nikdo nepochopil, co Ti má poradit, když se ptáš na věci, které se tu již mnohokrát opakovaly, a mohla sis je přečíst.
Ono
radit, je dost nebezpečná záležitost. Co pomůže jednomu, může druhému uškodit. Co zvládne jeden, může druhý odsedět na záchodě atd. Proto je rozumné
psát jen o vlastních zkušenostech, jak to dělám a s jakým výsledkem. Čeho se musím vyvarovat,
já a proč. Přízpěvků je tady dost, stačí číst, vyzkoušet a vybrat si,
co je pro mne vhodné a co ne.
Já beru MMS-1 jíž půl roku. Asi dva měsíce jsem byl na 3 x 15 kapkách. Zbavil jsem se několika dlouholetých a neléčitelných problémů, udělal týden přestávku a potom pokračoval 1 x 15. Vyzkoušel jsem i malé dávky každou hodinu a půl, ale v mém případě to bylo pro kočku. Hlavně
kvůli hlídání času.
Nedávno jsem pocítil jakousi nechuť k MMS. Tělo něco hlásilo, ale já jsem je donutil pokračovat.
Dnes ráno to byl silný odpor, až jsem se otřásl, když jsem ucítil známou vůni aktivace. Tohle upozornění těla musím brát vážně a na nějakou dobu si dát pauzu. Ranní dávku jsem dnes ještě do sebe dostal, ale celé dopoledne mně bylo trochu mizerně. Už je to v pohodě a jak říkám, malá pauza bude dobrá.
Tak a to je moje zkušenost.
Kluci, do toho.