...ceskymo píše:Uz asi mesic si tu tak lebedi...

... bohužel, podle takovýhle fotky určitě ne-e ...ceskymo píše:Anri, nevis, co je to zac to kvetouci?

...

Moderátor: aNONym
...ceskymo píše:Uz asi mesic si tu tak lebedi...
... bohužel, podle takovýhle fotky určitě ne-e ...ceskymo píše:Anri, nevis, co je to zac to kvetouci?
Vyzkoušel jsem v období 5.-23. srpna, vařil jsem půl hodiny (při skleroze i déle) 2 lžičky Grešíkova kotvičníku v litru vody ve skleněné konvici. Až zchladl, tak jsem jej popíjel. Nať jsem ponechával v odvaru až do vypití. Co se týče účinků, ověřil jsem akorát tu mírnou močopudnost, jinak jsem nezaregistroval (k mé lítosti) nic zajímavého. Pak jsem týden přestal a jediné, co se změnilo, byl ústup močopudnosti. Mnou to zřejmě není, moje přítelkyně je na tom stejně. A tak se chci zeptat: Je to malé množství anebo je Grešíkův kotvičník nic moc?Fox_25 píše:... Pokud to máš od grešíka tak je to hrubě nasekáno, tzn. že jedna lžička je cca 1,5g. Zkus vzít půllitrový plecháček, v tom cca 20 minut vař na mírném plamenu dvě lžičky kotvy. Nech to odpočinout do rána, přeceď to do petky a dolij vodou, pak popíjej celý den.
Táhne mi na důchod, hejbu se, snažím se nějakou desítku let žít přiměřeně "zdravě", čaruju, .... Koho to náhodou zajímá, najde to skrze profil.ceskymo píše:Jirik.tk: ono taky zalezi na tom, kolik ti je a jestli pravidelne cvicis nebo se nejak hejbes. Ja tu kotvu proste piju jako caj, prubezne pres den, protoze mi chutna. ..
... ale ochrání ...martin11 píše:ceskymo napsala....Hm, tak nevim, mozna nas, holky, kotva uchrani od toho nemce, co nam porad vsechno schovava...
...myslím, že tě neochrání, ...
... ano, může to být klasická herxka ... neb silnější kotva funguje aji proti některým parazitům ...ceskymo píše:Kachno, me taky zacla bolet hlava, ..... zaroven i bojuju s parazitama, tak jsem to prikladala tomu, ... ale mozna je to z ty kotvy? ....