jarda ovčák píše:Doufám, že nám ti buzeranti zatracení povolej aspoň svíčky, nebo ty petrolejky.....
V nejhorším kousek loje a je olejová lampa na světě. Tomu říkám pokrok.
Kámoš mi říkal, že měl sen. Přišel k němu večer všemohoucí a ptal se ho, co by měl za přání. Jedno jediný. Kámoš neváhal ani chviličku a řekl, že si moc přeje, aby zmizeli okamžitě všichni kreténi světa.Ráno vylezl z baráku a sám samotinkej chodil prázdnejma ulicema Brna......
je to divný...každej si může o mě myslet co chce...je mi to jedno....ale měl jsem na Štědrý den tento sen....
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
...protože se hrabu do Trabantů, přijeli ke mě zákazníci opravit Trabanta.....otevřel jsem haubnu...a zíral jsem...pod kapotou byl...."muj magnetický motor" v motor prostoru jsem nepoznal jedinou součástku, běžnou u Trabanta.
V tom okamžiku jsem zbystřil...dělal jako by nic....hledal jsem papír a tužku, abych si to nakreslil, jak to vlastně udělali....ten muj MM...a jako že ho poznám, páč nikdo nic podobnýho na celým světě nemá....
...bylo to udělaný tak, že to vyrábělo elektřinu a na kolech byly elektromotory...MM se stále točil dost velkou rychlostí..i když bylo auto v klidu.....cca 1000ot/min.....motor byl v plexi krytu.....asi ?? 20 válců....písty byly uchyceny jinak než mám nyní...
ptám se návštěvníků, co že tomu jako je, že jim to nejede....oni se v tom snu na mě podívali...pak na sebe...a jestli tomu rozumím....já že jo a kde je chyba....co potřebují....oni nic tomu není....jen hledáme toho , co tomu rozumí....zabouchli haubnu, nasedli a odjeli.....jenže.....celý trabant letěl...asi 5 cm nad silnicí...prostě ...odlevitoval....
po tomto snu, jsem se okamžitě..??..probudil...a uvědomil si , co se mi zdálo...prostě sen z budoucna....jediné co si pamatuju je , že magnety na ose byly jinak uspořádané,jinak písty byly zavěšeny, ale nevím orientaci magnetů....to jsem nestačil okouknout..a byly ve 2 řadách nad sebou na ose, která rotovala. protože se to točilo dost rychle bylo to jako rozmáznuté......
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
...no a jak si ten sen vysvětlit....jasně....myslím na ten MM...kudy chodím, tak mě to straší i ve snu....ale kde se v tom snu vzali ti z budoucna....nikde jsem neviděl úplně divné součásty v tom motor prostoru....prostě jsem je neuměl ani pojmenovat..../ a to si myslím, že o tom něco vím/..a jak si vysvětlit, že návštěvníci odlevitovali.....na sci-fi filmy nekoukám....scena se odehrála u nás ve vsi....
...no....asi sám před spaním většího panáka...a třeba se návštěvníci vrátěj - něco se jim rozbije
...tak to byl můj sen v noci z 24.12 na 25.12