Ale no ták, pozri kam ste to (gadžovia) so svojou "odvahou" dopracovali - bojíte sa jeden druhého a poniektorý z vás už i samého seba... . HunterA(&F) píše:... no to je zase blábol ... ale co iného od tebe čekat ...hunter píše:I preto má večina ľudí v živote na výber len jedinú možnosť - kráčať vpred a pekne do kolečka... . Žeby to malo niečo spoločné s "vezením"...? . Hunter
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
Re: Nařízení ...
Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... já si nestěžuju ... dřevoštípačky fugujou dobře ... :D:D ...hunter píše:Ale no ták, pozri kam ste to (gadžovia) so svojou "odvahou" dopracovali ... Hunter
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Rómská otázka
Zato vy jste to dopracovali se svou ODVAHOU až k dokonalé profesionalitě v některých oblastech...hunter píše:Ale no ták, pozri kam ste to (gadžovia) so svojou "odvahou" dopracovali - bojíte sa jeden druhého a poniektorý z vás už i samého seba... . Hunter
Hunter, jenom pro informaci - kopu sám za sebe, a to protože:
1) řešíš věc všeobecného dění - Róm vs. NeRóm
2) řešíš administrační činnost tohoto fóra, které jsem součástí
Abys A(&F) nepochopil špatně, on nestrká všechna cikáněčata do jednoho pytle a pochybuju o tom, že by to tady dělal kdokoli jiný z našeho fóra. Ale jde bohužel o celkové povědomí. Jistě, jsou mezi nimi i velice slušní lidé, kterým je tím celkovým povědomím akorát haněna reputace, ale bohužel, těchto lidí je v této etnické skupině málo. Člověk sám o sobě často inklinuje k přehnaným předsudkům, ale opět - bohužel - v tomto jsou předsudky zcela namístě. Mnoho lidí může mít dobré důvody, proč se celkově dívá na tuto etnickou skupinu tak, jak se na ní dívá. Zároveň tyto lidé ale mohou být při vědomí, že ne všichni jsou takový, ale pouze většina.
P.S.: Spíš se bojíme víc Rómů, než sami sebe. Dokonce už pro ně začíná být výhodnější legislativa, než pro "bílé", protože jsou všichni pořád víc připrděný z toho, aby se Róm náhodou někde neozval, že je něco rasizmus...
Jo a ještě něco... To, že se množíte jak mravenci a leckde jste pak díky tomu nedokázali utáhnout svou vlastní obživu, to je také váš problém. Číňan má támhle pomalu poukázky na děti a vy panečku jedete jak fretky. A my bysme vám rádi pomohli, ale to pak poděkujete se skloněnou a ani nepípnete, pokud jste slušný lidi a né že budete dělat všude - na návštěvě - takovej bordel !!
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Co o mne kdo píše po netu je dáno jenom tím, že:hunter píše:No jasné, zrovna ty mi tu niečo hovor o "s hůry dáno & apotékach". Len tak zo srandy daj si do Googlu "Slavek Krepelka" a prejdi si tam pár fór čo tam o tebe píšu iní čo s tebou už "mali tú česť"...Slavek Krepelka píše:Komu není s hůry dáno v apatyce nekoupí.hunter píše:Nejak mi nedochádza prečo mi namiesto podania vecných argumentov prepisuješ nick na animala (???)... . Hunter
Slávek
P.S. ten tvůj nejčerstvějí nick máš blbě vyspelovanej
1) se za to co píšu kdykoliv postavím a pokud mi někdo v něčem kdy namočil nos, vždy jsem se omluvil, poděkoval a provedl patřičné změny a nebylo to potřeba často.
2) záleží na tom kdo píše, protože stejně jako je na světě spousta slušných lidí kteří mi kdy dokázali i poděkovat za pomoc, a i pomoc mně, je mezi námi taky přeci jenom pár takových charakterů jako jsi ty.
3) na rozdíl od tvého typu jsem se nikdy za mé zhruba 14ti leté přítomnosti na netu nikdy neschovával za nějaký anonymní nick, nemluvě o desítkách a asi spíš stovkách nicků jako ty a vše jsem vždy podepsal svým jménem, které navíc sdílím s velice málo jmenovci. Takže takhle ke tvému žbleptu Anrimu o jakési statečnosti, kterou si připisuješ zcela neprávem, zatímco obviňuješ druhé ze zbabělosti.
Ano, podíval jsem se na pár stránek a nemám s tím nejmenší problém (a že toho je)
A(&F) píše: ... důrazně žádám přítomné, aby svá osobní invektiva netýkající se přímo zde probíraného tématu řešili pomocí SZ nebo ve vlákně Boxovárna !!! ...
(přestože tuto jeho reakci bych raději už viděl v Boxovárně) ...
Uděláno, promiň Anri.
hunter píše: Slávak tu uplne mimo tému hovadí mňa a nie naopak ako to ty v tejto veci tvrdíš.
Proč by tě měl někdo hovadit? Na to si vystačíš sám. Děláš to to už léta.
hunter píše: A&F vidím že objektívnosť je ti ako človeku cudzia vlastnosť, čo ma podla toho ako sa tu prezentuješ (defacto je to jedno či sa hráš na "komedianta" alebo na moderátora) vôbec neprekvapuje - nič nové pod slnkom. Žeby to bol (objektivita) nejaký špecifický Česky komplex keď že u Slovákov som sa zatiaľ tu na fore voči mne s takým niečim ešte nestretol? Hunter
Jseš jedinný, kdo tu píše i slovensky, kdo se tu chová velmi zběsile a nečestně a vymlouvat se na nějaký národní komplex je od tebe hodně nízké, jako konečně všechny kejkle, které tu provádíš jenom proto, abys toto fórum drobil a zaváděl Co se pak týče formy, ona ta forma, na rozdíl od neforemnosti, je výsadou lidí, kteří jsou schopni citu a inteligentního projevu, což se tebe skutečně netýká, a to už vůbec nemluvě o obsahu tvých tirád, i když nutno přiznat, že zde jde z tvé strany o účel matení druhých a předstírání mnoha osobností, vyplozených tvým chorým mozkem.
Slávek
Naposledy upravil(a) Slavek Krepelka dne ned 04 zář 2011 22:33, celkem upraveno 1 x.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Ale no tak chlapci, čo vám to tu už naozaj všetkým z toho tepla švitorí? Čo je zlého na tom robiť si tu s vami na vás "dizertačku"? Poznanie že analýzi u niektorých z vás potvrdili predpoklad spoločenskej nebezpečnosti je už pre náš tým len "bombónikom na torte". Takže chlapci z mojej strany ďakujem vám v tejto veci za úspešnú spoluprácu... . Hmm, nedá mi nespýtať sa, kde ste na to prišli že ja čo som gadžo ako ktorýkoľvek z vás že som Róm? Hunter
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Dizertačka
Ale prosímtě, ty můžeš dělat dizertačku tak akorát na kachním rybníčku.hunter píše:Čo je zlého na tom robiť si tu s vami na vás "dizertačku"?
Nevím, jestli máš pleť od mouru z kamen, ale pro mě Říman jsi.
Ďakujem ti též za plnohodnotnou spolupráci. Je tak hodnotná, až mi sem na její zbytky nasedalo tucet much.
Re: Dizertačka
Adame všimol si si tam tie malé paličky na začiatku a na konci? Ak nevieš čo sú to za symboly, tak ja sa s tebou o to podelím - sú to uvodzovky (zbytok si nalistuj vo "Wiki"). A predstav si, niesu tam len tak náhodou... . Hunteradam.benda píše:Ale prosímtě, ty můžeš dělat dizertačku tak akorát na kachním rybníčku.hunter píše: "dizertačku"
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Všiml jsi si toho, že jsem to třeba já, kdo tyto "paličky" velice často používá? Směřuj reakci radši sám k sobě. A všimni si, že kachní rybníček mám bez paliček a že k tomu mám taky dobrý důvod...hunter píše:Adame všimol si si tam tie malé paličky na začiatku a na konci? Ak nevieš čo sú to za symboly, tak ja sa s tebou o to podelím - sú to uvodzovky (zbytok si nalistuj vo "Wiki"). A predstav si, niesu tam len tak náhodou... . Hunter
Keď strielaš na moju adresu takýchto "capov":adam.benda píše:Všiml jsi si toho, že jsem to třeba já, kdo tyto "paličky" velice často používá? Směřuj reakci radši sám k sobě. A všimni si, že kachní rybníček mám bez paliček a že k tomu mám taky dobrý důvod...hunter píše:Adame všimol si si tam tie malé paličky na začiatku a na konci? Ak nevieš čo sú to za symboly, tak ja sa s tebou o to podelím - sú to uvodzovky (zbytok si nalistuj vo "Wiki"). A predstav si, niesu tam len tak náhodou... . Hunter
nedivím sa že máš jak sám píšeš na kachní rybníček taký dobrý důvod... . Hunteradam.benda píše:To, že se množíte jak mravenci a leckde jste pak díky tomu nedokázali utáhnout svou vlastní obživu, to je také váš problém. Číňan má támhle pomalu poukázky na děti a vy panečku jedete jak fretky. A my bysme vám rádi pomohli, ale to pak poděkujete se skloněnou a ani nepípnete, pokud jste slušný lidi a né že budete dělat všude - na návštěvě - takovej bordel !!
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... i my ti děkujeme ... díky tvým příspěvkům jsme i bez hluboké analýzy došli k poznání, že bys rozhodně neměl používat slova obsahující písmenka "i/y" ... :D:D ...... splést se občas může každý, vždyť jsme jenom lidi, ... ... ale co předvádíš ty, to nemá obdoby ... ...... takže si dál "anal-lizuj"... toto je vhodný prostor: ...hunter píše:Poznanie že analýzi u niektorých z vás potvrdili predpoklad spoločenskej nebezpečnosti je už pre náš tým len "bombónikom na torte". Takže chlapci z mojej strany ďakujem vám v tejto veci za úspešnú spoluprácu... Hunter
PeS: ... pokud nevydumáš nic inteligentního, tak jako odpověď můžeš opět přilepit to, co máš v podpisu ... už jsme na to zvyklí ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
A(&F) na čo sa tu zas hráš? Oba (analýzy & analýzi) termíny sú správne, záleží len od ich použitia vo vete... . Hunter
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... když myslíš ... :lol::lol: ...... dyť to říkám, i když uděláte chybu, tak ji nejen nepřiznáte, ale dokonce ji ještě budete obhajovat ... ...hunter píše:A(&F) na čo sa tu zas hráš? Oba (analýzy & analýzi) termíny sú správne, záleží len od ich použitia vo vete... . Hunter
PeS: ... viz wiki ... http://cs.wiktionary.org/wiki/anal%C3%BDza ... a tuna to máš aj ve tvém rodném jazyku ... http://www.cudzieslova.sk/viac/sklonova ... %BDza/zena ... co to jsou "ženi" ??? ... ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
To je žrádlo. http://sk.wikipedia.org/wiki/Sklo%C5%88 ... n%C4%8Dinehunter píše:A(&F) na čo sa tu zas hráš? Oba (analýzy & analýzi) termíny sú správne, záleží len od ich použitia vo vete... . Hunter
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Krásne vám to ide chlapci, normálne sa mi to tu začína medzi vami páčiť... . Hunter
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... jak vidno, tak s Lízama má Hantr trochu problém ... ... ...Slavek Krepelka píše:To je žrádlo. http://sk.wikipedia.org/wiki/Sklo%C5%88 ... n%C4%8Dinehunter píše:A(&F) na čo sa tu zas hráš? Oba (analýzy & analýzi) termíny sú správne, záleží len od ich použitia vo vete... . Hunter