Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
Daleko lepší než hladovka je půst mám za sebou asi šest jednodenních a tři tří denní a musím uznat že mě to nakoplo ale MMS je MMS to je taková zkratka půst začíná léči až od čtrnáctého dne kdy tělo začíná zpracovávat vše nepotřebné a to bych asi já nevydržel
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 86 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Vokoune z mojej strany tu nie je reč o jednorázovkách ale o cyklických a to je o "trošku" inej káve ako tvoje jednorázovky. Súhlasím, MMS je naozaj skratka a nie len do "pekla závislosti" na ňom. Ale ináč ano, pôst je k tomu výstižnejší výraz - ten výraz hladovka sa hodí skôr pre "novicov..."
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...
-
- Nový člen
No,takze MMS uz berem aj ja,kedze ma zanieslo riadne a musim do seba valat co sa da aby mi to preslo.
Momentalne som 2 tyzden na 14kvapkach 3xdenne a 3/4 plnych tobolkach MMS2.
Rozhodne sa to pomalicky zlepsuje a zabera to lepsie ako akakolvek bylinna sracka ale zlom este nenastal,na to je este asi skoro.
No ale zvysujem po kvapke kazdym dnom a budem dovtedy kym sa nepozvraciam.
Momentalne som 2 tyzden na 14kvapkach 3xdenne a 3/4 plnych tobolkach MMS2.
Rozhodne sa to pomalicky zlepsuje a zabera to lepsie ako akakolvek bylinna sracka ale zlom este nenastal,na to je este asi skoro.
No ale zvysujem po kvapke kazdym dnom a budem dovtedy kym sa nepozvraciam.
Naposledy upravil(a) Erik Masters dne úte 09 čer 2015 16:47, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Eriku, překračuješ doporučené dávkování , má se brát max 3 kapky každou hodinu 8 x denně.
Naposledy upravil(a) sisa dne úte 09 čer 2015 10:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Mně osobně vyhovují spíše nárazově větší dávky, než doporučené dávkování po třech kapkách...a to hlavně na akutní problémy typu chřipka atd....na to se mi velice osvědčila Klára /6kapek+po půl hodině 6.kapek/...,ale každý je jiný...chce to vyzkoušet a asi přečíst vlákno od začátku...člověk se vyvaruje mnoha chyb co udělali jiní.Mně /nejen mně/ MMS ohromně pomohlo...nedám na něj dopustit...placebo to ale určitě není ...jistá opatrnost je na místě.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
|Mirko, na akutní problémy jo, jak ti vyhovuje, ale chronické bych řešila dlouhodobě malým množstvím. S tak velkou dávkou dlouho nevydrží, zhnusí se mu dřív, než to zabere. :-)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
No jestli snese 3x14 kapek, tak patří mezi lidi, co MMS snáší velmi dobře.Znám bohužel pár lidí, kteří nesnesou ani jednu kapku...a na MMS zanevřeli...ale, jak jsem psal, každý jsme jiný.A dávkování 8x3 kapky nijak nezavrhuji, jen mně osobně až tak nesedí.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
-
- Nový člen
Tak nechcem sa otravit ale myslim si ze MMS je na riskovanie ako stvoreny a az na velke prehananie by nemal nejak ublizit.
K rizikovym davkam si myslim ze mam este velmi daleko kedze to beriem s velkymi casovymi odstupmi a ked sa to tak vezme tak len 15kvapiek 2xdenne co je myslim ze standard.
Humble na jeho stranke odporuca pri parazitoch rovno zacat s 15 kvapkami,ja som zacal s 5 kvapkami,co bola slabota. Brat menej ako 5 kvapiek 2xci3x denne mi pride fakt zbytocne.
Do toho este MMS2 zo 3,max 4 plne tobolky za den,co by malo byt tiez v norme.
Na Salvii mi boli zistene zo 2 solium pasomnice a ak to chcem dat bez liekov tak tych 15 kvapiek je ozaj minimum.Citim ze to mozno s MMS dam aj ked podla niektorych to na velke svinstva nestaci.
A nemyslim si ze dako extra znasam MMS,hnacku ci caste odkasliavanie mavam casto.Ale to moze aj znamenat ze sa telo cisti.
Co sa tyka chute tak si myslim ze v 3dcl je pre mna v pohode na rozdiel od takej kyslej kapusty ktoru nezjem kym nieje ozaj kvalitna.
K rizikovym davkam si myslim ze mam este velmi daleko kedze to beriem s velkymi casovymi odstupmi a ked sa to tak vezme tak len 15kvapiek 2xdenne co je myslim ze standard.
Humble na jeho stranke odporuca pri parazitoch rovno zacat s 15 kvapkami,ja som zacal s 5 kvapkami,co bola slabota. Brat menej ako 5 kvapiek 2xci3x denne mi pride fakt zbytocne.
Do toho este MMS2 zo 3,max 4 plne tobolky za den,co by malo byt tiez v norme.
Na Salvii mi boli zistene zo 2 solium pasomnice a ak to chcem dat bez liekov tak tych 15 kvapiek je ozaj minimum.Citim ze to mozno s MMS dam aj ked podla niektorych to na velke svinstva nestaci.
A nemyslim si ze dako extra znasam MMS,hnacku ci caste odkasliavanie mavam casto.Ale to moze aj znamenat ze sa telo cisti.
Co sa tyka chute tak si myslim ze v 3dcl je pre mna v pohode na rozdiel od takej kyslej kapusty ktoru nezjem kym nieje ozaj kvalitna.
-
- Nový člen
No,tak skusil som uz aj najviac odporucane davkovanie 3 kvapky kazdu hodinu a to mi pride hrozne slabe a otravne kazdu hodinu.
Mozno na mensie problemy a ako udrziavacie davky je to fajn ale mne to pride ako strata casu.
Mozno na mensie problemy a ako udrziavacie davky je to fajn ale mne to pride ako strata casu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Mnohé skupiny propagují svoji formu MMS. Bláhová MMS2, tady spíš MMS1 nebo líp CDS. A třeba vefacebookové skupině ,,užíváme CDS" vyloženě propagují CDS2 a tvrdí, že je to to nej z chlordioxidových směsí. Prý je to nejčistší forma....
Jeden fakt neví co si má z toho vybrat...
Jeden fakt neví co si má z toho vybrat...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Bláhová propaguje hlavně MMS1, nebo spíš VMS (tj. aktivované HCl), občas MMS2. Jinak Batles různé druhy srovnával - někde to tady najdeš.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 100 poděkování
- Dostal: 127 poděkování
Prepínanie na pôst (nie na hladovku), ktorý funguje a neublíži, musí mať svoj postupný vývoj a nadobudnutie skúseností od znalých pôstarov.deʒa vy píše:"pár" luďom sa mi podarilo v ich hlavách "prepnúť výhybku" od MMSka k cyklickéj hladovke a čuduj sa svete, nevedia si ten prechod z tej "slepej kolaje" vynachváliť.
Pôstujem už nejakú dobu, ale na MMS som tiež nezanevrel. Všetko s mierou.
Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Zdravím, uzivam mms uz tri tyzdne na šarlach / šarlachovu anginu a takmer nic sa nezmenilo , hrdlo mam cervene stale bez zmien. chcel by sa opytat ci som nemohol nejako narusis ucinok , lebo takemr vzdy ked som zapil mms vodou tak som si potom dal hlt malinovky , viac menej vzdy citronovej prichute istej znacky. pozrel som si zlozenie a neobsahuje kyselinu askorbovu iba kyselinu citronovu. Chcel by som sa teda spytat ci by mohla malinovka narusit ucinok. za odpoved dakujem
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Kyselina citronová neutralizuje účinky chlordioxidu. Na zapití MMS raději čistou vodu, maximálně jablečnou šťávu bez přidaných anitioxidantů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Byl by nějaký zdroj této informace, že kyselina,jíž se dříve aktivoval chloritan, vlastně chlordioxid likviduje?Hela píše:Kyselina citronová neutralizuje účinky chlordioxidu.