Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Bobina »

Zorco-přečti si moje příspěvky.Jinak ti určitě poradí :angel: Batles. :)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Zorca píše: ... A v protokolu se přece píše, že pokud není reakce ...
Zorko, to bolení hlavy a únava je reakce. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Zorca píše:.... ale ten protokol je speciálně na rakovinu nebo ne? Pochopila jsem to špatně? Je tu prosím někdo, kdo má s léčbou rakoviny osobní zkušenost?
Zdravím Zori,
můžu ti poradit, pokud budeš chtít. Napiš mi na SZ.
Batles :D

Zorca
Nový člen
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od Zorca »

Mooooc děkuji všem, kteří se mi ozvali a pomáhají. Vím, že bolest hlavy a únava je herx, ale přišla až po přidaní MMS2, do té doby bylo OK. Také jsem hned přestala a budu snižovat dávku. Ještě jednou děkuji za pomoc.

Ivey
Nový člen
Dostal: 11 poděkování

Příspěvek od Ivey »

Taky bych radila neuspěchat po chemě navyšování kapek, nebo zvyšování množství MMS2. Také jsem v počátku léčby musela protokol 2000 i několik dní vynechat pro nevolnost, a to jsem brala jen 1/4. Držím palce aby vám bylo brzy lépe. Ivey

Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

jak dále užívat mms po zdolání nádoru?Jen udržovací dávky?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Důležitější bude změnit životosprávu.
Ta Tvá dosavadní Tě dovedla až k nádoru a dá se předpokládat, že by Ti časem vytvořila nějaký další.
Nejspíš bys měla změnit jak stravu, tak hlavně i psychiku. Začít považovat jiné věci za důležité a na své okolí reagovat jinak. Zkus to brát tak, že díky tomu, žes na nádor "neodešla" jsi dostala k dispozici ještě jeden život. Teď už záleží jenom na Tobě, jestli ho prožiješ stejně jako ten předešlý a to i přes to, že víš, k čemu vede - a nebo si zkusíš ho prožít jinak a s jiným koncem.
Na MMS se dívej jako na záchranný kruh, který Ti někdo hodil v pravý čas. Takže ses neutopila, ale není možné zůstat trvale ve vodě a spoléhat se jenom na něj - je potřeba s ním doplavat ke břehu a vylézt z vody, abys ho už nepotřebovala.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

Děkuji Poota-jde o manžela jak jsem již psala výše.Životospráva upravena a důkladně dodržována-už navždy.Jiný pohled na život a na svět okolo-nastolen! :lol: Psychika v pořádku.Jen mi napište co s tím mms? :ethink:

Milenium
Stálý člen
Dal: 53 poděkování
Dostal: 157 poděkování

Příspěvek od Milenium »

Bobina
Takže se vám to povedlo, to je úžasné! Jestli jsem to dobře četl, tak stačil měsíc užívání MMS, vitamínů a změna stravy....
Batles :eclap:

Přeji moudrost všem, kteří jí hledají
Hořký život dortíkem neosladíš.
dorinka01
Nový člen

Příspěvek od dorinka01 »

Ahoj všem. Jsem naprostý nováček a ráda bych vás poprosila o pomoc. Jedná se o boj s rakovinou slinivky. Je neoperovatelná. Chem i ozař odmítnuto, takže je to jen na alternativním léčení. Potřebuji tu mrchu (rakovinu) zlikvidovat. Potíž je v rozhozeném trávení už teď. Poradíte? Díky

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

dorinka01 píše:Ahoj všem. Jsem naprostý nováček a ráda bych vás poprosila o pomoc. ..
Nazdar Dorinko. Že je slinivka neoperovatelná považuj za šílenou kliku. Jinak by nebylo už pomoci. Ta operace je šílená paseka. Jako naprostý přítel co nejpřirozenějších a všeobecně nejúčinnějších metod mohu jedině doporučit přečtení dílka pana Johna W. Armstronga http://wwww.upramene.cz/forum/download/ ... p?id=14349 a popřípadě všeho, co k tomu tady je a souvisí s tím. Pacient ale musí chtít žít a bez rozdílu v tom, čím se léčí. Co se týče trávení a chuti k jídlu, prozatím podávat kapku 35% HCl (kyseliny chlorovodíkové aj ze železářství) v 4-5dcl vody 3x denně vypít aspoň deci. To dá chuť k jídlu a pomůže trávení celkem hned a udělat taky celkem hned. Taky to poněkud probudí vitalitu pacienta. To HCl považuj to za momentální záchranný pás, který dá taky trochu času se rozkoukat po záchranném člunu.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Ahoj Dorinko, když byl J. Humble v Praze, zmiňoval případ zdravotní sestry v Německu, která vyléčila slinivku klasickým protirak. protokolem, t.j. MMS1 min 10x denně v hod. intervalech plus MMS2 plus koupele. Začala bych 1 kapičkou, uvidíš, co ti to udělá s trávením. Pak budeš pomalinku navyšovat nebo i ne. :-)
Koukám, že se ti ozval i Slávek a určitě ti poradí i ostatní.
Drž se, zvládneš to.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

dorinka01 píše: Poradíte?
Vzhledem k tomu, že jsi bez ozařování a bez chemoterapie a jestli nekouříš, tak bych Ti doporučil protirakovinovou kůru pátera Ferdy http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 94&#p29994
Počti si a pak se rozhodni - je to hlavně o informacích a o tom, čemu budeš "věřit", že to bude fungovat. Ať už si vybereš cokoli, dá se to dobře kombinovat i s autopatií http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3271

Zdravím - poota

dorinka01
Nový člen

Příspěvek od dorinka01 »

Díky všem.
No nejedná se o mně, ale o maminku. Kůru p. Ferdy znám, ale obávám se, že není vhodná, protože mamka zhubla na 45kg, je jen kost a kůže, po všem jí je zle, bolí ji břicho, má potíže s trávením. Bohužel ze strach z bolesti břicha odmítá téměř všechno. MMS jsem jí vysvětlila a kývla, že by to zkusila. Musím ale velice pomalu, každé zhoršení stavu jí vyděsí.
Jak píše Slávek, tak s HCl zkušenost nemám, ale zkusíme to. Co říkáte na http://www.swanson.cz/betain-hcl-250pcs-324mg
má to smysl?

No a nebude tedy lepší MMS ředit v HCl?

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Pití čistých zeleninových šťáv a čajů je právě pro "bolavé" zažívání tou nejšetrnější stravou. Cokoli jiného zatěžuje zažívání daleko víc, ale do ničeho Tě nenutím.
Aktivace chloritanu kyselinou HCl je mnohem příjemnější a lépe se snáší, navíc se dá ta kyselina po kapkách přidávat i do vody na běžné pití, pomáhá to zažívání.

Zdravím - poota

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“