Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Metody léčení
-
- Nový člen
- Dostal: 2 poděkování
Autismus - možné příčiny
Dobrý den,
rád bych vás pozval na webinář o Autismu. Více informací v příloze.
Webinář je zadara SDK
Webinář je zadara SDK
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Autismus - možné příčiny
Děkujeme. Ahoj, Slávek.jhonzatko píše:Dobrý den, rád bych vás pozval na webinář o Autismu.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: Vitamin C
Elklímku pokud máš v puse amalgám tak si do toho mixu nepřidávej glutation ani ALA protože spustíš nedobrovolnou chelaci a to teda pokud si nenecháš amalgámy odstranit může v těle způsobovat pěknej mazec včetně namnožení kandidozy a přesouvání uložené rtuti v organizmu z místa na místo.Počítej s tím že pokud jsi to už spustil tak počítej s tím že se to bude v těle srovnávat tak 3 tejdny,možná dýl.Pak si taky zjisti jak jsi na tom s mědí a cerulaminem,protože céčko je velkej antagonista mědi a může ji z těla uvolňovat a to nadělá v těle bordel taky minimálně v řádu týdnů.Paradoxně pokud budeš mít nízkej cerulamin tak máš měď v těle uloženou v její toxické formě a detox bude o to horší.
Slávek má pravdu není to celé o tom to tam sypat v max dávkách ale pomaloučku polehoučku a pozorovat se.Příjdeš na to sám že velké zásahy jsou k ničemu.Srovnáš jedno a rozhodíš druhý.Není kam spěchat.
Slávek má pravdu není to celé o tom to tam sypat v max dávkách ale pomaloučku polehoučku a pozorovat se.Příjdeš na to sám že velké zásahy jsou k ničemu.Srovnáš jedno a rozhodíš druhý.Není kam spěchat.
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
Ahoj,
děkuji Vám za reakce.
Slávku, teda, to čumim, já myslel že je o trochu né tolik, to by pak vysvětlovalo ten průjem i nadýmání.
Akvarista:
Když jde o liposomy, teoreticky by to na amalgamy nemělo mít vliv protože glutathion i alaa jsou zabalené v lecithinu ne? Já ani nevím jestli je v puse mám, používaj se vůbec? Podle mě bych měl mít v puse max. cementovou plombu, nic víc.
Co se týč mědi a cerulaminu. Na cerulamin se dělaj testy? Netušíš kolik to stojí pro samoplátce? Mědi jsem měl vždy málo (možná to souvisí s mými zdrav. problémy) ale zkoušel jsem ji dodávat formou chloridu měďnatého spolu s chloridem zinečnatým, sice jsem bral asi špatnej poměr 9mgCu:50mg Zn ale hodnoty se po měsíci vůbec nehly, spíš byla měď ještě menší. Pak jsem bral asi dva měsíce 9mgCu:100mgZn ale na testech jsem ještě nebyl. Půjdu příští týden, minimálně zkontrolovat tyhle dvě věci. S kandidou problém mám, to vím.
Však já radši opatrně, proto jsem přestal. Nejsem až takovej alchymista ale výše uvedenej lipo. koktejl mi poradil Jarda Zajíček z zdravi-az, tak jsem myslel, že to má promyšlené.
Teď mám teda doma drahej glutathion, alaa, q10 a resveratrol. Když to v tý lipo formě neni ideální, mohu to spotřebovat alespoň normálně, v tabletách?
děkuji moc za rady
děkuji Vám za reakce.
Slávku, teda, to čumim, já myslel že je o trochu né tolik, to by pak vysvětlovalo ten průjem i nadýmání.
Akvarista:
Když jde o liposomy, teoreticky by to na amalgamy nemělo mít vliv protože glutathion i alaa jsou zabalené v lecithinu ne? Já ani nevím jestli je v puse mám, používaj se vůbec? Podle mě bych měl mít v puse max. cementovou plombu, nic víc.
Co se týč mědi a cerulaminu. Na cerulamin se dělaj testy? Netušíš kolik to stojí pro samoplátce? Mědi jsem měl vždy málo (možná to souvisí s mými zdrav. problémy) ale zkoušel jsem ji dodávat formou chloridu měďnatého spolu s chloridem zinečnatým, sice jsem bral asi špatnej poměr 9mgCu:50mg Zn ale hodnoty se po měsíci vůbec nehly, spíš byla měď ještě menší. Pak jsem bral asi dva měsíce 9mgCu:100mgZn ale na testech jsem ještě nebyl. Půjdu příští týden, minimálně zkontrolovat tyhle dvě věci. S kandidou problém mám, to vím.
Však já radši opatrně, proto jsem přestal. Nejsem až takovej alchymista ale výše uvedenej lipo. koktejl mi poradil Jarda Zajíček z zdravi-az, tak jsem myslel, že to má promyšlené.
Teď mám teda doma drahej glutathion, alaa, q10 a resveratrol. Když to v tý lipo formě neni ideální, mohu to spotřebovat alespoň normálně, v tabletách?
děkuji moc za rady
-
- Starší člen
Amalgám se používá běžně.Hradí ho pojišťovna,jsou to stříbrné plomby.Bohužel tam nejde o kontakt toho roztoku s plombou ale o to že se rtuť z plomby usazue v těle a ala a glutathion spouštějí jeho uvolňování a přemísťování v organismu.Klidně se může stát že se díky nesprávné chelaci uvolní z místa kde relativně neškodí a doputuje na místo kde škodí-mozek,koule,nadledvinky.
Cerulamin si najdi v ceníku synlabu.Jeho tvorba je vázaná na nadledvinky takže pokud si nejsi jistý jak na to tak budeš potřebovat ještě pár testů které se ale dělají v zahraničí a bodou tě stát dohromady i s doporučeníma kolem 10ti tisíc a ještě navíc to neni věc která se ti zlepší za měsíc ale je to spíš na léta ale výsledek stojí za to.
PS:nemusí to být jen rtuť ale všeobecně to mohou být těžké kovy-olovo kadmium hliník atd.
Jediná rada co pro tebe zatím mám je čistit čistit a čistit!K tomu žádnej stres,dobrej dlabanec a hodně spánku.
Cerulamin si najdi v ceníku synlabu.Jeho tvorba je vázaná na nadledvinky takže pokud si nejsi jistý jak na to tak budeš potřebovat ještě pár testů které se ale dělají v zahraničí a bodou tě stát dohromady i s doporučeníma kolem 10ti tisíc a ještě navíc to neni věc která se ti zlepší za měsíc ale je to spíš na léta ale výsledek stojí za to.
PS:nemusí to být jen rtuť ale všeobecně to mohou být těžké kovy-olovo kadmium hliník atd.
Jediná rada co pro tebe zatím mám je čistit čistit a čistit!K tomu žádnej stres,dobrej dlabanec a hodně spánku.
-
- Stálý člen
Já ho právě u Synlabu nemůžu najít, je tam jen Ceruloplazmin, a to je asi něco jinýho.
Takže, pokud jsem to dobře pochopil, alaa a glutathion radši nebrat pokud mám plombu. Bylo by řešení vyměnit stávající plomby za ty bílé? Nebo se v nich amalgám taky vyskytuje?
Jinak, po tom, co jsem navštívil tohle fórum mám ve všem celkem guláš. Snažím se uzdravit a pro mou bezpečnost by mě zajímalo, jestli podle vás (vypadáte že máte celkem znalosti (ty a Slávek ) ) nedělám něco špatně, případně, jestli by vás nenapadlo něco mě prospěšnýho. Kdybych sem napsal můj problém a to co dělám-beru, našli by ste si chvilku času ? děkuji moc
Takže, pokud jsem to dobře pochopil, alaa a glutathion radši nebrat pokud mám plombu. Bylo by řešení vyměnit stávající plomby za ty bílé? Nebo se v nich amalgám taky vyskytuje?
Jinak, po tom, co jsem navštívil tohle fórum mám ve všem celkem guláš. Snažím se uzdravit a pro mou bezpečnost by mě zajímalo, jestli podle vás (vypadáte že máte celkem znalosti (ty a Slávek ) ) nedělám něco špatně, případně, jestli by vás nenapadlo něco mě prospěšnýho. Kdybych sem napsal můj problém a to co dělám-beru, našli by ste si chvilku času ? děkuji moc
Podivej se sem, zde nemuzes nic zkazit a jeste podporis lecbu o mnohonasobne a hlavne financne to neni narocne.Elkimek píše: Jinak, po tom, co jsem navštívil tohle fórum mám ve všem celkem guláš. Snažím se uzdravit a
Autopatie
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3271
Lecebny kód
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3595
Urina
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1521
MMS + CDS
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325
-
- Stálý člen
Díky leno. Já se celkem zajímám o bioenergetiku i jiný věci. Mám dost skeptickej postoj vůči jakejmkoliv terapeutickejm technikám které zasahují do podvědomí, vyhýbám se tomu obrovským obloukem.lena píše: Podivej se sem...
S kódama pracuju, ale s jinejma. Je třeba si uvědomit, že to není jen obrázek a nefunguje na každého stejně, každý kód má své geometrické a matematické vlastnosti, odpovídá určitému frekvenčnímu pásmu a určité úrovni v určité dimenzi kde nejsou jen dobré věci. Pokud nemá člověk frekvenční dispozice k stoprocentní práci s bezpečným kódem a pokud neví co ten kód doopravdy dělá, co a kam spojuje tak je nebezpečné se na něj jen dívat.
Urinou si myju vlasy a občas klystýr a džala néti, ale nic z toho pravidelně, jen občas.
MMS jsem nikdy nezkoušel, nějak mě nenapadá, k čemu by mi to bylo, když v tom uvidím smysl, zkusil bych to. Ale jsme už trochu OT .)
-
- Starší člen
Jo to je ono,ceruloplasmin.Pokud máš plombu a chceš se o tohle postarat tak si to nech vyměnit ale ať ti při té výměně daj kofferdamovou vložku jinak spolikáš tolik rtuti že ti bude půl roku blbě.Nech si tam dát fotokompozitní výplň.Pak počkej čtvrt až půl roku než ta rtuť trošku odejde sama a pak můžeš zkusit Cutlerův chelační protokol.Hodně toho je tady http://www.noamalgam.com/ Já osobně jsem to ještě nepodstoupil,protože zatím nemám peníze na výměnu plomb(mám jich 10) a ani teď nejsem ve stavu kdy bych zvládl zubařský zákrok.
To máš jednu věc,mezitím udělej parazity a hned pak doplňuj minerály a průběžně furt čisti jak psala Lena.
Jinak liposom C se do průjmu dá proti kandidě použít ale spíše se to doporučuje proti rakovině-zajímavé čtení o tom je tady
http://www.pdazzler.com/archives/2049
To máš jednu věc,mezitím udělej parazity a hned pak doplňuj minerály a průběžně furt čisti jak psala Lena.
Jinak liposom C se do průjmu dá proti kandidě použít ale spíše se to doporučuje proti rakovině-zajímavé čtení o tom je tady
http://www.pdazzler.com/archives/2049
-
- Stálý člen
Chápu, takže řádně odkyselit, pročistit střevo (šanka + klystýry), játra (očista s epsomkou + lecithin), srovnat nadledvinky, štítnou žlázu a pak tu chelaci která nemá smysl pokud mám amalgamový plomby. Na parazity se chystám pomocí trojčátka (lugol+hřebíček+pelyňěk) matroš už mám, ještě musím sehnat tobolkovačku.
-
- Starší člen
No nejdřív se zamysli nad tím jak moc jsi vElkimek píše:Chápu, takže řádně odkyselit, pročistit střevo (šanka + klystýry), játra (očista s epsomkou + lecithin), srovnat nadledvinky, štítnou žlázu a pak tu chelaci která nemá smysl pokud mám amalgamový plomby. Na parazity se chystám pomocí trojčátka (lugol+hřebíček+pelyňěk) matroš už mám, ještě musím sehnat tobolkovačku.
Jestli se cejtíš silnej a chceš to jen posílit nebo už jsi v háji a cejtíš se slabej.Ono totiž jestli seš slabej tak né všechny ty procedůry pro tebe udělaj dobrou službu.Jestli seš slabej tak moje komentáře k tomu co jsi napsal jsou:
Odkyselit dobrý-sodu a zároveň HCL a trochu zeleninovejch šťáv v létě není na škodu.Ale nehledej v tom zázraky.
Pročistit střeva-Dobrý ale šanku bych dělal jen jestli jsi opravdu ve formě,jinak hrozně oslabuje.Klystýr když nebude totální ale jen třeba z pulitrem vody tak supr,výbornej je kávovej ten se dá dělat denně.
Játra-možná se mnou mnozí tady nebudou souhlasit ale jaterní očista je malá operace a pokud je člověk slabej tak mu to jen uškodí protože tělo nevloží do čištění tu správnou enrgii,druhá věc je že né každej dobře reaguje na epsomku.
O hodně lepší jsou jemější očisty jako kávový klystýr nebo pití žloutků s limetkama a olivovým olejem ráno na lačno nebo používání hořkých bylin.
Nadledvinky-bez odborných testů bych se do toho nepouštěl a soustředil se hlavně na zklidnění.Nadledvinky úzce souvisí s parazitální zátěží organismu.
Štítná žláza se rovná až po srovnání nadledvinek jinak to dělá pěkný brikule s organismem.
Paraziti-Pokud seš slabej tak můžeš mít vážné alergické reakce na pelyněk a hřebíček.Nejlepší by bylo nechat se proměřit detoxikačním poradcem ať víš co máš a pak nasadit tvrdou chemii a za měsíc máš nejhorší za sebou.Stejně tak s kandidou-pokud se ji nebudeš moct zbavit třeba během měsíce tak si sežen Nystatin nebo Flukonazol a drž rozumnou dietu-pozor na dietu úplně bez sacharidů ta nepomáhá protože kandida přepne na tukový režim ale tvoje imunita ne takže dopadneš ještě hůř než před léčbou.100g sacharidů ne den z glukozy a rýže je akorát.Glukoza a rýže jsou nejlepší protože nedojdou do střeva ale strávý se už nahoře.
Toť můj názor.Jestli jsi v pr.. nebo ne už musíš poznat sám.
-
- Stálý člen
No jsem a nejsem.
Cejtim se skvěle, unavenej nejsem, energie má víc než kdokoliv kolem mě. Nic mě nebolí ani nemám žádný vážnější problémy.
Co mě ale trápí je PNS, mám paralyzovanej pohyb špiček a částečně prsty u rukou. Nefungujou axony a asi bude problém s myelinem.
Ale i tak cítím že jsem zanešenej spoustou toxickýho bordelu, mám spoustu deficitů a to cítím i vidím z testů.
Šanku jsem dělal asi 3x a necejtil jsem se nějak slabě, byl sem celkem v pohodě, trošku unavenej, ale nic výraznýho. Každopádně, viz. PM mé problémy, takže asi tak
Cejtim se skvěle, unavenej nejsem, energie má víc než kdokoliv kolem mě. Nic mě nebolí ani nemám žádný vážnější problémy.
Co mě ale trápí je PNS, mám paralyzovanej pohyb špiček a částečně prsty u rukou. Nefungujou axony a asi bude problém s myelinem.
Ale i tak cítím že jsem zanešenej spoustou toxickýho bordelu, mám spoustu deficitů a to cítím i vidím z testů.
Šanku jsem dělal asi 3x a necejtil jsem se nějak slabě, byl sem celkem v pohodě, trošku unavenej, ale nic výraznýho. Každopádně, viz. PM mé problémy, takže asi tak
-
- Nový člen
- Dostal: 2 poděkování
Re: Autismus - možné příčiny
jhonzatko píše:Dobrý den,
Webinář je zadara SDK
Prolink na mimořádný webinář AUTISMUS a jeho příčiny, jak jsou detekovatelné naturopatickými screeningovými metodami
http://medicaherba.wiziq.com/online-cla ... 7-autismus
Webinář je bezplatný a začíná 18.6. 19.30, učebna je otevřena od 19.10.
Ve webináři se dozvíte následující informace:
- Příčiny vzniku autismu z pohledu naturopata
- Jak detekovat příčiny autismu naturopatickými screeningovými metodami
- Naturopatické detoxikace příčin autismu
- Výsledky těchto technik u autistických dětí
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Starší člen
Vidíš a tady už mě konkrétně něco nesedí.Cítíš se skvěle,nejsi unavenej,máš hodně energie a nic tě nebolí ale přesto jsi nemocný,máš kandidozu,paraziti a nedostatek minerálů a vitaminů(to jsem o Tobě vyčetl na zdravíaz)a máš rozhozenou štítnou.Elkimek píše:No jsem a nejsem.
Vidíš v tom tu nesrovnalost?Měl by ses zamyslet nad tím jak je to možné.
Podlé mého názoru za tím stojí únava nadledvinek takzvaná fáze 1.To je fáze při které se tvoří víc kortisolu než je potřeba a ten způsobuje to jak dobře se cítíš.Jenže kortisol vypíná imunitu takže nachytáváš paraziti a nedokážeš potlačit kandidu.Paraziti a kandida dělá v těle další škody a záněty a to nutí nadledvinky dělat další a další kortizol a ty jsi v začarovanym kruhu.Ale přesto se budeš cítit stále dobře.Někteří lidé jsou ve fázi 1 celý život nebo půl života a nepřijde jim nic divného.Může ale přijít nečekaná stresová situace-úmrtí v rodině,vážné zranění nebo vážná nebo přechozená chřipka a nadledvinky se vyčerpají a ty spadneš do fáze 2.A to už neni sranda protože budeš ten kortizol dělat třeba jen půl dne a druhá půlka dne bude hodně krizová-nezvládání stresu,težká únava,nehojící se záněty,infekce hypoglikémie.Já si tím prošel a řeknu ti že to neni prdel.Bohužel testy na únavu nadledvinek se dělají jen v zahraničí a dělají se ze slin.Je to tzv. salivatest.Odebereš si 4x denně slinu zapouzdříš a pošleš jim to a oni ti udělají kompletní hormonální test a pošlou doporučení jak to srovnat.V budoucnu by chtěl tyto testy dělat i Jarda Z. ale zatím je to v jednání.
No a ta druhá věc souvisí s tou první a možná je i její příčinou-Máš určitě hrozně rychlej metabolismus a nesprávnou výživu a ta spaluje minerály a živiny na maximum a nedostává se jich potom na důležité funkce těla.Bohužel to není o tom že to tam nasypeš v doplňcích v max. dávkách ale spíš o tom že komplet překopeš celej životní styl a stravu.Co ti můžu poradit je že pošli vzorek vlasů do ameriky do ARL laboratotoře.Tam ti přesně zjistěj co ti chybí nebo přebejvá a jakej seš typ metabolismu a daj ti několikastránkové doporučení jak máš jíst,jak detoxikovat a jak žít.Kontrola se dělá každé 3 měsíce a můžeš vydět konkrétní výsledky.Fakt to funguje!Já osobně jsem hrozně rád že jsem se k tomuhle dostal protože od té doby se mi žije o moc lépe.A hlavně se ti ty minerály srovnají většinou jen tou úpravou stravy a malinkýma dávkama nejnutnějších doplňků a nebudeš muset do sebe cpát všechny možné preparáty horem dolem.Stojí to sice nějaké peníze ale ušetříš to jak na těch doplňcích tak na čase kdy budeš naslepo zkoušet co ti pomáhá a co ne.Já takhle ztratil 2 roky zkoušením a tohle mi pomohlo za 2 měsíce!
Měj se!A kdybys chtěl kontakty do zahraničí a podrobné info tak mohu poskytnout.
-
- Stálý člen
Ahoj, tak díky za info, za super info. Jen bych dodal, co se týče immunity, takovou tu všeobecnou imunitu mám skvělou, už kolik let mě nebolelo v krku, žádnej kašel, angína, rýma, chřipka, ani nachlazení, nic prostě. A to chodim v zimě dost nalehko, když ostatní nosej bundu, já třeba i triko. Nenachladí mě ani rychlej přechod z tepla do zimy a naopak.akvarista píše:
Vidíš a tady už mě konkrétně něco nesedí.
Ale předpokládám, že není imunita jako imunita a nejde to házet vše do jednoho pytle.
Tu laborku určitě zkusím. Chystám se na trojčátko - paraziti. Suplementuju ten hořčík, silnej B complex, selen a K2. Jinak nic víc. Občas si teda vezmu BCAA, syrovátku nebo taurin.
Zajímavý ale je, že ačkoliv na sobě pracuju i mentálně-emocionálně energeticky, hlubokou introspekcí si řešim problémy, a řekl bych že po tom, co jsem zažil, co jsem zvládnul jsem stresu odolnej tak nejsem. Nestresuju se s kravinama, ale teď např. jsme řešili s přítelkyní stěhování, problém byl trošku v tom, že tu opustí všechno (chce, nemá to tu ráda) a půjdem k našim, tz. i přestup školy. Než jsme jim to tu řekli (a vzali to v pohodě) mě to tak vystresovalo že to ze mě vymlátilo všechno dobrý, např. deficit Mg se mi zvedl z 500mg na snad 1500mg. Nevím jestli to může mít souvislost s nadledvinkama a parazitama.
Co ale zajímavý je, nedávno jsem zjistil/objevil , že jsem pernametně v jakymsi podvedomym, skrytym, jemnym ale silnym stresu. Já totiž narozdíl od "zdravého" člověka musím podvedomně promýšlet každý pohyb, krok vše co dělám, na to se musím soustředit díky paralyzovanejm svalům který natahujou kotník k noze a špatný jemný motorice. Tuhle když jse to zjistil, tak mě to celkem odkouřilo, nboť sem pochopil, že to že si myslim jak moc jsem psychicky v pohodě je iluze a lež
No, každopádně, písnu ti PM s prosbou o kontakty a podrobnosti na tu laborku.
Ale děkuju ti, moc..