![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jestli bych něco takového doporučoval, tak opatrně, začínat na malém množství a navyšovat. Zastávám totiž názor, že malé množství jedu léčí
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nejjistější budeš mít ty kúry po sobě zopakovat, a to několikrát. Jestli je na ledviny dobrý to, po čem se hodně "hodí na záchod", pak zkoušej všechny možný vody a zvol tu, po který budeš na ten záchod prostě chodit. Mě se osvědčuje voda z kohoutku, převařená, zmražená, zvolna roztátá a s trochou HCl, běžně doporučuji 10 kapek 10% HCl na 3 deci této vody. A úplně bude asi nejlepší ten led nechat rozpustit ve skle, nikoliv v PET lahvi, v uřezané PETce bych to nechal jen zamrazit a LED pak přehodil do skla na to roztátí. Pít tuto vodu samozřejmě ne ledovou, ale určitě chladnou, zcela jistě dále neohřívanou.pay píše:Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli je nutná ledvinová očista před jaterní, abych něco nezanedbal...
Moc pěkný a zajímavý.Nemo píše:Tento pán se prý zbavil všech nemocí a žije 9 let bez jídla
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... i-monfort/
Zdravím,zajímavý link pro detoxikaci:Craft píše:..
Nejsem si jistá, zda není popsána v knize Jak se dožít 150ti let - Michail Tombakjanis píše:Mate pls. nekdo tip, kde se ukryva jaterni ocista, skladajici se z celodenniho piti caje z macerovanych sipku? Nijak se mi ji nepovedlo dohledat. Dekuji moc.