Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
ahojte, tak včera jsem si to zakřikla.. už večer jsem nemohla moc spát, jak jsem měla ucpaný noc (ani ne tak rýmu, prostě vleže jsem nemohla dýchat nosem.. ráno se probudím a bolí mě uzliny na krku jak sviňa:( často mi to dělává, mívala jsem hodně streptokoky, ale antibiotika nic neřešily.. tak jsem si dala první dávku tři kapky a zkusím až do večera, jestli to bude lepší.. vůbec to nechápu:( to beru i spoustu vitamínů...
mám zkusit nějaký zábal na krk? má někdo zkušenost? kolik kapek a tak? já si dělávám právě zábal ze švédských kapek (ty jsou výborné), ale většinou mi to trvá tak 5 dní než se ok.. ještě že mám dneska dovolenou.. vždycky jsem taková unavená a slabá...
ach jo....
mám zkusit nějaký zábal na krk? má někdo zkušenost? kolik kapek a tak? já si dělávám právě zábal ze švédských kapek (ty jsou výborné), ale většinou mi to trvá tak 5 dní než se ok.. ještě že mám dneska dovolenou.. vždycky jsem taková unavená a slabá...
ach jo....
-
- Stálý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Katko,,jsem na tom podobně jako ty, už je to téměř 12 dní,kdy jsem dostala rýmu(při tom jsme asi třetí týden užívala MMS) a rýma a celkový stav se mi neuvěřitelně zhoršil,,vlastně celou dobu ležím a nemám pocit zlepšení,,nevím zda to udělaly kapky,, že něco v těle uvolnily nebo jestli jsem si přitáhla nějakou potvoru z Cuby,kde jsem byla v únoru,,čert ví.
Prosím necituj celý příspěvek, když odpovídáš přímo pod ním - poo.
-
- Nový člen
no já mám rýmu pernamentně, ale ted jako ucpaný nos, a cítím se na prd... už jsem se objednala k poradci na detoxikaci, Blahová z Brna ale už má stopku, tak mi poradila Ludmilu Vašutovou z Oder, tak nevím jestli to dneska neukončím to MMS a počkám až na diagnostiku, příští čtvrtek tam jedu... Byl tam někdo? má s ní někdo zkušenost?
ty potvory jsou všude:)
ty potvory jsou všude:)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ahojky Katuš :-) alespon tady se dostávám k odpovědi.Nevím ,zda jsi byla upozorněna ,že Vit C a MMS se navzájem ruší v účinku.Máš už to HCl že ? To jak se cítíš je budto čištění od patogenů a nebo pokles imunity. Nebo obojí.U všech rým ,zánětů , viroz a jiných projevů pro nás jako nemocí ,jde o vypořádání se těla s problémem,který vznikl na nefyzické úrovni a posléze se projevil v těle.Je to vlastně už léčení těla ,které si dovede leckdy samo poradit.To co my i lékaři bereme jako nemoc je už konečná fáze léčebná a očistná.Bylo mi to poraděno, že je dobré dny MMS střídat se dny s vit. C . Třeba 7 dní s MMS 8x3 kapky....ke kterým se dopracuješ postupně a pak 2 dny s velkými dávkami vit C třeba 9000-12000 mg vit C dle Tvé váhy .Tím se Ti zpraví imunita a tělo bude mít čas se zbavit patogenů.Takto bych to po zkušenostech dělala já.Měj se krásně Lenkakattty píše:ráno se probudím a bolí mě uzliny na krku jak sviňa:( často mi to dělává, mívala jsem hodně streptokoky, ale antibiotika nic neřešily.. tak jsem si dala první dávku tři kapky a zkusím až do večera, jestli to bude lepší.. vůbec to nechápu:( to beru i spoustu vitamínů...
ach jo....
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Nový člen
ahoj Leni, no nějak mě to přepadlo umělý vitamín c, jsem nebrala, jen citrón a to až večer, vždy dvě hodiny po použití, ale né úplně každý den. anebo ráno před použitím MMS, snad jsem to nedělala špatně? no moc to nevypadá jako pročisťování ( tělo mě bolí jak při chřipce..
tak zkusím to teď na dva dny vysadit, budu brát hodně citrónu...hledám o té kurkumě, jak jsi říkala, že na tu sliznici nosu by mi to mohlo pomoc..
a pak uvidím, co mi poradí Vašutová... už jsem z toho fakt nešťastná, už jsem toho tolik vyzkoušela, abych se zbavila té rýmy atd.. jako homeopatika, kdysi dávno jakýsi přístroj Bicom (to byl děs, vrazila jsem do toho tak 3 litry, dostala vždycky jakousi vodu, kterou jsem musela mit v ledničce a při každé návštěvě se dozvěděla, co zase všechno mám.. a co přibylo atd.. tak dávám tomu trochu naději a jestli ani tohle mě už nepomůže.. tak už asi nic...
tak zkusím to teď na dva dny vysadit, budu brát hodně citrónu...hledám o té kurkumě, jak jsi říkala, že na tu sliznici nosu by mi to mohlo pomoc..
a pak uvidím, co mi poradí Vašutová... už jsem z toho fakt nešťastná, už jsem toho tolik vyzkoušela, abych se zbavila té rýmy atd.. jako homeopatika, kdysi dávno jakýsi přístroj Bicom (to byl děs, vrazila jsem do toho tak 3 litry, dostala vždycky jakousi vodu, kterou jsem musela mit v ledničce a při každé návštěvě se dozvěděla, co zase všechno mám.. a co přibylo atd.. tak dávám tomu trochu naději a jestli ani tohle mě už nepomůže.. tak už asi nic...
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
zmiňujete tady kurkumu,,,jak se má používat,,jako koření ?? Mám ji tak dvě kila a nevím co s ní :-))
-
- Zasloužilý člen
Bicom znám . Šla jsem na něj záměrně pro kontrolu,jestli nemám jednu závažnou diagnozu.Byla jsem ubezpečena že sice malinké množství tam něčeho je ,ale dostala jsem vodu s léčebnou vibrací .Do měsíce mi doktoři tu diagnozu potvrdili.Bicom ne.Manželovi tam asi na necelý rok vyléčili alergii.Ale ve fyzičnu.Pak zřejmě přišel další spouštěč, co mu alegii spouští a byla tu opět mezi námi.kattty píše:... už jsem z toho fakt nešťastná, už jsem toho tolik vyzkoušela, abych se zbavila té rýmy atd.. jako homeopatika, kdysi dávno jakýsi přístroj Bicom (to byl děs, vrazila jsem do toho tak 3 litry, dostala vždycky jakousi vodu, kterou jsem musela mit v ledničce a při každé návštěvě se dozvěděla, co zase všechno mám.. a co přibylo atd.. tak dávám tomu trochu naději a jestli ani tohle mě už nepomůže.. tak už asi nic...
Kurkumu zkus smíchat třeba s mandlovým olejem od Hádka ...cca 60 kč .....koupila jsem jej v Ajurvédském krámku ale mají ho i ve zdravé výživě, nebo obdobu jiné značky.Smícháš s práškem kurkumy a třeba vatou dopravíš do dutiny.......opakovat.Pozor dost barví nažluto :-)
-
- Zasloužilý člen
Kurkuma vnitřně krásně pročistí játra,já kurkumu piji v teplé vodě ,3x denně asi 1/2 kávové lžičky.Chutově nic moc, ale léčí.Dává se na hojení do řezných ran s levandulovým olejem.DasaParizkova píše:zmiňujete tady kurkumu,,,jak se má používat,,jako koření ?? Mám ji tak dvě kila a nevím co s ní :-))
Má protiplísňové, protizánětlivé a protiparazitní účinky.
http://www.bio.cz/p/25818/kurkuma-ajurv ... ni-zivota/
i protirakovinné !!!!!
http://www.zasadita-smes.cz/kurkuma-v-zasadite-smesi/
Naposledy upravil(a) LenkaX dne úte 19 bře 2013 19:33, celkem upraveno 2 x.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Lenko děkuji za info,,hned si to nastuduji Dáša
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Pomerne veľa začínajúcich samoliečiteľov má na začiatku problém s prejavmi chrípky a angíny.DasaParizkova píše:rýma a celkový stav se mi neuvěřitelně zhoršil,,vlastně celou dobu ležím a nemám pocit zlepšení
Ja som sa tomu takisto nevyhol. Je to zrejme kvôli krátkodobému vypnutiu imunitného systému.
Imunita v začiatku užívania chlordioxid zrejme analyzuje, či to je spojenec, alebo narušiteľ.
Chvíľu to trvá a vtedy možno streptokoky a iné potvory majú otvorenú cestu do tela.
Preto tá angína, alebo chrípka.
Ak imunita zistí, že chlordioxid je spojenec a nie votrelec, začne boj s nákazami.
Po dlhšej prestávke užívania MMS už taká situácia nenastane, lebo tá informácia je už zapísaná v bunkách.
Asi aj to je jeden z dôvodov, prečo treba začínať s MMS veľmi pomaly.
Imunitnému systému treba dať dostatok času, aby sa zdravotný stav len zlepšoval.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Jao jak dlouho by ta přestávka měla trvat. Ty příznaky jsem měl taky a vyvrcholilo to úplným oslabením skoro všeho Díky dobré duši se pomalu startuji jinak ale s tím MMS si nechci zavírat vrata Protože ze začátku mě to dost pomohlo a myslím že mě to zbavilo plicních chlamídii alespon doufám Jinak tu silnou anginu jsem taky dostal asi jako hodně lidí. Je to tou oslabenou imunitou a nebo se ty bakterie umějí schovat do těch hlenů
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Vokoun, tú prestávku urobiť nemusíš. Ale ak ju urobíš, potom pri opätovnom štarte užívania MMS už nedochádza k tomu poklesu IS. Niekoľkokrát som si to vyskúšal a u mňa sa chrípkoangína neprejavila. Streptokoky a podobné koky sa pred MMS asi neschovajú, ale také spirochéty ...
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Jao no nevím kdybych nepřestal jak bych dopad strašně jsem zhubnul. Nechci říct že bych to nepotřeboval ale zeslábnul jsem a podle přístrojů mě slábly i orgány jako ledviny, střeva, slinivka atd. Takže pro mě to byla asi jediná volba, ale časem se plánuji k MMS vrátit. I když bych byl radši kdybych ho nepotřeboval a byl zdraví
Ahoj, objednal som si MMS, uz mam pripraveny 50percentny roztok kys.citronovej z lekarne.
Pred 2 rokmi mi diagnostikovali astmu, ktora sa mi prejavuje pri kontakte s alergenmi (pel, pes, chlad).
Mate niekto skusenosti s liecenim alergii, popripade astmy pomocou mms?
Mam trochu respekt z inhalacii.
Prosim o info najlepsie na mail (ihlaman@azet.sk)
Dakujem moc.
Pred 2 rokmi mi diagnostikovali astmu, ktora sa mi prejavuje pri kontakte s alergenmi (pel, pes, chlad).
Mate niekto skusenosti s liecenim alergii, popripade astmy pomocou mms?
Mam trochu respekt z inhalacii.
Prosim o info najlepsie na mail (ihlaman@azet.sk)
Dakujem moc.
-
- Nový člen
- Dal: 4 poděkování
Zdravim,
tak mam za sebou vysetrenie pristrojom DIACOM (neviem ci mate skusenosti ) a co sa tyka parazitov tak moc toho tam neukazal.
Tu su niektore z veci (tie dolezitejsie co pristroj vyblul
Adenovirus - nosni sliznice, cichovy epitel, plice, plazmocyt, trombocyt, pojivova tkan
Ascaris (skrkavky) - dvanacternik
Borrelia Burgdorferi - srdce komory, slezina, bunky krve, plazmocyt, lymfocyt, trombocyt, mizni uzlina, mozek, pater, bunky pokozky, rez kuzi
Candida Albicans - kadriomyocyt, ledvina prava
Chlamidia Trachomatis - Peterling - slinivka, mizni cevy zad, slezina, mizni uzlina
Respiracni infekce - prudusky
MMS by si s tymto malo poradit ? Mne ide hlavne o ten adenovirus lebo asi ten sposobuje tie moje dlhorocne problemy s dutinami (hlien- nos a vykaslavanie + chronicky zapal mandli)
Dakujem
Peter
tak mam za sebou vysetrenie pristrojom DIACOM (neviem ci mate skusenosti ) a co sa tyka parazitov tak moc toho tam neukazal.
Tu su niektore z veci (tie dolezitejsie co pristroj vyblul
Adenovirus - nosni sliznice, cichovy epitel, plice, plazmocyt, trombocyt, pojivova tkan
Ascaris (skrkavky) - dvanacternik
Borrelia Burgdorferi - srdce komory, slezina, bunky krve, plazmocyt, lymfocyt, trombocyt, mizni uzlina, mozek, pater, bunky pokozky, rez kuzi
Candida Albicans - kadriomyocyt, ledvina prava
Chlamidia Trachomatis - Peterling - slinivka, mizni cevy zad, slezina, mizni uzlina
Respiracni infekce - prudusky
MMS by si s tymto malo poradit ? Mne ide hlavne o ten adenovirus lebo asi ten sposobuje tie moje dlhorocne problemy s dutinami (hlien- nos a vykaslavanie + chronicky zapal mandli)
Dakujem
Peter