Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 50 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Mám dotaz, mms vždy po namíchání ať už z 10% nebo 50% kys. cit. je výsledná směs vždy kyselá.. Uvádíte že kyselá nemá být že jde o neutralizaci, ikdyž jsem dal 4 kapky mms a 3 kapky 50% kys. stále výsledná směs kyselá... Já nejsem blbec a vím že mms je zásada a kys. kyselina, tzn že podle selského rozumu by mělo dojít při správném poměru k neutralní směsi. Vím ale že chemie je ale někdy nevyzpytatelná a mám strach z toho aby byl všechen chloritan neutralizován když to namíchám s kyselinou do neutrálního roztoku... ono tipuju že tak 1 kap kys.cit. by si myslím že by min. na 3 kapky... chápete ? Dovede mi nato někdo odpovědět ?? Pan Zajíček na AZ píše že mu nikdy kyselý roztok nevzniká, toto mi mozek nebere není možné při daných koncentrací docílit neutrálního roztoku tak jak to teda je ? Když upravím tu koncentraci kys. tak aby při smíchání s chloritanem byl výsledek neutrální bude to bezpečné ? Zaktivuje se všechen chloritan ? Díky a mějte se
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Chuťově kyselá ta směs bude vždy. Podstatné je, že z chem. hlediska bude neutrální.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Již jsem tady dlouho nebyl. Četl jsem nějaké články na "planeta hub.cz" o léčivých houbách a je tam video o plnění tobolek práškem ze sušených hub.
Nejde tady o houby, ale plnění tobolek MMS. Kdysi jsem to zkoušel, ale ruční plnění mne odradilo.
Kdo chce použít tobolky, tak snad v lékárně by měl být k mání i podobný přípravek, jako je na tomto videu.
Nejde tady o houby, ale plnění tobolek MMS. Kdysi jsem to zkoušel, ale ruční plnění mne odradilo.
Kdo chce použít tobolky, tak snad v lékárně by měl být k mání i podobný přípravek, jako je na tomto videu.
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Dědo ahojky,děda Slavík píše:Již jsem tady dlouho nebyl....
Nejde tady o houby, ale plnění tobolek MMS. Kdysi jsem to zkoušel, ale ruční plnění mne odradilo. Kdo chce použít tobolky, tak snad v lékárně by měl být k mání i podobný přípravek, jako je na tomto videu.
já to sem někde nedávno dal. Mě se osvědčil udělaný tobolkovač z odřezků plastů.
Má výhodu že je malý, skladný a není problém si naplnit jen jednu tobolku

Pro více tobolek sem si udělal na 100 ks a je to jen o málinko větší jako ten na videu....
Chce to vydržať
H.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jenže nemají všichni potřebnou zručnost a řemeslnický fortel. Zlaté ručičky českého šikulky vymírají a lidé si musí co potřebují za drahý peníz koupit. Navíc je málo času. Televize a PC jsou velcí žrouti času.
Kluci, do toho.
-
- Starší člen
dík za reakci, ale tak trochu to nemá logiku.. S ph si hraju snad od dětství, kapkama proužkama vším možným okolo ph, měřil jsem všeckosisa píše:Chuťově kyselá ta směs bude vždy. Podstatné je, že z chem. hlediska bude neutrální.

Od minulého příspěvku jsem si dal tu práci a od oka a chuti testoval a došel jsem k dost zajímavému faktu.. Už neředím půl napůl ale na 4kp dávám pouze 1 kapku 50% k.citr. a stejně je to kyselé ale vůůbec né tolik a vypadá to že to zreaguje s přehledem všechen chloritan.
Řikam furt chceto laboratoř ! Dyť jesi se nato tady někdy mrknul nějaký chemik nebo kdokoli z laboratoře tak ho muselo omývat.

Dále myslím že třeba právě při vnitřním užití mms je conejmenší kyselost vypité tekutina zásadní předpoklad, když většina do svých problémů bývá překyselená a dotoho ještě kyselý roztok mms, to si myslím že z velké části může za tu sra*ku.. Kterou většina lidí popisuje, i já, a opravdu nemám takovou váhu aby to množství co země vycházelo bylo jen to špatné, to si myslím že prostě bylo kyselostí prohnané trávení. Ono dal bych i méně kapek ale nerad bych dosebe lel nezreagovaný chloritan.
Poslední co mě vrtá hlavou je jak je to stou HCL v žaludku, pořád to nemůžu najít, není mi jasné jak to vtom bachoru funguje, ta kyselina tam je stále nějaká hladina ? Nebo jen když se najím ?? Dále mi není jasné jaktože se nenaředí když vypiju při jídle pulitra vody tak přece bych měl tu kyselinu naředit celkem až k neúčinnosti, no kdyby ji tam bylo pulitra tak ji o polovinu pulitrem vody zeslabím. Jak pak může fungovat ? Jo a tobych zapoměl, mms2 při reakci s HCL uvolňuje chlor ten je silně toxický a tedy není to náhodou ten chlór který likviduje špatné v těle spolu ale i s tím dobrým ? Vím že s chlorem se už kdysi dávno experimentovalo ale poškozovalo to tělo... ten samý pocit mám když zobu tu dvojku...
ale po včerejšku jsem si opět dokázal že cosi tam navrchu mě tu chce... ale zaboha mě to nenecha spokojeného...

Dále už se mi povedlo párkrát něco vyčarovat co evidentně bylo přesně to co potřebuju, a opravdu jsem jak chameleon a měnim tvar barvu stav ze dne na den ! Potom ten ksicht, to že ho nemám samou jizvu to prostě nejde na rozum, já se totiž moc nese*u a když tam vtom ksychtě něco je co se tlači ven tak to ven dostanu, bolest tu už ani nevnímám. Myslím že ikdybych tu kůži vystřich nebo vymáčkl kombinačkama tak to snesu, kolikrát jsem měl boláky, doslova díry, ale do týdne 14 dnu max a není potom ani památky, ale prozměnu se tvoří, jinde, nemám milimetr na kterém by nevznik bolák, a ono je to prostě takové že udělá se mi vždycky max 1-2 mega a zbytek menších a toto trvá od puberty dodnes tj skoro 10 let

narozdíl od psychopatů ve vládě...

- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Já už dávno nepoužívám kyselinu citronovou, ale pokud jsem ji bral, tak si matně vzpomínám, že její koncentrace ve vodě byla 1/9. To znamená jedna kávová lžíčka (zarovnaná) kyseliny, na devět lžiček vody. A teprve potom ty kapky...na MMS..
K tomu co píšeš dál o příčině našeho neštěstí, tak skutečně vinu nese vláda a začalo to kuponovými privatizacemi "svatého" Havla.
Co se týká vředů v podobě snad dozvuků puberty, tak u chlapů to trvá trochu dýl. Mne držela puberta do skoro třiceti. Prostě jsem byl pořád pitomé děcko. I když ženatý, ale jakoby bez odpovědnosti. Prostě děcko-
Nemusí být ale příčinou puberta. Mohou to být cizopasníci v těle. Jejich výkaly se musí z těla dostat ven a tak to může vyvolat vředy.
Odborník na tyhle potvory je PALO z Brna. Najdeš ho na tomto fóru.
Má vlákno "Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace"
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... t=paraziti
K tomu co píšeš dál o příčině našeho neštěstí, tak skutečně vinu nese vláda a začalo to kuponovými privatizacemi "svatého" Havla.
Co se týká vředů v podobě snad dozvuků puberty, tak u chlapů to trvá trochu dýl. Mne držela puberta do skoro třiceti. Prostě jsem byl pořád pitomé děcko. I když ženatý, ale jakoby bez odpovědnosti. Prostě děcko-
Nemusí být ale příčinou puberta. Mohou to být cizopasníci v těle. Jejich výkaly se musí z těla dostat ven a tak to může vyvolat vředy.
Kluci, do toho.
-
- Starší člen
jeee tak tomi pomohloděda Slavík píše:Já už dávno nepoužívám kyselinu citronovou, ale pokud jsem ji bral, tak si matně vzpomínám, že její koncentrace ve vodě byla 1/9. To znamená jedna kávová lžíčka (zarovnaná) kyseliny, na devět lžiček vody. A teprve potom ty kapky...na MMS..

To co píšete o těch kapkách, to je pokud vím první metoda, kdy se používalo 10% a 3kp na kapku, sice sem to nepočítal ale 50% by mělo byt při kp. na kp. tosamé co při 10%kys. Ale jak těch 10% tak 50% je ten poměr míchání prostě zbytečně moc, myslím že to Jim Humble takto uvádí právě z obavy konzumace nezreagovaného chloritanu... Ale to trošku přestřil bohatě by stačilo poloviční množství kyseliny a pořád by to bylo dost... především teda na zuby a celkově kyselina citronová je sfinstvo sfinstev. Teoreticky by mělo jít vcelku snadno vychytat onen neutrální roztok, ale chemie , vím že se chová mnohdy nelogicky a nevyzpytatelně.... letí kys do vody a naopak, atd... už hodně chemiků překvapila a připravila o život.... jo a vono co ten chloritan když uschne umí za věci, to sem celkem čučel ... s vitaminem C já bych to nazval inteligentní výbušná směs, normální bomba když bouchne nadělá všude bordel... to ale jak bouchne tak ještě daleko okolo se nenajde živeho parazita

Když jsem se tak zamyslel nad tou pubertou, tak je možne buď že jsem ji měl velice brzo velice krátce, nebo trvá spolu s mým celkově pomalým vývinem ale zase, to mam po otci, ten taky nevypadá nato kolik mu je skoro popírá svým stavem a kdyby nebyl vůl a poslouchal mě tak je v parádním stavu a minimálně 5-10 let déle... no takže těžko říct, opravdu už jsem vyzkoušel vše a díky chvílím strávených schován před okolím v internetě

nechtěli by jste zorganizovat masivní celostátní kampaň s propagací mms ? Já se chystám na volby obejdu školy a před každou znich umístím natištěné info o mms... Kdyby tady někdo schopný pozišťoval od lidí z jakých části republiky jsou, tak si myslím že by se i mohlo najít pár i kdyby desítek jedinců co by obětovali pár kaček na tu propagaci a každy v určité části republiky, myslím že volby jsou ktomu idealní, osobně jsem tvrdě proti nim

Mějte se dík za odpověď která mě zase upevnila na zemi a v názoru a vtom že fakt nesem magor

Kuuura toho je zas takový sloh, no boužel snažil jsem se co nejstručněji...
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Podle psaní jsi odněkud z Ostravska. Tedy taky moravák. Kontaktuj imejlem toho PALA. Adresu jeho fóra o parazitech jsem ti poslal. Myslím, že to bude hlavní příčina tvého problému. MMS není "všelék" a každý člověk je jiný. Potřebuje možná jiný přístup.
Jsi přemýšlivý člověk a máš slušný rozhled. Já mám fórum na http://bibleforum-net.9forum.biz/f1-zakladni-temata. Mrkni na to a pokud ti to něco řekne, napiš nám tam KRÁTCE nějaký postřeh. Ale ne na celou stránku A4. Dlouhé příspěvky se jen přeskáčou očima a myšlenky jsou jinde. Takže raději krátce, aby se to dalo lehce strávit.
No a co se týká doktorů, vědců atd. mám na ně podobný názor, jako občan Zeman na novináře a telku. Jsou dobří se zdravým rozumem a ti co sice mají nějaký diplom, ale nejsou k ničemu. Tam platí "chceš-li dlouho žít, CHRAŇ SE JICH" Nebudu rozebírat "vědecké" snahy geoinženýrů, neuroinženýrů a podobných s jejich chemtrajls a snahou ovládnout planetu, ale napíši jen maličkou moji zkušenost.
Po operaci srdce jsem (asi v koupelně v nemocnici) chytil pořádnou plíseň do nohy, odkud byly vzaty žíly na bypas. Celé chodidlo až po kotník. Interna, kožní, mastičky a patlajzy, nic nepomohlo. Nepomohla ani koupel v MMS. MMS jen kůži naleptalo a svědilo to ještě víc.
Nevím proč, ale napadlo mne, natřít postižené místo JODOVOU TINKTUROU. Během týdne byla noha fit a od té doby se nic podobného neopakovalo. Potom jsem se dočetl, že JODOVÁ TINKTURA je i proti plísní.
Jak to, že takovou základní věc nepoužil žádný doktor?
Další zkušenost mám se zánětem průdušek a plic vlivemj hliníku a dalších svinstev z chemtrajls. A zase. Jak to, že doktoři na interně se bojí něco takového i jen vyslovit?? Jakoby slovo CHEMTRAJLS bylo tabu. Stejný postoj pod vlivem vyšších zájmů kterým slouží, mají i k MMS.
Já tu kampaň o MMS vidím jako dráždění vzteklých psů. Tedy zbytečnou a marnou. Šalamoun v knize PŘÍSLOVÍ píše o moudrosti i o hlupácích. Ohledně té kampaně jsem vybral tento jeho text
Přísloví 23:9 Nedomlouvej hlupákovi, neboť pohrdne tvou prozíravou řečí.
Jsi přemýšlivý člověk a máš slušný rozhled. Já mám fórum na http://bibleforum-net.9forum.biz/f1-zakladni-temata. Mrkni na to a pokud ti to něco řekne, napiš nám tam KRÁTCE nějaký postřeh. Ale ne na celou stránku A4. Dlouhé příspěvky se jen přeskáčou očima a myšlenky jsou jinde. Takže raději krátce, aby se to dalo lehce strávit.
No a co se týká doktorů, vědců atd. mám na ně podobný názor, jako občan Zeman na novináře a telku. Jsou dobří se zdravým rozumem a ti co sice mají nějaký diplom, ale nejsou k ničemu. Tam platí "chceš-li dlouho žít, CHRAŇ SE JICH" Nebudu rozebírat "vědecké" snahy geoinženýrů, neuroinženýrů a podobných s jejich chemtrajls a snahou ovládnout planetu, ale napíši jen maličkou moji zkušenost.
Po operaci srdce jsem (asi v koupelně v nemocnici) chytil pořádnou plíseň do nohy, odkud byly vzaty žíly na bypas. Celé chodidlo až po kotník. Interna, kožní, mastičky a patlajzy, nic nepomohlo. Nepomohla ani koupel v MMS. MMS jen kůži naleptalo a svědilo to ještě víc.
Nevím proč, ale napadlo mne, natřít postižené místo JODOVOU TINKTUROU. Během týdne byla noha fit a od té doby se nic podobného neopakovalo. Potom jsem se dočetl, že JODOVÁ TINKTURA je i proti plísní.
Jak to, že takovou základní věc nepoužil žádný doktor?
Další zkušenost mám se zánětem průdušek a plic vlivemj hliníku a dalších svinstev z chemtrajls. A zase. Jak to, že doktoři na interně se bojí něco takového i jen vyslovit?? Jakoby slovo CHEMTRAJLS bylo tabu. Stejný postoj pod vlivem vyšších zájmů kterým slouží, mají i k MMS.
Já tu kampaň o MMS vidím jako dráždění vzteklých psů. Tedy zbytečnou a marnou. Šalamoun v knize PŘÍSLOVÍ píše o moudrosti i o hlupácích. Ohledně té kampaně jsem vybral tento jeho text
Přísloví 23:9 Nedomlouvej hlupákovi, neboť pohrdne tvou prozíravou řečí.
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Mládenci a dívky, našel jsem na netu několik adres na přípravek pro plnění želatinových tobolek. Vychází to na asi 350 Kč. Ale jak to od nich koupit?? Je to v angličtině, takže pro mne záhada. Neví si s tím někdo rady a nebo nezná něco takového u nás??
http://www.capsuleconnection.com/
Pro jistotu jsem napsal dotaz RIVALOVI na blešák.
http://www.capsuleconnection.com/
Pro jistotu jsem napsal dotaz RIVALOVI na blešák.
Kluci, do toho.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Chtěj za to 18 doláčů = cca 360 českých peněz, posílaj airmail a CR mají na seznamu zemí kam pošlou. Zboží se musí dát do koše a během procesu se člověk dozvá kolik bude zásilka stát před konečným objednáním.děda Slavík píše: ... Ale jak to od nich koupit?? ...
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem našel i prodej u nás. Nejlevnější je za 450 Kč.
http://www.aktivlife.cz/cz-detail-65035 ... 24-ks.html
Kluci, do toho.
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Ahoj.děda Slavík píše:Už jsem našel i prodej u nás. Nejlevnější je za 450 Kč.
Zkuste na http://WWW.VEGATALISMUS.CZ Kapslovačka za 465.-Kč.
Zdraví Zdenek.
-
- Nový člen
Dobry den,
prosim neporadil by mi nekdo,zda j lze bezpecne kombinovat lecbu MMS a kolonoidniho stribra? Pokud je napriklad chripka,je idealni pouzit oba postupy. Muze se to vlastne?
Dekujimoc za odpoved,
Veronika
prosim neporadil by mi nekdo,zda j lze bezpecne kombinovat lecbu MMS a kolonoidniho stribra? Pokud je napriklad chripka,je idealni pouzit oba postupy. Muze se to vlastne?
Dekujimoc za odpoved,
Veronika
-
- Nový člen
Kapslovačka za 465.-Kč na www.vegetalismus.czSlavek Krepelka píše:Chtěj za to 18 doláčů = cca 360 českých peněz, posílaj airmail a CR mají na seznamu zemí kam pošlou. Zboží se musí dát do koše a během procesu se člověk dozvá kolik bude zásilka stát před konečným objednáním.děda Slavík píše: ... Ale jak to od nich koupit?? ...
Ahoj, Slávek.
Ahoj Zdenek