Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Starší člen
- Dal: 84 poděkování
- Dostal: 81 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
a specialne pre zeny:
prejdite si kozmetiku a vsetko s izopropyl alkoholom treba eliminovat, lebo co ide na kozu, ide ciastocne aj dovnutra tela. ja som to viac menej uz spravila pred rokom aj skor, ale pred par dnami som si odlakovavala nechty a nevedela som si to normalne, samozrejme ze som si aj tu kozu okolo potrela riadne a tak reku, pozriem aj odlakovacu na zubok, a samozrejme, obsahoval izo, a kazdy jeden, co som doma chytila do ruk. vlastne mi to bolo aj predtym jasne ze to je dobry dryak, tiez aj laky, ale ze ved to ide len na tuhy necht, ale nezabranim ani kontaktu s kozou, tak pre istotu, kezde motolice a izopropyl alkohol su dost nebezpecna kombinacia
prejdite si kozmetiku a vsetko s izopropyl alkoholom treba eliminovat, lebo co ide na kozu, ide ciastocne aj dovnutra tela. ja som to viac menej uz spravila pred rokom aj skor, ale pred par dnami som si odlakovavala nechty a nevedela som si to normalne, samozrejme ze som si aj tu kozu okolo potrela riadne a tak reku, pozriem aj odlakovacu na zubok, a samozrejme, obsahoval izo, a kazdy jeden, co som doma chytila do ruk. vlastne mi to bolo aj predtym jasne ze to je dobry dryak, tiez aj laky, ale ze ved to ide len na tuhy necht, ale nezabranim ani kontaktu s kozou, tak pre istotu, kezde motolice a izopropyl alkohol su dost nebezpecna kombinacia
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Už počtvrté jsi mě tímhle zmátla . Nemáš na tom kompu diakritiku?Niky píše:... lebo co ide na kozu, ...
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- arabela777
- Starší člen
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 38 poděkování
Máte prosím někdo zkušenost s přípravkem : PARAPROTEX ?
http://www.prirodnicestou.cz/eshop/ParaProtex
http://www.prirodnicestou.cz/eshop/ParaProtex
-
- Nový člen
- Dostal: 3 poděkování
Jo, taky jsem si ty příspěvky musel přečíst 2x, aby mi to dalo smysl.Slavek Krepelka píše:Už počtvrté jsi mě tímhle zmátla . Nemáš na tom kompu diakritiku?Niky píše:... lebo co ide na kozu, ...
Další "velké objevy" už i v mainstreamu: Mikroskopický parazit se umí vlomit člověku do hlavy a změnit jeho chování.
http://www.novinky.cz/veda-skoly/287686 ... ovani.html
-
- Nový člen
- Dostal: 3 poděkování
Ahoj,Niky píše: ...a mne boli namerane i motolice... ...stale nejediac veci, ktore im umoznuju pripadne mnozenie - cesnak, cibula, paradajky, horcica
mám to chápat tak, že motolicím prospívá česnek? Měl jsem za to, že je to (obecně) pro parazity naopak.
Díky, Jan.
-
- Stálý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
arabela777 - Ahoj, já jsem ho užívala asi tak před rokem a půl. Žádné zvláštní účinky jsem nespozorovala. Tuším, že jsem měla 2 balení. Možná je to individuální.
Mám takovej obecnej dotaz - nemá někdo zkušenost, že by vám po antihelminticích zmizely pihy a znamínka po těle? Několik let mám nekontrovatelné množení těchto potvor na kůži a začínám mít podežření na parazity, např. na játrech.
Mám takovej obecnej dotaz - nemá někdo zkušenost, že by vám po antihelminticích zmizely pihy a znamínka po těle? Několik let mám nekontrovatelné množení těchto potvor na kůži a začínám mít podežření na parazity, např. na játrech.
-
- Starší člen
no tak odlakovac sa mi na kozu zatial nedostal, zato na koŽu ano
janek, http://www.livingnetwork.co.za/drclarkn ... ite-foods/ podla Huldy Clarkovej potrebuju motolice na to, aby sa rozmnozovali cibulu ci cesnak (o. i.) tiez sa mi to zda trochu pritiahnute za vlasy, ale tak asi to mala vypozorovane. a ked tak nad tym rozmyslam, asi to naozaj nebude celkom pravda ze tieto zeleninky su 100% super proti vsetkym skodcom, kedysi na zahrade sme cibulu pestovali a casto ju lubilo napadnut hadatko, tak sme volali toho skodcu
janek, http://www.livingnetwork.co.za/drclarkn ... ite-foods/ podla Huldy Clarkovej potrebuju motolice na to, aby sa rozmnozovali cibulu ci cesnak (o. i.) tiez sa mi to zda trochu pritiahnute za vlasy, ale tak asi to mala vypozorovane. a ked tak nad tym rozmyslam, asi to naozaj nebude celkom pravda ze tieto zeleninky su 100% super proti vsetkym skodcom, kedysi na zahrade sme cibulu pestovali a casto ju lubilo napadnut hadatko, tak sme volali toho skodcu
-
- Stálý člen
- Dal: 26 poděkování
- Dostal: 40 poděkování
Vokoun, mne to pripada na zvyseny cukor. Kamarat ma cukrovku a hovoril, ze ked ma zvyseny cukor tak citi zvlastne brnenie v nohach a velky smad. Teoreticky, ked vymlatis nejake parazity, ktore sa zivia cukrom a stravovacie navyky ostanu, je mozne ze slinivka sa este nestacila spamatat s takeho naporu glukozy a proste nestiha. Dalsia moznost ako napisala Niky je doplnenie mineralov a vitaminov skupiny B. Konkretne B1 - thiamin, ktory je primarne zodpovedny za travenie cukrov ale nieje aktivny pokial je nedostatok magnezia. Preto je nutne pocas kur byt v jedeni striedmy a doplnovat aspon zakladne mineraly ako magnezium, draslik, obcas sodu bicarbonu na zneutralizovanie kyselin, Bvit, pripadne aj HCL ak zle travi. Paradox je ze napr fajciari marihuany takyto zvyseny cukor ani nepocitia, lebo samotne uzitie travy znizuje hladinu cukru v krvi.vokoun píše:Při braní PRAZ. a ABEN. jsem měl mírné motání hlavy ale to hlavní přišlo cirka po týdnu neuro reakce jako blázen brnění celého těla, hlavy, obrovská žízen no prostě jsem si myslel že je to moje poslední chvíle.
We`re not in Wonderland anymore, Alice
-
- Stálý člen
Co som vypozoroval a tiez som sa nad tym zamyslel, blizko znamienok sa nachadza nejaky parazit.Crayon píše:Mám takovej obecnej dotaz - nemá někdo zkušenost, že by vám po antihelminticích zmizely pihy a znamínka po těle? Několik let mám nekontrovatelné množení těchto potvor na kůži a začínám mít podežření na parazity, např. na játrech.
Zo 7 miest kde som zapperom zlikvidoval zrejme vlasovca alebo neviem co to bolo za potvoru, na 5 miestach mam viac zmanienok ako inde, resp. inde nemam skoro ziadne ale tam kde boli je tych znamienok o poznanie viac. Asi to bude ich odpad, ktory telo nevie nikam inam presunut alebo nema moznost a tak skoncia na koži.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Lex vidíš to mě nenapadlo s tím cukrem. Já co jsem přestal kouřit tak se mi cukr zvedl na 6 ale to je prý normální. Budu muset zajít na testík. Jinak co by si mě doporučil když bych do budoucna chtěl ještě minimálně jednou přeléčit PRAZIM. a ALBEN.a možná ještě IVER.. Nedával jsem tady celí postup. Takže jsem začínal klasicky METRONIDAZOLEM (ENTIZOL) a pak podle p. Bláhové o které jsem jenom četl jako o velké odbornici.
-
- Stálý člen
este jedna vec zo zivota, byvaly kolega z prace, dost tucny, ktory fajcil 40cig denne sa jedneho dna z neznamych dovodou rozhodol prestat fajcit. Asi do mesiaca mu diagnostikovali cukrovku a musel ist na obriezku, lebo kvasinky zrejme robili paseku tam kde to my muzi nemame radi Potom jedol stale iba susene marhule, neviem ci koli drasliku alebo betakarotenu, sire...
Co by som ti doporucill neviem, ked neches zase zacat fajcit tak zrejme iba doplanie magnezia, najlepsie asi chlorid horecnaty hexahydrat, a Bkomplex a menej sladkeho. Mne osobne sa po tych kurach sladke dost sprotivilo a niekedy som len nechapavo premyslal , ako som mohol kedysi na posedenie zezrat 4 balicky gumanych sladkokyslich pendrekov, k tomu 2 balicky M&Ms, nejaky ten snickers atd...proste megasladke bomby , co bz som si teraz nedovolil , resp chut na to by mi to nedovolila, lebo uz taka nieje. Nehovorim, ze nemam chut na sladke, ale vacsinou to riesim obzcajnym sirupom do caju alebo len cisto malinovku so sirupom. Este domace veci sa daju, ale kupovane sladkosti, to je cesta do pekel Proste vsetko s mierou.
Co by som ti doporucill neviem, ked neches zase zacat fajcit tak zrejme iba doplanie magnezia, najlepsie asi chlorid horecnaty hexahydrat, a Bkomplex a menej sladkeho. Mne osobne sa po tych kurach sladke dost sprotivilo a niekedy som len nechapavo premyslal , ako som mohol kedysi na posedenie zezrat 4 balicky gumanych sladkokyslich pendrekov, k tomu 2 balicky M&Ms, nejaky ten snickers atd...proste megasladke bomby , co bz som si teraz nedovolil , resp chut na to by mi to nedovolila, lebo uz taka nieje. Nehovorim, ze nemam chut na sladke, ale vacsinou to riesim obzcajnym sirupom do caju alebo len cisto malinovku so sirupom. Este domace veci sa daju, ale kupovane sladkosti, to je cesta do pekel Proste vsetko s mierou.
-
- Starší člen
no s tymi znamienkami, asi daco na tom bude. ja som si pred 4 rokmi dala take velke odstranit na chrbte, lebo som mala uraz a rovno som si ho udrela riadne. a ako mi ho odstranili, tak tusim fakt do mesiaca sa mi rovnako velke spravilo na lici len je ploche. ak by bola pravda ta parazitna teoria znamienok (podla Jelisejevovej), tak som velmi rada, ze vtedy bola imunita natolko silna, ze potvoru vytlacila na kozu. mali sme jednu znamu, co si dala odstranit znamienko z estetickych dovodov, dovtedy ziaden problem a potom umrela na raka koze, aj ked bolo znamienko nezhubne, metastazy po tele. a mama mi povedala, ze este jednu taku poznala, co sa jej toto stalo. zaujimave suvislosti
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Sladkosti ted taky už nemusím a jídlo mě taky přestalo chutnat za 1 rok jsem schodil 20kg což jsem si vždycky přál ale ted jsem s toho trochu vyklepanej začlo to po braní PRAZI. a ABEN. tak nevím jestli za to může moje ZOO a její devastace a nebo příprava do penálu.
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
K znaménkům: po alopatické léčbě Iver, Prazi, Alben, Entizol jsem pozorovala, že některá znaménka na těle se zploštila a zesvětlala. Sice zcela nezmizela, ale jasnou souvislost s léčbou vidím. Jelisejevová je dost dobrá.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
-
- Stálý člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Díky všem za reakce ke znaménkům. Já mám za sebou hydrocolony, šánky, asi 5 očist jater, jím ostropestř. kašičku, udělala jsem si trojčátkovou kúru, ale se znaménkama to ani nehlo, dokonce se stále množí a vystupují a zbarvují se každé jinak. Vyzkouším na sobě taky alopatickou léčbu antihelminitik a dám pak vědět.