Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Zpravodajský speciál pro Huntera.

Příspěvek od aNONym »

hunter píše:
aNONym píše:
hunter píše:Kontrolná otázočka: Nie je náhodou dosť logiky aj v tom ako dokážu Rómovia na rozdiel od gadžov šikovne využívať ten istý právny systém vo svoj prospech?
Co logického na tom spatřuješ? :shock: Non

To si děláš srandu nebo tvoji pokrevně příbuzní předci taky šuk@li mezi sebou? :P
Čo môže normálny človek vo výmene názorov čakať od primitíva? Žeby to bolo v konečnom dôsledku len hovadenie? K veci samotnej, dať do kopy tie paragrafy čo si gadžovia sami vymysleli tak aby skutočne aj vznikol "právny nárok" si vyžaduje dosť veľkú dávku logiky. Keď že povečine gadžom táto logika chyba, im tento právny nárok býva oprávnene (z pohľadu práva) zamietnutý. aNONym aby si to vôbec pochopil, musel by si najskôr vedieť o čom je reč... . Hunter
Takže pokud správně chápu obhajuješ to, že jsou to už od přírody nemakačenka, že to mají geneticky dané. ;) Non

Většině z nich totiž práce odjakživa smrdí. A pokud kdokoliv schvaluje tento jejich postoj ke společnosti která je živí, tak hluboce klesá pod jejich úroveň. :P

Zákony a sociální dávky, které zneužívají, byly původně vymyšleny pro ty, co se v sociální tíži ocitnou vlivem životních situací, jako jsou například nemoc, ztráta bydlení vlivem živelných událostí, podpora při ztrátě práce do té doby než si dotyčný najde novou, atakdále. A nikoliv proto, aby si z nich skupina příživnickejch darmožroutů udělala životní styl. Tím především se liší o gádžů. 8)

Tak ti nevím, kdo z nás dvou je větší primitiv. :lol:

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

hunter píše:
huhu píše:
hunter píše: Nie je náhodou dosť logiky aj v tom ako dokážu Rómovia na rozdiel od gadžov šikovne využívať ten istý právny systém vo svoj prospech? Hunter
To je nedostatek sebeúcty a hrdosti.

jedním slovem zmrdství
Omyl. Je len ich šikovnosť že vedia využívať chyby systému - celá príroda na tom (na chybách tých druhých) funguje len povečina gadžov je o tom vnútorne presvečená že je to ináč... . Hunter
Ano u nemyslících tvorů to tak chodí. :D Non

Evoluce si s tím ale vždy nějakým způsobem poradila. A to nastane i v tomto případě. Až tomuto státu dojdou peníze, tak přestane doba jejich podory a nesmyslného hájení. Ti co se potom budou chtít uživit krádežemi na úkor ostatních, budou pak nemilosrdně vybíjeni nebo po odchycení u krádeže využívani jako pohoná síla různých zařízení. Pluh, žentour, atd. Popřípadně jako námezní síla. To bude jejich primární úloha ve společnosti. Oni se totiž sami neuživí. O tom si nedělám žádné iluze. Buďto se přispůsobí a začnou konečně makat, nebo dostanou to co jim právem patří. A to se netýká pouze opálených.

Doba kdy cigáni uměli různá řemesla, ta už je dávno pryč. Vždyť ukaž mi dnes cigorku, která se umí od základu samostatně postavit práci. Pár jich znám, ale ti však mluví plynule česky, nebydlí v ghetech a nenechávají se vydržovat státem. Ale o těch tu řeč není, že. ;)

Mnoho gádžů se na budoucí dobu připravuje již dnes. Což se ale nedá říct o nepřizpůsobivých, co žijí ze dne na den. :|

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

aNONym o čom ty tu zas splietaš? Buď vieš o čom sa tu bavíme (chyba systému, Romska logika) alebo ma už fakt neotravuj s tvojím (typický Českým) večným odbačaním od témy... . Hunter

Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

hunter píše:aNONym o čom ty tu zas splietaš? Buď vieš o čom sa tu bavíme (chyba systému, Romska logika) alebo ma už fakt neotravuj s tvojím (typický Českým) večným odbačaním od témy... . Hunter
To ty jsi odbočil. ;) Non

A dost blbě. :P

Za celou dobu si tu ani jednou nereagoval stylem ty se mýlíš - protože, pouze tu dokola po cigánsku obhajuješ věci pro normální civilizované lidi neobhajitelné. Uvědomuješ si vůbec, že pokud by nebylo dosavadní blahovůle tohoto státu a nás pracujících gádžů, tak ti, o kterejch se tu bavíme, by již dávno pochcípali hlady?

Proč na to potom reaguješ, když tě to otravuje? :D

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

aNONym píše:
hunter píše:Omyl. Je len ich šikovnosť že vedia využívať chyby systému - celá príroda na tom (na chybách tých druhých) funguje len povečina gadžov je o tom vnútorne presvečená že je to ináč... . Hunter

Evoluce si s tím ale vždy nějakým způsobem poradila. A to nastane i v tomto případě.
O evolúcií toho zjavne tiež veľa nevieš. Vďaka evolúcií prežívajú len tí najschopnejší, najdravejší, najvychcanejší, naj..., čo gadžo (ako druh vlastnou vinou je už pomaly ale isto na vyhynutie) nie je... . Hunter

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

hunter píše:dať do kopy tie paragrafy čo si gadžovia sami vymysleli tak aby skutočne aj vznikol "právny nárok" si vyžaduje dosť veľkú dávku logiky.
Ano, ale jestli to nebude tím, že většině gádžů se už z principu protiví prodat do sběru radiátory ze svého bytu a následně po bytovém družstvu požadovat nové. :D Non

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ ... dci-103779 ve videu je na začátku a na konci použit autentický text nastalé události. :lol:

http://www.penize.cz/pronajem-bytu/1882 ... plo-i-vodu :evil:
http://zpravy.rozhlas.cz/radiozurnal/pu ... ni--390577

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

hunter píše:
aNONym píše:
hunter píše:Omyl. Je len ich šikovnosť že vedia využívať chyby systému - celá príroda na tom (na chybách tých druhých) funguje len povečina gadžov je o tom vnútorne presvečená že je to ináč... . Hunter

Evoluce si s tím ale vždy nějakým způsobem poradila. A to nastane i v tomto případě.
O evolúcií toho zjavne tiež veľa nevieš. Vďaka evolúcií prežívajú len tí najschopnejší, najdravejší, najvychcanejší, naj..., čo gadžo (ako druh vlastnou vinou je už pomaly ale isto na vyhynutie) nie je... . Hunter
Já jsem v klidu, evoluce mne v tomto ohledu nezaskočí. :D Non

Mušku mám dost přesnou. A odstřel škodné sápající se můj majetek mi žádné problémy dělat nebude. 8)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

aNONym píše:
animál píše: Čo môže normálny človek vo výmene názorov čakať od primitíva? Žeby to bolo v konečnom dôsledku len hovadenie? K veci samotnej, dať do kopy tie paragrafy čo si gadžovia sami vymysleli tak aby skutočne aj vznikol "právny nárok" si vyžaduje dosť veľkú dávku logiky. Keď že povečine gadžom táto logika chyba, im tento právny nárok býva oprávnene (z pohľadu práva) zamietnutý. aNONym aby si to vôbec pochopil, musel by si najskôr vedieť o čom je reč... . Hunter
..... Tak ti nevím, kdo z nás dvou je větší primitiv. :lol:
:roll: NONe to né. To co tykev vydává za logiku je jen důsledkem metody pokusu a omylu. Na to není třeba žádné velké inteligence. Takhle to dělá kdejaká amoeba. Stavět to do pozice, že cigáni si ve skutečnosti nastudovali nějaké zákony a podle toho se jako menšina zařídili je naprostá zhovadilost a jen tykev se může domnívat a dokonce veřejně prohlašovat, že se za tím srývá nějaký abstraktní a inteligentní proces. Když jeden bargoš s něčím uteče, tak to rozkecá a utíkají s tím i další a rozkecají a dál zkouší, s čím se dá se vším utéct. To není projev inteligence, ale animalismu, hodný kvasinky :D
Zvrhlé zákony jsou sesmolené parasity a tito parasiti zase hází na hostitele další parasity, aby se hostitel stále jenom drbal a odháněl komáry a neměl moc chutí myslet na to jak se zbavit společenské plísně. Logika je v tom obojím, ale v obou případech výlučně omezená a parasitická, tedy vzato celospolečensky naprosto neinteligentní a sebevražedná.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

Slavek Krepelka píše::roll: NONe to né. To co tykev vydává za logiku je jen důsledkem metody pokusu a omylu. Na to není třeba žádné velké inteligence. Takhle to dělá kdejaká amoeba. Stavět to do pozice, že cigáni si ve skutečnosti nastudovali nějaké zákony a podle toho se jako menšina zařídili je naprostá zhovadilost a jen tykev se může domnívat a dokonce veřejně prohlašovat, že se za tím srývá nějaký abstraktní a inteligentní proces. Když jeden bargoš s něčím uteče, tak to rozkecá a utíkají s tím i další a rozkecají a dál zkouší, s čím se dá se vším utéct. To není projev inteligence, ale animalismu, hodný kvasinky :D
Zvrhlé zákony jsou sesmolené parasity a tito parasiti zase hází na hostitele další parasity, aby se hostitel stále jenom drbal a odháněl komáry a neměl moc chutí myslet na to jak se zbavit společenské plísně. Logika je v tom obojím, ale v obou případech výlučně omezená a parasitická, tedy vzato celospolečensky naprosto neinteligentní a sebevražedná.

Ahoj, Slávek.
I keď sa budem už opakovať, bez ohladu na to k luďom ako si ty momentálne niet čo viac dodať... .
animál píše: Čo môže normálny človek vo výmene názorov čakať od primitíva? Žeby to bolo v konečnom dôsledku len hovadenie?
Nejak mi nedochádza prečo mi namiesto podania vecných argumentov prepisuješ nick na animala (???)... . Hunter

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

hunter píše:Nejak mi nedochádza prečo mi namiesto podania vecných argumentov prepisuješ nick na animala (???)... . Hunter
:ethink: Komu není s hůry dáno :epray: v apatyce nekoupí. :bye:
Slávek

P.S. ten tvůj nejčerstvějí nick máš blbě vyspelovanej :roll:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

Slavek Krepelka píše:
hunter píše:Nejak mi nedochádza prečo mi namiesto podania vecných argumentov prepisuješ nick na animala (???)... . Hunter
:ethink: Komu není s hůry dáno :epray: v apatyce nekoupí. :bye:
Slávek

P.S. ten tvůj nejčerstvějí nick máš blbě vyspelovanej :roll:
No jasné, zrovna ty mi tu niečo hovor o "s hůry dáno & apotékach". Len tak zo srandy daj si do Googlu "Slavek Krepelka" a prejdi si tam pár fór čo tam o tebe píšu iní čo s tebou už "mali tú česť"... . Tak že špeciálne pre teba z mojéj strany ešte jedno repetééé:
hunter píše: Čo môže normálny človek vo výmene názorov čakať od primitíva? Žeby to bolo v konečnom dôsledku len hovadenie?
Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Nařízení ...

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:Len tak zo srandy daj si do Googlu "Slavek Krepelka" a prejdi si tam pár fór čo tam o tebe píšu iní čo s tebou už "mali tú česť"... Hunter
... důrazně žádám přítomné, aby svá osobní invektiva netýkající se přímo zde probíraného tématu řešili pomocí SZ nebo ve vlákně Boxovárna !!! ...

vysvětlivky:
- uživatel "Slávek Křepelka" se pochybení nedopustil, jelikož jeho reakce byla v přímé návaznosti na reakci uživatele "Hunter" k probíranému tématu (přestože tuto jeho reakci bych raději už viděl v Boxovárně) ...
- uživatel "Hunter" se však pochybení dopustil, jelikož začal s nesouvisejícím poukazováním činnosti jiného uživatele na ostatních fórech ... to Hunter -1 ... = veřejné napomenutí ...

... pokud bude kdokoliv chtít reagovat na tento příspěvek, učiňte tak v příslušném vlákně a nikoliv zde !!! ... za tým administrace FuP ... A(&F) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Dávejte si pozor na to, s kým máte dočinění ...

Příspěvek od A(&F) »

... aby se nic neobrátilo proti Vám ...

příklad č. 1: ... předevčírem jsem jel výtahem ... výtah je vybaven funkcí samosběru, tudíž o oposchodí níže do kabiny přistoupila zde nebydlící dospělá lehce gravidní romka, která byla na návštěvě u zde bydlící rómské rodiny v 11. poschodí ... v okamžiku kdy nastoupila okamžitě začala ječet "Držte si toho psa pane, já se jich hrozně bojim" ... (stál jsem v tu chvíli zadní strany kabiny výtahu a držel Hafiho na krátko, což dělám vždy když nejedeme výtahem sami ... délka kabiny je něco kolem dvou metrů) ... snažil jsem se jí slovně upokojit "Z něj strach mít nemusíte, vždyť je to ještě štěně, ... ten by vás spíše ulízal k smrti" ... mlela si to svý ale dál pořád dokola až do té chvíle, než jsme dojeli dolů ...... no a dnes ráno, když jsem došel k autu na parkovišti, tak ke mně přiběhl romák a začal hulákat "Jestli potratí, tak tě zabiju" ... :shock: ... nechápal jsem o co se jedná až do té chvíle, než jsem se dozvěděl, že "jsem na jeho manželku ve výtahu pouštěl psa a říkal, že jí vylíže" ... :shock: ....... od jistého tělesného napadení z jeho strany mne zjevně uchránilo pouze to, že jsem v okamžiku vypjaté situace na chvíli rukou poodhrnul vestu a ukázal mu co se mi houpá v podpaždí ... očekávám, že v důsledku tohoto budu asi předvolán na policii pro "vyhrožování zbraní" i přestože jsem se jí vůbec nedotkl ... něco podobného se nedávno přihodilo mému kamarádovi ... :? ...

poznámka pro ty, kteří se zamýšlejí nad tím, proč chodím ven ozbrojen: ... zbraň si připínám vždy, když jedu do pivovaru, protože při jeho rozlehlosti nevím, kde kdo na mne vybafne ... už se mi to vyplatilo ..... jinak ji nosím v báglu ... ;) ...

příklad č. 2: ... již několika místním lékařům jsme na jejich vlastní žádost instalovali do ordinací skryté kamery i se záznamem zvuku, protože se v naší oblasti poslední dobou rozmohlo finanční vydírání doktorů ze stran rómek na základě údajného sexuální obtěžování během vyšetření ...... nejvíc mne dostalo, když si kameru nechal naistalovat i doktor, o němž se ví, že je gay ... i on se s tímto nešvarem setkal ...... během instalace doslova řekl "Ani to, že žiju se svým přítelem v registrovaném svazku mě neochránilo před obviněním ze znásilnění od přičmoudlice, protože v době dovolených jsem ordinoval bez sestry" ... musel doložit lékařský posudek o jeho sexuální orientaci, teprve potom bylo stíhání zastaveno ...... smutné je, že ani lékaři, kteří se s tímto nešvarem setkali, nemohou následně takovou problémovou pacientku vyřadit ze své kartotéky ... ze zákona ... :? ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Tváře umouněné (jak) od popela, ale kominík to není ... :D

Příspěvek od A(&F) »

... http://www.novinky.cz/krimi/243606-hasi ... skoly.html ... :D:D:D ... vloupávat se objektu komínem může napadnout jedině tykev ... škoda že není topná sezóna ... :evil: ...

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

hunter píše:Vďaka evolúcií prežívajú len tí najschopnejší, najdravejší, najvychcanejší, naj..., Hunter
To je pravda , dokonce byla vypracovaná studie, jejíž výsledek potvrzuje , že cikáni mají z lidských odrůd největší šanci na přežití - skoro jako švábi.

A jak ty sám píšeš , je to vychcaností , neboli zmrdstvím. Nikoli logikou. Takže si to oprav a můžeme se shodnout na tom , že jsou opovrženíhodni, protože jim chybí sebeúcta.

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“