hanka píše: ....
Je pravda, že ta místa jsou citlivější, proto střídám místa vpichu. ... Ahoj, Hanka.
Nejen to, akorát jsem si dal 5 činjekcí. Pálily jak 7 ďáblů všude. Nejdřív jsem píchl kouda (0.1cc?) pod kůži na břiše, ale chtělo se mi vřískat
![Bang Head :bhead:](./images/smilies/BangHead.gif)
Tož do levé
![Pottytrain :ptrain:](./images/smilies/pottytrain.gif)
zase jenom kousek (cca 0.3cc) a chtělo se mi opět vřískat
tak do ramene kousek (cca 0.2cc) a totéž
tak do pravé
kousek (cca 0.3 cc) a
![Devil :devil:](./images/smilies/icon_devil.gif)
a nakonec jsem to skousl
![Eusa Pray :epray:](./images/smilies/eusa_pray.gif)
a přepích kouda a zase do pravé
a
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
nahulákal tam 2.5 ccm a zase dost pálila, ale v nějak méně citlivém místě
Pak jsem dorazil vrchem co mi zbylo ve sklenici a to mne vyvedlo z úžasu. Ta měla grády
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
Ve zpětném pohledu mi došlo, že ze mne vyjelo dost vody stolicí jak včera večer 2x tak dnes ráno 2x a při těch příležitostech i urinou a zapoměl jsem to dohnat vodou. Dostalo se mi tedy toho, co jsem si plně zasloužil
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Byvše však smýšlení poněkud pozitivního tak jak mi to předvedla matinka kdysi při partii šachů, (když jsi ohrožen, uhni tam, kde ohrozíš) ... jaká vymražovaná, nebo odpařovaná urina? Zahuštění lze docílit přímo ve fabrice a není s tím žádná patlačka
Jo, taky to vypadá, že se ze mně začínaj samovolně vytlačovat uhry, tedy ty nezanícené mazové obludy.
Mezi námi, pokoukal jsem se tuhle taky po brethariánech, což jsou stálí a to i nepicí hladovkáři. "Breath" = dech, takže dechaři?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Říká se jim tak proto, že žijou ze "vzduchu", jako je v Česku Pavel Mácha. Někteří na tom žijou už leta. Nejstarší koho jsem chytil je nějaký indický asketa, který měl sen, kdy mu několik "bohů" přikázalo se na jídlo a pití vykašlat a v sedmi letech přestal jak jíst, tak pít a dnes je mu přes sedmdesát a udivuje nejen laiky. Normálně narostl, tenkej je jak lunt, ale nevypadá vyzáble, definitivně má svaly a není samá kost. Na svý leta ale vypadá. Vědi ho drželi 10 dní pod dokonalým dohledem ve špitále a ani nejedl ani nepil ani ne
![Piss :piss:](./images/smilies/icon_piss.gif)
ani ne
a zamotal jim pěkně šišky. Pak se zase odebral do jeskyně kde žije prakticky celý život a do civilizace se odebírá jen jednou za rok na nějaký náboženský festival. Jo, taky ho měli pod rentgenem, či čím, a zjistili, že ledviny urinu produkovaly a do močáku pouštěly, ale vstřebávala se z močáku zase zpět do těla
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Něco mi na té totální hladovce s nepitím ale chybí.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jakékoliv kmenové atp. se asi z měchejře nedostanou do oběhu a ......
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.