Až se domluvíme na materiálu pro elektrody a vyvíječ, tak využijeme nabídku ohledně spolupráce našeho kolegy Nováka. Minulý týden jsem jej navštívil v jeho "dílně". Ty uvozovky tam jsou záměrně neboť jsem si opravdu sedl na zadek, když jsem to viděl. Za takové vybavení by se nemusela stydět ani nějaká menší fabrika. Několik soustruhů, lisy, pícky, vývěva a spousta dalších mašin... Práce s nerezem je jeho každodenní chlebíček.
Přes Luboše tedy provedeme celkovou objednávku nerezu i plexiskla. Jen mu musíme říci naprosto konkrétně, co chceme. Viděl bych to na děrovaný nerez (společně vybereme jaký) a plexi o tlouštce 3mm nebo 5mm. On nám vše nařeže a elektrody i naboduje. Za práci nic nechce... Tímto bych mu chtěl za jeho přístup k lidem z fóra upřímně poděkovat !
Odhaduji, že v
první fázi (pokud na zkoušku postavíme pouze jeden nebo dva bloky elektrod) by se investice mohla pohybovat asi kolem 2 500 Kč na osobu. Ono se to velmi těžko odhaduje neboť nevíme jaký materiál a v jakém množství vlastně objednáme (plexi a nerez) a také něco bude stát elektronika...
Rád bych požádal každého, kdo se chce zapojit, ať mi pošle soukromou zprávu. Seznam všech lidí následně zveřejním a průběžně jej budu aktualizovat... Do konce ledna bychom měli mít hotovou teoretickou přípravu a začátkem února objednáme materiál
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
.