Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Zajímavé pořady v masmédiích...
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: no.....
no nie tak celkom , kyslikova atmosfera je len odpadovy produkt s bakterii co sa prezrali tusim dusikaalebo metanu. na kazdy pad to ide dopredu .petr111 píše:vona to má příroda má celkem pěkně zacyklovaný, dobře to pánbůh vymyslel, akorát ten člověk v tom dělá trochu brajgl.......hned musí všemu přidat na turbovýkonu......
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Detektor
Sledujte dnes na ČT1 ve 22:15 pořad Detektor - Experiment Filadelfia. Doufám, že to opět bude stát za shlédnutí...
rival - živý člověk - suverén
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
Re: Detektor
nepozeral som. stálo?Rival píše:Sledujte dnes na ČT1 ve 22:15 pořad Detektor - Experiment Filadelfia. Doufám, že to opět bude stát za shlédnutí...
Re: Detektor
Nic moc, alespoň na mě to tak působilo. Ten první o Teslovi mě i bavil. Tento ve mě zanechal pocit, že kdybych ho neviděl, bylo by to stejné.chiq píše:nepozeral som. stálo?Rival píše:Sledujte dnes na ČT1 ve 22:15 pořad Detektor - Experiment Filadelfia. Doufám, že to opět bude stát za shlédnutí...
JiMi
Přestavba motoru Š120 na stirling
-
- Zasloužilý člen
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Detektor
Zrušili Detektor, snad jste si toho všimli. Jsem velmi nasr....ný. Ale na druhou stranu to svědčí o tom, co se vám snažím již dlouho říci. Tady to nejde a nepůjde. Někdy se stydím, že jsem Čech, možná právě v tuto chvíli. Petice nepomohou a volná energie? - jen doma a potají.....
Je mi smutno. Mim
Je mi smutno. Mim
Však ono to půjde!!!
- Edgar
- Zasloužilý člen
- Dostal: 24 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jsou to nestydatí hulváti. Telenovel k pozvracení a jediný pořad o rozumných věcech.....asi se nikdo nedíval. Není divu, rozhlédněme se každý kolem sebe. uvidíme natolik zvrácený hodnotový žebříček, až běda. Volná energie?? Až se dostane do zprávných rukou, tak se to konečně prolomí . Jinak zůstane pro pár podivínů kratochvilnou zábavou.
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Dnes 10.4.08 ČT1, 21:45, Máte slovo:
Diskuse o "šarlatánech"
Pomohl vám někdy v životě léčitel nebo astrolog? Anebo z vás naopak jen vytáhl peníze, aniž byste se dočkali služeb, které nabízel? Jsou tito lidé šarlatáni, nebo na jejich práci něco je? Dá se to vůbec poznat? Pokud ano, jak? Jsou kritéria, podle kterých hodnotí činnost různých alternativců vědci ze spolku Sisyfos, tím pravým ořechovým? l tyto otázky položí Michaela Jílková svým hostům ve třináctém vydání pořadu. Pozvání k debatě přijali bývalý ministr obrany, astrolog Antoním Baudyš st., léčitel Vladimír Tureček, onkolog a člen spolu Sisyfos Oskar Andrýsek a novinářka Ludmila Hamplová. Za občany budou mluvit ti, kteří mají s tématem osobní zkušenosti: komu léčitel či astrolog pomohl vyřešit jeho problém, nebo kdo se naopak cítil podvedený.
P.S. Jsem zvědav, co se dozvíme... .
Pomohl vám někdy v životě léčitel nebo astrolog? Anebo z vás naopak jen vytáhl peníze, aniž byste se dočkali služeb, které nabízel? Jsou tito lidé šarlatáni, nebo na jejich práci něco je? Dá se to vůbec poznat? Pokud ano, jak? Jsou kritéria, podle kterých hodnotí činnost různých alternativců vědci ze spolku Sisyfos, tím pravým ořechovým? l tyto otázky položí Michaela Jílková svým hostům ve třináctém vydání pořadu. Pozvání k debatě přijali bývalý ministr obrany, astrolog Antoním Baudyš st., léčitel Vladimír Tureček, onkolog a člen spolu Sisyfos Oskar Andrýsek a novinářka Ludmila Hamplová. Za občany budou mluvit ti, kteří mají s tématem osobní zkušenosti: komu léčitel či astrolog pomohl vyřešit jeho problém, nebo kdo se naopak cítil podvedený.
rival - živý člověk - suverén
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dnes 10.4.08 ČT1, 21:45, Máte slovo:
Vsadím se, že se nedozvíme nic. Obě starny budou stát na svém a přesvědčit se nenechají. Není nad osobní zkušenost. Setkal jsem se i s těmi, kteří jen tahali peníze, i s těmi, kteří skutečně pomohli.Rival píše:Diskuse o "šarlatánech"
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
dnešní pořad
...prosim jestli někdo mužete nahrajte to a dejte to sem na tento link..do fora...pro ty co to neuvidí...jako třeba já.....dík...Martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Stálý člen
Globální oteplování
Dnes večer ve 20 hod běžel na ČT 2 velmi zajímavý pořad s názvem Kdo může za globální oteplování. Doporučuju zkouknout. A v první řadě by měl sedět Al Whore - pardon Gore to jsem se přeřekl a další zuřiví zastánci teorie vlivu skleníkových plynů a po shlédnutí by měli říci kdo je platí aby trousili ty své bláboly.
-
- Zasloužilý člen