To je jak ve filmu Skřivánci na niti. Co příspěvky ale dokonce lidi se tu ztrácejí........martin11 píše:...to se mě asi také stane...poslal jsem křepelku do prdele, protože mě 2x smazal příspěvek, který mi v SZ napsal, že jsem "něco" nepochopil...a nenapsal ani upozornění, že je příspěvek vadný...přitom nebyl.... .... martin11
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Nalezené chyby a jiné nepravosti
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Nalezené chyby a jiné nepravosti
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Martine. Už jsem si zvykl. Odkázal jsem tě na mou diskuzi se Sisou i s tímto odkazem: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=136842#p136842 Dej si a dočkej času, než se Rival nechá slyšet.martin11 píše:...to se mě asi také stane...poslal jsem křepelku do prdele, protože mě 2x smazal příspěvek, který mi v SZ napsal, že jsem "něco" nepochopil...a nenapsal ani upozornění, že je příspěvek vadný...přitom nebyl.... .... martin11
S laskavým pozdravem, SDK.
Co se vám děje s připojením nemám tuchu
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 175 poděkování
Re: Kniha Přání a Stížností
SLavku ,já jsem nemohl nikam do fora, ne jen do moderátorské části.....donedávna jsem netušil, že nějaká taková je.
chtěl jsem na portál, na vlákno-- nemáte povoleno.... takže mi to moc automatické nepřišlo, či zase nějaká chyba ve skryptu? -Je to asi možné,počítačům moc nehovím,každou chvíli nemůžu najít ani velké ž.
Nazdar Feldo.
Už si na to postěžovali i Ilem a Martin 11. Mně se nic takového nepřihodilo a asi ani dalším, ale nevím. Asi nějaký chvilkový výpadek serveru, protože Ilem přesně to dal na sklo ve vlákně "Nalezené chyby a jiné nepravosti". SDK.
chtěl jsem na portál, na vlákno-- nemáte povoleno.... takže mi to moc automatické nepřišlo, či zase nějaká chyba ve skryptu? -Je to asi možné,počítačům moc nehovím,každou chvíli nemůžu najít ani velké ž.
Nazdar Feldo.
Už si na to postěžovali i Ilem a Martin 11. Mně se nic takového nepřihodilo a asi ani dalším, ale nevím. Asi nějaký chvilkový výpadek serveru, protože Ilem přesně to dal na sklo ve vlákně "Nalezené chyby a jiné nepravosti". SDK.
felda
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Dělá to pouze tento odkaz: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 1&e=136881 . Ostaní před tím fungují a ty další zase fungují. Takže nějaký šotek. Omlouvám se za planý poplach
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Ovšem třeba právě mně se chová naprosto normálně jako každý jiný odkaz - že bych měl nějakou protekci
Zdravím - poota
P.S. Zkus se mrknout na nastavení cookies - při aktualizaci se může změnit.
Zdravím - poota
P.S. Zkus se mrknout na nastavení cookies - při aktualizaci se může změnit.
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nojo. Tak to vysvětlím i tady. Odkaz je na příspěvek, který jsem z důvodů http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=136842#p136842 přesunul do skryté sekce "Moderátoři" do vlákna "K posouzení". Tím pádem se ukazuje pouze adminovi a moderátorům a nikdo jiný tam nemá přístup. SDKIlem píše:Dělá to pouze tento odkaz: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 1&e=136881 . Ostaní před tím fungují a ty další zase fungují. Takže nějaký šotek. Omlouvám se za planý poplach
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Re: Kniha Přání a Stížností
SDK posiela v SZ opakovane nefunkčný odkaz na príspevok, za ktorý som dostal napomenutie. ak je príspevok presunutý do moderátorskej sekcie, bolo by vhodné ho skopírovať do správy a napísať konkrétne ktoré pravidlo som porušil a čím som ho porušil...
lebo napomenutie za "Nejste oprávněn číst toto fórum" je nezmysel.
lebo napomenutie za "Nejste oprávněn číst toto fórum" je nezmysel.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Něco je špatně.
Psal mi Adam, že chtěl ocenit můj příspěvek a nešlo to. Odepsal jsem mu, že se za palci nehoním. Jenomže pak jsem chtěl ocenit příspěvek sisa a taky to nešlo (chyběla ikona palce a chybí u všech příspěvků ve vlákně). Oboje dvoje se odehrálo v Hyde parku, tak jsem usoudil, že v tomto vlákně se nedá palcovat. Mělo by to logiku, pokud bych pak pod některými příspěvky nečetl: Tento příspěvek ocenil A(&F). To už logiku postrádá. Může mi to někdo vysvětlit? Díky.
Psal mi Adam, že chtěl ocenit můj příspěvek a nešlo to. Odepsal jsem mu, že se za palci nehoním. Jenomže pak jsem chtěl ocenit příspěvek sisa a taky to nešlo (chyběla ikona palce a chybí u všech příspěvků ve vlákně). Oboje dvoje se odehrálo v Hyde parku, tak jsem usoudil, že v tomto vlákně se nedá palcovat. Mělo by to logiku, pokud bych pak pod některými příspěvky nečetl: Tento příspěvek ocenil A(&F). To už logiku postrádá. Může mi to někdo vysvětlit? Díky.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Že jako globální moderátor mám nějaké výjimky z obecných omezení, je docela logické - i když bych považoval za správné, abych byl nějak zpraven o tom, že ostatní mají nějakou možnost blokovanou.
Že má Anri taky výjimku, by naznačovalo, že ji mají i ostatní moderátoři - ovšem potom by ji musel mít i Adam.
Takže něco je opravdu špatně.
Zdravím - poota
P.S. Moje výjimky už nestojí za to nějak řešit, protože v neděli s nimi končím
Že má Anri taky výjimku, by naznačovalo, že ji mají i ostatní moderátoři - ovšem potom by ji musel mít i Adam.
Takže něco je opravdu špatně.
Zdravím - poota
P.S. Moje výjimky už nestojí za to nějak řešit, protože v neděli s nimi končím
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Stálý člen
- Dal: 65 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Mě taky zmizely všechny palce, ale pak jsem si všiml, že mne systém zničeho nic automaticky odhlásil. Možná probíhala nějaká aktualizace, nebo co já vím. Po opětovném přihlášení už byly všechny palce znovu tam, kde mají být.Ilem píše:Něco je špatně.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Já v Hyde Parku taky nemám palce. A taky předpokládám, že je tam palcování nežádoucí.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 86 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Sisa som toho istého názoru, v Hyde Parku už len z toho dovodu že táto časť fora je mimo jeho bežné pravidlá palečky tam už len z principu nemajú čo hladať.
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za upozornění. Já měl za to, že palcovat mohou všichni. I když bych byl mnohem raději, kdyby se v Hyde Parku palcovat nedalo vůbec. Na problém se podívám a zkusím najít řešení...Ilem píše:Něco je špatně.
rival - živý člověk