Palo píše: Přesně takhle to funguje
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jsem rád, že to potvrzuješ
Nazdar Palo.
V podstatě je můžeš nechat kafrat a teoretizovat až z nich krev bude stříkat, na tom vůbec nezáleží. Co je podstatné je výsledná čára a ta dává za pravdu tobě i té partě slušných dochtorů, a to, že srovnáním tělesné chemie pomocí HCl se dostaví srovnání produkce HCl v žaludku. Nemluvě o tom, že tou HCl dodanou i ve velmi kritickém momentě člověka, který ná duši na jazyku, lze alespoň v mnohém případě otočit postup nemoci o 180°, jako ničím jinným.
Můžou plkat o homeopatii, o které ví prd, můžou cintat o neschopnosti dodávání HCl napravit její produkci v bachorku, to je úplně buřt. Pořád je zde ta nejspodnější lajna, a to, že to pracuje lépe, než cokoliv jiného. Pokud si uvědomíme, že ti samí dochtoři nám oběma potvrdili, že byli naprosto pravdiví ve svých tvrzeních o skoro okamžitých pozitivních účincích dodávání HCl, nemám jedinné pochyby, že byli také naprosto pravdiví, přímo Dr. Guy a nepřímo Dr. Allen, stejně jako ty, že jakmile je tělu umožněno se narovnat díky dodávání HCl, narovná se i produkce HCl v bachorku, čemuž se dále dá píchnout dodáním draslíku rozpuštěném v HCl, kam alespoň mně navádí nejenom Dr, Guy, ale také Merlinův odkaz na toho "šíleného a konspiračního Australana."
Pokud nějací cirkusoví šašci, jako tenhle moj s mojů, nerozumí chemii ionizace roztoku a důležitosti tohoto úkazu, je to zase jedno, a jedinné, co slušný člověk může udělat, je poukázat na slabiny jejich projevu, které chytrému napoví a somár at' zdochne. Vóbec zde nejde o teórii, ale o praktické výsledky. Pořád jde o tu spodní čáru, a ta jasně říká, že alespoň prozatím to fachá, jak tobě tak mně, což je něco, co narubyschizofrenický případ rufbójehmm nebyl schopen demostrovat a tylko tárá hnidopišné teorie a cipoviny, ktoré sú k ničomu.
"The Bottom Line" = "Výslodok", je to, co je důležité. Vše ostatní at' jde k čertom aj s jejich služebníkami.
S laskavým pozdravom, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.