Dnes jsem na sobě poprvé vyzkoušel "nové MMS" - tedy práškový chloritan sodný, aktivující se práškovým Betainem HCl. Zkušenosti jsou zatím velmi dobré. Používám klasické čiré tobolky, velikost "0", známé z používání MMS2.Palo píše:Alespoň mám možnost vyzkoušet na sobě nové "MMS" v podobě práškového chloritanu, zkombinovaného s práškovým betainem HCl v tobolce. Začnu zlehka, mám se rád Pochopitelně to bude potřeba zapíjet větším množství vody, podobně jako u MMS2...
Otevřu jednu tobolku Betain HCl a vysypu obsah. Do tohoto obsahu přidám následující množství práškového chloritanu sodného:
Vzal jsem špejli a nožem jsem ji v podstatě seřízl zhruba do půky tak, aby vznikla ploška. Touto špejlí nabírám práškový chloritan. Množství měřím na milimetry nabraného chloritanu sodného. Obsah smíchám a naplním stejnou tobolku. Zbyde mi víc prášku, jelikož tobolku nenaplním do takového množství, jak byla předtím...
První tobolku jsem dával asi na milimetr špejle. Takto jsem necítil vůbec nic (byl jsem po jídle). Když jsem dal dva milimetry, už jsem pak hezky brkal odérek, podobající se MMS2 Další kapsli jsem udělal stejně... A taktéž ji mám už v sobě Toto množství bych přirovnal k cca 8-14 kapkám MMS, přesněji zatím nedokážu říct. Zdá se mi, že aktivace probíhá postupně a pomalu. Tedy může to být jedno z velmi dobrých řešení - aktivované MMS se postupně uvolňuje do žaludku a namíchává se s obsahem - tedy nestane se, že ve chvíli, kdy se tobolka otevře, se ihned celý obsah nárazově-šokově vylije do žaludku...
Jelikož jsem měl problémy poslední dobou do sebe dostat víc jak 6 kapek MMS, tak se mi tento způsob jeví jako poměrně průlomový Ale radši to nikdo nezkoušejte, tři tobolky ještě neznamenají, že všechno bude růžové i nadále