Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rakovina - příčina

Příspěvek od Palo »

milda píše:Je mnoho dobrých a úspěšných léčitelů, kteří dokázali rakovinu vyléčit a přesto každý vidí příčinu někde jinde...
Mám dva příklady:

Asi 18 letý chlapec, rakovina se projevovala na zejména nohou a hodně, bral pouze MMS, po jedné hodině, 3 kapky. Nepřežil. Nebudu to rozebírat, je to příliž citlivá záležitost. U Bláhové na měření nebyl.

Asi 26 letá slečna. Předtím měla rakovinu děložního čípku tak rozlezlou, že jí doktoři vyoperovali všechny ženské orgány. Poté bylo u paní Bláhové naměřeno, že se jí rakovina rozlízá dále do celého těla. Kromě toho jí byly naměřeny 3 druhy motolic v zažívání. Brala MMS po jedné hodině 3 kapky, k tomu Praziquantel (+ nějaké vitamíny). Na to byla u Bláhové na měření a bylo zjištěno, že jí rakovina ustupuje. Stále žije a je v pohodě.

Navíc mi bylo řečeno člověkem, který údajně "učí" práci s energiemi, že na rakovinu se s energiemi nedá, že se stav spíše zhorší s tím, že "energetik" může problém přetáhnout na sebe. Nevím co je na tom pravdy.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Léčitel s energiemi si může přetáhnout cokoli. Známý, který s tím začínal léčil v práci šéfa od bolesti za krkem a pak nemohl týden hnout hlavou. :lol:
"energetici" si taky musí, po práci čistit ruce vodou, nebo nad ohněm.

S těma motolicema bych Ti Palo dal celkem zapravdu. Dokonce to může být u nás dědičný problém. Jen si myslím, že těch příčin se může sejít víc najednou.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

milda píše:S těma motolicema bych Ti Palo dal celkem zapravdu. Dokonce to může být u nás dědičný problém. Jen si myslím, že těch příčin se může sejít víc najednou.
Je to přesně tak, jak píšeš. Dědí se to pouze z matky na syna - kupř. případ herečky Růžičkové - taktéž měla rakovinu, její syn - jestli je mi dobře známo, tak zemřel dřív než ona (nevím na co, určitě v tom měla prsty motolice)... Trápila se taktéž s rakovinou... Všechno tedy sedí...

Nevíte, jestli někdo má nebo měl kombinaci cukrovka-rakovina? To by mě totiž moc zajímalo...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Tedy například když se narodí dítě s cukrovkou, tak má zcela jistě motolici matka, ta má tedy velkou pravděpodobnost, že bude mít třeba někdy rakovinu...

lena

co dodat a kde je pravda

Příspěvek od lena »

myslim si, ze je to narocne tema, rakovina je nemoc nejenom duseni ale i psychicka, telesna, musis si dat do poradku vsechny 3.

dr.clark pise, ze prave lide, kteri meli rakvinu jsou stale choulostivi na nakazeni, to znamena, ze jsou velmi citlive osoby a jedno co o udelaji, vzdy maji moznost se nakazit. proto je nutne stale ocisty tela, duse, psychiky, ja jsem sice rakovinu nemela, ale kdybych vsechhno nechala jak bylo, byla bych k teto nemoci prisla.

prototo je nutna vzdy prevence ocist.

samanove doporucuji, delat ocisty, ocisty, ocisty,

kdyz dnes prestanu se o sebe starat jak to delam poslednich 7 let, pote je mi jasne, ze tato nemoc na me nebude dlouho cekat,

chodim kazdych par mesicu na seminare, (samanske-indiani nebo sibirske samanstvi) dulezite je navstivit nekoho, kdo to dela dobre,

posledne nam saman ze Severni Ameriky, rekl, ze je nutne dat veci do poradku, jinak budeme tuto nemoc ci problemy stale pritahovat, pote mas v zivote trochu jinou cestu, muzu to jenom potvrdit, zmeni se pratele, lide kolem tebe atd.

navstevovala jsem kostelace rodin, zde se podivas, kde v rodine je problem, proc vlastne je nekdo nemocny,

ale nezapomenout, ze telo se musi take vycistit, prave od ruznych viru, parazitu, bakterii, atd. proto mms je jedna z veci, ktera nam muze pomoci, ale nesmime se spolehnout jenom na ni, divat se i dale a vyzkouset co je pro kazdeho jedince dobre.

isabel
Zasloužilý člen

..

Příspěvek od isabel »

tak dneska je mi tedy mizerně..jako před užíváním MMs.. :cry:

isabel
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Sa divíš?

Příspěvek od Deane »

Pri takomto počasí je blbo asi každému. Čo bolí to prebolí. :lol:

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Cukrovka a MMS.

Příspěvek od hanka »

Zdravím všechny,

někdo se tady před časem (14 dnů-měsícem) ptal na zkušenosti s léčením cukrovky pomocí MMS pro svého příbuzného či kamaráda. Neměla jsem tehdy čas reagovat, ale nikdo jiný neodpověděl. Teď hledám ten dotaz, ale už ho nemůžu najít - nevíte někdo, kde bych ho našla?
Předem díky za navedení :lol: . Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Re: Cukrovka a MMS.

Příspěvek od muflon »

hanka píše:někdo se tady před časem (14 dnů-měsícem) ptal na zkušenosti s léčením cukrovky pomocí MMS ?
Předem díky za navedení :lol: . Hanka.
Nevim zda krome mne jeste nekdo ;) ...viz zde(odpoved lze klidne spis do vlakna o cukrovce...najdu si to..Diky):
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=210

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

VLASY-padani vlasu

Příspěvek od muflon »

Docetl sem se v jinem vlakne zajimavou informaci...zkuste si to nejak prebrat a vyvodit si dalsi zavery...:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=495

Hlavne prispevek Magnea z 22.3. v 19 :11 !!
Castecne cituji:

Předmět: Pre Crafta ... PH mocu
Craft ahoj , prave citam knizku od : Peter Jentschura, Josef Lokhamper : Zdravi diky odkyseleni a vylouceni skodlivin.
...velmi zaujimava knizka....me nikdy nenapadlo, ze mne vlastne napr. namahava sportova aktivita moze "zakyslit" prave kyselinou mliecnou... na to su dobre prave "zasadite " kupele. takisto tam popisuju, :!: preco ludom padaju vlasy, problemy so zubami a kostami.. kedze vlasy napr. :!: vlasy su velkou zasobou mineral. latiek a ak sme "kysli" :!: telo potrebuje prave mineraly na to aby zmenilo kyseliny aspon na soly ( usadeniny), tak telo siahne po mineraloch ulozenych vo vlasoch...Preto su vraj vrchlovy sportovci velmi skoro plesati....
:shock:
Naposledy upravil(a) muflon dne sob 08 kvě 2010 20:23, celkem upraveno 5 x.

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
isabel
Zasloužilý člen

mononukleóza

Příspěvek od isabel »

tak mám výsledky krve mého 8mileteho syna a je to mononukleóza..začalo to anginou apo dobrání antbiotik mel pořád horečky tak nasasadili daší ant. a i když doktorka tvrdí že ji měl tak já si myslím že ji má v těle pořád..takže mu nasadím MMs. :cry: :cry: :cry:

isabel
isabel
Zasloužilý člen

zle od žaludku

Příspěvek od isabel »

tak dneska jsem na dvouch kapkách a je mi z toho blbě..neí možné že to není reakce na to že nestíhá tělo odvadět ty špatnosti ale jen reakce žaludku že ho mám prostě na takové věci citlivější..???je mi špatně hned jakmile to spolknu :cry:

isabel
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Zle od žaludku.

Příspěvek od Batles »

Pokud bereš v tobolkách, rozhodně si přikápni co nejvíc vody.
Pokud MMS1 piješ ve 2 deci vody a je ti hned špatně, tak to opravdu může být tak, jak píšeš. Polkni před MMS jedno či dvě sousta rohlíku. Mělo by to být podstatně lepší.
Hezký den.

SVĚTLUŠKA
Starší člen
Dostal: 30 poděkování

Re: zle od žaludku

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

isabel píše:tak dneska jsem na dvouch kapkách a je mi z toho blbě..neí možné že to není reakce na to že nestíhá tělo odvadět ty špatnosti ale jen reakce žaludku že ho mám prostě na takové věci citlivější..???je mi špatně hned jakmile to spolknu :cry:
Isabelko, skus před tím sousto rohlíku, jak mi bylo doporučeno Batlesem. Má se to také zapíjet studenou vodou, to prý dělá také lépe. Mám tuto láhev http://ostatni.prirodni-leciva.cz/antib ... v/d-42719/ do které dám přefiltrovanou vodu z takové té normální konvice s kupujícíma bombičkama(filtrama), dám tu láhev do lednice a když beru dávku, ředím to právě tou vodou. Určitě jsi četla, jak strašně příšerně mi bylo druhý den užívání..
Druhý den mi bylo ale zase úžasně, tak jsem pokračovala ale až večer, až se celý organismus a žaludek zklidnil. Dnes to beru zase co hodinu-zatím dobré.
Jestli ti není akorát, uber kapky, a jestli se necítíš, vynech. Nejsem dobrý radil, protože nemám zkušenosti (mám jen naštudováno..) jako ti, co už to berou a zkušenosti mají.. Určitě bych snížila dávku..
Isabelko, přečti si také, jak je veledůležité vyčistit tělo od všeho svinstva, od parazitů.. Možná bude zakopaný pes i tady, když tě zlobí už i dvě kapičky.. Porozhlédni se a pročti si o tom na příslušném vlákně. :P

isabel
Zasloužilý člen

.

Příspěvek od isabel »

.já beru 2kapky v tobolkach.. do těch tobolek vodu nepřidávám..a před tím se vždycky najím..a zapíjím hodně vody aby se to v žaludku zředilo po rozpuštění kapsle..

isabel
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“