Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Slavek Krepelka »

vokoun píše:.... ale začali mě naskakovat takové červené malinké vřídky docela tvrdé ....
Pokud se vrátím k funkcím orgánů, vše co se děje s pokožkou je výsledkem toho, co do ní přichází zevnitř, nebo jde o vnější patogeny. Pokud jde tedy o jakékoliv reakce na stravu, ale pozor, třeba i potníčky z horka, přicházejí zevnitř díky přítomnosti něčeho v krevní plasmě, co tam nemá být, nebo nemá být v koncentraci, ve které je. Můžou to být histaminy, jedy a kde co. Vcelku to ale míří k nedostatečnossti jater za danné situace, protože se přes ně veškeré trávení pasiruje krví, než jde dál do oběhu. Pokud tedy problém vzniká ve střevech, ve slinivce, v žaludku, ve slezině atd, zdravá játra by to měla alespoň povětšinou zvládat a pokud nezvládají, může se to projevit na kůži. Zářným příkladem je třeba kopřivka. To je mimo jiné danné asi i tím, že kůže krevní plasmu sice i filtruje, ale hlavně v sobě zvyšuje její koncentraci všeho, co v krevní plasmě nenechala, v podobě potu. Prvotní příčinou mohou být i parasiti, ale nemusí. Zrovna tak to může být candida atd. a nebo vše dohromady.

Jenže tady půjde o i nějaké citlivosti různých tkání na koncentrace jedů už jak jsou v plasmě, i těch nervů co nám škubou nohama, popřípadě vyvolávají škubání kdekoliv a eventuelně aj křeče. Samozřejmě, pokud jde do jater příliš mnoho jedů ze střeva, nebo nemocných orgánů, i relativně zdravý játra to nestíhaj, natož pak poněkud nemocná játra s omezenou funkčností. V takovém případě je tedy naprostý nesmysl léčit jenom játra, nebo jenom střevo, nebo jenom cokoliv. Proto maj všeobecné očisty daleko lepší výsledky než jakákoliv farmaceutika a doplňky.

Zde se nedá soudit co je špatně ani z těch velkých večeří, kromě toho, že snad střeva pustily do jater víc, než játra snesou. Zrovna tak to ale může být nějaká nedostatečnost, nebo přebytečnost v tom, co po jídle přijde ze slinivky atp. Dodnes Ti nikdo neřekne například k čemu je všemu dobrá slezina, nemluvě o slinivce atd. Ví se něco, a dost z toho nejspíš blbě, jenom nějaké části procesů. Vše ale směřuje ke kolotoči oxidace a dehydroxylace metabolismu, narušené tím, či oním, parasity, viry, otravou některýma kovama atd. Nicméně právě ten kolotoč s tím umí očividně zamotat sám pokud se mu pomůže celistvě a podpoří se. Omezováním oxidačních procesů se problém jak vidno řešit nedá, je to právě naopak, jak vidno z činnosti VitC, ale je to opět řešení částečné.

Proto mám pocit, že je nejjednodušší a nejspolehlivější se vykašlat na a vyloučit jak alternativní profíky, tak ortodoxní profíky a dát se cestou kompletně přirozenou. Tím míním do prdele se všema vyrobenýma doplňkama, všema částečnýma řešeníma, kterým nikdo ani zdaleka nerozumí a obrátit se o pomoc naprosto sami k sobě. Kdybych byl pámbíčkář, řekl bych to tak, že si nedovedu představit aby pámbíček spáchal dílo tak komplexně fungující a nedal nám do vínku vlastní medicínu(y), kterou(é) jak bulíci hledáme jinde. Když se pak podívám, kolik mají tělesné funkce různých způsobů jak řešit jedno a totéž, aby když jedno selhává zaskočilo druhé, určitě je i zde více cest a jedna z nich je definitivně naprosto psychická, byť i velmi obtížná. Ale pak nejspíš bude i další a podstatně méně obtížná fyzická cesta, která může nastoupit při selhání psychické a srovnat obojí, srovnat vše.

Koukáme furt co vypadne z něčeho jiného, z pampelišek, z kotvičníku :D z přesliček a plavuní, kteréžto považujeme za nižší řád života na zemi a to o hodně nižší než jsme my sami, a nekoukáme vůbec na to co vypadne z nás, "pánů tvorstva", či "vrcholu evoluce".

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Líbí se mi, cos napsal.
A nejen to, i s tím docela souhlasím, nejspíš i proto, že docházím k obdobným závěrům.
U mě je to dost výrazný přesun k autopatii, která v sobě podle mně slučuje výhodu mechanického a snadno kontrolovatelného ovlivnění psychické sféry, přes kterou dochází k následnému ovlivnění fyzického těla a jeho funkcí.
Dost úzce to souvisí i se změnou názoru na fungování prakticky celého Vesmíru včetně všeho živého. Není ani příliš překvapivé, že ten správnější názor už dávno vyjádřily různé "východní" nauky. Podle něj je systém fungování autopatie naprosto logický, což považuji za ověření jeho správnosti.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše:... A nejen to, i s tím docela souhlasím, nejspíš i proto, že docházím k obdobným závěrům. ...
I pro to je asi těch cest víc, ale soustřeďujících se do sebe, "do Říma". :) My sebe sami vlastně celý život ať už vědomě, nebo podvědomě odmítáme. Viz co jsem přepajcoval a napsal Hance do Psychických příčin nemocí. Připadám si jak kuře, který právě udělalo dírku do skořápky.

Ahoj, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

julietta
Starší člen
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Příspěvek od julietta »

Slavek Krepelka píše: Není to beznadějné. Kdybych nedával momentálně šanci urině, vyzkoušel bych si vodíkovou vodu. Že to má něco společného se střevy jsem tušil, ale Ty jsi to právě potvrdila. Tam to vypadá, že je největší problém s produkcí vodíku a asi aj s parasitama. Nejspíš to taky vypadá, že je Tvá protiparasitická kůra přeci jenom nevymydlila úplně, nebo díky nedostatečné střevní flóře přišli zase hezky zpátky. Taky jsou v tom definitivně zamotaný játra, nebo slinivka, nebo oboje. Mám vyzkoušené, že čím víc jsem věčer pojedl, tím to bylo horší, tož jsem se zařídil, ale to je jen údržba. Něčím to půjde u každého, ale jde o to dojít na to čím. Rozhodně sám neházím flintu do žita.

mas pravdu, slavku, vzdy sa niekde niečo objaví, čo človeku dá nadej, že predsa raz to skončí...určite mam tam este vseličo a ked je chvilu ticho, to znamena, že dorastaju a ozvu sa. a teraz sa ozyvajú teda fest!! vcera som si vypila tu sodu večer asi 2 pohare po 2hod. a celkom bola noc ok, zrejme slinivka sa ukludnila a aj črevá som mala čiste po vyprazdnení. o to sa postarala cvikla s mrkvou a kyslou kpustou. veru, smrť číha v črevách...aj pečen si pekne leží na črevách a ked tie majú správnu teplotu , čiže niesu napchaté a nezuria v nich virusy a paraziti, tak má čas aj regenerovať aj fungovať tak ako , ked si aj ty spominal , ju boh stvoril ako súčasť užasného organizmu.takisto obličky su na nich nacapené.
na urinu sa zatial neviem odhodlat, akurat tak sa umyjem nou.
tebe gratulujem, že vysla ta potvora :good: o ktorej píšeš v teme -urina.

poota- je to taky reťaz, ked sa citis fyzicky dobre, psychika nema až taký dovod sa zaoberat smutkom atd. zo skusenosti, ked chodim na jogove seminare/vycodne techniky ako spomínaš/, tak 3noci nespim, klasika, ale zato cele dni lietam na wc a vyprazdnujem sa. zrejme strava, cvičenie a vobec aj psychika sa zaobera iným ako v bežné dni/rodina, praca, financie...atd/ a tak dalsie noci sa vyspim konečne, aj humor sa mi vrati aj celkovo som inak naladená. doma to trva potom tak 10dni, opat ina strava, jasneže aj sladkosti a zhon a opat noci bezsenne so sklbavými nohami a tak dokola hladanie riešenia . ale iste to vsetko ma svoj dovod... :roll:

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

julietta píše:.. je to taky reťaz, ked sa citis fyzicky dobre, psychika nema až taký dovod sa zaoberat smutkom atd. ..
Ono to ale funguje i obráceně, vlastně hlavně to funguje obráceně!
Přečti si Norbekova a něco z toho si zkus, třeba jenom ten "nepřetržitý úsměv idiota".

Zdravím - poota

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše: .... třeba jenom ten "nepřetržitý úsměv idiota".... Zdravím - poota
Že jsi se zmínil. Ten mi naskauje ted už pár dní samovolně, ba někdy i dost dlouho vydrží. Už se těším až budu moc říct, že mi ho sem tam někdo ještě smaže. Ahoj, Slávek.

janadel1
Nový člen

Příspěvek od janadel1 »

Hezký den všem,

jsem úplný nováček zde a úplná začátečnice.
Cítila jsem se snad celý život taková jako když žiju jen na půl. A teď když mám děti, rodinu, práci, se cítím opravdu hodně vyčerpaná.
To mě dovedlo až k jedné paní, která se tímto tématem zabývá a i pomocí vámi jmenovaných Joalisek a léků léčí.

Toto forum jsem našla zcela náhodou, když jsem hledala nějaké informace.

Prosím, můžete mi někdo napsat jaké vy jste měli příznaky a co vás dovedlo až k této léčbě?

A třeba i návod jak začít. Dnes jsem první den užila pastu Ivermectin - 250 ml. Zatím nepozoruji na sobě žádné reakce.

Díky vám všem za případné odpovědi.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

janadel1 píše:Hezký den všem, ... Prosím, můžete mi někdo napsat jaké vy jste měli příznaky a co vás dovedlo až k této léčbě? ...
Odpovědí na Tvou otázku najdeš spoustu v tomto vlákně, plus v několika dalších vláknech. Nečekej, že se tu budou lidi zbytečně opakovat, i když stát se může. Vrchní řádka nabídky každé stránky má slovo "Hledat" Dej si tam slovo parasiti a zjistíš, že máš na mnoho dní co číst a mnohé další se dál dozvědět.

S laskavým pozdravem, Slávek.

janadel1
Nový člen

Příspěvek od janadel1 »

vokoun píše::? Sladkosti ted taky už nemusím a jídlo mě taky přestalo chutnat za 1 rok jsem schodil 20kg což jsem si vždycky přál ale ted jsem s toho trochu vyklepanej :x začlo to po braní PRAZI. a ABEN. tak nevím jestli za to může moje ZOO a její devastace a nebo příprava do penálu. :oops:

Moc se omlouvám, že cituji starší příspěvek, ale zaujalo mě, že se po braní prazi a aben cítíš vyklepanej, nervozni:-).
To jsi mě vyděsil, protože já už teď před braním se cítím ve stresu a dost nervozni, tak kdyby se to mělo zhoršit, tak to asi bude k nevydržení:-)

Má někdo podobné zkušenosti?

janadel1
Nový člen

Příspěvek od janadel1 »

Slávku, moc děkuji za informaci.
Já to chápu, že se nechce nikomu opakovat, nicméně pro mě je dosti složité si najít časový prostor na to, abych mohla toto vlákno celé pročítat. Bohužel, už jsem psala, že únava, vyčerpání a nestíhání mě dohnalo až k paní, která mě přivedla na tuto cestu.

Ale jak jsem psala chápu to a pokud náhodou někomu nebude vadit si něco zopáknout, ocením to:-).

Díky moc.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:) No ty reakce jako jsem měl já tady asi moc lidí nemělo tak to tady proštuduj jak ti radí Slávek. Já jsem měl hlavně neuro reakce ale až po cirka týdnu. Ale vetšinou co tady lidi píší tak se jim motá hlava hned po braní a pak to ustupuje. Tak se ozvi jak jsi dopadla. :hip: :bye:

janadel1
Nový člen

Příspěvek od janadel1 »

Ráda bych vás ještě všechny poprosila.

Dnes jsem se cítila vcelku dobře a vlastně se cítím ( 1 dávka Ivermectin ), ale jsem strašně popudlivá.
Už jsem se neprávem dnes vytočila na syna a na manžela, ale opravdu nic pěkného to nebylo. Ani jsem se nepoznávala, nával vzteku a vylila jsem si na nich zlost.
Setkal jste se s tím někdo?
Prosím, poraďte.

Moc díky.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Nejspíš se jedná o reakci psychiky na zvýšenou hladinu toxinů, která je spojena s likvidací cizáků :good:

Zdravím - poota

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Příspěvek od jarda ovčák »

Já to měl taky. Když to nepřejde,kup si kozlíkové kapky, nebo valerianské kapky, což je totéž od valeriana oficinalis.
Je to lepší, než vylítnout zbetečně..... Nebo si přelep hubu izolepou, taky to pomáhá.Mě taky, ale jak mám fousy a tu zaschlou kobercovku rvu z huby, tak mi je ouzko...A začínám nanovo.
Rodina je posvátná a nesmí tímm trpět.nikdy a nijak.

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“