Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: cirhoza jater

Příspěvek od milda »

hanka píše: Zapper do střev nepronikne :enaughty:.
Hani, něco tav vleze, protože v caflu jsou na střeva stanovený frekvence, a když zapruju, tak je někdy v břiše docela pohyb :D
Střevní problémy, tlusté střevo (viz také Kolitida) - 10, 440, 880, 787,
727
Střevní tonikum - 8, 440, 880

muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

Re: kandidoza

Příspěvek od muflon »

OilKing píše:... Zatial vsak nebadam ziadne zlepsenie. Robim nieco zle alebo mam byt trpezlivy?
...
Chci vsechny upozornit, ze jsem kvuli snadnejsimu vyhledani boje proti kandidoze zalozil samostatne vlakno:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1667

Jsou tam dost podstatne info i z jineho fora. Pokud mate nekdo pocit ze tam je dobre zkopirovat nejake prispevky, jiste ostatni nyni i v budoucnu oceni ze to najdou prehledne v jednom vlakne :)

to OilKing: Candidosa neni boj na par dni, je to beh na delsi trať, ktery i po vyleceni se rychle muze vratit..., pokud clovek nedodrzi par dobrych zasad-viz nove vlakno.
MMs je dulezite ale samo o sobe v boji s candidou nestaci !

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Díky, Mildo, v paměti mi zůstala první část doporučení H. Clark :oops: :) .

Koukám teď do její knížky znovu a píše tam na straně 25: "Proud zapperu nepronikne do oční bulvy, varlete či střevního obsahu. Taktéž se nedostane do žlučových kamenů nebo do živých buněk, ve kterých přebývá v latentním stádiu virus herpes nebo se tam šíří kvasinky candida. Avšak aplikace kladně vyvážené frekvence třikrát denně po dobu jednoho týdne nebo o něco déle může zničit i tyto organismy." .....

Takže opravuji svůj příspěvek výše - střeva je třeba zaprovat aspoň týden 3x denně!

Mildo, zkoušel jsi i zapper + MMS? Jaké máš zkušenosti? Já to zkoušela na počátku braní MMS, ale musela jsem zaprování nechat, ale tak si říkám, že to prubnu znovu, třeba už tělo nebude mít námitky :) .

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: zapper

Příspěvek od Mo »

hanka píše:Mildo, zkoušel jsi i zapper + MMS? Jaké máš zkušenosti? Já to zkoušela na počátku braní MMS, ale musela jsem zaprování nechat, ale tak si říkám, že to prubnu znovu, třeba už tělo nebude mít námitky :) .
tak to by aj mňa zaujímalo, lebo rozmýšlam, že by som si ho objednala, najprv som si však objednala knihu od Clarkovej, dnes má prísť, som zvedavá, v celku ma to veľmi zaujalo, ale s mms by som nechcela prestať, preto sa aj ja pýtam, či sa tieto dve veci nebijú, a či ich niekto aplikuje spolu, z môjho neskúseného názoru by sa to mohlo podporovať navzájom, a mohlo by to mať dokonca dvojitý účinok, či?? na zistenie červíčkov v tele som bola minulý týždeň v Brne, tento týždeň majú byť výsledky, tak som zvedavá, či sú v hojnom počte :? ďakujem za odpovede :D pekný dník všetkým ;)

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

hanka píše:
Mildo, zkoušel jsi i zapper + MMS? Jaké máš zkušenosti? Já to zkoušela na počátku braní MMS, ale musela jsem zaprování nechat, ale tak si říkám, že to prubnu znovu, třeba už tělo nebude mít námitky :) .
Abych řekl pravdu, nějak od zimy beru MMS spíš namátkově, tak nevím. Teď jsem pár týdnů po antihelmintikách a vzal jsem si MMS2 a bylo mi dost těžko, i když dříve bez problémů. (popisuju to ve vláknu o MMS)
Zapruju prakticky každý den, ale mám cca 4-5 frekvencí, který střídám. Aspoň pro mě je dost problém najít jednu správnou frekvenci.... ;)

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

mms + zapper

Příspěvek od hanka »

Marně se snažím několik měsíců upozornit na moji zkušenost se zaprováním se současným braním MMS a přimět tak ještě jiné lidi (hlavně ty průzkumnické povahy :) ) k vyzkoušení a tím pádem i ověření správnosti mých závěrů. Nakonec jsem to pro absolutní nezájem ostatních vzdala. Takže téma zůstává nadále otevřeno. Teď Milda náhodou zkusil totéž a podle mého názoru potvrzuje moji zkušenost.
Více o tom píši na http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 7475#67475

P.S. Mildo, myslím, že frekvence jsi zvolil správné :lol: !
Naposledy upravil(a) hanka dne pon 31 kvě 2010 11:53, celkem upraveno 1 x.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Tata

Příspěvek od Jim68 »

Připomínám, že Táta bere MMS -2 od 19.3., kdy mu doktoři řekli , že si musí vyřídit pozůstalost a rozloučit se s rodinou, do té doby ho pumpovali chemo(mě řekli, že má pár dnů). Protože se jeho stav začal zlepšovat, začali ho mordovat dalšíma chemoterapiema, teď byl na čtvrté. Volal mi brácha, že je s Tátou zle (ve středu), tak jsem v pátek jel na inspekci. Zle mu fakt bylo, ale proto, že v pondělí na něm ti lumpové zkoušeli další chemo - když mu prej tak zabralo. Vrátil se úplně bez sebe, ve středu ho odvezli a ve čtvrtek zase dovezli domů. V pátek vypadal senzačně (sundával ze stromu včelí roj..). Mám mu zakázat jezdit na chemoterapie? :| Stejně mě neposlechne - ale můžu ho zkusit přesvědčit. Bože. Sophiina volba.

Jim68
Be happy!
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: mms + zapper

Příspěvek od Palo »

hanka píše:Marně se snažím několik měsíců upozornit na moji zkušenost se zaprováním se současným braním MMS a přimět tak ještě jiné lidi (hlavně ty průzkumnické povahy :) ) k vyzkoušení a tím pádem i ověření správnosti mých závěrů. Nakonec jsem to pro absolutní nezájem ostatních vzdala. Takže téma zůstává nadále otevřeno. Teď Milda náhodou zkusil totéž a podle mého názoru potvrzuje moji zkušenost.
Více o tom píši na http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 7475#67475
Nenech se mýlit ;) To, že nikdo neodpovídá ještě neznamená, že o to nikdo nemá zájem ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Tata

Příspěvek od Palo »

Jim68 píše:Bože. Sophiina volba.
Každý svého štěstí... Vysvětli mu, co se stalo, proč se mu zlepšil stav. Rozhodnutí nech na něm. Pak si to případně nemusíš vyčítat. Je to vlastně zdravý člověk, který již bezdůvodně chodí na chemo...

Mo
Zasloužilý člen

Re: Tata

Příspěvek od Mo »

Viem, že je to ťažké (doktori, veriť, či neveriť, hlavne keď to študovali, však :), a aspoň trochu viem posúdiť situáciu, keďže mám podobný problém, teda ten s rovnakou chorobou, u seba, nie v takom štádiu, a taktiež som si musela vyriešiť situáciu s doktormi, teda aspoň pre seba(svoj postoj), ostatných o tom presviedčať nebudem, to sa nedá, a myslím, že nikto tu, Ti nebude vravieť čo urobiť, ale vlastne jediné, čo som Ti chcela povedať, že si v tomto príspevku položil otázku a už si si aj odpovedal, si myslím :D veľa zdravia otcovi prajem :) naozaj ;)

Mo
Zasloužilý člen

Re: mms + zapper

Příspěvek od Mo »

ďakujem za info, kuknem, skúsim, ak si kúpim zapper, nemám doma, a dám vedieť, ale vzhľadom k mojej finančnej situácii asi až po lete, keď našetrím, ale určite sa chcem tomu venovať, tak dám vedieť :)

Dita
Stálý člen

Bily povlak na jazyku

Příspěvek od Dita »

OilKing píše:Uzivam to preto, lebo sa chcem zbavit bieleho povlaku
Tento problem jsem mela cela leta,doktor mi dal nejake prasky,sice zabraly,ale za tyden byl povlak zpatky...Po cisteni zubu aktivuji 4K,rozredim malinko vodou a vykloktam si s tim celou pusu i krk.Je po povlaku!

muflon
Zasloužilý člen

Uzivani Cecka ci Mg....CO NUTNE BRAT proti vytvoreni KAMENU

Příspěvek od muflon »

Je velmi doporucovano na tomto i jinych forech brat v pauzach od MMS "kuru" s Ceckem....
Mozna je to v mnoha vlaknech, ale kvuli prehlednosti jsem v sekci Zdravi zalozil vlakno o prevenci vytvoreni kamenu v tele pri brani megadavek Cecka nebo Horciku(Mg). :!:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 7594#67594

Pokud vim(kdyz tak mne doplnte nebo opravte!), tak k prevenci kamenu pri brani Cecka nebo Mg je nutne doplnovat do tela jeste B6, kyselinu listovou, B12.
Je zajimave ze jsou to stejne doplnky ktere obsahuje napr. vyrobek z lekaren s nazvem Bu-met, ktery se ma uzivat proti homocysteinu. Ten ale obsahuje malo vitaminu B6 (je doporucovano cca 2x denne 20mg)

Pokud se chcete dozvedet jake potravinove doplnky denne uziva Jarda Zajicek ze zdravi-az.cz(prestoze ji oproti nam nekolikanasobne zdraveji...),
tak viz zde uvedene nove vlakno. Muzete se tam rozepisovat nebo casem snad i dozvedet na jednom miste(!), jake maji byt odstupy zasaditych a kyselych mineralu nebo vitaminu, jake formy vstrebatelnosti jsou vhodne a jake cenove dostupne...(uvedeny tam priklady odkazu...nikoli reklam-koupit to kazdy muze kde sam uzna za vhodne-navic kdo sleduje heureka nebo srovnani cen pres google tak vi ze se to stale meni...) ;)

Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Uzivani Cecka ci Mg....CO NUTNE BRAT proti vytvoreni KAM

Příspěvek od Palo »

muflon píše:Je velmi doporucovano na tomto i jinych forech brat v pauzach od MMS "kuru" s Ceckem....
Mozna je to v mnoha vlaknech, ale kvuli prehlednosti jsem v sekci Zdravi zalozil vlakno o prevenci vytvoreni kamenu v tele pri brani megadavek Cecka nebo Horciku(Mg). :!:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 7594#67594
Domnívám se, že syntetický vitamín C byl vytvořen kvůli tomu, aby lidé nezačali řešit svoje zdravotní problému HClkem. Vitamín C je podobně kyselý jako HCl, avšak jde o antioxidant, který se cizopasníků ani nedotkne (narozdíl od HCl). Zkušenosti ukazují, že se MMS dá naprosto bez problémů aktivovat HClkem, tímto neubírá přirozené žaludeční šťávy a tudíž by teoreticky ani nemělo docházet k pálení žáhy při užívání MMS. Navíc - pokud budeme doplňovat HCl do těla průběžně, zároveň s dalšími doplňky jako kešu ořechy atd., nebudem muset dávat žádné pauzy, pokud nebudeme sami chtít.
Dostatečně naředěná kyselina chlorovodíková (HCl) se tedy jeví jako jedinečná kombinace pro MMS.
Přestal jsem úplně užívat vitamín C, nahradil jsem Betainem HCl a nemám vůbec pocit, že by mi vitamín C chyběl.

muflon
Zasloužilý člen

HCL aktivovani MMS

Příspěvek od muflon »

HCL taky uzivam. Pravdou je ze kdyz se bere treba MMS2 po lehkem jidle (do 1h po jidle) tak vlastne mnozstvi vody ktere nutno vypit pred a po MMs2, nareduje HCL kterou vyrabi telo a brani dobremu traveni.....Samostatne HCL-beru 3,5%HCL 1c.lz. do sklenice vody a pak odlevam do maleho frtana a postupne vse vypiju pred, behem nebo po jidlu.(frtany hazim co nejdal do krku aby se nepoleptaly zuby.) ;)-pak jeste vyplachnu trochou vody.
Palo, jake mnozstvi a jak koncentrovane HCL (kolik kapek) pouzivas na MMS1 a co na to ostatni-mate s tim nekdo zkusenost?
Naposledy upravil(a) muflon dne úte 01 čer 2010 17:59, celkem upraveno 1 x.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“