Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Rada
Ahoj všem. Prosím o radu nebo aspoň názor. Jsem čerstvý onko pacient, šest týdnů po operaci žaludku. Žaludeční vřed se mně zvrtnul v nádor, absolvovala jsem resekci žaludku. Nějaký pahýl žaludku mně tam zůstal, doktoři tvrdí, že se to časem roztáhne. To je první handicap. Jinak výsledky z histologie mám v pořádku, uzliny čisté, vypadá, že to vzali celé.
Druhý handicap je, že při operaci mně přesekli tepnu, která zásobuje pravou část jater a tím pádem mám teď játra oslabená. No a tím třetím je, že při napájení poškozené tepny jim vadil žlučník...asi se tam nemohli dost dobře dostat...tak mi vzali i žlučník...ten byl zdravý.
Na onko jdu teď podruhé, na odběry i sono břicha. První odběry jsem měla v pořádku, adekvátní stavu po tak těžké operaci, haprují trošku leukocyty a hemoglobín.
Zatím se léčím alternativně, pan doktor mi dal přípravky Mudr. Jonáše na posílení a očistu jater, pak ProBalance, ten je na udržení zásaditého prostředí v trávicím traktu a homeopatika na tu moji diagnózu. O MMS jsem mu řekla, to schvaluje, ale řekl, že mi to doporučuje až po posílení jater. Na kontrolu jdu až za dva a půl měsíce.
No a konečně se dostávám k věci. MMMs mně dorazilo v pátek, celý komplet balíček, knížku mám přečtenou skoro celou, toto fórum taky, proto se obracím na vás zkušené s prosbou o radu. Ráda bych zkusila MMS1 aspoň na pár dní v malých dávkách, třeba po dvou, třech kapičkách po dvou hodinách, nebo po jedné, abych viděla, zda-li se to nějak pozitivně objeví na odběrech ve středu. Nebo mám poslechnout doktora a počkat až budou játra v lepší kondici?
Druhá věc, co mně trápí je, jak bude ten pahýl žaludku reagovat na MMS2?
A docela mně zmátla i odpověď obvoďáka, který mi na dotaz, mohu li brát vitamin C a dělat si zeleninové šťávy, řekl, že by to s vitaminama nepřeháněl, že bych vykrmovala zhoubné buňky, kdyby tam některé ještě zůstaly. Tak jak to je?
Prosím poraďte, nemám moc času, určitě, až se mi zlepší stav, budou mi nutit zajišťovací chemoterapii a já, srab, asi nebudu mít sílu odmítnout...mám malé dítě.
Předem děkuji moc.
Druhý handicap je, že při operaci mně přesekli tepnu, která zásobuje pravou část jater a tím pádem mám teď játra oslabená. No a tím třetím je, že při napájení poškozené tepny jim vadil žlučník...asi se tam nemohli dost dobře dostat...tak mi vzali i žlučník...ten byl zdravý.
Na onko jdu teď podruhé, na odběry i sono břicha. První odběry jsem měla v pořádku, adekvátní stavu po tak těžké operaci, haprují trošku leukocyty a hemoglobín.
Zatím se léčím alternativně, pan doktor mi dal přípravky Mudr. Jonáše na posílení a očistu jater, pak ProBalance, ten je na udržení zásaditého prostředí v trávicím traktu a homeopatika na tu moji diagnózu. O MMS jsem mu řekla, to schvaluje, ale řekl, že mi to doporučuje až po posílení jater. Na kontrolu jdu až za dva a půl měsíce.
No a konečně se dostávám k věci. MMMs mně dorazilo v pátek, celý komplet balíček, knížku mám přečtenou skoro celou, toto fórum taky, proto se obracím na vás zkušené s prosbou o radu. Ráda bych zkusila MMS1 aspoň na pár dní v malých dávkách, třeba po dvou, třech kapičkách po dvou hodinách, nebo po jedné, abych viděla, zda-li se to nějak pozitivně objeví na odběrech ve středu. Nebo mám poslechnout doktora a počkat až budou játra v lepší kondici?
Druhá věc, co mně trápí je, jak bude ten pahýl žaludku reagovat na MMS2?
A docela mně zmátla i odpověď obvoďáka, který mi na dotaz, mohu li brát vitamin C a dělat si zeleninové šťávy, řekl, že by to s vitaminama nepřeháněl, že bych vykrmovala zhoubné buňky, kdyby tam některé ještě zůstaly. Tak jak to je?
Prosím poraďte, nemám moc času, určitě, až se mi zlepší stav, budou mi nutit zajišťovací chemoterapii a já, srab, asi nebudu mít sílu odmítnout...mám malé dítě.
Předem děkuji moc.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada
Ahoj, začni normálně s MMS po jedné kapce, ale navyšuj pomaleji, než je v návodu. Když to bude bez problémů, navyšuj dále, jinak o něco sniž. MMS ber 1x až 3x denně, popř. víckrát, ale opatrně – podle potřeb, nálad atd. Navyšuj až k 15 kapkám, když to půjde.sisa píše:Ahoj všem. Prosím o radu nebo aspoň názor. Jsem čerstvý onko pacient...
Problém budeš mít zřejmě v hornější části zažívacího ústrojí, tak je celkem možné, že Ti toto MMS1 na to pomůže, ale určitě ne na sto procent. Časem přejít na MMS2, to je spolehlivější na tento problém. Je také možné, že při operaci páni doktoři už problém odstranili. Určitě ale nebude špatné MMSko užívat tak, jako tak, na pročištění...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
Palo, děkuji za odpověď. Udělám,jak říkáš. Začnu pomalu po jedné kapce třikrát denně a budu postupně zvyšovat.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Můj názor není radou JAK NA TO. Taky mám raka, taky po operaci, taky v těle ještě něco zůstalo. Jenže je to již několik let, tedy dávno a proto můj dnešní stav je hodně jiný. Navíc, tehdy jsem MMS neznal.A docela mně zmátla i odpověď obvoďáka, který mi na dotaz, mohu li brát vitamin C a dělat si zeleninové šťávy, řekl, že by to s vitaminama nepřeháněl, že bych vykrmovala zhoubné buňky, kdyby tam některé ještě zůstaly.
Kdyby se to stalo dnes, kdy MMS znám, jistě bych jej použil. Ale ne hned. Počkal bych, až by byla jistota, že je vše dobře zahojené. A teprve potom bych bral velice malé dávky několikrát denně. Snad do pěti kapek (nebo míń podle pocitů), možná každé dvě hodiny.
Obvoďačka tam mluví o "vykrmování zhoubných buněk" Já bych v MMS viděl postupné ničení těchto buněk. Vzhledem k pooperačnímu stavu bych se bál vzít velkou dávku (kterou beru dnes) abych nenadělal víc škody než užitku.
Kluci, do toho.
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
- Dostal: 30 poděkování
Re: Dávkování
Já vím, že je tato zpráva z minulého roku, ale přeci jen, nevzpomněl bys sis, jak se film prosím jmenoval? Děkuji.Merlin píše:Podle údajů v knize působí jedna dávka 12 hodin. To znamená, že pokud se MMS bere 2x denně, dejme tomu po šesti kapkách ráno a před spaním, měl by být plně pokryt celý den. Zdá se ale, že nejnovější poznatky potvrdily něco jiného!
POZOR, ZMĚNA!
Viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0059#40059 dole!
--------------------------------------
Včera jsem se díval na film s jedním německým doktorem, který tím léčí boreliózu (Lymská nemoc). Vede léčené LIDI (nikoli "pacienty") tak, že týden berou 6 kapek ráno a večer, čili jen 12 denně, a to týden v kuse. Pak jsou týden bez MMS, ale na velkých dávkách vit. C, a pak opět týden MMS bez vit. C. U horších případů 3 týdny MMS, týden vitamín. Výsledky jsou opravdu ohromující. Bolesti v kloubech a podobné příznaky mizí už po týdnu... atd.
Je to tedy tak, jak jsem tady už psal - MMS se nesnáší s přidanými antioxidanty, vzájemně se eliminují. Ale, na druhou stranu jsou antioxidanty, a zvláště vit. C, enormně důležité pro činnost bílých krvinek (BK). Kdo své BK správně "krmí", má nejlepší výsledky! Tahle kombinace se jeví jako ze všech nejlepší.
Rivale, a co teď? Už jsi to překonal? Někdy to nasbírané prostě musí pryč. Patrně jsi měl přebytek anaerobních bakterií a náběh na fajnovou candidu.
La: Candida je potvora, která člověkem proroste jako strom. A v momentě, kdy jí jde o kejhák, přímo řve po cukrech... ČLOVĚK PAK DOSTANE DĚSNÝ HLAD! Takže je to bezvadné - mrcha chcípá - teď už jen vydržet a NEKRMIT!!! Dá se to řešit tak, že se člověk prostě napije vody... Nedej jí šanci.
hiv protokol
Ahoj,
já jsem začal s MMS asi před 14 dny nějak nepravidelně na zkoušku, co se týče časového hermonogramu. Velikost jsem dával podle chuti hned od začátku jsem bral 4 až 7 kapek MMS1 při jedné dávce, v průměru denně tedy kolem 30 až 40 kapek. Co se týče účinku, tak z negativních, zde popisovaných efektů jsem nezažil ani jeden. Tedy žádné zvracení, průjem a podobně, pouze zápach ze sklenice, takže jsem ji musel občas oddálit. Větší účinek mělo až MMS2, kdy si dávám půlku až 3/4 tobolky vel.0 a je to v žaludku pěkně cítít, jako bych tam měl písek a občas to dost tlačí. Jediným negativum jsem zažil jednou, kdy jsem špatně odpočítal roztok a dal jsem si poměr 15:35, a pak následně abych to napravil po 2 hodinách správně 15:75, ale to už mi bylo celkem dost špatně od žaludku a chuť na zvracení. Následně jsem si druhý den raději nic nedával až navečer zase 15 kapek, ale efekt chuti zvracet byl opět dost silný, tak jsem to teď na pár dní přerušil. Z pozitivních zkušeností lze přičíst větší energie a velký apetit, který jsem doposud nezažil. Prakticky jsem měl neustále hlad, a tak jsem konzumoval velká jídla - většinou maso s rýží nebo těstovinama nebo vajíčka s šunkou. Tyto pocity však nastaly až při užívání součesně MMS1 a MMS2, u MMS1 nebyl ten pocit nijak extra nějaký. Což mně přivedlo na myšlenku, zda vše vykonávám správně. Poměr 1:5 chápu, ale někde jsem četl, že by se neměla používat kovová lžička, ale zřejmě až k MMS1 a roztoku. Pokud připravuju roztok z toto prášku a destilované vody 1:9, tak na míchání můžu použít kovovou lžičku, aby se ty krystalky rychleji rozpustily, ne ? Když už mám roztok, zatřepu sklenicí, a tak ho smíchám ho s MMS1 a pak zaleju normální vodou. Zprvu jsem též udělal chybu, že jsem konzumoval ovoce a zelinu + zelený čaj a jiné antioxidanty (panenský kokosový olej), což jsem pochopil, že asi není správně.
Jinak chci zkusit 3 týdenní protokol na HIV, ale příliš mu nerozumím tj. 3 kapky MMS1 každou hodinu po 8 hodin + 5*MMS2 vždy 1/2 hodinu po MMS1. Jednak, proč tak malé množství, když zvládnu v pohodě 5/6 kapek každou hodinu, možná to bude i velikostmi kapek. Někde jsem tady četl, že ty nové lahvičky, se kterými se to prodává produkují o dost menší kapky, plus někdy fakt z toho rychle ukapne a člověk má najednou jinak kapek něž chtěl, protože najednou u kapnou třeba 2 kapky naráz. Taky pokud MMS1 účinkuje jen 1 až 2 hodiny, tak proč jen 8 hodin ? Co je s těma zbývajicíma 16 hodinama ? Co třeba dávat 6 kapek MMS1 každou hodinu po 10 hodin + 5*MMS2, toho bych více fakt nezvládl a stejně budu dávat tak max 1/2 až 3/4 velikosti tobolky. Jinak nevadí ještě pokud jsou lahvičky normálně na světle v místnosti, když na ně nejde přímo sluneční světlo, degeneruje to i tak ? Ještě jsem se díval, že bych to pro zesílení zkombinoval s hydroterapií ( tak 3 návštěvy), ale tam píšou o kontradikacích při akutních virových onemocněních jako HIV, žlouenka. V čem má negativní dopad hydroterapie, pokud má člověk např. žloutenku ?
já jsem začal s MMS asi před 14 dny nějak nepravidelně na zkoušku, co se týče časového hermonogramu. Velikost jsem dával podle chuti hned od začátku jsem bral 4 až 7 kapek MMS1 při jedné dávce, v průměru denně tedy kolem 30 až 40 kapek. Co se týče účinku, tak z negativních, zde popisovaných efektů jsem nezažil ani jeden. Tedy žádné zvracení, průjem a podobně, pouze zápach ze sklenice, takže jsem ji musel občas oddálit. Větší účinek mělo až MMS2, kdy si dávám půlku až 3/4 tobolky vel.0 a je to v žaludku pěkně cítít, jako bych tam měl písek a občas to dost tlačí. Jediným negativum jsem zažil jednou, kdy jsem špatně odpočítal roztok a dal jsem si poměr 15:35, a pak následně abych to napravil po 2 hodinách správně 15:75, ale to už mi bylo celkem dost špatně od žaludku a chuť na zvracení. Následně jsem si druhý den raději nic nedával až navečer zase 15 kapek, ale efekt chuti zvracet byl opět dost silný, tak jsem to teď na pár dní přerušil. Z pozitivních zkušeností lze přičíst větší energie a velký apetit, který jsem doposud nezažil. Prakticky jsem měl neustále hlad, a tak jsem konzumoval velká jídla - většinou maso s rýží nebo těstovinama nebo vajíčka s šunkou. Tyto pocity však nastaly až při užívání součesně MMS1 a MMS2, u MMS1 nebyl ten pocit nijak extra nějaký. Což mně přivedlo na myšlenku, zda vše vykonávám správně. Poměr 1:5 chápu, ale někde jsem četl, že by se neměla používat kovová lžička, ale zřejmě až k MMS1 a roztoku. Pokud připravuju roztok z toto prášku a destilované vody 1:9, tak na míchání můžu použít kovovou lžičku, aby se ty krystalky rychleji rozpustily, ne ? Když už mám roztok, zatřepu sklenicí, a tak ho smíchám ho s MMS1 a pak zaleju normální vodou. Zprvu jsem též udělal chybu, že jsem konzumoval ovoce a zelinu + zelený čaj a jiné antioxidanty (panenský kokosový olej), což jsem pochopil, že asi není správně.
Jinak chci zkusit 3 týdenní protokol na HIV, ale příliš mu nerozumím tj. 3 kapky MMS1 každou hodinu po 8 hodin + 5*MMS2 vždy 1/2 hodinu po MMS1. Jednak, proč tak malé množství, když zvládnu v pohodě 5/6 kapek každou hodinu, možná to bude i velikostmi kapek. Někde jsem tady četl, že ty nové lahvičky, se kterými se to prodává produkují o dost menší kapky, plus někdy fakt z toho rychle ukapne a člověk má najednou jinak kapek něž chtěl, protože najednou u kapnou třeba 2 kapky naráz. Taky pokud MMS1 účinkuje jen 1 až 2 hodiny, tak proč jen 8 hodin ? Co je s těma zbývajicíma 16 hodinama ? Co třeba dávat 6 kapek MMS1 každou hodinu po 10 hodin + 5*MMS2, toho bych více fakt nezvládl a stejně budu dávat tak max 1/2 až 3/4 velikosti tobolky. Jinak nevadí ještě pokud jsou lahvičky normálně na světle v místnosti, když na ně nejde přímo sluneční světlo, degeneruje to i tak ? Ještě jsem se díval, že bych to pro zesílení zkombinoval s hydroterapií ( tak 3 návštěvy), ale tam píšou o kontradikacích při akutních virových onemocněních jako HIV, žlouenka. V čem má negativní dopad hydroterapie, pokud má člověk např. žloutenku ?
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
MMS2... já nevím, jestli bude vhodné - musí se zapíjet velkým množstvím vody (600 ml!). I člověk bez zmenšeného žaludku má problém to do sebe najednou dostat. Aby nedošlo k chem. reakci až ve střevě! Podle toho, co píšeš, Tvůj lékař je vstřícný alternativním metodám i MMS, možná myslel jen MMS1 - raději se ho zeptej i na MMS2. Tady bych měla obavy.sisa píše: ...Druhá věc, co mně trápí je, jak bude ten pahýl žaludku reagovat na MMS2? ...
Držím Ti palečky, aby už bylo všechno v pořádku !
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Zasloužilý člen
Rada
Děkuji dědovi Slavíkovi a Hance za odpověď. Zatím jsem na dvou kapičkách třikrát denně. Ohledně MMS2 mně nenapadlo, že problém bude ta voda. Hanko, máš pravdu, ale nepotěšila jsi mě. Teď se začínám bát, že MMS1 nebude na zhoubné buňky stačit.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Ale bude, nemáš se co bát.sisa píše:.. Teď se začínám bát, že MMS1 nebude na zhoubné buňky stačit.
Ale hlavně "nesundávej kalhoty, když je brod ještě daleko".
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- hanka
- Zasloužilý člen
Myslím, že se nemusíš až tak bát - píšeš, že histologicky je to v pořádku, takže jestli něco zbylo, MMS1 by to mohlo zvládnout.sisa píše:Děkuji dědovi Slavíkovi a Hance za odpověď. Zatím jsem na dvou kapičkách třikrát denně. Ohledně MMS2 mně nenapadlo, že problém bude ta voda. Hanko, máš pravdu, ale nepotěšila jsi mě. Teď se začínám bát, že MMS1 nebude na zhoubné buňky stačit.
Tak mě napadá MMS3 - přiznám se, že si nepamatuji, jak je to s množstvím vody u něho, nebrala jsem ho. Knížku nemám, abych Ti poradila, ale píšeš, že ji máš, tak se na to koukni...
-
- Zasloužilý člen
Já vím, trošku panikařím. Musím se zklidnit. Děkuji za povzbuzení.poota píše: Ale hlavně "nesundávej kalhoty, když je brod ještě daleko".
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
Hanko, jdu na to. Já jsem teď ze všeho tak vyjukaná, že mi ani ten mozek normálně nefunguje.hanka píše: Tak mě napadá MMS3 - přiznám se, že si nepamatuji, jak je to s množstvím vody u něho, nebrala jsem ho. Knížku nemám, abych Ti poradila, ale píšeš, že ji máš, tak se na to koukni...
- hanka
- Zasloužilý člen
Klidek... , to nejhorší máš už přece za sebou, no ne?
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hm.
Neviem čo by to urobilo ak by sa tobolky s MMS2 plnili len do polovice či by nestačilo potom aj menej tej vody vyluchať? Vziať potom častejšie?
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Ahoj Sisa
to zvládneš, som na tom podobne s rakovinou, akurát tu zaisťovačku mi dali ale tiež si myslím, podľa toho, čo som čítala, že mms1 by zatiaľ mohlo stačiť a až keď budeš ok, tak aj mms2 - pre istotu, mám aj knihu, mms3 som neskúšala, mám zatiaľ mms1 a 2 zvlášť, som myslím na nete vyčítala, že keď berieš mms2 častejšie, už to nemusí byť až 6dcl, že stačí menej, v knihe to ale tuším nie je spomínané, ale v Tvojom prípade by to bolo určite dosť, asi aj tak, držím palčeky, to zvládneš, najdôležitejšie je začať p.s.: mne, keby dajú vtedy na výber, zaisťovaciu chemo odmietnem, ale chápem, že Ty máš inú situáciu, tak to je jasné drž sa, a neboj sa, dá sa to v pohode zvládnuť
to zvládneš, som na tom podobne s rakovinou, akurát tu zaisťovačku mi dali ale tiež si myslím, podľa toho, čo som čítala, že mms1 by zatiaľ mohlo stačiť a až keď budeš ok, tak aj mms2 - pre istotu, mám aj knihu, mms3 som neskúšala, mám zatiaľ mms1 a 2 zvlášť, som myslím na nete vyčítala, že keď berieš mms2 častejšie, už to nemusí byť až 6dcl, že stačí menej, v knihe to ale tuším nie je spomínané, ale v Tvojom prípade by to bolo určite dosť, asi aj tak, držím palčeky, to zvládneš, najdôležitejšie je začať p.s.: mne, keby dajú vtedy na výber, zaisťovaciu chemo odmietnem, ale chápem, že Ty máš inú situáciu, tak to je jasné drž sa, a neboj sa, dá sa to v pohode zvládnuť