Nazdar drsný chlapče, to mne nepřekvapuje.roughboy píše:..........máš niečo nového???? to fakt telo potrebuje kyslík???....to som ani netušil.......
Já taky nic takového netrvrdil. Nauč se číst. Poukázal jsem na to, že jednoduché dodávání laciného peroxidu ústně vyčistí plíce. To je nejen literatura, ale i má osobní zkušenost. Maximum je 25 kapek 35% peroxydu ve sklenici vody 3-4x denně. Je dobré se tam dostávat postupně od velmi malých koncentrací, řekněme dvou kapek na sklenici a zvyšovat po kapce. Může se stát, že při tom trochu pobolí ze začátku žaludek při jedné sklenici, mně se to stalo na 6 kapkách, ale po tomto jednom pobolení to alespoň mně už dál neotravovalo a na 25 jsem pak vyjel velmi rychle. Astma to asi nevyřeší, nevím, ale pomůže to zatraceně při dýchání a to vyčištění je dost dlouhodobé a není nutno v tom pokračovat po zbytek života, jak ty bys to tady rád zase překroutil.roughboy píše: Toto čo tu píšeš aj ked sa postavíš na hlavu...nikdy nedá bránicu do normálu....
http://vademecum-zdravi.cz/rozedma-plic/
Tady je něco na přečtení. Snad to někomu pomůže si uvědomit, že vyčištění plicních cest je přesně tím, co značně uleví situaci. Další je třeba si uvědomit, že k němu dochází zevnitř, a tudíž od plicních sklípků. Jde tedy o daleko rozumější metodu než nějaké mechanické drenáže. MMS1 to do značné míry také způsobuje a totéž platí pro MMS2 a ozonové terapie, stejně tak jako ústní HCl, ale ten peroxyd mi zatím připadal jako zdaleka nejůčinější pro tento účel.
Ty si užívej co chceš, a druhé nech užívat co chtějí oni. Astma je naprosto řešitelné. Proto jsem poukázal na vlákno HCl Terapie - Základní fakta. Málo kdo však se do něčeho takového pustí sám a ani to nedoporučuji, proto jsem také poukázal na peroxyd. Další přístup, který musí nutně také pomoct, je Palovo PMS1.roughboy píše: načo mám užívaj čokolvek ked sa tým problém astmatika nevyrieši......jedine ty dokážeš poradit tak aby človek užíval celý život nejaké chemické nezmysly.
Tohle je z toho HCl terapie - Základní fakta.
I.V. intravenous = znamená vnitrožilní injekce. I.M. namená intramuscular = injekce do svalu
010 - Dr. Ferguson - Astma
Malý chlapec, opakované záchvaty astma kontrolované I.V. HCl 3x během minulých dvou let, poprvé 15 injekcí na zastavení dýchacích potíží, další serie menší, poslední záchvat minulý týden relativně slabý.
- I.V. HCl druhý den značně lepší stav, dýchá jen s malou námahou
- další injekce a přidán nosní sprej 1/500 HCl pro domácí potřebu a ošetření
Další injekce zatím nebyla nutná.
---------------
013 - Dr. Ferguson - Astma
22 Září 1934, věk 25, 104 lb, atsma už 5 roků, pisklavý hlas, neschopen ujít blok bez odpočinku, chudokrevný, typický astmatický dech, Dočasná úleva při změnách podnebí, Oklahoma, El Paso, Phoenix, nyní obě plíce zaplavené hleny s nepatrným vykašláváním, počet BK 7800/µl, červené krvinky 3,200,000/µl
- I.V. HCl 10 c.c. 1/250 , mikroskopicé pozorování pro rozklad červených krvinek negativní přes A.M.A.varování nebezpečí rozkladu červených krvinek při koncentraci 1/1500
23 Září 1934 – oznámil štědré vykašlávání hlenů, hleny vykazují nějaké streptococci a množství staphylococci
- I.V. 6x týdně 1/250
24 Září 1934 – počet BK 10,400/µl
1 týden - hlenění a vykašlávání značně sníženo, záchvaty podstatně řidší, trochu přibral a zesílil, schopen ujít blok bez potíží
60 injekcí později - bez příznaků kromě občasného nočního pískání v plicích , I.V. pokračuje, váha se zvedla na 120 lb
8 Listopad 1934 - hlas spadl do basu
25 Listopad 1934 – náhle ztratil chut‘ k jídlu, ztrácí váhu, pokračování injekcí
30 Listopad 1934 – vážný astmatický záchvat, anomální, ztratil 8 lb
1 Prosinec 1934 – 2 c.c. I.M. do zadku 2% HCl + 2% novokain, nejdříve 1/10 c.c. a počkat aby zabral novokain potom zbytek a velice pomalu hluboko do svalu, mírná palčivost, opakované 3x týdně
18 Prosinec 1934 – po osmi I.M. 2 c.c. injekcích 2%+2% veliký klinický zvrat k lepšímu, důkaz že jedinná medicína lepší než HCl je více HCl
Ke dnešku - váží 118 lb, bez záchvatu poslední měsíc, chodí 5 km denně na visity. Nikdy se nedostavily žádné reakce na injekce.
Mimochodem, někdy jsem šel u pacientů až na 2.c.c. 10% HCl s novokainem
--------------
017 - Dr. Guy - Astma
Andrew D. věk 26, učitel, noční záchvaty astma velmi zhoršené vlhkem, deštivým počasím a plaváním v oceánu
- ústní chlorid vápenatý 3 stupeň, zředěný, 3x denně
- okamžité zlepšení všech symptomů, může plavat a deštivé počasí nedělá potíže
- stále na chloridu vápenatém 1x denně [MMS2]
--------------
"Tělo si vyrábí vlastní kyslík" Jsi vážně humorista. A zlato si nedělá? Jaká to škoda. No, šprýmy stranou, nějaké to endogenní dýchání určitě neuškodí, ale problém to také neřeší, že? To aby pak člověk dýchal celý život endogenně. Tahle rada je tak akorát dobrá k tomu, aby to člověk vydržel ještě o něco déle a tím to zanedbal, aby pak upadl do spárů nemilosrdných MuDrců v zoufalém stavu a tím byl "donucen" jim dát volnou ruku. S tím se jdi, drsný chlapče, vycpat.roughboy píše:keby si čítal niečo iné ako chemické odkazy tak by si pochopil že endogenným dýchaním si telo vytvára vlastný kyslík
Co je to proboha odbáčat'? Pokud však náhodou chceš říct odbočovat, pak se mýlíš. Ony jsou to všechno choroby plic, které mají za následek jejich poškození. Pokud tedy mluvíme o nápravě poškození plic, příčina není až tak důležitá, pokud došlo k jejímu odstranění. Tohle je ta spojitost tuberkulózy, rakoviny a zápalu plic a astma. Pokud je nějaká metoda, která má schopnost zjednat alespoň částečnou nápravu patologických změn tkání v jednom případě a z jedné příčiny, je nasnadě, že je velmi pravděpodobné, že dosáhne podobných výsledků u stejného efektu, tedy poškození plic, i kdy původní patologie byla rozdílná.roughboy píše:stále odbáčas od tématu....čo tu zase motáš tuberkulozu, rakovinu a neviem čo všetko možné.
Na velryby a jejich zdraví a nemoci si snad založ jiné vlákno.roughboy píše:prečo napríklad delfíny a velryby netrpia onkologickými ochoreniami a roznymi inými neduhni....podla teba asi preto že sypú do seba peroxid vodíku. R.
Slávek.