jsem tu "nový" a nově zaregistrovaný. (numerologicky hezké datum 5:5:5) Občas jsem navštěvoval toto fórum u Pramene ale neměl jsem potřebu se přihlásit. Většinou se pohybuji na různých Reiki fórech, i když toho času už ne tolik kvůli seminářům, které pořádám.
Zajímal jsem se o parazity hlavně v roce 2008, kdy jsme s jednou skupinou lidí, odstraňovali různé parazitální éterické entity v supramentálu planety Země a naší sluneční soustavy. A mohu říct, že to bylo hodně hustý, co tam všechno je a bylo. Ty skupiny byli 3, kde se prováděla tato Teurgie a tak samozřejmě nemám všechny informace o těchto čistkách. Kdybych o tom měl napsat knihy, bylo by to ještě lepší než SciFi.
![Smoke :smoke:](./images/smilies/icon_smoke.gif)
Pak jsem dostal informace, že lidství je zamořeno fyzickými parazity. Určité věci mi začali docházet a protože jsem v té době usilovně pracoval hlavně na tom, jak si vyčistit moji hlavu od různých negativních myšlenek, strachů, starých vzorců chování, nefunkčních vztahů atd.. Chtěl jsem si pomoct i ze zdola nahoru přes fyzické tělo, abych urychlil léčení těla a podpořil jeho přeměnu.
Čištění myšlenek je velmi důležitá věc, jinak se paraziti, zase vracejí. Je to i o úrovni vědomí toho kterého člověka, a pokud člověk ze systému jen bere, pak je vlastně taky parazit a proto má i těch parazitů má víc. Procentuálně je asi 85% lidí pod úrovní vědomí 200, čili berou ze systému. Parazitují na systému. O úrovních vědomí se mohu rozepsat jindy. Je to taky zajímavé...
Těd nedavno jsem byl se synem u paní Bláhové, která mu zjistila malarii evropskou a další věci, které bude odstraňovat až po plasmoidech. Při přemýšlení co s tím, jsem učinil možná velký objev v tom, že jak jsme posílali ty éterické parazity do svých domovin, jednak se radovali, že už mohou domů a tak někteří si brali své parazity ve fyzických tělech sebou - vyndavali je z těl. Třeba jedni měli takové zelené kuličky zabudované v DNA a odebírali je ze všech lidí. Jiní chobotničky v éterických tělech lidí. Vlastně bych teď mohl říct, že se mi zdá, že tyto éterické entity ve 4. dimenzi, které tam pořád ještě jsou, mají "fyzické háčky" v lidských tělech - parazity. Různé entity, různí parazité. A přes tyto parazity a hlavně pak přes negativní emoce, mohou z lidí dostávat snadněji energii - žrádlo přes tyto háčky v těle. Už uvádím teorii do praxe a protože už mohu používat úrovně vědomí Milosti, tak právě s touto Milostí odpojuji lidi od těchto parazitálních forem ve 4. dimenzi. A je to zajímavé.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Sám jsem byl u paní Bláhové v roce 2009, kdy mi našla ne mnoho parazitů, ale byli tam. Na Oberonu mi pak "donašli" i echinokoka na játrech a na p. plíci. Po zaprování, MMS1 hned 15 kapek 2x za sebou jsem se sice pozvracel, ale bral jsem to velmi pozitivně, klistýry, hladovky, Koloidní stříbro, zlato, paltinu, měď, zinek, které jsem si sám vyráběl a bylinky. Pak jsem navštěvoval spíš už jen Oberon a tam se už žádní paraziti neukazovali. Jen jsem měl od MMs nádherně čistý ledviny.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)