vokoun, ono to moze byt aj takymto niecim, popisem u seba. totiz, ked sa berie praziq a ostatne, tak zvacsa je vtedy aj celkom prisna dieta (u mna to tak bolo). no a kedze nakladam pasomniciam, tak ich nebudem podporovat "ich" oblubenymi vecami, cize ziadne maso, mliecne vyrobky, pecivo kvoli lepku, cize viac menej som bola na ryzi, zemiakoch a ovozele. no a tak si myslim, ze tieto neuro veci velmi pravdepodobne su z nedostatku vitaminov skupiny B. cize ja si teraz davam poriadny Bkomplex a aj magnezium, kazde raz denne a velmi mi to pomohlo, tocenie hlavy uz len obcas, aj tie brnenia a palenia (to je pri chybani Becok velmi casty priznak). vlastne si treba uvedomit, ze brat lieky je jedna vec, zbavi sa clovek potvor, ale potom si telo potrebuje nastavit zas rovnovahu, i metabolicku, podoplnat vitaminy a mineraly, kedze telo ked odpratavalo bordel, tak sa aj tieto veci spotrebuvali vo zvysenej miere. skratka, necakat ze vsetko bude ihned super, bude, ale postupne, ako sa telo lieci, ved aj antibiotika ked sa beru, tak ake je potom telo oslabene, treba doplnat probiotika, opat Becka atd... proste bol to zasah do tela, odpratavacie organy dostali zabrat, musia sa vklude regenerovat, takze treba tomu dat cas, ale hovorim, minimalne tie Becka by som si na tvojom mieste doplnila a pridala i magnezium. ja som najma pri entizole mala otrasne stavy, velmi ma palila koza a podobne, tam som hned nasadila Bkomplex a pomohlo to, mohla som ho potom dobrat. a po Ivermectine som mala hnusne pocity v krku, ktore zmizli az po 4 tyzdnoch, cize obcas to trva dlhsie kym sa telo da do poriadku. proste, ked ma clovek dlhodoby bordel v tele, tak nemoze cakat ze hned po liekoch bude ok, treba trpezlivost, v tele vsetko so vsetkym suvisi. a ja som napr. pri tejto zatial poslednej kure schudla 2 kila a ako sa teraz tyzden regenerujem, tak som ich pribrala zasa spat
chce to klud
early, opatrne, nie som si ista, ci je to dobry sposob, ak pravidelne po uziti napriklad HCl pocitujes "pecen". opatrnost je na mieste, mas len jednu pecen, tak si ju treba sanovat. ja napr. pri pravidelnom piti Chanca piedry (kvoli precisteniu obliciek a zlcnika) som zacala velmi neprijemne pocity v peceni mat. docitala som sa, ze sa pouziva i na odcervovanie a mne boli namerane i motolice, takze ich to asi drazdilo ale nelikvidovalo. takze som brala zacielene medicinku proti motoliciam a pohyby a bolesti v peceni ustali. po poistnom brati o tyzden a o dva (stale nejediac veci, ktore im umoznuju pripadne mnozenie - cesnak, cibula, paradajky, horcica) si mozno poviem ze to je uz ok, a potom neskor opat vyskusam tu Chancu.