Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Metody léčení
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: Metody léčení
Noo 1000 dolarů se mi zdá vcelku dost na 4denní školení, kde předem moc toho nevíš kolik a čeho tě naučí
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Až na ten konec s tou kohoutí vodou. Tam pan doktor dost ujel. Ono to bude totiž asi do jisté míry pravda někde a do značné míry nikoliv, to bud záležet na lokálních zdrojích vody. Jinak je to ale velice zajímavé. Hlavně bych si všiml, že nezáleží na tom, kolik vody člověk za den vypije, ale na tom, kolik jí vyčůrá. Osobně jsem netušil, že by člověk ztratil litr vody denně už jenom dýcháním. Přičteme-li pocení a výkaly, je jí hodně. Díky Šíšo, ahoj, Slávek.sisa píše:Obyčejná voda?
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Mám dojem, že je to k tomu přilepené dodatečně a někým jiným.Slavek Krepelka píše: Až na ten konec s tou kohoutí vodou. Tam pan doktor dost ujel.
Navíc za "kvalitu" je tam považována pouze čistota a zdravotní nezávadnost, kterou kohoutí voda celkem splňuje. Její největší vadou je dlouhý pobyt v nejrůznějších potrubích, který zcela odbourává její vitalitu.
Ale buďme rádi, že je aspoň čistá a že nám teče doma ze zdi.
Ostatně i taková voda se dá ještě před pitím revitalizovat - pokud má někdo zbytečných 45 kilokorun tak třeba http://e-shop.vodaeco.cz/index.php?page ... t&Itemid=1 nebo za 12 kilokorun http://e-shop.vodaeco.cz/index.php?page ... t&Itemid=1
Kromě těchto Grandnerových revitalizátorů už zřejmě na trhu nic není, ale principielně by se dala voda revitalizovat i několikerým průchodem skrze víry, a to nejlépe střídavě protisměrnými.
Docela dobré výsledky mi dávaly dvě PET lahve spojené hrdly dohromady, přičemž jsem rozrotovanou vodu přeléval střídavě z jedné do druhé.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Taky mi to připadá, ale dokaž topoota píše: ... Mám dojem, že je to k tomu přilepené dodatečně a někým jiným.
Mraky. Nicméně poskládat i z těch petek série jako u teplovzdušných výměníků taky není moc problém i když skleněné lahve bych upřednostnil a měděné zařízení bych považoval za nejlepší řešení. Různých koncovek na měděné vodní trubky je spousta včetně redukcí a udělat primitivní vírové směrovače taky nevyžaduje bůh ví jaký um. Problémem však zůstavají chloridy kovů z ocelových trubek.poota píše: ... Kromě těchto Grandnerových revitalizátorů už zřejmě na trhu nic není ....
Ahoj, Slávek.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Možná to není úplně k uvedenému tématu, ale týká se to vody a mojí zkušenosti. Zpravidla mi z vody bývalo špatně, z jakéhokoliv množství, byla jsem zvyklá na horskou vodu / i když kohoutí / silně železitou, měkkou. Po přestěhování se jinam tu je voda neuvěřitelně tvrdá, špatně se polyká, jakoby mazlavá, dali jsme tedy odkamencovávač a nějaké čističky fy. softwater, dá se to už i pít, ale bylo mi i tak z vody špatně, žaludek ji nebral, jednoduchá metoda, která mi to vyřešila je SPINOVÁNÍ ., voda navíc jakoby změkne a líp se polyká. Jednoduchá metoda, které jsem nevěřila, už věřím. Ale např. spinované pivo, polívka a pod. jsou hnusnýýý, zato spinované víno, to je blaho. Jednou jsme byli se známýma posedět a dali si všichni víno, já ho naspinovala a dala ochutnat druhým, a to byla fakt sranda, chtěli volat obsluhu, že já mám něco lepšího, přitom jsme si dali všichni stejné - vysvětlila jsem, ospinování už zvládli sami.
Zdraví do vlastních rukou
Zdravím Vás, milí lidé. Rád bych Vás informoval o zajímavé iniciativě s cílem nastartovat převzetí zodpovědnosti lidí za jejích zdraví do vlastních rukou. Pokud Vás toto téma zajímá, prosím koukněte zde na tyto stránky: http://www.beruzdravidovlastnichrukou.cz/
-
- Nový člen
- Dostal: 5 poděkování
zdravie ???
zaujímavá kniha iný pohľad
Zdraví zabíjí - Sharon Moalem
ps.zatial je možné stiahnutie na u....to.
Zdraví zabíjí - Sharon Moalem
ps.zatial je možné stiahnutie na u....to.
Re: Zdravá voda
Zdravím, já jen, že Emoto bude 3.4. v Praze http://www.acic.cz/univerzita-uspechu/?pg=seminareAntena píše: Dnešní "vědci" přistupují k vodě jako H2O ale to je nesmysl,...
Eva
Citace zkrácena. SDK
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Urinoterapie
Včera som bol u kamoša a poprosil som ho aby mi poslal rozcvičku. Mal to doma, tak mi to samozrejme poslal.
Je to pre seniorov ale asi aj pre mladších, posúďte sami.
Je to v prílohe a ja každé ráno robím z toho len rozcvičenie po 10 opakovaní nasledovne:
príloha I: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 13 a 14. K tomu chôdza 10 km za deň.
Je to pre seniorov ale asi aj pre mladších, posúďte sami.
Je to v prílohe a ja každé ráno robím z toho len rozcvičenie po 10 opakovaní nasledovne:
príloha I: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 13 a 14. K tomu chôdza 10 km za deň.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Kmenové buňky / pěstování zubů ... ledvina jako inkubátor ..
Mimo téma (offtopic)
... "Vědcům se podařilo „vypěstovat“ hybridní zub tak, že zkombinovali buňky z lidské dásně s kmenovými buňkami myších zubů ...... směs myších a lidských buněk byla transplantována do ledviny dospělé myši, kde vyrostla do struktury rozpoznatelných zubů obalených sklovinou" ...
(zdroj: ... http://www.novinky.cz/veda-skoly/295570 ... -mysi.html )
(zdroj: ... http://www.novinky.cz/veda-skoly/295570 ... -mysi.html )
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Léčba rakoviny - Prima / Reportéři na vaší straně ...
... http://play.iprima.cz/iprima/322622/all ... každý nechť si udělá názor sám ...
PeS: ... ale za mě osobně říkám, že "Žaloudík kecáááááá" ... vždyť existuje iks zdokumentovaných případů, kdy farma-lobby docílila zákazu různých metod či prostředků, protože byly úspěšnější než jejich preparáty ... ...
PeS: ... ale za mě osobně říkám, že "Žaloudík kecáááááá" ... vždyť existuje iks zdokumentovaných případů, kdy farma-lobby docílila zákazu různých metod či prostředků, protože byly úspěšnější než jejich preparáty ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Re: Léčba rakoviny - Prima / Reportéři na vaší straně ...
Ve skutečnosti neexistuje ani jeden, kdy by nezasáhla. Žalud skutečně příšerně lže a je docela zajímavé se podívat, jak se mu podobá a jak se při tom lhaní chová. Ví to.A(&F) píše: ... vždyť existuje iks zdokumentovaných případů, kdy farma-lobby docílila zákazu různých metod či prostředků ...
Ahoj, Slávek.
P.S. Ještě jednou. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 79#p111079
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Včelí jed (prý) dokáže zabít virus HIV ...
... http://www.novinky.cz/veda-skoly/295660 ... s-hiv.html ...
... pokud jsi chytil AIDS, tak nezoufej ...... strč ho do úlu ... a zabouchej ... ...
... pokud jsi chytil AIDS, tak nezoufej ...... strč ho do úlu ... a zabouchej ... ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ahojky ,chtěla bych přispět videem,které ukazuje, jak veliká síla je v nás všech ,pokud se řídíme a konáme SRDCEM.Záměrně jsme od mala vedeni k malosti a neuvědomění si své síly.Ve škole ani v rodině se nedozvíme , jak silné a krásné jsme bytosti.Vše je záměr systému.Proto dávám na ukázku Gregga Bradena ....autora kniky Matrix Božský zdroj a nebo Kódy vědomí
Video předkládá neuvěřitelnou rychlost "léčby" nádoru v močovém měchýři (2min 40 sec) a jak říká G.Braden není to zázrak ale technologie :-)
Video předkládá neuvěřitelnou rychlost "léčby" nádoru v močovém měchýři (2min 40 sec) a jak říká G.Braden není to zázrak ale technologie :-)
Změň sebe sama a změníš svět :-)
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Zdá se neuvěřitelné, že je tak rychlá fyzická změna možná. V jiném vlákně jsem kdysi uvedl něco, co s tímto velice úzce souvisí.
Zdravím - poota
Další střípek, který s tím souvisí, je ve vlákně Autopatie - a souvisí to s tím, že svět je subjektivní a kvantový. Což znamená, že naše fyzické tělo neexistuje nepřetržitě, ale na vysoké frekvenci kmitá, tedy střídavě existuje a neexistuje třeba bilionkrát za vteřinu tak, jak to určuje frekvenční vzorek jeho vyšších duchovních sfér. Čistě technicky není vůbec žádný problém, aby se další "vytvářené" "fyzické tělo" něčím lišilo od toho předcházejícího.poota píše:Víceznačné osobnosti jsou velice zvláštní a zatím ne zcela probádaný fenomén. Už jen s prostým vysvětlením toho, oč se vlastně jedná, mám potíže, protože nějaká výstižná definice chybí, a nebo ji neznám. Jde o situaci, kdy v jednom fyzickém těle přebývá několik "lidí", kteří se v jeho užívání střídají. Pokud by se jednalo o stále totéž naprosto stejné tělo, ve kterém by se střídalo několik "mentálních" uživatelů, nebylo by to příliš zvláštní a navíc by se to těžko objevovalo - tento stav je možná tedy daleko běžnější, než bychom čekali. U víceznačných osobností dochází navíc k tomu, že každá "osobnost" si "společné" tělo fyzicky přizpůsobuje. Tím také došlo k odhalení tohoto jevu a jeho lékařskému zkoumání. Nesleduji poslední vývoj na tomto poli, ale předpokládám, že výsledky jsou stále stejně rozpačité a dají se shrnout asi takto: prokazatelně jeden a tentýž člověk může mít diagnostikovánu nějakou chorobu (nebo několik chorob), přičemž po nějaké době, řekněme během několika dnů nebo hodin, tato choroba zmizí a je diagnostikována choroba jiná (jiné). Při sledování této osoby dochází opět po jisté době ke zmizení nově diagnostikované choroby a návratu choroby původní. Doba setrvání v jednotlivých "chorobách" se nedá předem odhadnout a není jasné, na čem závisí. V tomto jednoduchém příkladu se jedná pouze o dvě "osobnosti". Jsou popisovány pacienti s až dvanácti "osobnostmi", z nichž některé mohou být i "dětské". Dětské osobnosti se neliší vzrůstem nebo vzhledem, ale například "dětskými" reakcemi na dávkování léčiv. Takže pacient, který užívá několik dní stejnou dávku nějakého léku, bez něhož by se jeho stav zhoršoval, najednou zkolabuje na předávkování, protože se náhle pronikavě zvýšila jeho citlivost na podávaný lék. Po zvládnutí situace se zjistí, že lék nebylo proč podávat, takže se vysadí a stav pacienta se po několika dnech či hodinách začne opět horšit, protože má nedostatek původního léku, který opět akutně potřebuje. Ten se tedy opět nasadí a za čas pacient opět kolabuje. Tímto způsobem se mohou objevovat i mizet třeba alergie, bradavice, žaludeční vředy, cukrovka, vysoký nebo nízký tlak a spousta dalších. Přitom některé se projevují pouze odlišnou funkcí orgánů a jiné i přímo jejich změnami, které se objevují nebo mizí během "přechodu" mezi osobnostmi. Rychlost těchto fyziologických změn nám dává představu o tom, jakých fyzických změn je tělo "technicky" schopno, jinak řečeno, co od něj můžeme v mentální sféře žádat. Rozhodně je to několikanásobně víc, než bychom si dokázali i při nejoptimističtějších odhadech vůbec představit.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe