Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Rok 2012 - střípky poznání

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: kdyby byl pouze v tomto světě

Příspěvek od martin11 »

vítr píše:a žádném jiném tak by to fakt nešlo,
......
Je to v genetické výbavě člověka dnešní doby.

...aha. :idea: ..tak ano .. a dík "Větře" :good: ....za všechny zde martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

indigové děti, přesné datum, ...

Příspěvek od adam.benda »

Comenius píše:Adam Benda se skoro ve všem trefil na hlavičku, akorát s těmi indigovými dětmi bych nebyla tolik optimistická, vzhledem k tomu, co jim jako systém a v celku jako málo vědomé společenství, můžeme nyní nabídnout. Bude dost záležet na tom na, kterou stranu se přidají ...
Comenius, díky a ohledně těch indigových dětí jsem měl představu takovou, že jejich potenciál je nezávislý na chování společnosti.. Rozvoj jejich unikátních vlastností není závislý na výchově a vlivu prostředí.. Ale nevím o nich mnoho, možná se pletu..
Comenius píše:... Také Rosicruciáni už více než 50 let hlásají " Víme jaká doba přichází " a všemožně se snaží naučit připravené, jak se dostat k poznání z první ruky a nebýt závislí na chanellingu ...
S těmi Rosencruciány je to zajímavé.. A věšteb a proroctví je skutečně mnohem víc.. Marie Shepten(?), Bible, Myrdin (Merlin), Nostradamus, ...
martin11 píše:se upínáme k jednomu okamžiku....21.12 2012
kdo určil tenhle datum....
...neptám se proto, že víme za jak dlouho to bude....ale proto. ...že dopočítáváme "nějaké" datum....
...prosím nechť mě někdo opraví....ale ví se kdy byl rok 1 ....????...... uršitě by se dalo dopočítat, že to bylo třeba úterý...
...tak ...všichni zde pracujeme s nějakým konkrétním datumem, který bude.....
...vždyť i několik dnů , které se vyškrtly z gregorianskáho kalendáře je nepřesný udaj....a protože ani nevíme, kdy byl 100 ani kdy byl rok 300 před naším letopočtem....tak 21.12 2012 muže být zítra anebo byl předevčírem....

...to že slavíme Vánoce..a umíme počítat dny ještě neznamená , že se něco stane.....a co k tomu staří Májové....že řekli , za tolik a tolik dnů se stane toto...
Zdravím Martina.. Existují tzv. kodexy (myslím, že je jich celkem něco přes padesát).. Tyto kodexy jsou výsledkem práce vědců z různých oborů (historie, astonomie, ...) a smyslem toho celého je korelace (srovnání) různých kalendářů (např. mayského a gregoriánského). Jedno z "nejlepších" srovnání popisuje tzv. Drážďanský kodex. Někteří například čeští vědci vytvářejí jiné kodexy, které považují za správnější.
Všiml jsem se, že občas je taky uváděno datum 23. 12. 2012. Nevím, jestli se jedná o nějakou chybu, nebo je datumů více a 21.12. se prostě jen lépe prodává, jak naznačil martin11..
Každopádně souhlasím s Ilemem, všechno už to běží a oné datumy pravděpodobně přinášejí čas vrcholení.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: indigové děti, přesné datum, ...

Příspěvek od pepo.bn »

Tak tak... . ,,Človek mysliaci tvor" je len človek mysliaci tvor . Medzi nami , za každých okolnostî je to vždy a všade len tak ako to má biť , tj. ,,Každému čo právom patrí", npr. blbému ,,lopata", múdremu ,,počin" atď.atď . Dátum ako taký v tom nehrá žiadnú rolu . PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

možno sem?...

Příspěvek od chiq »

doporučujem pozrieť až do konca...

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Re: možno sem?...

Příspěvek od Pego »

Tohle mine min paliva a dokaze i krast money:

Petrswetr
Nový člen

Střep?Se

Příspěvek od Petrswetr »

and

:arrow: :idea:

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Sluneční aktivita - 2012

Příspěvek od rival »

[youtube][/youtube]

rival - živý člověk - suverén
Comenius
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování

Hopi

Příspěvek od Comenius »

Zdravím přítomné po lehké chřipce,

Ráda bych sem dala příspěvek „ Příběhu Indiánů kmene Hopi o stvoření světa“

Indiáni kmene Hopi jsou poslední dosud žijící velmi zvláštní indiánský lid, který se vyskytoval převážně ve státu Nové Mexiko a na severovýchodě Arizony. Je to nejzápadnější skupina Pueblo-Indiánů . Jejich příbeh o stvoření světa je mýtem o zkáze a věčném návratu, které budou trvat tak dlouho, dokud „ člověk“ nepochopí, co s ním měl Stvořitel v úmyslu.
Myslím, že pokud se bude číst s tou správnou otevřeností, je možné v něm zahlédnout nejen legendu. Je mi líto, že pro některé to je nelehké a pro jiné ba i nemožné. (Omlouvám se za chyby v textu )
Přílohy
Příběh Indiánů kmene Hopi.htm
(21.03 KiB) Staženo 95 x

Naděje na obecné světlo, u konce dnů, je nepochybná.
laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Co nás vlastně čeká???...

Příspěvek od laik »

Zdravím
Tak nevím nevím.....myslím si že sme na rozcestí několika různých realit ,několika směrů ,kterými se můžeme dát a žádný mě zatím nepřipadne dobrý....a ještě po shlédnutí tohoto dokumentu....... http://myslichvost.blogspot.com/2010/01/osn-newage.html .......hmmm
nejspíš za tím fakt bude několik ras mimozemštanu co se snaží ovládnou svět po svým.......a my jako loutky se klidně necháme vodit ,bez odmlouvání......možná hrají jen nějakou společenskou hru...něco jakou Monopoly ,nebo nějakou online RPG hru po mezigaktické síti.......
kdo ví
kdo ví
........

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno....

Příspěvek od jarda ovčák »

Já si myslím, že ti mocní využívají přirozené vnímavosti a zvídavosti lidí k vytvoření a ovlivnění modelu chování tak, aby z toho kdokoli profitoval.
Důležité je totálně zahltit lidi smetištěm informací, aby nevnímal vlastní realitu a nebyl názorově nezávislý. Nezávislost jako taková je extrémně potírána.
Sluneční erupce jo, to bych bral. Ale jak můžou vědět, že tento cyklus bude extrémně bujarý?
Pokud by se nějakou indukcí zničilo vedení elektřiny, pak by to byl poměrně rychlý a racionální zánik civilizace takové, jakou ji známe. Bez elektřiny si ani neprdnem.
Jestli přijde k tomu nějaký duchovní armagedon......???? No, dle mého určitě. Páč se lidé budou při každém soustu modlit a děkovat bohu, že se mohou najíst........ taková bude cena potravin.
Jestli přijde odin, krišna, budha nebo kristuspán, to bych nechal na zasvěcené.
Potíž je v tom, že v tomto odcizeném anonymním světě jsou lidé osamoceni jako nikdy dříve. Ženy se necítí být ženami, těmi bohyněmi vládnoucí pevnou rukou svým Mužům.
Mužové již nejsou těmi hrdými válečníky, dobyvateli,budovateli, živiteli, ale mnohdy věchýtky, kteří tráví denně před zrcadlem tolik času, jako jejich dědové za celý rok. Maštěné kebule, ondulované kudrliny nebo zdobně upravená barvená čupřina nepřidá na mužnosti stejně jako táhlý nářek a bědování na nespravedlnost celého světa.........
Pak tedy je naprosto přirozené, že máme nutkání někam patřit. K socanům,belzebubům, komančům, farizejům, baptistům nebo satanistům vyznávajících vskříšení E.T. mimozemštana. Jsme snadným cílem, snadnou kořistí. Je nám přirozené patřit ke smečce, kmeni, rodu, družině,farnosti či vojsku.
Tam jsme se cítívali bezpečně.....
Enem mi připadá naprosto tristní, že se oficiálně nikdo nevyslovil, páč by se mohlo pár lidiček připravit. takhle to bude opravdové faux paux..... :(

adam.benda
Zasloužilý člen

příprava - náhradní zdroj energie

Prakticky každý den se zabývám věcmi kolem roku 2012 a snažím se udělat
alespoň předběžný závěr, který nás nasměruje na co nejlepší přípravu.

Asi nejzřetelnějšími hrozbami jsou přepólování Slunce a planeta X (/Nibiru/Nemesis/...).
V případě nějakého dopadu planety Nibiru s tím asi mnoho nemůžeme udělat..
V dalším případě přepólování Slunce se můžeme alespoň nějakými prostředky připravit
na eventuelní globální výpadek dodávky elektřiny a možná i zničení všech elektronických
zařízení. Ať už bude svět pouze elektronicky paralizován, nebo se zcela vrátíme do jeskyní,
tak jako tak se bude hodit náhradní zdroj. Navrhuji, abychom se pokusili vyvinout buďto
přímo hotový náhradní zdroj energie nebo alespoň připravit různá zařízení,
kterých budeme moci po případné katastrofě k získání energie využít.

Dle mého názoru je nejvhodnějším náhradním zdrojem energie generátor, který bude
využívat radioaktivního záření. Zařízení by mělo být relativně jednoduché a mělo by
v případě vhodně zvoleného agregátu dodávat energii po dobu desítek nebo i stovek let.
Nemusí jít o nebezpečně radioaktivní materiál, můžeme použít i slabě zářící objekty.

Občas díky způsobům výroby dobře svítí sádrokarton, možná nám taky svítí pár věcí,
které máme v kůlnách na chatách a chalupách.. např. zednické olovnice.. V nejhorším
snad můžeme zaběhnout na haldy třeba k Příbrami a divil bych se, kdyby všechny vyvezené
šutry měly nulové radioaktivní záření.

Chce to geiger.. Ještě jsem se pořádně nedíval na ceny nebo na možnosti vlastní výroby
takového měřidla.

Pokud by mělo hrozit zlikvidování elektronických obvodů, měli bychom zvážit vývoj
speciálních štítů, které ochrání alespoň náhradní zdroj energie a pár dalších základních
pomůcek pro přežití. Uvažuji už o magnetických štítech, které by byly schopny
ochránit obvody nacházející se uvnitř štítů, ale tato metoda by pro některé typy obvodů
byla celkem na nic, protože samo ochrané pole by mělo špatný vliv na všechny obvody,
které obsahují nějakou paměť, takže minimálně všechny obvody s mikroprocesorem
(nebo jakýmikoliv součástkami, které si udržují svá data formou magnetického záznamu).
Uvažuji ještě nad pouhým uzavřením elektroniky do ocelové nádoby, ale ohledně
ochránění před uvažovanými vlivy si tímto řešením ještě nejsem tak úplně jist..

Ať už to dopadne jakkoliv, i kdybychom měli zůstat jen s oštěpem v ruce, myslím, že zdroj
se bude hodit..

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Hrozbám kolem kolabsu energetické sítě dávám velkou váhu, protože přesně to prorokují
Mayové svými potomky dnešní generace. Jak jejich kalendář, tak jejich nesmrtelné proroctví,
které přímo promlouvá ke světu a zvláštní chování Slunce a čas jeho přepólování a konce
4. cyklu tyto obavy jen potvrzuje. Navíc, vezmu-li v úvahu svědectví "Henryho Deacona",
Mayové byli napojeni na nepozemskou civilizaci a její technologie, což váhu jejich proroctví
opět ještě víc pozvedá.

Nejsem si jist, jak přesně do toho celého zařadit NWO. Možná jde jen o samostatnou paralelní
věc, která s katastrofami na Zemi nemá nic společného.. A nebo stoupenci NWO na tyto změny
právě čekají.

martin11
Zasloužilý člen

Re: příprava - náhradní zdroj energie

Příspěvek od martin11 »

...Adame...promiň...známe se už dost dlouho../ i když ne osobně../...to co jsi napsal....je krásná pohádka..../nízko nuklearní zdroj /...
...tvůj příspěvek je v rovině "kazatele"...který ví , jak by to udělal, kdyby to uměl....
...zdroj elekrřiny je ...jak ho popisuješ ....jen Tvoje zbožné přání....kolaps el. sítě odsřihne všechno ode všeho...mužeš mi říct, k čemu ti bude domácí zdroj energie...??.....no neříkej mi, že na to , aby jsi se mohl dívat na DVD, nebo pouštět CD :roll:..nebo budeš honit prázdnou ledničku....budeš prát...??....nebo vařit....nebudeš.....to ti garantuju...elektřinu budu potřebovat jen na ...vrtačku, svářečku pilu...atd.
...v paneláku to stejně nepotřebuješ a potřebovat nebudeš....za nejdřív ...lidi to vybavení nemají...za druhé s tím neumí....respektive.....umí s tím tak 15% populace....v dnešním světě nagelovanejch manažerů to ale je normální....tak se můžeme jen "modlit"...jak psal Jarda...k nějakýmu tomu svýmu.....víš kdo z toho kolapsu bude mít největší prospěch....Amazonský indiani....protože jim přestaneme kécet prales......a oni umá žít s přírodou a v přírodě.....
...tak už přestaň psát takový hovadiny ...jako jsi teď napsal....nebo ssi to nech jako pohádku pro 5ti letýho vnoučka....ten ti to možná... :?: ...ještě zbaští......
...juinak ti přeju hodně štěstí s konstrukcí zařízení na měření záření..... :idea: ......všem hezký den martin11 :lol:

adam.benda
Zasloužilý člen

martin11

Martine11,
asi jsem se tedy špatně vyjádřil, ale můj příspěvek není v rovině "kazatele"
a už vůbec ne takového kazatele, který by nevěděl, jak něco takového udělat.
Zdroj energie na principu využívání radioaktivity je vcelku jednoduché zařízení.

Rok 2012 je jedná velká neurčitost a těžko přesně říct, jak to bude vypadat.
Můžou se stát různé věci, ale je vcelku jasné, že tenhle svět je přebudován
a jeho aktuální silou je elektřina. Pokud dojde jen ke kolabsu sítě a my zůstaneme
v panelácích, můžeš mi říct, jak si v obýváku v zimě zapálíš ohníček? Asi půjdeš
před panelák a rozděláš si oheň tam, kde tedy pravděpodobně stejně umrzneš.
Příkladů může být víc, může se nám energie hodit například k dálkové komunikaci,
i kdyby to mělo být jen starou dobrou morseovkou. Sám jsi správně zmínil potřebu
elektřiny na vrtačku, svářečku,.. To je fuk, jaké příklady uvádím, protože vše bude
vyplývat z toho, co se přesně stane. Ale domnívám se, že za všech
okolností by se mohla elektřina hodit. A samozřejmě, že takovou technologii si většina
lidí neumí vyrobit ani ovládat, nemyslel jsem to z globálního hlediska, proto to zmiňuji
zde na fóru, kde je určitá koncentrace lidí, kteří by si ohledně toho poradit uměli.

Určitě bude potřeba, naučit se přežít v čisté přírodě, ale zdroj energie nám může přinést
pár výhod pro přežití navíc.

Nikdo mi nemusíte zbaštit tuhle pohádku pro vnoučka a můžeme se tu nečině modlit
až do skonání věků, počínejte si, jak uznáte za vhodné. Já se co možná nejvíc
připravím a pokusím se vytvořit nejlepší podmínky pro bezpečí a přežití svých blízkých.

Máme zodpovědnost za lidi ve svém nejužším okolí, kteří se na to neumí nebo nedokáží
připravit nijak.

martin11
Zasloužilý člen

Re: martin11

Příspěvek od martin11 »

...no dobře...já myslel , že to s těma mikroreaktorama myslíš vážně.....jo kdyby se ní¨áhodou stalo něco katastrofickýho....tak i ta Morseovka je nanic.....pak už jen každý sám za sebe...." co se v mládí nazčíš, ve stáří jako když najdeš"....
...jsem od přírody lidumil...ale myslím , že někoho mi zrovna líto nebude... :idea: ...jediné co mě štve je, že přežijou ti, kteří si to nejméně zaslouží...ale ono na ně také dojde....
...jo a tohle mě poslal Gromit... :good: ...http://www.euroekonom.cz/analyzy-clanky ... chlazovani

...zajímavé..a děsivá předpověď počasí......no uvidíme co bude.....zdraví martin11 :lol:

http://www.euroekonom.cz/analyzy-clanky ... chlazovani

adam.benda
Zasloužilý člen

Re: martin11

To je právě ono, nevíme, jestli bude morseovka na nic.. Dost reálně se může stát, že svět nebude
zpustošen, ale pouze jaksi paralizován.. hlavně po stránce dnešní každodenní techniky.
Je dost možné, že lidi budou odkázáni jen na osobní přímý kontakt a nebudou moc komunikovat
na dálku, protože veškterá konvenční komunikační technika bude mimo provoz.
Ve chvíli, kdy zmizí věci, kterými jsme dnes rozhýčkáni, bude život komplikovanější a dálkové
dorozumívání by se mohlo hodit. (dálkové - myšleno např. 10 - 50 km) Více informací o okolním
prostředí může znamenat více možností na přežití a lepší tendence ke vzájemné spolupráci.

Také mě štve, že přežijí asi nejvíce ti, kteří si to nejmíň zaslouží, ale další pravdu máš v tom,
že na to také doplatěj. Hodně těchto lidí je už tolik závislých na dnešním luxusu, že se budou těžko
smiřovat s novou realitou.. Už tady pro ně začne problém.

Odpovědět

Zpět na „Universum“