Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Setkávání

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: setkání v brně

Příspěvek od Palo »

Takto: Tento sraz není dohodnut s Rivalem, byl bych nerad, kdybyste to chápali tak, že tímto ruším nabídku Rivala. Přesto si myslím, že Brno by mohlo být dobrým kompromisem zejména pro (nebo mezi) Pražáky a Slováky. Byl bych rád, kdybyste brali sraz jako oficiální. Udělám vše pro to, aby vše proběhlo bez jakýhkoliv problémů a abyste poté odjeli s maximem dobrých pocitů.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Setkáni v Brne

Příspěvek od sano »

Ahoj Palo,
jeden zlý generál je lepší ako dvaja výborní. Preto, kým Rival sa nepripojí k stretnutiu v Brne ja tam nepôjdem. Sme malá skupina a mali by sme sa učiť trochu komunikovať. Stačil najprv meil Rivalovi.Ináč porpodujem myšlienku stretnutia. Potrebujeme ho ako soľ. Ale keď už tu máme oficiálneho predstaviteľa, tak sa toho držme. Zostávam tvojim priateľom Palo.
sano

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Setkáni v Brne

Příspěvek od Palo »

sano píše:Ahoj Palo,
jeden zlý generál je lepší ako dvaja výborní. Preto, kým Rival sa nepripojí k stretnutiu v Brne ja tam nepôjdem. Sme malá skupina a mali by sme sa učiť trochu komunikovať. Stačil najprv meil Rivalovi.Ináč porpodujem myšlienku stretnutia. Potrebujeme ho ako soľ. Ale keď už tu máme oficiálneho predstaviteľa, tak sa toho držme. Zostávam tvojim priateľom Palo.
sano
Ok, v tom případě souhlasím. Pokud nebude souhlasit Rival, sraz v Brně zruším. Čekáme teda na vyjádření Rivala.

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Různá setkání

Příspěvek od rival »

Přátelé, konečně mám "nový" netebook Dell D500 :D a mohu se opět věnovat tomuto fóru. Můj starý brach mne před měsícem neplánovaně opustil a docela mi tím zkomplikoval život... Takže jsem se sem dostával jen sporadicky z velkého PC a řešil jen to nejdůležitější. O to více času jsem měl na přemýšlení jak pokračovat dál...

Jsem moc rád, že je zájem setkávat se a blíže pak spolupracovat. Myslím, že nic nebrání tomu, aby jste se v Brně sešli. První oficiální setkání jsem chtěl udělat v Teplicích hlavně z důvodu, že to zde znám a mohu tak řadu potřebných věcí zajistit. Má představa oficiálního dvoudenního setkání je následující. Musí se zajistit (pronajmout) patřičné prostory, kde budeme moci nerušeně diskutovat a občerstvovat se :). Dále je potřeba zajistit ubytování a samozřejmě vymyslet a zrealizovat nějaký program. Což je práce nejtežší.... Myslel jsem, že by bylo fajn pokud by aspoň někteří z nás přivezli svá doma postavená zařízení a předvedli nám je v chodu. Uvítám každý návrh jak by mělo takové oficiální setkání vypadat.

Do Brna se nyní bohužel nedostanu. Ale nevidím, žádný důvod proč by se tam nemohli sejít lidé, kteří jsou z okolí nebo si tam rádi zajedou. Mohlo by to být neoficiální setkání. Každé takové setkání má velký smysl a získané zkušenosti se jistě budou hodit. Žádným dalším připomínkám a návrhům se samozřejmě nebráním, ba naopak.

rival - živý člověk - suverén
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Různá setkání

Příspěvek od Palo »

Rival píše:...do Brna se nyní bohužel nedostanu. Ale nevidím, žádný důvod proč by se tam nemohli sejít lidé, kteří jsou z okolí nebo si tam rádi zajedou. Mohlo by to být neoficiální setkání. Každé takové setkání má velký smysl a získané zkušenosti se jistě budou hodit. Žádným dalším připomínkám a návrhům se samozřejmě nebráním, ba naopak.
Děkuji Rivale za vyjádření. Tento sraz bude tedy neoficiální.

Uvítal bych, kdybyste se mi ostatní vyjádřili s tím, co byste od srazu v Brně očekávali a za jakých podmínek byste se zúčastnili. Uvítal bych zároveň informace, nad čím bych měl popřemýšlet – co zařídit, atp.
Představování "svých hraček" bych viděl příště, nyní bysme se dohodli, jaké jsou k tomu ideální podmínky a co je k tomu nutné.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Různá setkání

Příspěvek od Palo »

Palo píše:Uvítal bych, kdybyste se mi ostatní vyjádřili s tím, co byste od srazu v Brně očekávali a za jakých podmínek byste se zúčastnili. Uvítal bych zároveň informace, nad čím bych měl popřemýšlet – co zařídit, atp.
Představování "svých hraček" bych viděl příště, nyní bysme se dohodli, jaké jsou k tomu ideální podmínky a co je k tomu nutné.
Koukám, že nikdo zájem nemáte, mám setkání zrušit? Počkám to úterý.

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Stretnutie

Příspěvek od sano »

Urobme z neoficiálneho stretnutia oficiálne.
Nie je dôležitý termín, treba sa dohodnúť s jednotlivými aktívnymi členmi. Treba ich osloviť jednotlivo.
Najväčšiu autoritu má tu Rival. Nemal by dávať ruky od toho preč. Ak chce na stretnutí akých takých slovákov, tak by sa malo zvoliť nejaké kompromisné miesto bližšie ku slovenským hraniciam.
S aktívnymi členemi treba dohodnúť program. Potom sa dá dohadovať termín, miesto.
Rival, stretnutie potrebujeme ako soľ. Všetko sa cez net nedá povedať.
sano

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Stretnutie

Příspěvek od Palo »

sano píše:Urobme z neoficiálneho stretnutia oficiálne.
Nie je dôležitý termín, treba sa dohodnúť s jednotlivými aktívnymi členmi. Treba ich osloviť jednotlivo.
Najväčšiu autoritu má tu Rival. Nemal by dávať ruky od toho preč. Ak chce na stretnutí akých takých slovákov, tak by sa malo zvoliť nejaké kompromisné miesto bližšie ku slovenským hraniciam.
S aktívnymi členemi treba dohodnúť program. Potom sa dá dohadovať termín, miesto.
Rival, stretnutie potrebujeme ako soľ. Všetko sa cez net nedá povedať.
sano
Ok, tak tedy ruším toto setkání a jsem k dispozici pro setkání v Brně. Stačí mi dát vědět.

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

pro Jeffa

Příspěvek od Mim »

Jeffe, kam jsi se ztratil. Pročetl jsem celé fórum a ty jsi byl ten optimista , který to držel nad vodou. Mě škodo vka už vrčí, sice ne optimálně, ale přece. Vydrž chlape!!!

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Odpověď za Jeffa

Příspěvek od rival »

Jeff tady bude hned jak jen to bude možné. Už se opravdu nemůže dočkat... Předělávají mu totiž připojení na Net. Snad to bude mít hotové do konce příštího týdne.

Mim
Zasloužilý člen

pro Rivala

Příspěvek od Mim »

Díka za odpověď za Jeffa. Těším se, až se zase na fóru objeví.

rival
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Zrušené setkání

Příspěvek od rival »

Chtěl bych tímto poděkovat Palovi za snahu zorganizovat setkání v Brně. Moc si toho vážím. Docela mne mrzí, že se nenašlo aspoň pár zajemců z okolí a neudělalo se aspoň nějaké malé posezení. Určitě by věci prospělo, kdyby se takováto malá setkání stala něčím běžným. Můžeme proto založit samostatné téma, kde se vzájemně domluvíme. Třeba jsou někteři z Vás téměř sousedy a nemají o tom ani tušení...

Samozřejmě to platí i pro naše přátele ze Slovenska. Když bude zájem umím si představit uspořádat pravidelně dvě oficilní setkání ročně. Jarní a podzimní. Jedno z nich by se jistě mohlo vždy odehrávat v Brně nebo jeho blízkém okolí. Pro takovou činnost je ovšem nutné vytvořit nějakou skupinu lidí, která mi s tím pomůže. Není v silách jednoho člověka, aby vše zorganizoval sám. Takže kdo máte zájem se v této věci angažovat můžete mne oslovit SZ nebo i zde v tomto tématu.

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pauzička

Příspěvek od jeff »

Zdravím všechny! Abych to uvedl na pravou míru, tak tu sice teď jsem, ale vlastně tu ještě nejsem, ale předpokládám, že tu už brzy opravdu budu. Právě dnes uplynula polovina dvoutýdenní doby, kterou si provider vyhrazuje na zprovoznění přípojky interfernetu, tak předpokládám, že do toho týdne se to už konečně podaří. Je tu všude spousta nových věcí, ani teď nemám čas je všechny číst, nemůžu tady u souseda tak dlouho votravovat. Tak doufám, že už brzy!

Jeff

Mim
Zasloužilý člen

pro všechny věrné!

Příspěvek od Mim »

Hodlám zorganizovat setkání v Čechách. Optimálním místem by možná byly Pardubice, nebo Kolín. Zkuste o místě popřemýšlet. Mě je to osobně jedno. Možná i o čase. Dám o místě hlasovat, a i o termínu. Bude více variant. Možná bude i na zaplacení "cesťáků." (To byl jenom fór) Kontaktuji Rivala a zadám tohle téma. Zatím.

Však ono to půjde!!!
Mim
Zasloužilý člen

pro Jeffa

Příspěvek od Mim »

Jeffe, opravdu mě na fóru chybíš, protože jsi optimistickým článkem celého fóra. Lájops také, ale více přebíhá od tématu. Chtěl bych vědět, jestli jsi pokročil a já snad také dokončím svoji práci a budu se tématu naplno věnovat.

Však ono to půjde!!!
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“