Protens
Salmonella
Kingella - Gram-negativní koky - MMS (?)
Moraxella - Gram- negativní koky - MMS (?)
Neisseňa meningitis - Gram- negativní koky - MMS (?)
Ghonorocae
Chlamydia psitaci -MMS
EB virus - MMS (prý až 4-5 měsíců vkuse)
virus encerhalomyocarditis - MMS
Brucella -MMS (?) - bacha na kozí výrobky
Mycoplasma Ureaplasma
Ancylostoma duodenale - měchovec - Albe
Dirofilaria immitisprepens - vlasovci - Ivermectin + Hetrazan
Enterosins vermicularis - roup -Albe
Necator americanus - měchovec - Albe
Toxocara canis - škrkavka - Albe
Trichinella spiralis - svalovec stočený - Albe + Ivermectin
Echinococcus -měchožil - Praziquantel
Hymenolepis diminuta - tasemnice - Prazi
Taenia solium -tasemnice - Prazi
Fasciolopsis buksi - motolice- Prazi
Babesia microti - MMS
Diphilobotrium latum - tasemnice - Prazi
Dipylicium caninum - tasemnice - prazi
Viděla bych to na MMS - likviduje dobře viry (EBV,...) popřípadě, to co se vysype z parazitů + Albendazol, Praziquantel, Ivermectin a Hetrazan.
Návodů je hodně. V tomto vlákně by někde měl být Univerzální návod od p. Bláhové. Osobně se mi to zdá slabé. Navíc máš celkem slušnou sbírku velkých parazitů. Určitě bych brala Albe+Prazi dohromady, Ivermectin se doporučuje brát dohromady s Albe (alespoň zpočátku), líp se vstřebává.
Je to hodně individuální, záleží taky na váze, kde co přesně máš atd. Mně bylo vyměřeno, že mám brát všechny 4 léky dohromady (mám to i odpozorované), jenže to bude asi tím, že mám malárii. S poradkyní jsme se shodly, že by se měly užívat vyšší dávky antihelmintik...
Při parazitech v oku se doporučuje před prášky kapat koloidní stříbro, plazma nebo zapper (elektrody přes uši). Potvory by se měly přestěhovat do hlavy, tam už se likvidují snáz...
Menší breberky často odejdou samy, když se zbavíš velkých...
Takže asi takto:
4-5 víkendů: Albe+Prazi (asi Albe 2 - 0 - 2, Prazi 2 - 2 - 2) Prazi - 1. víkend větší dávka, když se dostaví motání hlavy, tak můžeš
dávku snížit. Když ne, dávku o něco zvyš...
úterý a čtvrtek Ivermectin (můžeš přidat Albe)
mezitím 4 dny Hetrazan (dávkování do 60 kg váhy: 1. 0,75 tbl
2. 0,75 - 0 - 0,75
3. 1 - 0 - 1
4.1,5 - 0 - 1,5
k tomu brát MMS (2 krát denně), další možnost jsou Jonášovky, ale dobře zvolené...
Ale neber to závazně, musíš prostě vyzkoušet, co Ti sedí nejlíp, pokud Ti neporadil poradce (což by měl). Někomu vyhovuje nasadit vysoké dávky, jinému naopak dávky postupně zvyšovat...
Můžeš se inspirovat i zde:
http://www.shift-centrum.com/antiparazi ... 4d7&t=1378#
Určitě Ti poradí ještě někdo jiný
Ještě mě napadla taková věc: Cos jedl před měřením? Může se stát, že Ti vyměří ve skutečnosti chcíplé parazity, které jsi zbaštil třeba v dobře uvařeném vepřovém, párku apod. Některé potvory tak třeba vůbec nemáš...
Hodně zdaru při likvidaci