné dýchanie a tri krát do týždna inhalovanie. pri inhalácií donádobky z vodou kvapnút 1-2 kvapky eukaliptového oleja.
ked si pozrieš frolov trenažer.....(hodne predražený...to musím uviet lebo budú zasa problémy z niektorými členmi fora)...a ukážeš fotku nejakému známemu ktorý je zručný určite ti ho vyrobí doma.
ten trenažér slúži aj ako inhalátor.
R.
Naposledy upravil(a) roughboy dne úte 27 črc 2010 0:44, celkem upraveno 1 x.

roughboy
Zasloužilý člen

Re: epilepsia

Příspěvek od roughboy »

Zdravím Vás páni.

Neviem či vám informácia pomože...
Velmi dobré výsledky zaznamenali ked sa epileptikom robila pravidelná masáž hlavy a biorezonancia. pri biorezonancií sa posobilo na bod temena hlavy odborne nazývaný bai-huey....tou biorezonanciou sa vlastne likvidujú toxické ložiská v hlave, ktoré sposobujú epilepsiu a zamedzuje sa vzniku nových ložísk.
asi nemusím spomínat nutnost detoxu jater.....
R.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

epilepsie spouštěč....

Příspěvek od laik »

Zdravím
Já mám vždy takový blbý otázky (žena už z nich šílí :D ) ,ale laika zajímá ,co funguje jako spouštěč epilepsie ?.....to přichází vždy jen tak z ničeho nic ?......nebo tomu něco předchází ?..... nějaká situce ,či myšlenka ?.....a jak se pozná vrozená epilepsie ?....to mívá záchvat třeba už i kojenec ?.......
K tomu konopí..... je to (v rozumných dávkách ) utišující a uklidnující látka ,která dovede mozek uvést do vntřní pohody a klidu......
oproti alkoholu kterej většinou dělá pravej opak......

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

roughboy píše:CHEMIK.....už si pripadám ako v nemocnici....chcelo by to niečo čo zapadá do alternatívy.
chémiu si nechaj pre seba.
Nazdar drsný chlapče,

Co podle tebe není chemie a týká se to lidské fyziologie, kromě snad bajonetu, nebo kulky? Sám se s tím obojím oháníš. Jenže já vim, on je to průser pro MuDrlanty, když se zjistí, že jsou zbyteční a že stačí pár kapek několika málo minerálů s HCl, nebo i ten betainHCl s MMS. Ještě nám tady začni vyprávět, že velryby nedostávaj astma, protože nemaj bránici, nebo něco podobného chytrého.

:lol: Ahoj, Slávek.

roughboy
Zasloužilý člen

Re: epilepsie spouštěč....

Příspěvek od roughboy »

laik píše:Zdravím
Já mám vždy takový blbý otázky (žena už z nich šílí :D ) ,ale laika zajímá ,co funguje jako spouštěč epilepsie ?.....to přichází vždy jen tak z ničeho nic ?......nebo tomu něco předchází ?..... nějaká situce ,či myšlenka ?.....a jak se pozná vrozená epilepsie ?....to mívá záchvat třeba už i kojenec ?.......
K tomu konopí..... je to (v rozumných dávkách ) utišující a uklidnující látka ,která dovede mozek uvést do vntřní pohody a klidu......
oproti alkoholu kterej většinou dělá pravej opak......

To je v pohode od toho sú fora...
Čo sa týka epilepsie tak ano...majú ju aj malé deti...akurát majú tú výhodu že u nich sa dá vyliečit.
existuje vela dohadov a vela teorií..ale zatial potvrdená nie je žiadna.
Poviem jednu ktorá je mne najlepšie pochopitelná.....ked ju má človek od malička tak jedna z možností je dedičnost....potom može byt že dieta v prenatáli prekonalo nejaký šok alebo matka mohla mat nejaký úraz, mohla nejakou neštastnou náhodou niekde narazit a tým plod poškodila, porucha genetiky....možností a špekulácií je fakt vela.
ked ju človeku objavila počas života tak tam tých možností je ovela viac.....úraz, zápal, infekcia, prekonanie nejakej nemoci, nejaký genetický zlom.......atd
Už som spomínal že sa vytvárajú toxické ložiská a podla mojho názoru spúšta ju organizmus sám, ked je tých toxínov večšie množstvo a mali by začat tlačit na nejaké nervové centrum tak organizmus spustí záchvat...vtedy sa čast ložiska uvolní a človek zasa určitú dobu normálne funguje. toxíny može vytvárat tiež čokolvek...zlá životospráva, chémia, rozne poruchy fyziologie ....a určite na tom bude mat velký podiel aj stres a psychika. z toho dovodu funguje aj tá marihuana...THC totiž obaluje mozgové bunky a jeho vyplavenie z organizmu trvá až pol roka aj ked už človek neužíva marihuanu....ale s tým užívaním opatrne...na každého to nemusí mat rovnaký efekt.
ked sa aplikujú obe metody pravidelne dá sa dosiahnut toho že záchvaty prichádzajú len velmi sporadicky........cca raz za rok až skoro za rok a trištvrte...možno sa dajú záchvaty oddialit ešte na dlhší časový úsek...až tak daleko to nikto z mojho okruhu známych neskúšal.
Metody:
masáž hlavy ...(chcel by som ale dopredu upozornit že zo začiatku tie masáže hlavy v niektorých bodoch možu byt dost bolestivé)
biorezonancia... ( ale nemýlit si z biotronovou lampou)
R

roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

:ewhistle:
trvalo ti hodne dlho zistit že nemajú bránicu...akurát si zasa neprišiel nato prečo velryby netrpia ochoreniami typu(rakovina, mozgové mrtvice, problémy s dýchaním..atd)
to je dalšia zaujímavá vec frolovho trenažera a metody endogenného dýchania...akurát to zase neprekrút že doporučujem predražené výrobky...vyššie som už písal že napodobeninu si može doma každý zhotovit sám.
a vidím aj to že si vobec nepochopil že VELA VECÍ ide napravit obyčajným dýchaním bez CHÉMIE....HOVORÍM ŠTUDUJ, VZDELÁVAJ SA A NEOPISUJ iných.
R.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

roughboy píše: to je dalšia zaujímavá vec frolovho trenažera a metody endogenného dýchania...akurát to zase neprekrút že doporučujem predražené výrobky...vyššie som už písal že napodobeninu si može doma každý zhotovit sám.
Ty jsi si vyléčil astma endogením dýcháním? To jsou věci.
roughboy píše:a vidím aj to že si vobec nepochopil že VELA VECÍ ide napravit obyčajným dýchaním bez CHÉMIE....HOVORÍM ŠTUDUJ, VZDELÁVAJ SA A NEOPISUJ iných.
R.
Jen řvi, frajtře. Cvič si plíce, tedy asi spíš prsty. Tím toho hodně dokážeš. Na opisování tu jseš ty, i když neumíš pořádně ani číst ani psát, ani tomu co obšlohneš nerozumíš, a podle toho to vypadá. I to tebou opsané je blbě, jako ten bílý rubín (billirubin) atd. Akorát si tu děláš ostudu.

Taky by ti neuškodilo si uvědomit, že studování není v postatě nic jiného než opisování. Akorát, že se musí nejen opisovat správně, ale také opisovanému rozumnět a mít schopnost rozeznat, co za opisování nestojí. Mně povídej o studování. Přečti, co píšu o H2O2 znova a pečlivě a dej si při tom na hlavu pantofle, třeba ti pomůžou to chápat. Píšu tam o své osobní zkušenosti s H2O2, ke kterým jsem se dopracoval nejenom díky čtení, ale i chápáním čteného, což tobě definitivně nehrozí. Ta osobní zkušenost se také týče několika z těch dalších metod a to MMS1 a Godzily. Pravda, s ozonem jsem si ještě nehrál a po tom, co pro mne doposavad' udělala HCl, ani hrát nehodlám.

:D Slávek.

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

roughboy píše:.

... frolovho trenažera....
to je to co se dělá ze syfonu?

roughboy
Zasloužilý člen

Příspěvek od roughboy »

Ano...dá sa to povedat aj tak.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

epilepsie

Příspěvek od milda »

Dík všem za příspěvky; zkrátka je to pěkná mrška, ale něco se proti dělat zřejmě dá. ......jenže jako u většiny problémů nejtěžší bude změnit životosprávu. (třeba utrhnout pivařovi půllitr od hu*y... ) :D ;)

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zajímavé je

Příspěvek od Merlin »

.. že rozedmou plic většinou netrpí lidé, kteří mají hudební sluch! Důvod je prostý - ZPÍVAJÍ!

Co se týče bránice, ženy z fyziologických důvodů (těhotenství) dýchají více pomocí hrudních svalů a bránici používají minimálně. Zpěvačky se musí dýchání bránicí učit. Každopádně se tím zvyšuje kapacita plic. Současně jsou plíce "roztahovány" více podélně, a to při rozedmě opravdu může být nápomocné.

P.S. Pánové, nechte těch vzájemných něžností, už mi připadáte jako zástupci nějakých sekt s protichůdnými názory.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
roughboy
Zasloužilý člen

Re: Zajímavé je

Příspěvek od roughboy »

Spomína sa aj astma.....a na astmu nie že je nápomocné ale ideálné.....ale to by musel niekto vediet akú funkciu má bránica v ludskom tele.
R

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

bránice jako oddělovač

Příspěvek od 1220 »

plicního prostoru od břišního prostoru samosebou správnému dechu napomáhá a její zvláštnost je v tom, že se nechá její pohyb ovládat, na rozdíl od většiny pohybů, které se dějí mimovolně.
Tzv plný dech začíná výdechem, kdy se bránice vědomě zvedá, a tím se docílí velmi hlubokého výdechu současně s pokud možno hlubokým uvolněním- poklesem ramen a zmenšením objemu hrudníku, pak následuje nádech při kterém spíš pozorujeme než cokoli ovládáme a při tom se nechá zjistit, jak bránice klesá dolů, potom se zvětšuje objem střední části hrudníku a nakonec se zvedají lopatky, to vše přirozeně a harmonicky. V každé učebnici jogy popř bojových umění je to popsáno povětšinou správně...............
Frolův aparát tomu celkem přirozeným způsobem napomáhá, pokud by se voda osolila, byl by celkem super .........
Pokud zde hledáte relax na úkor ostatních pročtěte si vlákno : Nechá se častým užíváním počítače zblbnout........ Hmmmm :!:

K.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“