Ahoj všem
ještě vám napíšu jak to probíhalo včera den po požití gl. soli, jakožto vypuzovač zbytků a všeho ostatního.
Takže věc číslo jedna je zustat v klidu doma, jelikož jsem ještě celý den lítala na WC a odcházely ze mě menší zbytky, vajíčka a asi mláďata / 2cm dlouhé a asi 1mm silné tmavé nitky s tmavší hlavičkou/ bylo jich docela požehnaně.
Takže jsem tělo nezatěžovala žádnou těžkou stravou, protože stále čistilo co se dá. Ráno jsem vypila meruňkový džus-kvůli draslíku /řekla bych že dobrý je od Granini, protože když ho zapomenete nedopitý zavřený večer na kuch. lince ráno je po něm, takže tam bude co nejmín konzervantů a sajrajtu/. K obědu rozvařená obyčejná rýže / ne dlouhozrnná/ s uvařenou mrkví - nesolené a 3tablety probiotik, k večeři zelenina + za celý den asi 3 litry obycejné vody.
Já vím, není to nic moc po tom týdnu na zelenině a lehké stravě, ale tělo potřebuje odpočinek aby se vzpamatovalo a odpočinulo si.
Ted zacnu každý vecer s Carbofitem, aby na sebe navázal zbytky toxického bordelu a neslo to znovu do jater a do tela.
Jinak se cítím dobře, střeva jsou v klidu, tělo v pohodě
mějte se. Alfka.