Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Danha
Nový člen

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Danha »

Palo píše:
Zuzula píše:Ahojte, dakujem...
Souhlasím s Kacabou, vlasovci... Ty dělají i ty problémy s dutinama. Zřejmě toho bude víc, ale pročistit se Ivermectinem a Hetrazanem by neuškodilo... Žel s dávkováním Hetrazanu nepomůžu, ještě ho moc dobře neznám, vlastně tahle kúra čeká i mě, až dorazí Hetrazan (začátkem příštího týdne).
Ahojte všeci,
o této problematice jsem nevěděla do nedávna. O tomto problému s parazity jsem se dozvěděla asi tak před dvouma měsícema, když maminka onemosněla a začali jsme řešit co to je a jka jí pomoci.
Po diagnostice nám bylo řečeno, že má vlasovce a že se jim musí velice rychle zbavit. Doporučen Ivermectin a Hetrazan. Máme i dávkování, ale bohužel nemůžeme nikde tyto léky sehnat . Můžete pomoci???!!!!!! Jsem nešťastná :bhead: z toho, že normální medicína není schopná pomoci a když už se člověk dobere k diagnostice, zapperu a plazmovému generátoru (šílené částky a platby za vše), tak zase narazí na to že nemůže vhodný lék sehnat.

Moc děkuji!!!

Danha
Nový člen

Příspěvek od Danha »

alfka píše:Ahoj všem,

koupila jsem si Regenu a je v ní první díl na téma vlasovci, ukázka zde http://www.e-regena.cz/?p=2080
celý clánek má 3 strany- z toho i neco o skrkavkách.

Mejte se, Alfka.

Perfektní článek, hodně mi pomohl. Moc děkuji!!

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Danha píše:...nemůžeme nikde tyto léky sehnat . Můžete pomoci???!!!!!!
Už to řešíme :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Danha
Nový člen

Příspěvek od Danha »

Jo, jo, jste perfekní a úžasný!!! Hned se u nás doma zvedla nálada o 100%. Po dlouhé době jsem konečně brečela štěstím!!! I miminko přestalo kopat :) asi ucítilo konečně mojí nprostou spokojenost :) . Moc děkuji!!!!!!!!

jardax
Zasloužilý člen
Dal: 56 poděkování
Dostal: 104 poděkování

Příspěvek od jardax »

Danha - hodně štěstí přeji mamince i tobě!!! A fandím ti, držím palce....

Niky
Starší člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 81 poděkování

Příspěvek od Niky »

ahoj, ked mozem za seba povedat, bola som vzdy velmi na sladke. teraz, po tych kurach, ja nemam absolutne, ale absolutne chut na sladke posledne mesiace, vobec. predtym som bola stihla tak ci tak a teraz sa snazim pribrat a nijako mi to nejde. a uvedomila som si, ze jednak mam ovela viac pohybu, a potom, ja vobec nejem sladke, tak rozmyslam, ako zdravo pribrat a udrzat sa na tej vahe. aj tak mam pocit ze este tu pasomnicu mam, to si pojdem dat zmerat a preliecit, no a mozno aj nemam a je to len od tohto
Zuzula píše:...takisto mam od detstva stale chut na sladke a neviem sa tych sladkosti dojest...

alfka
Starší člen
Dal: 25 poděkování
Dostal: 231 poděkování

Příspěvek od alfka »

Ahoj všem

myslíte, že kdyby se u obvodaka trvalo na tom, že chci zaslat vzorky na vysetreni sem, ze by to pomohlo nebo ze to muzu vyzadovat ?
Ona totiz obvodacka i gastroenterolozka poslala vzdycky vsechny moje vzorky do obyc laboratore a samozrejme se nic nezjistilo.

tady je odkaz http://uim.lf1.cuni.cz/narodni-referenc ... fn--1lf-uk
Zajimavy je cerveny řádek laboratorni diagnostika tkanovych helmitoz.
Jako me ti doktori vazne stvou, je tolik lidi co potrebuje pomoct a prdi na to. :(
Samozrejme je to hlavne pro cestovni medicinu..., ale jako to mame vycestovat schválne na dovolenou do Afriky jen proto, aby nas brali vazne?...

Mejte se, Alfka.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

alfka píše:...že chci zaslat vzorky na vysetreni sem, ze by to pomohlo nebo ze to muzu vyzadovat ?
"poslat sem" - co tím myslíš?

Niky
Starší člen

Příspěvek od Niky »

inak, to sa vas chcem spytat vsetkych. dokedy chcete brat lieky? ci ako budete pokracovat? lebo ja ked si poriesim svoj hlavny problem tak sa zameriam skor na posilnovanie imunity (co uz teraz robim). proste, nebudem pokracovat v meraniach a stale nove a nove lieky nasadzovat, ved telo ma fungovat aj bez toho a raz za rok-dva si urobim chemicke protokoly vramci prevencie, ale inak nie. skor tie prirodne preventive zaradit do normalneho jedalnicka - tiez robim a robila som to nevedomky aj predtym, a ked som z istych dovodov prestala, tak az vtedy sa mi zdravie zosypalo.
ja totiz mam celkom k tym liekom respekt a nemyslim si uz, ze antihelmetika su uplne neskodne, teda narazovo vramci liecenia urcite viac pomozu ako uskodia, ale aby som cpala telo touto chemiou permanentne, ze skonci jeden protokol a potom hned druhy a potom ktovie dokedy... zatial posledne zobraty ivermectin mi sposobil dost neprijemny stav, z ktoreho sa este spamatavam - bolo to presne pred tyzdnom, az tak, ze mam strach zobrat dalsi a dokoncit kuru.... teda, nemam istotu ci to bola reakcia na liek, ci herxka alebo este daky iny faktor, ale doviedlo ma to k tymto uvaham a teraz som zastala a rozmyslam ako dalej a ci toto je to spravne. zaroven este tusim dakeho parazita, tu pasomnicu asi mam a chcem ju poriesit, co je ale zas dost drsny protokol

Niky
Starší člen

Příspěvek od Niky »

alfka, nemusis nikam vycestovat, proste ich nadrzo oklam, ze si bola v ten a ten rok v afrike, ako by to mohli zistit ze nie? :D oni sa s nami nebabru v rukavickach, tak ani my sa nemusime

Niky
Starší člen

Příspěvek od Niky »

najdi si na mape daku zastrcenu dedinku pri nejakom znamejsom meste a povies ze si bola spoznavat exotiku, keby nieco, este daku farbistu historku pridas a je vymalovane

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Řekl bych, že zabývat se klasickou medicínou a cizopasníky je úplně zbytečné. Když neumí nic najít ani ve střevech, tak co s nima...

alfka
Starší člen

Příspěvek od alfka »

ja vím, ale štve me to...

alfka
Starší člen

Příspěvek od alfka »

Já jsem to nemyslela pro sebe, na doktory uz v tomhle kaslu, ale jsou lidi, kteri musi mit papir v ruce, aby vubec neco takoveho pripustili.
Já vím , je to jejich zdraví...
Jen me napadlo, ze by to mohla byt pro nektere lidi cesta, i kdyz na druhou stranu, na tech strankach sami pisou, ze vetsinou nic nenajdou..., komplikovane rozpoznat ... atd... klasika
Kamarádka pojede na 14 dnů do Keni, tak premyslim uz dopredu.

Díky za názor, Alfka.

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igi »

alfka píše:Ahoj všem

myslíte, že kdyby se u obvodaka trvalo na tom, že chci zaslat vzorky na vysetreni sem, ze by to pomohlo nebo ze to muzu vyzadovat ?
Ona totiz obvodacka i gastroenterolozka poslala vzdycky vsechny moje vzorky do obyc laboratore a samozrejme se nic nezjistilo.

tady je odkaz http://uim.lf1.cuni.cz/narodni-referenc ... fn--1lf-uk
Zajimavy je cerveny řádek laboratorni diagnostika tkanovych helmitoz.
Jako me ti doktori vazne stvou, je tolik lidi co potrebuje pomoct a prdi na to. :(
Samozrejme je to hlavne pro cestovni medicinu..., ale jako to mame vycestovat schválne na dovolenou do Afriky jen proto, aby nas brali vazne?...

Mejte se, Alfka.
Já nevím, radši bych šel na nějakou diagnostiku Salvií, asi to bude relativně spolehlivé, když hodně lidí se díky tomu vyléčilo. Běhání po doktorech zabere plno času, možná i něco si musí člověk platit sám, takže i cenové to možná vyjde nastejno.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“