Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Ahoj!
MMS jsem zkusil před rokem, jednu kapku hodinu co hodinu (normálně vypít) a dělalo se mi docela špatně, takže jsem to přerušil.
Vrátil jsem se k tomu až teď a koupil si na to želatinové kapsle. Jeden den jsem měl 6x 1 kapku, dhurý den 7x 2 kapky a dnes už mám v sobě 5x 3 kapky.
A vůbec žádná negativní reakce. Absolutně nic. Nevolnost, prostě nic.
To sem opravdu tak "čistý"? Nebo ty podrážděné reakce u lidí způsobuje styk MMS s hltamen?
Nevím, nerozumím tomu, každopádně tobolky jsou jasná volba, pokud si chce někdo ušetřit potíže.
Doporučuji.
Jo a k aktivaci šťávou z citrónu - dával jsem, jak je v návodu, pět kapek šťávy na jednu kapku CHS a vůbec to nesmrdělo, jako když to udělám 50% kyselinou citrónovou.
Ani to tolik nezežloutlo. Holt koncentrovaná kyselina má navrch..
MMS jsem zkusil před rokem, jednu kapku hodinu co hodinu (normálně vypít) a dělalo se mi docela špatně, takže jsem to přerušil.
Vrátil jsem se k tomu až teď a koupil si na to želatinové kapsle. Jeden den jsem měl 6x 1 kapku, dhurý den 7x 2 kapky a dnes už mám v sobě 5x 3 kapky.
A vůbec žádná negativní reakce. Absolutně nic. Nevolnost, prostě nic.
To sem opravdu tak "čistý"? Nebo ty podrážděné reakce u lidí způsobuje styk MMS s hltamen?
Nevím, nerozumím tomu, každopádně tobolky jsou jasná volba, pokud si chce někdo ušetřit potíže.
Doporučuji.
Jo a k aktivaci šťávou z citrónu - dával jsem, jak je v návodu, pět kapek šťávy na jednu kapku CHS a vůbec to nesmrdělo, jako když to udělám 50% kyselinou citrónovou.
-
- Nový člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
MIRKO píše:Já MMS a GSE beru normálně v jeden den...ale dávám jsi min. 2h odstup.Zdá se mi ale, že nové GSE už není tak účinné jak bývalo když ještě bylo hořké.
díky, tak to zkusím....
-
- Nový člen
díky, to pročtu, zajímavé....poota píše:Výhodou je, že se dá používat současně s jakoukoli jinou léčbou - navzájem se nijak neruší, protože autopatie pracuje na úplně odlišném principu.1marci píše:.. mám atopický ekzém na rukou, ...
Bližší najdeš na http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3271
Zdravím - poota
-
- Nový člen
ahoj, dík, můžeš se víc rozepsat, jak jsi to dával do kapslí? MarciTanvald píše: Jo a k aktivaci šťávou z citrónu - dával jsem, jak je v návodu, pět kapek šťávy na jednu kapku CHS a vůbec to nesmrdělo, jako když to udělám 50% kyselinou citrónovou.
-
- Nový člen
- Dal: 4 poděkování
Dobrý den,
už od narození mě trápí atopický ekzém. Je to strašná pruda.. Během života měl klasicky různé fáze.. Trpím také alergiemi a astmatem.. Jednou je horší astma pote zase ekzem.. poslední rok se to však nedá vůbec korigovat a ekzém se stále nezlepšuje. Dříve býval pouze v loketních a podkoleních jamkách, nyní ho mám po celých zádech, na obličeji, na rukou, ve vlasech, na krku, na nohou... prostě všude.. Celý život mi zabíraly kortikoidní mastičky (stačilo jednou dvakrát namazat a ekzem na nějakou dobu zmizel) ted už nezabírá ani to a když už po mnoha mazních, tak je to jen na chvíli. Nejhorší není ani to, že je ekzem ošklivý na pohled a jako holka mám z toho docela mindrák, ale to, že v noci nesmírně svědí a já se nedokážu přestat škrábat a bez dithiadenu či podobných utlumovacích léku se nemám šanci vyspat. Moje kožařka mě poslala k psychologovi, tam jsem však nešla, jelikož by trvalo dva měsíce než by mě vzali. Úplnou náhodou jsem se dozvěděla o kapkách MMS. Pročetla pár informací na internetu, ale nikdy se nedočetla, jestli MMS kapky zabírají i na tento problém. Prosím o radu? Máte někdoo zkušenosti s MMS a ekzémem? Popřípadě jakou formou a v jakých dávkách MMS brát?
už od narození mě trápí atopický ekzém. Je to strašná pruda.. Během života měl klasicky různé fáze.. Trpím také alergiemi a astmatem.. Jednou je horší astma pote zase ekzem.. poslední rok se to však nedá vůbec korigovat a ekzém se stále nezlepšuje. Dříve býval pouze v loketních a podkoleních jamkách, nyní ho mám po celých zádech, na obličeji, na rukou, ve vlasech, na krku, na nohou... prostě všude.. Celý život mi zabíraly kortikoidní mastičky (stačilo jednou dvakrát namazat a ekzem na nějakou dobu zmizel) ted už nezabírá ani to a když už po mnoha mazních, tak je to jen na chvíli. Nejhorší není ani to, že je ekzem ošklivý na pohled a jako holka mám z toho docela mindrák, ale to, že v noci nesmírně svědí a já se nedokážu přestat škrábat a bez dithiadenu či podobných utlumovacích léku se nemám šanci vyspat. Moje kožařka mě poslala k psychologovi, tam jsem však nešla, jelikož by trvalo dva měsíce než by mě vzali. Úplnou náhodou jsem se dozvěděla o kapkách MMS. Pročetla pár informací na internetu, ale nikdy se nedočetla, jestli MMS kapky zabírají i na tento problém. Prosím o radu? Máte někdoo zkušenosti s MMS a ekzémem? Popřípadě jakou formou a v jakých dávkách MMS brát?
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Je to jednoduché:
zatím jsem sice nezkoumal, jak dlouho to v kapsli vydrží, každopádně, pokud by jsi MMS naředila do tobolky vodou, mohlo by to několik hodin fungovat. Tím myslím připarvit si je předem.
Já to zatím dělal tak, že jsem si vždy připravil MMS jen na jednu tobolku.
Užívám protokol 1000 (takový univerzální), přesně podle oficiálních web. stránek. To jest dostat se na maximálně 3 kapky minimálně 8x denně (po hodině). Takže vezmeš jednu kapku 50% kyseliny citrónové a 1 kapku chloritanu sodného, zaktivuješ, necháš těch 20s odležet a pak nabereš (v mém případě stříkačkou - usnadňí to práci) a naplníš tobolku. Nic víc. Pak hned zapít a moc neválet v ústech, tobolka se v žaludku rozpouští velmi brzo. MMS jsem zacítil jen jednou, při malém říhnutí, jelikož jsem při zapíjení asi spolkl vzduch, ale vůbec to nebylo hrozné. Velmi slabé..
Jinak je dobré při takovém říhnutí všechen vzduch otevřenými ústy prudce vydechnout. Funguje perfektně.
Na dotazy rád odpovím
Tanvald
zatím jsem sice nezkoumal, jak dlouho to v kapsli vydrží, každopádně, pokud by jsi MMS naředila do tobolky vodou, mohlo by to několik hodin fungovat. Tím myslím připarvit si je předem.
Já to zatím dělal tak, že jsem si vždy připravil MMS jen na jednu tobolku.
Užívám protokol 1000 (takový univerzální), přesně podle oficiálních web. stránek. To jest dostat se na maximálně 3 kapky minimálně 8x denně (po hodině). Takže vezmeš jednu kapku 50% kyseliny citrónové a 1 kapku chloritanu sodného, zaktivuješ, necháš těch 20s odležet a pak nabereš (v mém případě stříkačkou - usnadňí to práci) a naplníš tobolku. Nic víc. Pak hned zapít a moc neválet v ústech, tobolka se v žaludku rozpouští velmi brzo. MMS jsem zacítil jen jednou, při malém říhnutí, jelikož jsem při zapíjení asi spolkl vzduch, ale vůbec to nebylo hrozné. Velmi slabé..
Jinak je dobré při takovém říhnutí všechen vzduch otevřenými ústy prudce vydechnout. Funguje perfektně.
Na dotazy rád odpovím
Tanvald
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
No pro začátek bych nasadil MMS koupele...pozvolna+jaterní očisty+životospráva.Posléze antihelmintika.Atopický ekzém+astma a podobné kožní problémy zpravidla vyvolávají parazité /vlasovci/ ve spojitosti s příliš horlivým Imunitním systémem...a proto kortikoidy dočasně pomáhají, ale za cenu rozbourání IS...tudy cesta nevede...ostatně jako téměř vždy u léčby havranama v bílých pláštích.Aneta H. píše:Dobrý den, už od narození mě trápí atopický ekzém. Je to strašná pruda.. ...
Prosím tě, krať odkazy. SDK
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Ahoj všichni
Jestli chcete něco levněji, tak já nakupuji v Fichema Brno a seženu tam vše ohledně MMS1, MMS2 a další I tobolky mají za rozumnou cenu. Mildoss
Jestli chcete něco levněji, tak já nakupuji v Fichema Brno a seženu tam vše ohledně MMS1, MMS2 a další I tobolky mají za rozumnou cenu. Mildoss
-
- Nový člen
ahoj, vítej v klubu, jsem tady nová, ale taky si myslím, že jen MMS samotné ti nepomůže, začni číst toto forum,i jiná temata, je tu vlákno o ekzemu, je to na dlouho, ale dost se tu dozvíš, ale čemu nerozumíš - to ti najde GOOGLE! Já to mám na rukou a už půl roku čistím tělo, jak tu říkají ostatní a je to fakt vočistec! jíst zdravě-pít vylisované čerstvé štávy-žádný alkohol-doplňovat omega 3 kyseliny a vitaminy, čistit střeva játra ledviny! A teprve po půl roce malinké zlepšení! Teprve teď přidám do léčby MMS a uvidíme.Aneta H. píše:Dobrý den,
už od narození mě trápí atopický ekzém. Je to strašná pruda.. Během života měl klasicky různé fáze.. Moje kožařka mě poslala k psychologovi, tam jsem však nešla, jelikož by trvalo dva měsíce než by mě vzali. Úplnou náhodou jsem se dozvěděla o kapkách MMS. Pročetla pár informací na internetu, ale nikdy se nedočetla, jestli MMS kapky zabírají i na tento problém. Prosím o radu? Máte někdoo zkušenosti s MMS a ekzémem? Popřípadě jakou formou a v jakých dávkách MMS brát?
Nevzdávej to, klidně písni zprávu.
-
- Nový člen
ahoj, taky jsem četla recenze na http://www.iherb.com/,MIRKO píše:Já MMS a GSE beru normálně v jeden den...ale dávám jsi min. 2h odstup.Zdá se mi ale, že nové GSE už není tak účinné jak bývalo když ještě bylo hořké.
ale u nás to nabízí třeba tady :http://www.regeneracetabor.cz/obchod/ci ... pa6qu67ql5
a nikde jsem se nedočetla nějaké recenze na tento výrobek,je tam, že to dovážejí od : Výrobce: CRM Co Inc, Orgando, Florida, USA,co si o tom myslíš?
Radši jsem si ho objednala na radu Milana-sk z iherbu a vyzkouším ho, doufám, že to fakt ničí breberky! A je to přírodní.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Aneto, mně MMS vyléčilo ekzém po 8 měsících. Jako vedlejší účinek. Já se léčila s jiným problémem, MMS jelo po svém, prioritu léčení si určovalo samo. Ekzém přišel na řadu až po 8 měsících.
-
- Zasloužilý člen
No z iherb.com býval ten hořký určitě nejlepší.Ted opravdu nevím.Bylo by super, pokud má někdo ještě ten starý /hořký/+ten nový GSE, co je sladkokyselý, kdyby udělal srovnání účinnosti bud pomocí Salvie, nebo kineziologockého testu...Díky moc.M.1marci píše:ahoj, taky jsem četla recenze na http://www.iherb.com ....MIRKO píše:Já MMS a GSE beru normálně v jeden den...ale dávám jsi min. 2h odstup. ...
-
- Nový člen
Děkuju za rady, zítra se mi konečně dostane do ruky tento malý zázrak a začnu tedy koupelemi a po té i s konzumací. Rozhodně se chci problému zbavit, takže udělám všechno proto, abych toho dosáhla a poté si asi založím nějakou poradnu pro lidi s tímto postižením, jelikož ten kdo si tím neprošel, neví co je tahle nemoc za peklo. Chtěla bych se zeptat Sisy, jakým způsobem MMS užívala a v jaké fázi ekzém měla? Mě je 20 let a zdá se mi, že moje pokožka má tak 40. Kortikoidy mají prý trvalé následky, nevím co je na tom pravdy, ale už to svinstvo nechci nikdy vidět..
-
- Nový člen
Na internetu je tolik jaterních očist a antihelmintik, že jako laik opravdu nevím co je fakt dobré a účinné a co jsou jen babské povídačky. Dokázal by jste mi nějakou spolehlivou metodu doporučit?Mirko píše: No pro začátek bych nasadil MMS koupele...
Prosím tě, Anetko, nepoužívej modrou barvu. Ta je vyhrazena pro moderátory na poznámky k textům. Pokud dáváš citaci, použij knoflík "citace", což jsi aj udělala, ale ugumovala jsi její přední část v hranatých závorkách. Dík, SDK
-
- Zasloužilý člen
Na internetu je tolik jaterních očist a antihelmintik, že jako laik opravdu nevím co je fakt dobré a účinné a co jsou jen babské povídačky. Dokázal by jste mi nějakou spolehlivou metodu doporučit?Aneta H. píše:Mirko píše: No pro začátek bych nasadil MMS koupele...
No já myslel zezačátku koupele třeba s 50. kapkama /to není nějak moc/,...myslím, že ohledně očist a životosprávy jsou nejucelenější a nejkvalitnější stránky http://www.az-zdravi.cz J.Zajíčka...ten poskytuje i fundované rady a je to člověk na svém místě.No ale každý jsi musí vyšlapat svou cestičku hlavně sám...