Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- Deane
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hm.
V tom sa tu asi celkom nezhodneme, malé dávky často alebo veľké 3x denne, je to iste individuálne, záleží na probléme. Mne malé nepomohli. Kamarátovi tiež MMS prestalo pomáhať keď prešiel z veľkých na tie malé častejšie. Treba vyskúšať. Ani potkana nezabiješ biolitom a na muchu nepôjdeš kanónom.
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Všetkým :)
A jsme zase u skutečnosti, že každý jsme jiný. Já, při mé váze 105-112 kg jsem bral DLOUHODOBĚ 3 X 16 kapek. Bez jakýchkoliv vedlejších účinků a pocitů. Manželka při svých 80 kg musela na čtyř kapkách (2 X denně) brzdit.Děvčico, náhodou jsem tady po dlouhé době opět nahlíd. Zaujalo mně Vaše dávkování 3x15, hergot, jestli je to 15 kapek, tak tomu dáváte zabrat. Taková norma je dvě kapky na 25kg váhy. Lepší je vždy brát menší množství, ale každou aspoň hodinu, tělo si s tím lépe poradí.
Souhlasím s názorem, že tělo se snadněji vyrovná s malými dávkami, ale NEBEREM JE PRO RADOST TĚLU, ale na zničení nějakého problému, který to naše tělo má. A domnívám se proto, že malým dávkám snadněji odolává i ten nějaký náš problém (nejen tělo) a POTOM S NÍM ANI VELKÁ DÁVKA NEHNE. Zvykl si na ně.
Dám příklad. Manželka bere vitamin C denně v malých dávkách "jako prevenci". Rýmu, angínu, chřipku, má jako, každý jiný člověk. Já si vezmu cěčko jen jako BOMBU v době, kdy vedle mne leží s horečkou a chřipkou na umření. Tyto dávky (bomby) čistého céčka, jen v době nutnosti se postaraly o to, že již NĚKOLIK TET NEZNÁM co to je rýma, angína cřipka a podobné nepříjemnosti.
Manželce moje "bomba" již nezabírá. Její tělo si zvyklo na pravidelný přísun malých dávek. Její "bomba" aby to zabralo, by musela být mnohonásobně větší, než v mém případě a asi by z toho byl pořádný zánět močáku.
A tak se dívám i na dávkování MMS.
Nedoporučuji k napodobění, je to jen můj způsob.
Kluci, do toho.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Novinka
Zaslechl jsem teorii, že braní jakéhokoliv antioxidantu snižuje účinnost MMS. Rozhodně jde o vitamín C ať už o syntetický nebo přírodní, může jít o zelený čaj a co já vím co ještě...
Nemáte někdo k dispozici nějaký seznam "dostupných" antioxidantů?
Zkusili bysme posílit MMS
Nemáte někdo k dispozici nějaký seznam "dostupných" antioxidantů?
Zkusili bysme posílit MMS
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- SVĚTLUŠKA
- Starší člen
- Dostal: 30 poděkování
ANTIOXIDANTY
Antioxidant
Antioxidant je látka, jejíž molekuly omezují aktivitu kyslíkových radikálů – snižují pravděpodobnost jejich vzniku nebo je převádějí do méně reaktivních nebo nereaktivních stavů. Tím omezují proces oxidace v organismu nebo směsích, kde se vyskytují. Z tohoto důvodů se přidávají do potravin, které by byly jinak oxidací nadměrně poškozovány (např. rostlinné oleje – viz žluknutí). Konzumovány působí pozitivně na zdraví organismu, ve kterém působí podobně. Další antioxidanty se vyskytují (nejčastěji ve formě enzymů) v organismu, kde působí podobně, v potravě jsou však bezvýznamné (buďto rychle zanikají, nebo nepřežijí trávící proces).
Antioxidanty lze dělit na přirozené (v přírodě nebo dané potravině se přirozeně vyskytující, byť normálně třeba v menších koncentracích) a syntetické (ve smyslu uměle vytvořené a bez patřičného relevantního výskytu v přírodě). Obvykle panuje snaha upřednostňovat první skupinu, byť dosavadní výzkumy ukazují na naprostou neškodnost používaných umělých antioxidantů (ovšem zkoumání účinku dlouhodobého, resp. celoživotního, užívání nemohlo být u některých z nich zatím z praktických důvodů dokončeno).
Z hlediska konzumenta lze hodnotit přítomnost přirozených antioxidantů v potravinách kladně, jednak prodlužují jejich trvanlivost, jednak jejich užívání má příznivé účinky na jeho zdraví, neboť snižuje pravděpodobnost vzniku srdečně-cévních chorob a některých typů rakoviny.
Odborníci se shodují na tom, že účinnost přirozených antioxidantů přijímaných přirozeně (např. v čaji a ovoci) je výrazně vyšší než u stejné dávky podané v čisté podobě jakožto potravinový doplněk (např. vitaminová tableta). Navíc poslední výzkumy[zdroj?] ukazují, že minimálně u některých antioxidantů dochází při dlouhodobém užívání v čistém stavu k tzv. zvratu antioxidantu, kdy se jeho antioxidační účinek změní v prooxidační (tj. vysoce nežádoucí). Tato vlastnost, jejíž mechanismus je dosud nepochopen, byla pozorována u β-karotenů (provitamín A), vitamínu E, vitamínu C a flavonoidů. U antioxidantů přijímaných přirozenou cestou žádný zvrat zaznamenán nebyl.
Antioxidant je látka, jejíž molekuly omezují aktivitu kyslíkových radikálů – snižují pravděpodobnost jejich vzniku nebo je převádějí do méně reaktivních nebo nereaktivních stavů. Tím omezují proces oxidace v organismu nebo směsích, kde se vyskytují. Z tohoto důvodů se přidávají do potravin, které by byly jinak oxidací nadměrně poškozovány (např. rostlinné oleje – viz žluknutí). Konzumovány působí pozitivně na zdraví organismu, ve kterém působí podobně. Další antioxidanty se vyskytují (nejčastěji ve formě enzymů) v organismu, kde působí podobně, v potravě jsou však bezvýznamné (buďto rychle zanikají, nebo nepřežijí trávící proces).
Antioxidanty lze dělit na přirozené (v přírodě nebo dané potravině se přirozeně vyskytující, byť normálně třeba v menších koncentracích) a syntetické (ve smyslu uměle vytvořené a bez patřičného relevantního výskytu v přírodě). Obvykle panuje snaha upřednostňovat první skupinu, byť dosavadní výzkumy ukazují na naprostou neškodnost používaných umělých antioxidantů (ovšem zkoumání účinku dlouhodobého, resp. celoživotního, užívání nemohlo být u některých z nich zatím z praktických důvodů dokončeno).
Z hlediska konzumenta lze hodnotit přítomnost přirozených antioxidantů v potravinách kladně, jednak prodlužují jejich trvanlivost, jednak jejich užívání má příznivé účinky na jeho zdraví, neboť snižuje pravděpodobnost vzniku srdečně-cévních chorob a některých typů rakoviny.
Odborníci se shodují na tom, že účinnost přirozených antioxidantů přijímaných přirozeně (např. v čaji a ovoci) je výrazně vyšší než u stejné dávky podané v čisté podobě jakožto potravinový doplněk (např. vitaminová tableta). Navíc poslední výzkumy[zdroj?] ukazují, že minimálně u některých antioxidantů dochází při dlouhodobém užívání v čistém stavu k tzv. zvratu antioxidantu, kdy se jeho antioxidační účinek změní v prooxidační (tj. vysoce nežádoucí). Tato vlastnost, jejíž mechanismus je dosud nepochopen, byla pozorována u β-karotenů (provitamín A), vitamínu E, vitamínu C a flavonoidů. U antioxidantů přijímaných přirozenou cestou žádný zvrat zaznamenán nebyl.
Počet kapek versus tělesná váha
Já jsem z toho dávkování podle váhy úplně zmatená. Jsem tady nová, tak se nezlobte, jestli jste to někde řešili o ěnkolik desítek stránek dříve - přečíst to všechno není v mých silách.
Musím napsat, že netrpím žádnou závažnou nemocí (o které bych věděla), takže jsem začala MMS používat jen na pročištění. Jsem na 7 kapkách 2x dennně. Každý týden přidávám po 1 kapce, zatím jsem neměla ještě vůbec žádnou reakci. Ale předpokládala jsem, že bych se dostala na těch 2 x 15 kapek, jak je popsáno v knize jako Standardní protokol.
Ale tady jste někdo z vás , myslím, že to byl Iv, zmínil, že norma je 2 kapky na 25kg váhy. V knize pan Humble píše dávkování u dětí: 3 kapky na 12,4kg.
Při mé váze 50kg mám vůbec jít na těch 15????
Tak jak to vlastně je?
Budu ráda, když mi někdo odpovídte i formou SZ. Díííííky
Musím napsat, že netrpím žádnou závažnou nemocí (o které bych věděla), takže jsem začala MMS používat jen na pročištění. Jsem na 7 kapkách 2x dennně. Každý týden přidávám po 1 kapce, zatím jsem neměla ještě vůbec žádnou reakci. Ale předpokládala jsem, že bych se dostala na těch 2 x 15 kapek, jak je popsáno v knize jako Standardní protokol.
Ale tady jste někdo z vás , myslím, že to byl Iv, zmínil, že norma je 2 kapky na 25kg váhy. V knize pan Humble píše dávkování u dětí: 3 kapky na 12,4kg.
Při mé váze 50kg mám vůbec jít na těch 15????
Tak jak to vlastně je?
Budu ráda, když mi někdo odpovídte i formou SZ. Díííííky
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Počet kapek versus tělesná váha
Někde v knize se psalo, že pokud tělu neříká nic patnáct kapek, tak pak pomůže třeba až 45@ndy píše:Při mé váze 50kg mám vůbec jít na těch 15????
Pokud máš 50 kg, tak na patnáct dojít nemusíš, ale pokud dojdeš, tak to chyba není...
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Všetkým :)
Gratulujem majstri to musia byť oslavy a k tomu dávkovaniu, si tiež myslím, že mms neublíži, veď aj v knihe je písané, že odporučené dávkovanie, je omnoho nižšie, sa i zdá až osemkrát, aby neublížilo, to znamená, že tiež si myslím, že 3x15 človeku neublíži, pokiaľ to zvláda, a 2x15 denne som v poho zvládla, sa mi zdá, že lepšie, ako 4kvapkyx10hodín,veď uvidíme, čo spraví 3x15, keď sa na také dávky dopracujem ďakujem za príspevky
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Počet kapek versus tělesná váha
Tak tohle je ono. Tělo si skutečně řekne BRZDI a nebo DOST. A to je potřeba respektovat.pokud tělu neříká nic patnáct kapek, tak pak pomůže třeba až 45
Kluci, do toho.
mms
Tak jsem dneska začnul .o) Nesmrdí mi to a piju to jen s vodou zatím 2 x 2 kapky po 4 hodinách.Myslel jsem,že to bude při tý aktivaci čoudit nebo něco ale nic podstatnýho se neděje nedělám něco blbě? Vážim 120 kg a měřím 2 metry tak jsem si říkal,že to trochu osolím hned na začátku ( s lupenkou)
Emil Skopec
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: mms
Mlhu můžeš vidět při aktivaci MMS do koupele Tam se toho dává trochu víc, tedy až při větší dávce je to vidět Chuť začneš cítit až od 3 kapek popř. víc, individuálně, někomu nevadí 15 kapek ve vodě a někdo je nesnese 8 kapek s jablkovým džusem
Však si udělej koupel podle návodu, na lupenku to bude dobrý... Ale určitě to ber i dál vnitřně...
Jen tak mimochodem... Nemáte někdo zkušenost s Epsomskou či Glauberovou solí do koupele při lupence? Zaslechl jsem, že na koupele je Glauberka lepší... Neví někdo proč?
No a také by mě zajímalo, když se dává na jaterku Epsomská sůl, tak se údajně i tím dá čistit lymfa... Není na to lepší třeba zase Glauberka?
Však si udělej koupel podle návodu, na lupenku to bude dobrý... Ale určitě to ber i dál vnitřně...
Jen tak mimochodem... Nemáte někdo zkušenost s Epsomskou či Glauberovou solí do koupele při lupence? Zaslechl jsem, že na koupele je Glauberka lepší... Neví někdo proč?
No a také by mě zajímalo, když se dává na jaterku Epsomská sůl, tak se údajně i tím dá čistit lymfa... Není na to lepší třeba zase Glauberka?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: mms
Rozprašovák nepotřebuješ, normálně rozetřít na těch místech prsty, ale pozor na případnou silnou reakci. Ze začátku radši určitě trochu nařeď.
Počet kapek versus tělesná váha
Díky moc za odpovědi.
Knihu jsem sice četla, některé pasáže i vícekrát, ale zase ji začnu číst znovu po kouscích, protože tam je tolik informací, že to naráz pojmout nejde.
A díky za toto fórum.
Trápí mě lupy, někde jsem tu četla, že pomohly koupele, tak se do toho taky dám, jednu už mám za sebou, ale tedy se mi to spíše zhoršilo. Asi to chce častěji.
Knihu jsem sice četla, některé pasáže i vícekrát, ale zase ji začnu číst znovu po kouscích, protože tam je tolik informací, že to naráz pojmout nejde.
A díky za toto fórum.
Trápí mě lupy, někde jsem tu četla, že pomohly koupele, tak se do toho taky dám, jednu už mám za sebou, ale tedy se mi to spíše zhoršilo. Asi to chce častěji.