neviem v com mas s nim mas problem...Karban píše:Zákony fyziky platí - říkej si čemu chceš třeba "dynamický systém", ale platí i tam.Viliam píše:- a nemam Ti napisat rovno odpoved?
Kam sa podela Tvoja znalost rozdelenia dynamickych sytemov z hladiska zakonov zachovania energie? Este do nedavna si vsetkemu rozumel, dedusko karbanik.
styl a'la karbanik nevyhovuje? :]..
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
„ Karban a jeho oponentura “
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: ...
-
- Stálý člen
Zatím nezúčastněný
Mno zdá se že se tu vede zajímavá diskuse..
Můžete mě prosím počit o tom co je to "dynamický systém"?
A klidně mi napište i odpověd na všechny otázky s tím spojené mě to neurazí jen mně zajímá systém popírající zákony současné fyziky..
Zajímavé všimli ste si všichni mi tu furt otloukají o hlavu abych nebral fyziku jako dogma ale ja ji tak neberu, ja prostě říkám že je jisté že fyzika zatím neumí popsat vše.. ale proč? protože to neumí ani lidi..
Neříkám že už se nedá nic vynaléz ale tak nějak už z principu vycházím z toho že zákony dodnes objevené jsou platné..
S pozdravem
Dvell
Můžete mě prosím počit o tom co je to "dynamický systém"?
A klidně mi napište i odpověd na všechny otázky s tím spojené mě to neurazí jen mně zajímá systém popírající zákony současné fyziky..
Zajímavé všimli ste si všichni mi tu furt otloukají o hlavu abych nebral fyziku jako dogma ale ja ji tak neberu, ja prostě říkám že je jisté že fyzika zatím neumí popsat vše.. ale proč? protože to neumí ani lidi..
Neříkám že už se nedá nic vynaléz ale tak nějak už z principu vycházím z toho že zákony dodnes objevené jsou platné..
S pozdravem
Dvell
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování