Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od vokoun »

:D Cina odběr už mám třetí. Poslední byl minulí týden a za týden jdu znovu. Zatím mi pořád říkají že se jim to nezdá a nelíbí ale to je tak vše. Možná je to lepší já jsem minulí týden nasadil klistýr s MMS :ptrain: , koupele atd. tak uvidím jak se to zlepší. S tou meditací jsem taky slyšel že má člověk myslet silně pozitivně tak to budu skoušet a věřit že ty hajzly ze sebe vyženu. :hip: Čígo vokoun :jump:

jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

vokoun píše:streptokok je potvrzen a hodnoty jako prase. :oops: :bhead: Horní hranice něčeho je 200 a já mám 620.
Ak myslíš hodnoty anti DN-aza, pred rokom som ich mal na hodnote 1620 U/ml
ak myslíš ASLO, to som mal zas 1261 ,2 IU/ml.

Pozitívneho streptokoka som do ďaľšieho odberu vyriešil GSE kvapkami na hodnotu - negatívne.
Lekárka chcela opakovať test (vraj chyba v laboratóriu ?), ale ja som to považoval za zbytočné.

Milan, ohľadom citrónkového GSE od NutriBiotic som na ich stránkach nenašiel nič. Ale po mailovom dotazovaní na kvalitu tvrdia, že formula zostala presne tá istá, len zmenili chuť. Takže by mali byť liečivé účinky zachované.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:cry: Jao GSE už beru asi 10 dní a k tomu delší dobu MMS atd. No a zatím pořád nic. Tak jestli ty hodnoty budou něco co si měla ty tak na tom nebudu tak zle. ;) Jsem zvědav na další odběr jestli to klesne. Zdravotně je mi docela blbě, :oops: Do atb. se mi nechce. Nevím jestli za to nemohou klystýry s MMS které dělám asi 6 dní :ptrain:Může to bít jenom reakce. :eliar: :eliar: Poradte kdyby byly problémy s ledvinami jestli se můžou dělat koupele a klystýry. Nějak mi bolí záda ale to může bít něco jiného. :)

poter
Nový člen
Dal: 2 poděkování

Příspěvek od poter »

Ahoj,tak jsem si přečetla knížku,prostudovala diskuse na netu a minulý týden jsem také začala brát mms.Už jsem o tom slyšela sice dřív,ale od své tchyně-která je každou chvíli nadšená pro něco jiného a navíc má nepříjemné vnucovací metody,takže jsem se tehdy nenadchla.Navíc pár dní nato byla v televizi ta negativní reportáž-tak jsem coby neznalec odsoudila také..Ale po čase mi to nedalo,a hledala jsem další informace,protože mám zdravotní problémy a docela mně děsí běhat po"normálních "doktorech...
Dost často mně pálí žáha,pobolívá žaludek,podbřišek,koleno,kotník,trápí mně únava...Takže jsem se do toho minulý týden docela natěšeně pustila..přidávám si jablečnou štávu,takže chut -hlavně ze začátku byla naprosto v pohodě.Začala jsem v pátek-jednu kapku dopoledne a jednu večer-docela jsem měla strach,ale nic se nedělo.V knížce je napsáno-aspon tak jsme to pochopila,že případná nevolnost přijde do cca15 minut a že každý si určí kolik snese,přidáváním po jedné kapce.První den se nědělo tedy nic,v sobotu jsem tedy začala na 2 kapkách-opět nic,tak jsem přidala další kapku..atd.V neděli dopoledne už jsme si říkala,že je to divné,měla jsem za sebou 10 kapek a nic se nedělo,že tímto tempem budu na těch 15 za chvíli-a spíš jsem čekala nějaké lehké změny-mírnou nevolnost atd-abych věděla.,že se tedy něco děje.
Nemusela jsem čekat dlouho-už před obědem se mi najednou udělalo hodně zle-po něm jsme plánovala těch 11kapek,ale už na ně nedošlo.
Nejdřív jsem hodně zvracela-v podstatě všechnu tu tu tekutinu co jsme vypila ráno+ jídlo,pak jsem celý den proležela v hrozných křečích,sotva jsme se doplazila na záchod,celý den jsem navíc měla ještě vodový průjem,večer jsme znova zvracela-dost.Mezi svátky jsem měla jednodenní střevní chřipku-a ty příznaky byly uplně stejné,včetně těch hrozných křečí-připadalo mi že mám to stejné-akrát silnější.V pondělí jsem neměla odvahu si vzít vůbec nic,žaludek jsme měla jak na vodě,večer jsem měla problém usnout,jak se mi stále zvedal žaludek.V úterý jsem si vzala ráno 6 a večer také 6,včera opět nic a dneska zatím 3 kapky-ve snaze-nepřestávat a vydržet :? Ale cítím se stále dost zle,průjem jsme měla ještě včera,bolí mně žaludek-a hlavně-neskutečně mně pálí žáha-to je vlastně hlavní důvod proč píšu-jestli mi někdo něco neporadí.Nechci si brát klasické léky na žáhu-aby nějak nevyrušila působení mms,občas se napiju mléka,ale to vůbec nepomáhá.Jak už jsme psala,na pálení žáhy trpím,ale ne takto trvale-takhle hnusně mi bylo jen když jsme musela dělat něco v předklonu-třeba kopat na zahradě nebo dlouho vysávám atd-to prostě nemůžu,ale už to vím,tak se tomu vyhýbám,ale ted mně pálí žáha přesně tak-nepřetržitě,silně-asi bych to přirovnala jako bych vypila sklenici octa-je to fakt hnus.Také mně to stále nutí říhat a cítím ten chlorový pach :? Můžete mi někdo poradit?Mám to vydržet nebo raději na nějakou dobu přestat?Mimo toto se cítím ještě hrozně unavená,podrážděná,dneska jsem chvíli uklízela a hned jsme se zapotila a unavila jako bych dělala bůhví co.Budu ráda za nějakou radu,moc děkuju,Ivet

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Chápu,že je hodně informací a je někdy těžké se v tom orientovat.Jak to čtu tak jsi porušila novou zásadu a to je,že za den se bere maximálně za den 23kapek za den.To je 3kapky za hodinu krát 8 hodin za den(po hodině)to je 8x3kap.za den = 23 max.
Začíná se na 1kapce x 8 = 8kapek za den.Začnu třeba 8ráno a skončím nejdříve v 16 až 22hodin.Rozpočítám si to do 2hodin,časovou prodlevu.Účinnost jedné dávky má účinnost do 2 hodin.

MMS Protokol 1000

Nový postup pro většinu onemocnění. (Prosím podívejte se do kapitoly 12 na způsob přípravy dávky MMS na 8 hodin.)

• Užívejte denně po 3 týdny 3 kapky aktivovaného MMS v tobolkách, džusu (čerstvém jablečném) nebo ve vodě, vždy jednou za celou hodinu, nejméně 8 po sobě jdoucích hodin.

• Pro prvních několik hodin je nejlepší brát jen jednu nebo dvě kapky co hodinu.

• U velmi nemocných lidí po několik úvodních hodin raději použijte půl kapky, podávané co hodinu.

• Jakmile to nemocný bude snášet, zvyšte počet kapek za hodinu, ale nikdy nepoužívejte více, než maximálně 3 kapky co hodinu.

• Jestliže se projeví silné zvracení nebo vytrvalý průjem, přerušte podávání, dokud tento stav nepomine a pak opět začněte, ale při snížené dávce.

• Pokud je nevolnost snesitelná, ihned snižte dávkování, ale nepřestávejte.
http://www.czmms.info/index.php/priprava-mms
Jestli máš nejistotu a zájem můžeš mi napsat na email.
Chce to upravit životosprávu.Zvracení a průjem se dostavil protože došlo k velké očistě.Nic se nemusíš bát.Potom se většinou velmi rychle uleví.

:D :D :D

michalek
Stálý člen
Dal: 30 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od michalek »

Zdravím Batles a prosím o radu,nadale uživam MMS1 a Tepper směs od Paula,občas si dám na odkyseleni organismu řepomrkvo štavu jak jsi mi doporučil,mám ale problém ,21 .12 2012 jsem byl na gastro vyšetřeni polikal jsem hadici začalo mě bolet na jicnu a v žaludku a doktor mi řekl že mám Duodenogastrický biliární reflux že mám v jezirku v žaludku žluč,prostě někdy obracenej chod žaludku,chtěl jsem se tě zeptat jestli to nemohlo způsobit to odkyselováni předtím odkyselováním jsem bral 3 krát denně asi 5až 7 kapek HCL 3,5 PROCENTNI,a žaludek byl v pohodě žadna bolest nebyla i po řepomrkvo štavě jsem byl v pohodě hlava se přestala točit tlak se upravil ,tak nevím z čeho se to mohlo stát,děkuji tobě a všem zkušeným z fora za radu.

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Pooter na paleni žahy si ber HCL 3,5 PROCENTNI,NEBER hlavně žadnej helicid atd :!: Paleni žáhy se ti upravi po použivani HCL :!: ;)

sefora
Nový člen
Dal: 4 poděkování

Příspěvek od sefora »

Michalku,duodenogastrický biliární syndrom ti nezpůsobilo odkyselování.Příčinou je ve špatná funkce svěrače mezi žaludkem a dvanácterníkem.

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Příčina je ve špatném stravování a také možno hledat v psychice.Klidně v dětství.
:bhead: :bhead: :bhead:

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Sefora a Cina děkuji za odpověd ,jak teda zlepšit činnost tohoto svěrače a Cina jakou doporučuješ stravu a životospravu na tento problém?Děkuji za váš čas a odpověd.

sefora
Nový člen
Dal: 4 poděkování

Příspěvek od sefora »

Cino,já jsem vůbec neměla na mysli rozebírat příčiny špatných funkcí našeho organismu.Na to jsou tady jiní odborníci.Brala jsem to jen z čistě anatomicky funkčního hlediska.

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

michalek píše: doktor mi řekl že mám Duodenogastrický biliární reflux že mám v jezirku v žaludku žluč,prostě někdy obracenej chod žaludku,
Ahoj Michalku, obrácenej chod žaludku je přece "blití" :laugh:
Seforka ti správně pojmenovala problém. Je to v komunikaci mezi dvanáctníkem a žaludkem.
Oni dva jsou velcí kamarádi a posílají si povely přes nervové vedení. Žaludek trochu popracuje a pošle dávku kámošovi. Ten si určí, jak velkou dávku a pak teprve zavře vrata-svěrač. Pořád oba pracují a kámoš zase pošle povel "vrata otevřít" atd. Co se tedy stalo, že dochtor našel v žaludku žluč?
Svým jasnozřivým zrakem :D vidím, že na vratech a povelových kabelech k nim visí nepřátelské bakterie :laugh:
Moje rada, tohle by mohlo zjednat rychlou nápravu a ty malý přebytečný mrchy zabít:
Po 3 dny ber 4x denně 6 kapek Lugolu v deci vody. Pokud vážíš víc jak 85kg, přidej kapku na dávku a jeden den navíc.
Samozřejmě si udělej test, zda nejsi alergický na jód - 1kap. na dvě deci vody a polovinu vypít.
Mám radost, že se ti pozvolna upravuje zdraví :D
Ahoj a hezký večer.
Batles :D

poter
Nový člen
Dal: 2 poděkování

Příspěvek od poter »

Cina:Díky za reakci-už se to trochu upravilo-vypila jsem teda skoro litr mléka:-)ale stejně mám před braním mms ted dost respekt a nedávám si ho pokud nejsem opravdu hodně najedená...to mi ale tím pádem nejde brát po hodině,protože bych musela jíst pořád-zatím beru jen po obědě a po večeři(na snídani mám jen jogurt-a to mám strach že mi bude zase špatně)po těch 3 kapkách-možná bych měla odvahu po té hodině tak 1 kapku,ale víc se bojím,když si vzpomenu jak mi bylo..
Ještě jsem si vzpoměla ,že mi po braní větších dávek třeba i těch 6 tak divně bolela hlava,jako by mi tam běhaly nějaké bublinky,no a co se mi ted děje s "bublinama" v břiše,to ani nebudu popisovat,ale nemůžu ani mezi lidi...připadám si jako tchoř...

Michalek:také díky za radu-jen jsem se chtěla zeptat jestli se to HCL dá koupit někde normálně(drogerie a pod) a kde,nebo jen přes net?V nějaké diskusi jsem četla,že je zakázané prodávat víc jak 1% roztok,tak jak docílím toho aby bylo 3,5%?S žáhou mám problémy už dlouho,poslední roky se to stupnuje,ted po MMS to bylo už fakt moc...
Zatím všem moc dík

michalek
Stálý člen

Příspěvek od michalek »

Batles děkuji za informaci prosím tě jake máš namysli bakterie a breberky ktere tohle zpusobuji, :?: :?: :?: Děkuji za odpověd a přeji hezkej vikend.Ješte mi poradˇkde seženu ten lugolův roztok,děkuji. Vzhledem k tomu, že se Lugol doporučuje při problémech se štítnou žlázou, tak mi Batles tohle opravdu pomuže??????????

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Sakra, jméno z hlavy to nevím a zvedat se nebudu :!: Použij třeba vyhledávač, co že to rádo bydlí v horních patrech střev...
Úplně všechno důležité koupíš levně vždycky zde: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2354

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“