Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Batles »

rhapsody1 píše:Zdravim vsetkych,
Viete poradit ?
Momentálny stav je taký : nos mám ucpaný snad cely deň aj po vysmrkaní tak stále sa mi nedýcha čisto, kašlem a vykašliavam hlieny v priebehu celého dňa, čiže už nie som si celkom istý či je to len hnis ktorý stečie z horných dýchacich ciest dole alebo tam niečo mam. A čo sa týka mandlí, tak každý druhý deň si vytláčam hnis. neexistuje aby som vypil niečo studené lebo hned ma chyti hrdlo (bublinkové napoje tiež nie.)
Moja otázka znie, čí aj takýto problem by MMS vedelo odstrániť ? vyčistenie dutín a chronický zápal mandlí. Nerád by som šiel opäť pod nôž. Peter
Ahoj Petře,
díky tomu, co jsi o sobě napsal, ti mohu poradit a myslím, že se nemýlím.
Máš opravdu velmi zanesené tlusté střevo a velmi přetěžované ledviny (tvoje dlouhodobé problémy s mandlemi, dutinami a nekonečnou rýmou na tento problém jednoznačně poukazují). Ledviny přetížené proto, že detoxikační schopnost jater velmi poklesla a co játra nezvládnou, pošlou k ledvinám.
Pro začátek a pomocnou ruku tvému imuntnímu systému a především játrům jednoznačně MMS1 i MMS2, nebo pouze CDS rozhodně vypomohou. Krevní řečiště z tenkého střeva při vstřebávání chlordioxidu má právě nejkratší cestu do jater :!: Je to ta nejsložitější chemická továrna na světě :) A teprve potom bude dělat práci v dalších orgánech a tkáních.
MMS/CDS ti jednoznačně můžu doporučit. Tvoje otázka se týká pouze užívání MMS, takže použij protokol 1000 (8x denně po hodině začni pouze 1 kapkou MMS1 na dávku) - samozřejmě si vždycky udělej dávku na celý den do petlahve, je to pohodlné. A jako aktivátor bych použil místo 50ti% kyseliny citronové, směs kyseliny HCl 7mi% koncentrace lékařského ředění 70 ml a do toho 30 ml 50ti% kys. citronové. A máš jedno deci aktivátoru. Mám s tím výborné a ne jen já, zkušenosti.
Nebudeš li mít žádné výrazné projevy oxidačního stresu, tak po dvou dnech běž na dvě kapky co hodinu atd. Prostě pomalu navyšuj, nespěchej. Po pár dnech přidej i MMS2 a opět začni jenom 1/4 tobolky. Nebudou li potíže, v dalších dnech navyšuj množství v tobolce. Ber tobolky tak 3x-5x denně.
Pro začátek stačí, samozřejmě bude potřeba víc akcí, ale to už není teď tématem, proto vitamíny, minerály a parazity teď řešit nebudem :roll:
Měj se hezky,
Batles :D
Naposledy upravil(a) Batles dne ned 06 led 2013 23:09, celkem upraveno 1 x.

colcino
Nový člen
Dal: 4 poděkování

Příspěvek od colcino »

Batles píše: ... Ahoj Petře, díky tomu, co jsi o sobě napsal, ti mohu poradit ....
Zajímá mě ta PETka- to si jako namícháš mms na celý den do flašky a po hodině si cucneš? Ono braní MMS každou hodinu je podle mě dost nepohodlné- vracím se z práce v 5 a brát to 8 hodin je o nervy :D

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Přesně tak, co hodinu ucucnout. Tohle zachránilo život mému synovi, mimochodem je stále zdráv a vesel, ne tak jeho tři kamarádi
se stejným typem rakoviny. Brali chemoterapii a nepřežili rok!
Dávky co hodinu mají lepší účinek a poskytují vyšší ochranu před recidivou, než 2-3x za den třeba po 8 kapkách (týká se vážných nemocí). Záleží samozřejmě na tom, co chceš léčit. Pohodlí je nedůležité, když jde o život :P
Batles

colcino
Nový člen

Příspěvek od colcino »

No nejsem naštěstí smrtelně nemocný (díkybohu)mám astma a silné akné se zahlceným lymfatickým systémem. Beru MMS týdenn a podle mě je to zázrak. Na kůži to beru sprejem, jinak jsem to dělal 3 kapky po dobu 8 hodin. Jak teda namícháš do petky takovou směs aby to po 8 hodinách vydrželo? To si např na petce vyznačíš 8 rysek a vždycky upiješ po tu spodní?

Jinak bych chtěl dávat MMS mé mamce která trpí už 10 rokem Crohnovou chorobou- ze začátku půl tlustého střeva- dnes už i první metr tenkého (něco jako ulcerózní kolitida) a chtěl bych jí MMS připravovat snadněji. Údajně se tato nemoc MMS dá zcela vyléčit- není to nic než zánět.

Jinak gratuluji synovi. Chtěl jsem tuto léčbu navrhnout i sousedovi ale měl mě za naprostého blázna který dál věří těm radiaktivním drijákům- komu není rady tomu není pomoci.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

colcino píše: ... trpí už 10 rokem Crohnovou chorobou ...
Snad se aj podívej do vláken Autohemoterapie, Urinoterapie a Oxidační stres a vodík. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Milan_Sk
Starší člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Milan_Sk »

Batles si úžastný človek !

Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Jé, děkuji Milane :D

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

colcino píše:Jinak bych chtěl dávat MMS mé mamce která trpí už 10 rokem Crohnovou chorobou- ze začátku půl tlustého střeva- dnes už i první metr tenkého (něco jako ulcerózní kolitida) a chtěl bych jí MMS připravovat snadněji. Údajně se tato nemoc MMS dá zcela vyléčit- není to nic než zánět.
Vůbec neváhej a začni mamce podávat MMS. Mamka má velmi napadena horní části střev a jsme zase u dlouhodobě totálně kyselého organismu.
Tudy cesta k nápravě :!:
MMS zabere, vyhubí část parazit. organismů, něco i detoxikuje, mamce se opravdu může do 7-14ti dnů velmi ulevit, ale recidiva pojede dál, pokud se nezmění její prostředí v těle z kyselosti na rovnováhu :!:
Crohn není zánět (je to důsledek) velké toxicidy ve slinivce a játrech v prvé řadě a mechanického poškozování cizopasníky. Musí jich mít v těle dlouhodobě pěknou snůšku se všemi důsledky-toxicida těla. Popátrej odkud se berou (hygiena a domácí i hospod. zvířata)....
Prostě MMS/CDS jednoznačně ano a při tom i další nutné kroky k nápravě, nejen MMS k úlevě...
Asi tak v krátkosti.

rhapsody1
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od rhapsody1 »

Ďakujem pekne za odpovede. Musim sa priznat, že som ostal trochu v šoku lebo v živote by ma nenapadlo, že to može mať súvis práve s hrubým črevom a dá sa povedať, že som sa asi aj trochu zľakol.
Ako to býva tak s odpoveďou sa vynárajú ďalšie otázky :) Ak budu niekomu pripadať hlúpe tak sa vopred ospravedlňujem, ale radšej hlúpe otázky ako si s MMS ešte viac uškodiť

Batles, všade sa píše namiešať si dávku MMS (1kvapka MMS a 1 kvapka aktivátor.) ale nikde nie je napísané koľkým množstvom vody to zaliať, 2dc ?
Ak si mám pripraviť dávku na celý den, resp. na tých 8 hodin, tak to znamená 8 kv MMS a 8kv aktivatoru a zalejem to 1,6litrom vody ? Nevadi, že je to v tej flaške celý deň, lebo ak sa robí davka klasicky z jednej MMS tak sa to ma zaliat po 20sek a potom vypit. ( nevadí, že to budem mat namiešané vo flaši zopar hodín a tak to budem piť?
Potom keď to budem zvýšovať a robiť si jednu dávku z 3 MMS ako sa píše v knihe, tak ak si to pripravím na celý deň tak logicky mi vychádza 24 kvapiek MMS a 24 aktivatora opat s 1,6 l vody. Tak ? :)

Tie MMS2 tablety brat mimo tych 8 hodin pouzivania MMS1 ?

Čo sa týka inhalácie alebo kloktanie s MMS tak teraz nemá zmysel to aplikovať, kedže to bude problém s tym črevom ?

Ešte raz sorry za otázky a neskutočne som rád, že som vás a toto forum objavil..sice ja som chorý stále ale už len to čítanie koĺkým ľudom to pomohlo tak to človeka povzbudí. Vďaka
Peter

colcino
Nový člen

Příspěvek od colcino »

ne to je špatně 1 kapka mms= 5 kapek 10% kys. citrónové, jinak batles můýeš zde prosím dát svůj návod přípravy předem do PETflashky?

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:x Tak jsem byl dnes znova u dr. pro druhé výsledky stěrů, krve a moči a streptokok je potvrzen a hodnoty jako prase. :oops: :bhead: Horní hranice něčeho je 200 a já mám 620. Takhle mi dr. řek. :ethink: Mám z toho docela divný pocit. Jak se toho hajzla mám zbavit. :help: Ted beru ráno a večer GSE, 2*MMS 3 kp. před jídlem Betaine HCL a před spaním 2 tab. OXY-OXC. :dknow: tak si myslím že by to ten hajzl neměl přežít a zatím to tak vypadá že bych mohl mít smůlu já. :evil: Ale já se nevzdám. :enaughty: CHci si dát někdy taky ve zdraví jedno :pivko: :laugh:

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

colcino píše:ne to je špatně 1 kapka mms= 5 kapek 10% kys. citrónové, jinak batles můýeš zde prosím dát svůj návod přípravy předem do PETflashky?
Novější způsob aktivace je 1kap. chloritanu : 1kap. 50ti% kys. citronové. Nemůže tím dojít k omylu...
Dávka na den, pokud jsem celý doma: do skleničky dát celkový počet kapek (např.16) chloritanu na den + celkový počet kapek aktivátoru (také 16), 20 vteřin počkat, dolít trochu vody a šup s tím do petky. Pak petku doleji na 0,8l obsahu vodou a každou hodinu odleji 1dl do skleničky. Takže jedna hodinová dávka obsahuje 2 kapky MMS1 v deci vody.
Mimo domov to stejné, akorát si doma načmárám fixkou značky na petku po jedné dávce a upíjím.
Obsah petky se samozřejmě liší podle počtu a množství dávek.
Osobně dávám 1 dl vody na dvě kapky MMS1, ale na tři kapky MMS1 už 1,5dl vody na dávku. Takže na deset dávek se třemi kapkami MMS1 v jedné dávce, nakapu do 1,5l petky 30 kap. chloritanu + 30 kap. aktivátoru a doleji 1,5 l vody. Samozřejmě je možné kapat obě látky přímo do petky, nemusí se používat sklenička :lol:
Ten stejný způsob platí i pro CDS.
K večeru roztok slábne. Přímé denní světlo a čirá barva lahví výrazně sníží CLO2. Proto zásadně používám tmavé petky, nebo hnědé skleněné lahve. Tam je poznat velký rozdíl oproti čirým lahvím.
Asi tak.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:) Batles tak jsem to dělal ze začátku akorát jsem dělal chybu s tou petkou :bhead: já to dělal do průhledné. Dávkování používám 1:1 s 50 proc. citronkou akorát ted jsem přešel pro dlouhodobější braní s malýma dávkami 2* denně pro chroniky. Prý je to na dlouhodobější používání a čistí se tím krev postupně. :lol: Jinak dík za radu vokoun :jump:

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

rhapsody1 píše:Batles, všade sa píše namiešať si dávku MMS (1kvapka MMS a 1 kvapka aktivátor.) ale nikde nie je napísané koľkým množstvom vody to zaliať, 2dc ?Na 2kap.MMS1 stačí 1 deci vody, na tři kap.MMS1 stačí 1,5dl vody. Samozřejmě to nenahrazuje pitný režim. Je třeba vzít v úvahu také to, že čím víc vody na dávku, tím vyšší pH.
Ak si mám pripraviť dávku na celý den, resp. na tých 8 hodin, tak to znamená 8 kv MMS a 8kv aktivatoru a zalejem to 1,6litrom vody ?Opravdu stačí 0,8l. Nevadi, že je to v tej flaške celý deň, lebo ak sa robí davka klasicky z jednej MMS tak sa to ma zaliat po 20sek a potom vypit. ( nevadí, že to budem mat namiešané vo flaši zopar hodín a tak to budem piť?Ne, vůbec to nevadí. Pokud je láhev tmavá a vždy utažený uzávěr, pokles CLO2 je jen malý.
Potom keď to budem zvýšovať a robiť si jednu dávku z 3 MMS ako sa píše v knihe, tak ak si to pripravím na celý deň tak logicky mi vychádza 24 kvapiek MMS a 24 aktivatora opat s 1,6 l vody. Tak ? :)Ano, je to správně.

Tie MMS2 tablety brat mimo tych 8 hodin pouzivania MMS1 ?Tobolka MMS2 se může brát 30 minut po dávce MMS1 s odstupem 2 hodiny od další dávky tobolky s MMS2

Čo sa týka inhalácie alebo kloktanie s MMS tak teraz nemá zmysel to aplikovať, kedže to bude problém s tym črevom ?Inhalace by mohla být dobrá, do plic se dostává až stonásobné množství CLO2, než vypitím. Bylo by dobré zkusit, zda to mamce bude dělat dobře.

Ešte raz sorry za otázky a neskutočne som rád, že som vás a toto forum objavil..sice ja som chorý stále ale už len to čítanie koĺkým ľudom to pomohlo tak to človeka povzbudí. Vďaka Když víme a můžem, tak všichni rádi pomůžem :D
Peter

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

vokoun píše::x Tak jsem byl dnes znova u dr. pro druhé výsledky stěrů, krve a moči a streptokok je potvrzen
A to ti udělal hned rozbor nebo je to z minulé návštěvy?Situace se každým dnem mění.Tak nezoufej.
Zkus meditaci.V duchu si představuj,že streptokoka ničíš a potom si řekni,že se to stalo.Tak medituj každý den,klidně víckrát za den.
:D :D :D

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“