Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Sama máš tu zkušenost, že se bolest objevila zpátky až za týden.
To znamená, že během týdne se stihne zub navrátit do zhruba původního stavu.
Z toho se dá usoudit, že není nutné vyplachovat každé 2 hodiny, ale bohatě bude stačit řekněme jednou nebo dvakrát denně, třeba u příležitosti čištění zubů. Za nějaký čas si zase můžeš ověřit pokusem, za jak dlouho se bolest vrátí, tedy pokud, a podle toho upravit "dávkování", to znamená snížit a nebo zvýšit frekvenci.
Zdravím - poota
To znamená, že během týdne se stihne zub navrátit do zhruba původního stavu.
Z toho se dá usoudit, že není nutné vyplachovat každé 2 hodiny, ale bohatě bude stačit řekněme jednou nebo dvakrát denně, třeba u příležitosti čištění zubů. Za nějaký čas si zase můžeš ověřit pokusem, za jak dlouho se bolest vrátí, tedy pokud, a podle toho upravit "dávkování", to znamená snížit a nebo zvýšit frekvenci.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Daria Lori
- Starší člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Máte zkušenosti s použitím MMS při transplantaci kosti - 1kg, titan....co na to imunita? nevyloučí kost? Jak pomoci při bolestech jinak?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Ahojky,hrozinka píše:....14dní jsem brala po dvou hodinách MMS a kloktala s MMS -okamžitě bolest přestala. Přestala jsem brát tedy MMS a ouha - do týdne je bolest zpět.
na každýho působí mmsko trochu jinak
Já chytil akutní zánět zubu samozřejmě v pátek večer
Nasadil sem Cláru, ale silnou tj. po hodině 3x6 kapek (pro někoho síla!), v noci opět a ráno taky. Zub se uklidnil a když se po obědě ozval tak dostal další Cláru. Tedy v součtu 72 kapek/24 hod
Od té doby pokoj (V neděli už nic) a když sem byl v pondělí u zubaře a drátkama mě čistil kanálky tak sem enem cítil že něco dělá. ŽÁDNÁ BOLEST Já tím MMS ten zánět úplně odrovnal
Vydržať
H.
PS- kdo není čisté používáním MMS tak ať to nezkouší! = silná reakce org. a herxka
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Mimo téma (offtopic)
... jelikož se nejedná o metodu léčení pomocí MMS, dávám to sem jako off-topic ...
... a pozor, ... tento způsob nejen utlumí bolesti, ale v mnohých případech je dokonce schopen i "vyléčit příčinu", ať už se jedná o různé části těla (tj. nefunguje to pouze na bolesti zubů, ale působí i na jiné další bolestivé příhody) ...
... viz http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=73644#p73644 , kdy tento postup vyzkoušel a popsal i Fox_25 v http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=116246#p116246 ...hrozinka píše:Bolí mě při dotyku zablombovaný zub......
... a pozor, ... tento způsob nejen utlumí bolesti, ale v mnohých případech je dokonce schopen i "vyléčit příčinu", ať už se jedná o různé části těla (tj. nefunguje to pouze na bolesti zubů, ale působí i na jiné další bolestivé příhody) ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
Díky za rady a běžím na odkaz. Zub už opět přestává díky mms bolet.
Tak na odkaze jsem si moc nepočetla - tuto radu určitě zkoušet nebudu a jsem nekuřák.
-
- Stálý člen
- Dal: 23 poděkování
Ahoj Poota a čo si myslíš o zarábaní chloritanu s hydrogensíranom? Ďakujem indigapoota píše:Při aktivaci kyselinou citronovou vznikají navíc citrany, které zjednodušeně řečeno ředí krev, což je při některých případech dobře a při jiných špatně. Proto se přešlo na aktivaci kyselinou chlorovodíkovou, jejíž "nespotřebované" zbytky působí příznivě na trávení.
Dalším stádiem vývoje je snaha o výrobu čistého chlordioxidu - CDS bez dalších příměsí, a to jeho rozpouštěním ve vodě.
Zdravím - poota
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Chloritan používám jenom na akutní problémy a aktivuji ho kyselinou chlorovodíkovou.
Zatím nemám důvod přecházet na CDS ani na jiný aktivátor. Aktivovat lze jakoukoli kyselinou, takže se jedná jenom o to, jaké vedlejší látky kromě chlordioxidu vznikají. Ty mohou být různé a taky různá těla s různými problémy potřebují ty látky různé. Je tedy možné, že to budou zrovna ty potřebné, ale stejně tak je možné, a dokonce pravděpodobnější, že to budou spíš ty nepotřebné či dokonce škodlivé.
U CDS se ve vodě rozpouští snad jen chlordioxid, takže by to mělo být "čistší". Hydrogensíran jsem jako aktivátor nezkoušel.
Osobně se mi nezamlouvá ani výraz "aktivátor", když se jedná vlastně o neutralizaci.
Zdravím - poota
Zatím nemám důvod přecházet na CDS ani na jiný aktivátor. Aktivovat lze jakoukoli kyselinou, takže se jedná jenom o to, jaké vedlejší látky kromě chlordioxidu vznikají. Ty mohou být různé a taky různá těla s různými problémy potřebují ty látky různé. Je tedy možné, že to budou zrovna ty potřebné, ale stejně tak je možné, a dokonce pravděpodobnější, že to budou spíš ty nepotřebné či dokonce škodlivé.
U CDS se ve vodě rozpouští snad jen chlordioxid, takže by to mělo být "čistší". Hydrogensíran jsem jako aktivátor nezkoušel.
Osobně se mi nezamlouvá ani výraz "aktivátor", když se jedná vlastně o neutralizaci.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Mimo téma (offtopic)
... jedná se těžké nepochopení ... ... vždyť netřeba být kuřákem !!! ... ...... jak je zmíněno v prvém odkazu, nervová zakončení postačí podráždit jakýmkoliv dýmem ... např. z doutnajícího konopného provázku, sušených bylinek, kousku dřeva, apod. ... tzn. nemusí to být nutně cigaretový dým !!! ...... a co se týče nekuřáků, tak na ně tato metoda působí mnohem efektivněji než na kuřáky, kteří jsou na dým v dýchacím ústrojí zvyklí ..... tj. u nekuřáků postačí expozice dýmem po mnohem kratší dobu ... ...hrozinka píše:Tak na odkaze jsem si moc nepočetla - tuto radu určitě zkoušet nebudu a jsem nekuřák.
... mmch, tuto metodu využívala i má přítelkyně (zapřísáhlá to nekuřačka) vč. několik jejích kamarádek v období "křečí v břiše" (v době, než začaly pravidelně užívat kotvičník, který jich definitivně zbavil nepříjemných MS bolestí) a nemohly si ji vynachválit ... ... (vždycky mi říkala, "zapal si cigaretu a půjč mi ji" ... ) ...
-------------
PeS: ... tato metoda "odstranění bolesti" dokonce působí (nejen) na lehčí případy migrén (osobně odzkoušeno) ...... "podrážděním" (aktivaci) nervových zakončení totiž dochází v organismu k produkci přirozených opiátů (především endorfinů, jenž si tělo vytváří pro zmírnění následků větší fyzické námahy, dále enkefalinů, atd. ... více viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Peptid ), které mají i léčivé účinky, na kterých však ale nevzniká závislost jako u jejich uměle vyrobených protějšků ...
... co myslíš, co je pro tělo méně škodlivé ??? ...... přirozené látky, které si tělo vyprodukuje samo ... ... anebo uměle vyrobené chemické látky ??? (platí samozřejmě pro všechny průmyslově vyráběné "medikamenty", nejen pro MMS) ...
... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
Muzete mi nekdo poradit zda je mozne pouzit MMS i na akutni epiglotitidu, porad se mi vraci zanet hrtanu co dva tydny, je to zpusobeno baketerii co napada zaklopku, spatne se mi s tim zije, dusnost, kasel, plice jak balon, bolesti kose, otresny, mohlo by aspon kloktani MMS pomoci?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Ahojky,JardaXXX píše:Muzete mi nekdo poradit zda je mozne pouzit MMS i na akutni epiglotitidu, porad se mi vraci zanet hrtanu co dva tydny, je to zpusobeno baketerii co napada zaklopku, spatne se mi s tim zije, dusnost, kasel, plice jak balon, bolesti kose, otresny, mohlo by aspon kloktani MMS pomoci?
mmska postupně zabírají na móóc problémů
Mě na plícní problémy (alergie na kouře ze sváření apod..) pomáhá dýchání dvoukapkovýho mmska s kys. citronovou.
Po aktivaci dvakrát až 3x nadýchnu nosem a zadržím dech, pak dvakrát do plic pusou a co nejdéle zadržím dech. Do zbytku doleju tak 1/2 deci vody a tím kloktám...
To kloktání by ti taky mělo pomoci ale nepřehánět to s počtem kapek. Do plic doporučuje Humble max. dvoukapkový MMS! na enem kloktání můžeš přidat. Jednou sem to s décháním přehnal a dva dny mě pak škrábalo v krku-grrr
Vydržať H.
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Zdravím všetkých, mám jednu rýchlu otázku. Musím si dať C-čko každý deň po ukončení MMS aktivovane HCL ? Niejako mám pocit, že mi C-čko nerobí dobre a nemám moc chuť ho brať. Ďakujem.
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
-
- Starší člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Dík sisa MMS bude mať čo robiť, dostal som zaujimavú chrípku.
Prečo sa trápiť s MMS, ak je tu CDS http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování