http://www.bezhranic.estranky.cz/clanky ... trchobotch
Ano díky za optimizmus a též Amenti .Kičko píše: Človek nežije oddelene od ostatného vesmíru, alebo ostatných ľudí, ale vzhľadom k tomu že podstatou vesmíru je energia a mi sme energetické bytosti, vybrujeme vo vzájomnej úzkej spojitosti. Zachovajme si otpimizmus, lásku v srdci a veselú mysel, aby sme žili v trvalom šťastí a pohode.
...tiež zaujímavé...gromit píše: http://spaceweather.com/
No Péťa Chobotů možná má nějakej vroubek na kráse, ale jaksi tohle se mohlo stát komukoliv. Úplně zbytečně se to na něj "nalepilo". Jestli se mu nepovedlo ještě něco jiného, za co úrčo může, tak mi to dejte vědětSnílek píše:...ovšem po té, co jsem se vrátilatila na začátek abych se koukla, kdo že to tam odpovídá, trochu mě to šokovalo a trochu zamrzelo...
+1Snílek píše:...varianta, že se nic nestane a svět bude pokračovat jako doposud, je podle mě jedna z nejhorších možných...
poota píše:Ono je ovšem taky docela možné, že se Mayové jenom dopočítali až do bodu, od něhož se celý cyklus zase opakuje, a usoudili, že právě v něm je nejlepší příležitost přestat počítat dál. Kdyby totiž pokračovali, tak kdy mají skončit? Který bod je vhodnější? Domnívám se, že již žádný, pokud ovšem nechtějí počítat dalších téměř 25 tisíc let.
Což ovšem bohužel zvyšuje pravděpodobnost právě té nejhorší varianty.
Zkus si tu bytost představit.... univerzální bytost....která je tím svobodným vědomím, které si věčně hraje se sebou samým... je doslova vším...stejně tak jako ty v noci sníš a tvoříš vlastní vesmír, tak ona tvoří tuhle realitu... kolikrát si ve snu vzpomenš, že je to jen sen a že realita je něco jiného? ... a kolikrát si vzpomene ta bytost? ... a kdyby ti ve snu vykládal někdo, že je to jen sen, věřil bys mu? ... kdyby ti někdo vykládal, že všechno kolem tebe je jenom výmysl... nevysmál by ses mu? .. vždyť si v tom svém snu můžeš všechno změřit, ověřit...a kde vlastně je ten časoprostor a energie se kterou ve snu manipuluješ.... nejsou to snad jenom informace? ... a co Tě vede k tomu, myslet si, že snění té univerzální bytosti se odehrává v něčem víc... nejsou snad všechno okolo jenom informace?... vždyť k vytvoření veškerého univerza v podstatě nepotřebuješ ani čas, ani prostor ani energii... jen pohou fantaziijarda ovčák svitavy píše:Dobrý den. Potřebuji nutně nějaké spojení, nějaký kontakt na nějakou univerzální bytost. Nevíte o nějaké? Mám toho tolik na srdci......