Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Palo

Příspěvek od Palo »

SVĚTLUŠKA píše:Ty jsi fakt tak hodně přesvědčený, že ty malé dávky po dobu jednoho dne (8-10x) nepomáhají?
Nepomáhají na "velké choroby" jako je rakovina, apod.

A jelikož lidé hledající alternativu jako je MMS, mají velké zdravotní problémy - typicky jim doktoři říkají "hypochondr", tak tito lidé by měli dávat větší počet kapek třeba i jednou denně.

Jednoduše bych to řekl asi takto:

Klidně berte malý počet kapek po hodině, ale pokud Vám Vaše problémy nezmizí, počítejte s tím, že budete muset přejít na velký počet kapek málokrát denně. MMS je perfektní v tom, že tělu neublíží ani při extrémních dávkách. Dokonce věřím, že by dokázalo zlikvidovat všechny druhy cukrovek, borelie i chlamydie, pokud by se dávaly opravdu "hovadské" dávky.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Ja som sa tiež zbavil problémov ktoré mi nedali spať dlhšiu dobu a bral som 3x 15 kvapiek. Kamarát začal brať vyššie dávky a tie mu pomáhali a potom som mu povedal nech skúsi malé dávky často a výsledok bol taký, že mu to celkom prestalo pomáhať a prestal MMS užívať.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Všetkým :)

Příspěvek od Mo »

Ďakujem všetkým :D ste fakt zlatí, poriadne som si prečítala vaše rady a skúsenosti, a vážne začínam uvažovať, že by som začala brať tie vyššie dávky, vo februári som si dala kúru 2x15 dva týždne, a bralo sa mi to lepšie ako malé dávky, už len uvažujem, či si mám dať tú prestávku, alebo nie, a pri veľkých dávkach sa to mms2 dáva ako?? to už je jedno, a stačí 5x mms2 denne, či radšej viac?? som na 6xmms2 denne, a 4kvapky mms1 po dobu desať hodín denne, tak by som skúsila tie vyššie dávky, či to zvládnem, skúsila by som to radšej bez prestávky, či mám dať radšej prestávku?? s tým si neviem rady :) ani s tým mms2 počas takej kúry, veľmi vám všekým chcem poďakovať, som si nevšimla vaše príspevky tu, až teraz, fakt ďakujem, ste zlatí :angel:

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Všetkým :)

Příspěvek od děda Slavík »

tým si neviem rady ani s tým mms2 počas takej kúry,
To ti asi nikdo neporadí. Každý může napsat jen jak to dělal a dělá on a jak to na něj působí. NIKDO SI NEVEZME NA SVĚDOMÍ, KDYŽ TVOJE NEROZUMNĚ VELKÉ DÁVKY TĚ ODROVNAJÍ. A na funus ti taky nikdo nepůjde.

Já mám jednu zásadu. ZA BLBOST SE MUSÍ PLATIT. A tak se snažím to nepřehánět. Ale neber to jako radu. To je pouze můj postoj k věci.

Kluci, do toho.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Ježiš, Mo,

Příspěvek od hanka »

Mo píše:Ďakujem všetkým :D ste fakt zlatí, ...
píšeš, že bereš MMS2 6x denně + MMS1 4k 10x denně(t.j. 40k denně)? A chceš ještě zvyšovat :shock: :!:?

Mám stejný názor, jako děda Slavík.
Naposledy upravil(a) hanka dne sob 22 kvě 2010 13:46, celkem upraveno 2 x.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
SVĚTLUŠKA
Starší člen
Dostal: 30 poděkování

Mo

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

skúsila by som to radšej bez prestávky, či mám dať radšej prestávku? - píšeš.

Mo, přestávka se dělat má, protože i tělo to musí po týdnu zpracovat, odpočinout si a hlavně dodat tělu v té přestávce vitamíny!! To je moc důležité, víš?

Deane
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Po 2 týždňoch prestávku a hodne piť vodu. Vyplavovať z tela všetko čo MMS zlikviduje. A MMS2 sa mi zdá 6x denne veľa.

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Hm.

Příspěvek od děda Slavík »

Chápu to podobně. I já mám praktickou zkušenost, že je nutné zvýšit pití vody (tekutin) i když není žízeň. Podle mého názoru dva litry během dne by mohlo stačit. Já si dávám litr a půl slabého čaje během dne (kotvičník) , ráno velký hrnek melty k snídani, po obědě menší hrnek kafe a na noc JEDNO PIVO. (za komoušů stálo 70 haléřů. Dnes je to pro mne přepych)

Kluci, do toho.
Mo
Zasloužilý člen

Všetkým :)

Příspěvek od Mo »

ok :D ďakujem všetkým za pripomienky, naozaj, neberiem to teda ako rady :) vidím, že prestávku teda treba, tak si ju dám, s tým mms2 som čítala, že sa môže - a má, hlavne pri rakovine, aj 6 až 8 denne, ale aby ste ma chápali, ja neberiem mms, lebo mi chutí, napísané je tam, že ak nefunguje, tak treba dávky zvýšiť, pridávala som len preto, lebo mám vraj nejasné výsledky ct, ale teda, potešili ste ma, hlavne čo sa týka mms2, lebo napriek tomu, že by nemalo byť cítiť tak, ako mms1, mne sa zdá, že ho cítim -akoby mierne pálenie, takže dávam prestávku na vitamíny :D s radosťou :jump: a budem pokračovať v mms1 po týždni, skúsim tak ako ste písali, 3x15 denne mms1, a pridám nejaké to mms2, asi tiež tak 3x, a uvidíme :shock: :shock: naozaj vám všetkým ďakujem za záujem, ste milí, ďakujem, cením si to ;) ooo a skoro som zabudla, čo sa týka pitia, ja pijem naozaj dosť, aj tri štyri litre vody denne, a to nerátam kávu, skôr zelené, alebo bylinkové čaj, čierne nepijem, kávu sem tam, väčšinou bezkofeinovú, alkohol málo, keď už, tak sem tam pivo, alebo vínko, tvrdé vôbec ;) ale určite nie denne :D napíšem potom, ako pokračujem, a zaujala ma tu aj diskusia o parazitoch, tak si ich idem dať zmerať v utorok do Brna, som zvedavá, čo mi nájdu, aspoň budem vedieť, na čom som ;)

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Mo píše:Ďakujem všetkým :D ste fakt zlatí, ...
Víš, Mo, mně se zdá, že vyšší dávky už bereš. Spíš, než zvyšovat dávky, se mi jeví vhodnější postupovat jiným dávkováním stávajícího množství - jestli jsi ho doteďka dobře snášela. Já bych na Tvém místě udělala přestávku, ve které bych posílila tělo vitamíny a pak začala s jiným dávkováním MMS1, jestli máš v úmyslu to zkusit i takhle, a k tomu vhodně přispůsobila dávky MMS2. Nezačala bych hned tak tvrdě, MMS 2 bych ubrala a postupně přidávala jenom tehdy, kdybych byla po zvýšeném (ale méně častém) braní MMS1 o.k. Ono se to nezdá, ale MMS2 má velký záběr a při zvýšené síle kapek MMS1 by to mohlo být najednou příliš.
Jinak ale před Tebou smekám, jak jsi se pustila do boje, Ty to určitě vyhraješ :lol:+ :good: , jenom jsem se lekla, aby to Tvoje tělo vydrželo! Občas se "zaposlouchej" do svých pocitů, když navyšuješ dávky, těloTi "odpoví" negativním pocitem, že ještě ne, anebo pozitivním pocitem, že ano. Takhle jsem to myslela, když jsem Ti napsala, aby jsi se zeptala svého těla :) .
Samozřejmě Ti držím všechny palce, aby jsi to moc dobře zvládla :lol: .

Hanka.

P.S. Koukám, že jsme odpovídaly současně, Tvůj příspěvek mi unikl :)
Naposledy upravil(a) hanka dne sob 22 kvě 2010 14:47, celkem upraveno 2 x.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Mo
Zasloužilý člen

Světluške :)

Příspěvek od Mo »

SVĚTLUŠKA píše:A kdo ví, třeba koupele ve vaně s MMS, kdy se polévá i hlava a teče to po tvářích, přes oči.. No fakt kdo ví, jestli ti to i na poli očním nepomůže!! To bych ti fakt ze srdce přála! (Pardon že tykám)
ďakujem za starostlivosť :) si milá, ak to patrilo mne, kúpeľ si dávam, keď mám kúru, tak raz, dvakrát do týždňa, keď som čítala o parazitoch, tak je vraj možné, že spôsobujú problémy aj s očami, ak to má však dedo z ožarovania, ktovie, ale za vyskúšanie to stojí, ja som si naozaj povedala, že keď viem o parazitoch, mms a aj vás tu, tak sa určite zaobídem bez chemošiek, a na onkológiu idem len na kontroly, na ktoré musím, nech vidia, že sa držím aj bez ich pomoci ;) papa :D

Mo
Zasloužilý člen

Hanke :)

Příspěvek od Mo »

Hanka, veľmi pekne ďakujem ;) ono, mne nie je zle, ako zle, fyzicky sa cítim ok, aj cvičiť chodím 2x do týždňa aerobik, a inak so psom, na korčule, bicykel, sem tam tenis, čo sa dá, takže som myslela, že to zvládam, len ma prekvapil ten ekzem, a horúčka na pere, a teda tá tupá polesť v okolí obličiek a žalúdka, a keďže nebola nejaká paralizujúca, tak som to brala tak, že škodliviny idú von, ale nezdalo sa mi to, a napísala som sem, pre istotu, preto som vašim príspevkom veľmi rada, ani od žalúdka mi zle nebolo, preto som myslela, že to zvládam, a chcela som navyšovať už len mms1, ale ako som písala, skúsim to po prestávke inak, a s tým mms2 určite poľavím, a aj ma to teší :D keď som to chápala tak z tej knihy, že treba brať mms toľko, čo telo zvládne :) som mala pocit, že to zvládam, preto som veľmi rada, že ste tu všetci :D tak idem na vitamínovú kúru, a prestávku, a potom zas, len iný systém :) pa :D

Mo
Zasloužilý člen

Sise :D

Příspěvek od Mo »

Jasné, Sisa, pozri, zobrali, čo mali, zrejme, i keď si myslím, že mms by aj tie nádory zlikvidovalo, len sme nevedeli, stále som si myslela, a myslím, čím viac tu čítam, že zdravé sme, tomu ver :D mňa len naľakali tie blbé nejasné výsledky, kým vôbec nejaké sú, kým sa tam dovoláš, a potom ti povedia, že sú nejasné, ale mňa to vždy na deň trochu naľaká, potom opäť začnem čítať, a nadobúdam pocit, že oni mi aj tak nepomôžu, pomôžem si jedine sama :D samozrejme, dobre padne, keď sa ľudia o teba zaujímajú, a prispejú do debaty, to je podpora, určite, na nezaplatenie :D ja som tu už písala, že som sa objednala aj na to zistenie parazitov, tak som zvedavá, myslím, že tam bude pes zakopaný :) mms zostávam verná :D som rada, že niečo také je :D teraz si idem dať s radosťou prestávku a vitamíny :) daj priebežne vedieť, ako Ty, čo výsledky, a ako budeš pokračovať :) papa :)

SVĚTLUŠKA
Starší člen
Dostal: 30 poděkování

Re: Hm.

Příspěvek od SVĚTLUŠKA »

Deane píše:Po 2 týždňoch prestávku a hodne piť vodu. Vyplavovať z tela všetko čo MMS zlikviduje. A MMS2 sa mi zdá 6x denne veľa.
Myslím, že ano, že MMS2 6x denně je fakt moc (co bere Mo). Jsem ráda, že jsi to řekl i za mně. :lol:

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Mo píše:ok :D ďakujem všetkým za pripomienky, naozaj, neberiem to teda ako rady :) vidím, že prestávku teda treba, tak si ju dám, s tým mms2 som čítala, že sa môže - a má, hlavne pri rakovine, aj 6 až 8 denne, ale aby ste ma chápali, ja neberiem mms, lebo mi chutí, napísané je tam, že ak nefunguje, tak treba dávky zvýšiť, pridávala som len preto, lebo mám vraj nejasné výsledky ct, ale teda, potešili ste ma, hlavne čo sa týka mms2, lebo napriek tomu, že by nemalo byť cítiť tak, ako mms1, mne sa zdá, že ho cítim -akoby mierne pálenie, takže dávam prestávku na vitamíny :D s radosťou :jump: a budem pokračovať v mms1 po týždni, skúsim tak ako ste písali, 3x15 denne mms1, a pridám nejaké to mms2, asi tiež tak 3x, a uvidíme :shock: :shock: naozaj vám všetkým ďakujem za záujem, ste milí, ďakujem, cením si to ;) ooo a skoro som zabudla, čo sa týka pitia, ja pijem naozaj dosť, aj tri štyri litre vody denne, a to nerátam kávu, skôr zelené, alebo bylinkové čaj, čierne nepijem, kávu sem tam, väčšinou bezkofeinovú, alkohol málo, keď už, tak sem tam pivo, alebo vínko, tvrdé vôbec ;) ale určite nie denne :D napíšem potom, ako pokračujem, a zaujala ma tu aj diskusia o parazitoch, tak si ich idem dať zmerať v utorok do Brna, som zvedavá, čo mi nájdu, aspoň budem vedieť, na čom som ;)
Děvčico, náhodou jsem tady po dlouhé době opět nahlíd. Zaujalo mně Vaše dávkování 3x15, hergot, jestli je to 15 kapek, tak tomu dáváte zabrat. Taková norma je dvě kapky na 25kg váhy. Lepší je vždy brát menší množství, ale každou aspoň hodinu, tělo si s tím lépe poradí. Přeji pohodu v duši.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“