Ahoj Petře,rhapsody1 píše:Zdravim vsetkych,
Viete poradit ?
Momentálny stav je taký : nos mám ucpaný snad cely deň aj po vysmrkaní tak stále sa mi nedýcha čisto, kašlem a vykašliavam hlieny v priebehu celého dňa, čiže už nie som si celkom istý či je to len hnis ktorý stečie z horných dýchacich ciest dole alebo tam niečo mam. A čo sa týka mandlí, tak každý druhý deň si vytláčam hnis. neexistuje aby som vypil niečo studené lebo hned ma chyti hrdlo (bublinkové napoje tiež nie.)
Moja otázka znie, čí aj takýto problem by MMS vedelo odstrániť ? vyčistenie dutín a chronický zápal mandlí. Nerád by som šiel opäť pod nôž. Peter
díky tomu, co jsi o sobě napsal, ti mohu poradit a myslím, že se nemýlím.
Máš opravdu velmi zanesené tlusté střevo a velmi přetěžované ledviny (tvoje dlouhodobé problémy s mandlemi, dutinami a nekonečnou rýmou na tento problém jednoznačně poukazují). Ledviny přetížené proto, že detoxikační schopnost jater velmi poklesla a co játra nezvládnou, pošlou k ledvinám.
Pro začátek a pomocnou ruku tvému imuntnímu systému a především játrům jednoznačně MMS1 i MMS2, nebo pouze CDS rozhodně vypomohou. Krevní řečiště z tenkého střeva při vstřebávání chlordioxidu má právě nejkratší cestu do jater Je to ta nejsložitější chemická továrna na světě A teprve potom bude dělat práci v dalších orgánech a tkáních.
MMS/CDS ti jednoznačně můžu doporučit. Tvoje otázka se týká pouze užívání MMS, takže použij protokol 1000 (8x denně po hodině začni pouze 1 kapkou MMS1 na dávku) - samozřejmě si vždycky udělej dávku na celý den do petlahve, je to pohodlné. A jako aktivátor bych použil místo 50ti% kyseliny citronové, směs kyseliny HCl 7mi% koncentrace lékařského ředění 70 ml a do toho 30 ml 50ti% kys. citronové. A máš jedno deci aktivátoru. Mám s tím výborné a ne jen já, zkušenosti.
Nebudeš li mít žádné výrazné projevy oxidačního stresu, tak po dvou dnech běž na dvě kapky co hodinu atd. Prostě pomalu navyšuj, nespěchej. Po pár dnech přidej i MMS2 a opět začni jenom 1/4 tobolky. Nebudou li potíže, v dalších dnech navyšuj množství v tobolce. Ber tobolky tak 3x-5x denně.
Pro začátek stačí, samozřejmě bude potřeba víc akcí, ale to už není teď tématem, proto vitamíny, minerály a parazity teď řešit nebudem
Měj se hezky,
Batles