Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nso ci píše: ... chcela by som sa spýtať, či sa hrebíček musí užívať iba natobolkovaný.
Nazdar Nsoči. Ty tobolky jsou vymyšlené pro změkčilé bílé tváře, aby jim hřebíček nepozvedl bachorek do krku. :D Tvrdý Apačové tobolky na hřebíček nepotřebujou. Hádám, že jsem taky Apač. :laugh: :laugh: :laugh: Bacha na MMS2 a podobně, tam už je to poněkud jinak i u Apačů.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
kolecko
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od kolecko »

alfka píše:no a co přidávat do praní ocet ?

to mi taky napadlo, ale je to pravý opak sody, co doporučuje Clarková - jedině, že by jim vadily oba extrémy...obě možnosti rozrušovaly jejich těla

:idea: Pocvič se v upravování citací - poo

Nso ci
Starší člen
Dal: 268 poděkování
Dostal: 36 poděkování

Příspěvek od Nso ci »

Slavek Krepelka píše: Hádám, že jsem taky Apač. :laugh: :laugh: :laugh:
:laugh: :eclap: :good: Sledujúc tvoje pokusy, hneď som si myslela :D..., a to priam sám Veliký Manitou. :smoke: :laugh: :bye:

„Chcem byť silný nie preto, aby som bol väčší než môj brat, ale aby som porazil svojho najväčšieho nepriateľa – seba.“ Indiánske príslovie.
jardax
Zasloužilý člen
Dal: 56 poděkování
Dostal: 104 poděkování

Příspěvek od jardax »

Slavek Krepelka píše:
Nso ci píše: ... chcela by som sa spýtať, či sa hrebíček musí užívať iba natobolkovaný.
Nazdar Nsoči. Ty tobolky jsou vymyšlené pro změkčilé bílé tváře, aby jim hřebíček nepozvedl bachorek do krku. :D Tvrdý Apačové tobolky na hřebíček nepotřebujou. Hádám, že jsem taky Apač. :laugh: :laugh: :laugh: Bacha na MMS2 a podobně, tam už je to poněkud jinak i u Apačů.

Ahoj, Slávek.
jo jo, tobolky jsou pro bílé tváře, náš kmen zhltne polívkovku a ani nepohne okem.... ALE.... nevěřím tomu, že se hřebíčkovým drijákem "odparazituješ"...imho tudy cesta nevede, neobejdeme se bez "těžké" chemie.... pořád platí imho....

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

jardax píše:nevěřím tomu, že se hřebíčkovým drijákem "odparazituješ"
No hřebíček lidé často podceňujou. Ale je pravda, že stopro není... Jak u koho a podle typů a velikosti breber...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Nso ci
Starší člen

Příspěvek od Nso ci »

Je mi jasné, že je to beh na dlhú trať a možno bude lepšie páliť najskôr šípy, kým nasadím zbrane hromadného ničenia :laugh:. A ten obsah lyžice je od oka, preto, lebo netuším, koľko sa zmestí do takej tobolky.

„Chcem byť silný nie preto, aby som bol väčší než môj brat, ale aby som porazil svojho najväčšieho nepriateľa – seba.“ Indiánske príslovie.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Nso ci píše:A ten obsah lyžice je od oka, preto, lebo netuším, koľko sa zmestí do takej tobolky.
No z jednoho pytlíku hřebíčku (zn. např. Avokádo) se udělá cca 36 tobolek. Takže bys měla zvládnout - tedy pokud bys si chtěla postupovat podle mého návodu (při maximální dávce) asi tak 2/5 pytlíku na jeden zátah, což je přesně 14,4 kusů tobolek...

Nso ci
Starší člen

Příspěvek od Nso ci »

Palo, čo je to prosím jeden zátah? :ethink: A tvoj návod medzi 159-timi stranami (?) tiež prosím nakopnúť.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Palo píše: No z jednoho pytlíku hřebíčku (zn. např. Avokádo) se udělá cca 36 tobolek.
Měl by náhodou na sobě pytlík napsáno, kolik je v něm gramů? To by se to hned jinak dávkovalo. Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

kolecko píše: ... ale je to pravý opak sody, co doporučuje Clarková - jedině, že by jim vadily oba extrémy...obě možnosti rozrušovaly jejich těla
Ony ty extrémy vadí všemu, i železu atp. Není tedy divu, že by vadily i breberkám. Již jsem někde zašpekuloval na tohle téma s tím, že pokud jsou brebery kyselinotvorné, jako třeba brabenci, stejně jako brabencům jim bude vadit zásada jako třeba vápno, ale maj šanci se bránit zvýšením kyselosti. Pokud však je zakápneme kyselinou, zvýšenou kyselostí se bránit nemůžou a zásadotvornost neumí. Z toho důvodu mám pocit, že naše těla se brání patogenům, tedy těm povětšinou kyselinotvorným zvýšením kyselosti, spíše než zvýšením zásadovosti a může to mít něco společného i s povahou člověka :D . Jsou případy, kdy dojde k silné alkalizaci organismu jako odpověď na patogen a řeší se to o dost obtížněji než překyselení napumpováním hromady HCl do krevního systému. Proto mi začal vrtat kebulkou antifreeze, tedy glykolalkohol. To si nedělám prču. Nevidím důvod, proč by měl být horší léčivo než MMS pokud by byl rozumně dávkovaný. To bude zas průzkum :roll:

Ahoj, Slávek.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:Měl by náhodou na sobě pytlík napsáno, kolik je v něm gramů? To by se to hned jinak dávkovalo.
Pytlíky doma už nemám... Hádám, že 200 g.

alfka
Starší člen
Dal: 25 poděkování
Dostal: 231 poděkování

Příspěvek od alfka »

Ahoj všem :bye:

ještě vám napíšu jak to probíhalo včera den po požití gl. soli, jakožto vypuzovač zbytků a všeho ostatního.
Takže věc číslo jedna je zustat v klidu doma, jelikož jsem ještě celý den lítala na WC a odcházely ze mě menší zbytky, vajíčka a asi mláďata / 2cm dlouhé a asi 1mm silné tmavé nitky s tmavší hlavičkou/ bylo jich docela požehnaně.
Takže jsem tělo nezatěžovala žádnou těžkou stravou, protože stále čistilo co se dá. Ráno jsem vypila meruňkový džus-kvůli draslíku /řekla bych že dobrý je od Granini, protože když ho zapomenete nedopitý zavřený večer na kuch. lince ráno je po něm, takže tam bude co nejmín konzervantů a sajrajtu/. K obědu rozvařená obyčejná rýže / ne dlouhozrnná/ s uvařenou mrkví - nesolené a 3tablety probiotik, k večeři zelenina + za celý den asi 3 litry obycejné vody.
Já vím, není to nic moc po tom týdnu na zelenině a lehké stravě, ale tělo potřebuje odpočinek aby se vzpamatovalo a odpočinulo si.
Ted zacnu každý vecer s Carbofitem, aby na sebe navázal zbytky toxického bordelu a neslo to znovu do jater a do tela.
Jinak se cítím dobře, střeva jsou v klidu, tělo v pohodě :D
mějte se. Alfka.

alfka
Starší člen
Dal: 25 poděkování
Dostal: 231 poděkování

Příspěvek od alfka »

Slavek Krepelka píše:
kolecko píše: ... ale je to pravý opak sody, co doporučuje Clarková - jedině, že by jim vadily oba extrémy...obě možnosti rozrušovaly jejich těla
Ony ty extrémy vadí všemu, i železu atp. rozumně dávkovaný..... To bude zas průzkum :roll:

Ahoj, Slávek.
Ahoj Slávku,

cloveče nepřestáváš mě bavit :D obdivuju tvoji odvahu,znalosti, odhodlání a vytrvalost :good:

Jinak z pohledu hospodynky k tomu octu, do praní ho přidávám už dlouho, likviduje bordel a plísně, není cítit z vypraného prádla a zároveň se čistí i pračka. Jinak prádlo nevyžere, obrázky na detskem obleceni jsou porad krasne, atp.
Co se týká myčky, tam dávám místo hnusného chemického leštidla 5% jablečný ocet, jinak používám gel z mýdlových ořechů a výsledek je naprosto totožný jako s hnusnýma fosfátovýma tabletama. Kdyz dám jablečný ocet do myčky, likviduju plísně v trubkách myčky a nemyju pak nádobí špinavou vodou. /jen o víkendu, pres týden nejsem líná tu trochu nádobí umýt ručně/
Ale jinak jsem naprosto normální :D

Alfka ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

alfka píše:...k tomu octu, do praní...
No ináč, když jsme už u toho praní... Místo prášku na bílé prádlo, jak jsem zjistil od kámoše, je výborný perkarbonát, je poměrně levný, netoxický, vhodný i pro alergiky a nestojí moc. Kilovka vydrží asi na 30 praní a prodává se všude možně i za nekřesťanský prachy - co jsem slyšel, tak třeba za tisícovku za kilo pro ty, co to tohle neví a kupují to vesele dál zkrz spokojenost...
http://www.fichema.cz/perkarbonat-sodny ... p-399.html

jardax
Zasloužilý člen
Dal: 56 poděkování
Dostal: 104 poděkování

Příspěvek od jardax »

no občas se necháme všichni unést... nějak jsme asi někteří zapoměli, o čem tahle diskuze je....

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“